Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εχιε κατι μαρακι μου...ακουω ενα μπουκωματακαι αλλα ευτυχως λιγα πραγματα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσιααααααααααα

από τις 8 στο πόδι σημερα κ πολύ μου κακοφάνηκε, από τοτε σας διαβάζω

είπα να μην σας κουράσω γι'αυτο δεν εκανα πολλά κουοτε

μαρη Γιασεμη με ξεκούφανες και εγω της ροκ ειμαι αλλά της ξενης βάλε κανα πιο νταχτιρντι πρωινιατικα!

καλημερα!!!!!!!!

sofou μου ζητα ενα quote βρε απο το κατερινακι!παιχνιδι ειναι πια για εκεινη!!!!:tongue::tongue::tongue:

μαρια εγω εβλεπα lost αλλα την φετινη σεζον την εχω κατεβασει αλλα δεν προλαβαινω να την δω.θυμαμαι ειχα δει Π.Ε(Προ Εγκυμοσυνης)8 ωρες lost:roll::roll::roll::roll:

παω για καφε.....

μπαααα δεν εχω ορεξη για πολύ κουοτε

εχω κ κατι νευρα στο φουλ πρωινιατικα, πήγα προχθες να δω για ενα κινητο φουξ ωραίο, ήταν τσαμπα μεχρι προχθες, πήγε σημερα ο Χρηστος να το πάρει και του είπαν αλλαξαν οι τιμες ειναι στα 1οο Ε να μην αναφερω και τη συγχηση με την βαφτιση μεχρι τωρα να τον παρακαλάς να πάει να κλεισει εκκλησια κα να με γραφει στ'αγραφα το παράτησα και εγω το θεμα κ δεν εψαξα για τιποτα, εκει που λεω για Αυγουστο τωρα θελει ντε και καλά για ιουνιο ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ετσι μου'ρχεται να βγω και να τσιριξω!

σωστα τα λεει το Σοφακι!!!

Εγω λοστ εχω δει μονο την πρωτη σεζον....

και εγω!

εγω gray's anatomy θελω να δω...αλλα!!!

το εκανα παραγγελία να νοικιάσω όλες τις σεζον να δω για τι πραγμα λέτε!

κι εγω.....θυμαμαι το μεγαλυτερο κολλημα το ειχα φαει με το 24 οταν πρωτοβγηκε σε dvd....

εγω πριζον μπρεικ

inaki που μπορω να κατεβασω τον 6 κυκλο του grays? to gamato δεν δουλευει

gamato.it ακουσα οτι εγινε

αχ ναι! να'στε καλά ρε κορίτσια που μου θυμίζετε αυτά που ξεχνάω!!!

Μάχη, μπράβο στον μπεμπούλη σου!!!!! άντε και στο 2ο δοντάκι τώρα!!!

Δημητρούλα, εμείς ακόμα δεν αρχίσαμε φρούτα... να ανησυχήσω???? :)

εμεις δεν αρχισαμε τιποτα, ειπα να του δωσω λίγη κρεμα σημερα από μονη μου, τ λέτε?

ξαναηρθα!ριξαμε εναν μινι υπνακο!!!

εγω 24/12 εβγαινα απο το νοσοκομειο αλλα..........χωρις παιδι:(:(:(!προσωπικα δεν θελω να τα θυμαμαι καθολου!

doraki ναι απο το νυφοσαιτ την ξερω την lame.ειπαμε,μικρος ο κοσμος!:D

μελινα μου εστειλε μειλ η κοπελα αλλα....αστο καλυτερα!!!!2,400!παντως αυτο ειναι το σαιτ του!

http://agortzasphotography.com/

η φιλη μου ειχε κανει φωτογραφιση της "επομενης μερας" και ηταν θεικη πραγματικα!σου βαζω και αυτα που μου εγραψε

Η τιμή του ήταν σε γενικά πλαίσια, ίδια με άλλους καλούς φωτογράφους της Θεσσαλονίκης. Υπήρχαν φυσικά και πιο φτηνοί, αλλά η διαφορά στην δουλειά είναι τεράστια. που να δεις και το άλμπουμ που μας έφτιαξε και το βίντεο!!! εάν θυμάμαι καλά, η τιμή ήταν γύρο στα 2400. Με αναλογικό άλμπουμ (δεν μου αρέσουν τα γαμήλια ψηφιακά), με βίντεο όλου του γάμου, βιντεοκλιπ 10λεπτο, 100 φώτο έξτρα, φωτογράφηση επόμενης μέρας, συνεργείο στο σπίτι του γαμπρού. Αυτά. Είναι ακριβά, δεν το συζητάμε, αλλά στην ουσία είναι το μόνο που έμεινε μετά τον γάμο, δεν νομίζεις???

καλέ αυτα που γραφει αυτην ειχαμε και εμεις και μας πήρε 600 Ε και ήταν πολύ καλη δουλεια!

α κοριτσια δεν σας ειπα ο μπαμπας μουειχε κανει την εγχειρηση το θυμαστε εχουν περασει 2 μηνες τεσπα ο ανθρωπος εδω και 2 εβδομαδες μυριζε πολυ ασχημα η ανασα του βουρτσιζε δοντια, τιποτα πλενοταν, η μποχα πιο εντονη εφτασε σε σημειο να μην μπορεις να κατσεις στο ιδιο δωματιο μαζι του παει στον γιτατρο τι ειχε γινει?του ειχαν ξεχασει μεσα στη μυτη ενα σφουγγαρακι γυρω στους 6 ποντους και αυτο σαπιζε δεν τον ενοχλουσε αλα ερεχε η μυτη του αλλα επειδη ειναιαλεργικος δεν δωσαμε σημασια θα του επεφτε η μυτη σαν τους λεπρους

σοκ!

τωρα ειναι καλυτερα?

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.............πότε προλάβατε και γράψατε τόσα γλωσσοκοπάνες.

Θα έρθει μετά η συμπεθέρα και θα κάνει quote οπότε δεν πάω να σας διαβάσω. Είχα πάει να κανονίσω τα του γάμου έτρεχα όλη μέρα...

καλέ δεν εκανα και πο΄λλά!

ιιιιι...και εχει και πατερα στρατιωτικο :tongue::D.....μπα δε θα γινει γκομενιαρης...καρκινακι ειναι....λες να ειναι η εξαιρεση?

ο αδερφος μου ο μικρος καρκινος είναι και κάθε μηνα φερνει αλλη!

ναι μωρε καλα τα καρκινακια...ο μπαμπας μου ειναι...και σου χω πει πως ειναι..δεν κουνιεται απο το σπιτι κι εχει μια ψυχωση με τα παιδια του..εγω που ειμαι ψαρι ταιριαζουμε απολυτα!!!

οπως λες ειναι ο μπαμπας μου αλλά ειναι Λεων!

με τον γιο μου που ειναι τοξοτης δεν ξερω τι θα κανω....:?:confused:

αμ εμένα Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη?

μπορει να ειναι και οι μυξες παρενεργει εμβολιου? αυτο δεν το ξερα!!!περαστικουλια να ναι!! ποιο εμβολιο κανατε?

ειναι μια κρεμουλα mundisal...εγω προσωπικα νομιζω δεν κανει τιποτα....αλλα αυτη δινουνε..και το αλλο σιγουρο που μπορεις να κανεις ειναι....υπομονη!!!!:tongue::tongue:

η γιατρος του ανιψιου μου ειπε στη νυφη μου οτι η mundisall deν ειναι καλή γιατι σκληραινει τα ουλα τους δεν ξερω αν ισχυει

εγω του δίνω ομοιοπαθητικες καψουλες chