Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα ολο κλαιει ουτε να μαγειρεψω καλα καλα ,εγω παντως κοιμαμαι σαν γουρουνι και σηκωνεται ο Σπυρος γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρες!!!!!!!!!Σιγά μην δεν έμπαινα μέχρι να φύγω!!!Εξάρτηση είστε!!:P:p:p

Εμείς κοιμηθήκαμε κανονικά με ένα 5λεπτο διάλειμμα για κλάμα.Μετά ξεράθηκε:tongue::tongue:Βιβλιάριο Μαράκι και εγώ τώρα κατάφερα να βρώ!!!!Μετά απο 6 μήνες!!!!!Όχι βέβαια απο το Ιπποκράτειο που μου λένε ακόμα δεν ήρθαν!!!Μου το βρήκε η παιδίατρος.Φεύγω!!!!Σας χαιρετώ αλήθεια τώρα!!!!

Υ.Γ. κι εγώ έχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω το γιατί

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

εγω πηρα χτες στα διαβαλκανικο κ μου λεει εχει αλλα τρεχα γιατι θα τελειωσουν....εφυγα σουμπητη κ βρηκα!!!

να σας πω εφαγε 1 αχλαδι ο μπουκης με κουταλια ρυζαλευρο μεσα γιατι τον αναγουλιαζε...να του δωσω κ γαλα τωρα ή θα σκασει?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα,βλρπω οι περισσοτερες σχεδον ταλαιπωρουμαστε με τον υπνο των μπεμπακιων μας ε??υπομονη..εμενα ειχε 4-5βραδια που ξυπνουσε καθε 3ωρες..χτες ευτυχχως κοιμηθηκε 12,30και ξυπνησε 7,30 γιατι πραγματικα δεν θα αντεχα αλλο..παω να σκουπισω γιατι το απογευμα θα παμε στα γενεθλια της κουνιαδας μου φιλακια...

:-D

εγω πηρα χτες στα διαβαλκανικο κ μου λεει εχει αλλα τρεχα γιατι θα τελειωσουν....εφυγα σουμπητη κ βρηκα!!!

να σας πω εφαγε 1 αχλαδι ο μπουκης με κουταλια ρυζαλευρο μεσα γιατι τον αναγουλιαζε...να του δωσω κ γαλα τωρα ή θα σκασει?

αμα πειναει δωστου βρε...εμενα σημερα τσακισε ολοκληρη τη φουτοκρεμα (ειχα λυωσει ενα μηλο και ενα αχλαδι -βρασμενα λιγο ομως) και ηπιε και λιγο γαλα....πιο λιγο ομως εκατσε στο στηθος σημερα αρα αρχισε να τη πιανει.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Yasemi συμφωνώ με όσα λές. Η μικρούλα μου τρώει από λίγο και συνέχεια. Να φανταστείς θηλάζει και μετά το συμπλήρωμα το τρώει σε 2-3 φορές, κάνουμε καμιά βόλτα άντε πάλι της δίνω, παίζουμε λιγάκι άντε ξανά και πάει λέγοντας. Είναι πολύ δύσκολη με το φαγητό. Και αν την ζορίσω και λίγο παραπάνω, βγάζει γουλιές οπότε την αφήνω να φάει εκείνη όσο θέλει. Το βραδινό ξύπνημα για γάλα το έκοψε από μόνη της όταν ήταν περίπου 2 μηνών.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Emena vre koritsia den xerw an trwei kala o mikros..Otan eimai spiti kai 8hlazoume eimaste mia xara alla anhsuxw ligo gia ton paidiko sta8mo giati kai tis 2 meres pou phge mou gurisan 100ml pisw!

Kai skeftomai twra egw to exhs: Tis wres pou leipw antlw 400ml peripou gala kai ws gnwston to 8hlastro vgazei ligotero gala apo oti to mwro. Ara logika o mikros 8a eprepe na pinei gurw sta 500ml alla anti autou autos thn vgazei me 300ml peripou. Edaxei den einai kai fanatikos me to bibero alla ti kanei? Na ftaine ta dontakia?

Gia na doume shmera ti 8a piei..

Agxos trello h dolia mana...

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Yasemi συμφωνώ με όσα λές. Η μικρούλα μου τρώει από λίγο και συνέχεια. Να φανταστείς θηλάζει και μετά το συμπλήρωμα το τρώει σε 2-3 φορές, κάνουμε καμιά βόλτα άντε πάλι της δίνω, παίζουμε λιγάκι άντε ξανά και πάει λέγοντας. Είναι πολύ δύσκολη με το φαγητό. Και αν την ζορίσω και λίγο παραπάνω, βγάζει γουλιές οπότε την αφήνω να φάει εκείνη όσο θέλει. Το βραδινό ξύπνημα για γάλα το έκοψε από μόνη της όταν ήταν περίπου 2 μηνών.

αφου το συμπληρωμα το τρωει αργα και σε δοσεις μπορει εκεινη τη στιγμη να μη πειναει....αν δεν της δωσει συμπληρωμα τι κανει??

ασε με το βραδυνο ξυπνημα εγω τι επαθα..μεχρι να αδιαθετησω (1/04) κοιμοτανε σερι και 8ωρ δεκαωρο...μετα το κοψαμε...νομιζα οτι ητανε αλμα αλλα τελικα μια φορα τη νυχτα ξυπναμε ....ασε με....μεχρι 4 μηνων μια χαρα κοιμοτανε τωρα ξυπναει για φαγητο και μετα υπνο παλι....:rolleyes:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Emena vre koritsia den xerw an trwei kala o mikros..Otan eimai spiti kai 8hlazoume eimaste mia xara alla anhsuxw ligo gia ton paidiko sta8mo giati kai tis 2 meres pou phge mou gurisan 100ml pisw!

Kai skeftomai twra egw to exhs: Tis wres pou leipw antlw 400ml peripou gala kai ws gnwston to 8hlastro vgazei ligotero gala apo oti to mwro. Ara logika o mikros 8a eprepe na pinei gurw sta 500ml alla anti autou autos thn vgazei me 300ml peripou. Edaxei den einai kai fanatikos me to bibero alla ti kanei? Na ftaine ta dontakia?

Gia na doume shmera ti 8a piei..

Agxos trello h dolia mana...

απλα τρωει οσο για να συντηρηθει στο παιδικο και αναπληρωνει με το στηθος....θελει τη μαμα...:mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κορίτσια κρόσσια τα νεύρα μας;;;;;;;;;;;;;Τι σκ@τ@ έχουμε πάθει ;;

κατερίνα μη του δώσεις κρέμα από μόνη σου παιδί μου χαλάρωσε,και εμείς γαλατάκι πίνουμε.

Καλέ τι να προλάβεις σε ένα μήνα;;;;Πλάκα μας κάνει πές του;;;;;;

Αν δεν κάνω λάθος τα βράζεις τα μήλα και πίνεις το ζουμάκι.

θα κάνω υπομονή, πήρα χθες το βραδι ενα ρυζαλευρο με βανίλια αλλά επειδη ηταν βραδι φοωηθκα να του δωσω εφαγα εγω ομως! καλό ηταν αλλά το ηθελα πιο γλυκό!!! της νεστλέ

ελα ντε τπυ το'πα κ λεει οτι σε ενα μηνα καναμε ολοκληρο γαμο! μου εδωσε κ επιχειρημα " αμα κάνουμε τη βαδτιση Αυγουστο ξεχνα τις διακοπές στην Κυπρο" ναι εσενα περιμενα να μου πεις να τις ξεχασω αφου ελεγα να μαζευουμε λεφτα για τις διακοπές μαζεψαμε 20 Ε κ αυτο ΄ηταν!!! αλήθεια με 20 ε που μπορω να πάω διακοπές? ίσως μια βολτα στο συντριβάνι του χωριου και να πάρω κανα παγωτο και γαριδάκια για τα ψαρια!!! :tongue:

kala arina pes tis oti na min ine poli apoliti se kapia themata.....με το ξενο ναι...γιατι αργουν να το χωνεψουν...με το θηλασμο καμια σχεση..ειδικα οταν περνανε αλμα αναπτυξης μπορει και να τρωνε ανα μια ωρα....γενικα τΑ παρινω με κατι τετοια γιατι καθε παιδι ειναι διαφορετικο...δηλ εσεις αν πεινασετε δε τρωτε??αυτα γιατι ντε και καλα να ειναι του τριωρου/τετραωρου κλπ????τι ειναι ρομποτακια???

νατασσα δε ξερω πως να σε βοηθησω γιατι δινεις και συμπληρωμα ....οποτε μαλλον για εχει μαθει στο γρηγορο του μπιμπερο και βαριεται να θηλασει....οσο για την ανησυχια ειναι πολλα/αλμα ανπτυξης/δοντια/απλα ανησυχια......εισαι και εσυ παρα πολυ αγχωμενη και απλα περναει στο παιδι....χαλαρωσε λιγο μην ακους κανεναν και ασε το παιδι να σε οδηγησει στο τι θελει...θελει πχ να φαει σε μιαμιση ωρα γιατι τοτε ειναι πιο ηρεμο?δωστου....θελει απλα να μασουλησει κατι???δωστου.....μπορει να θελει βολτα..εννοω την προσοχη σου ...λεω εγω τωρα....

και γενικα κοριτσια ειτε θηλαζει ενα παιδι ειτε οχι οταν πειναει θα φαει....τωρα θαναι δυωρο τριωρο τετραωρο ΑΥΤΟ το οριζει και ΟΧΙ οι παιδιατροι/καλοθελητες κλπ.....δηλ η μεγαλη που ετρωγε οταν κοψαμε το θηλασμο ανα δυο ωρες τι επαθε????θα την αφηνα νηστικη επειδη υποτιθεται λενε τα βιβλια οτι στη ταδε ηλικια πρεπει να τρωνε ανα τοσες ωρες????και μου ξυπναγε μεχρι 18 μηνων και ας επινες ξενο το βραδυ για φαγητο ...ακουστε τα μωρα και αφηστε τις οδηγιες ...εσεις ξερετε το μωρο σας καλυτερα....ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ....δε μπαινει σε καλουπια....

οταν είχα πρωτογεννησει.... ασχετη εγω με παιδια δεν ήξερα τιποτα ο καθένας μου έλεγε οτι ηθελε, στην κλινική μου έλεγαν καθε 3 ωρες θα το ταιζεις το ίδιο κ ο αδερφος μου, κάθετος!!! θυμάμαι πριν γεννησω ο ανιψιος μου ειχε συνεχεια μια ανησυχία όλο γκρίνια, λέει κάποια στιγμη η μαμά μου " το παιδ΄πεινάει" έπεσε ο αδερφος μου να την φάει, πρωτα θα περάσουν 3 ωρες και μετα θα φάει

εγώ κορίτσια δεν το τηρησα αυτο καθόλου δεν ξερω αν εκανα καλά και εγω αμα πεινάσω πρεπει να φάω πόσο μάλλον ενα μωρό οπότε κάθε 2 ωρες μπορει και ανα 1,5 ωρα ετρωγε και γενικά το μωρο ειναι ηρεμο ακόμα και στους κολικούς που δεν περάσαμε πολλές φασεις δυσκολές πολύ καλος ήταν, λογικό ειναι το παιδι αμα πεινάει να είναι νευρικό

ο δικός μου επινε 90-100 λογικό ειναι να πειναει πιο συχνα!

σημερα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα ολο κλαιει ουτε να μαγειρεψω καλα καλα ,εγω παντως κοιμαμαι σαν γουρουνι και σηκωνεται ο Σπυρος γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα

:?:shock: ξεχασα να μαγειρεψω! ερχομαι σε λίγο! τι φαι θα κανετε?

Καλημέρες!!!!!!!!!Σιγά μην δεν έμπαινα μέχρι να φύγω!!!Εξάρτηση είστε!!:P:p:p

Εμείς κοιμηθήκαμε κανονικά με ένα 5λεπτο διάλειμμα για κλάμα.Μετά ξεράθηκε:tongue::tongue:Βιβλιάριο Μαράκι και εγώ τώρα κατάφερα να βρώ!!!!Μετά απο 6 μήνες!!!!!Όχι βέβαια απο το Ιπποκράτειο που μου λένε ακόμα δεν ήρθαν!!!Μου το βρήκε η παιδίατρος.Φεύγω!!!!Σας χαιρετώ αλήθεια τώρα!!!!

Υ.Γ. κι εγώ έχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω το γιατί

αν ειναι να πας στα πεθερικα λογικο να εχεις νευρα! :tongue:

καλημερα!!!!!!

βρε τι παθανε τα μπεμπακια σας???????μονο εμενα κοιμηθηκε καλα?????απο τη 1 το βραδυ μεχρι τις 10:30!!!!σχεδον σερι!2 φορες μονο ξυπνησε,της εδωσα την πιπιλα και ξανακοιμηθηκε!κοιμηθηκα 8ωρο!απιστευτο!!!!!

κατερινακι η φωτογραφιση που κανει αυτος ειναι το κατι αλλο!αν μπορουσα να σου δειξω φωτο θα παθαινες πλακα.δεν ειναι απλα στημενες φωτο.αλλα σαφως και ειναι ακριβος!

λοιπον η σοφια εκοψε τα νυχια της εριεττας!!!!φανταστικα εγιναν!!!καθε 3 μερες θα ειμαι πετρουπολη για μανικιουρ-πεντικιουρ!

αφου το συμπληρωμα το τρωει αργα και σε δοσεις μπορει εκεινη τη στιγμη να μη πειναει....αν δεν της δωσει συμπληρωμα τι κανει??

ασε με το βραδυνο ξυπνημα εγω τι επαθα..μεχρι να αδιαθετησω (1/04) κοιμοτανε σερι και 8ωρ δεκαωρο...μετα το κοψαμε...νομιζα οτι ητανε αλμα αλλα τελικα μια φορα τη νυχτα ξυπναμε ....ασε με....μεχρι 4 μηνων μια χαρα κοιμοτανε τωρα ξυπναει για φαγητο και μετα υπνο παλι....:rolleyes:

Εκείνη την στιγμή δεν γκρινιάζει πολύ, της δίνω και κανά παιχνίδι και ασχολείται για λίγο αλλά μετά από 5-10 λεπτά γίνεται χαμός θέλει οπωσδήποτε συμπλήρωμα, τρώει γύρω στα 50-60ml ρεύεται παίζουμε λιγάκι και μετά ζητάει και το υπόλοιπο. Η αλήθεια είναι πώς δεν έχω και πολύ γάλα και το συμπλήρωμα είναι απαραίτητο. Δεν την έχω πιέσει με το θέμα του φαγητού, το μόνο που έκανα ήταν να της μειώσω τα γεύματα από 7 σε 6 αλλά αυτό έγινε από τον προηγούμενο μήνα. Μήπως αυτό ήταν τελικά το λάθος; Αλλά από βάρος είναι μια χαρά. Στο τέλος του 4ου μήνα ήταν 7.350γρ. Ο γιατρός λέει ότι παίρνει γύρω στα 900γρ. τον μήνα και είπε να μην τα ξεπεράσουμε. Αλλά εμένα δεν με νοιάζει, αφού πεινάει δίαιτα να της κάνω;

Πάντως ειλικρινά εύχομαι με την εισαγωγή στις κρεμούλες να δούμε καμιά προκοπή γιατί δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...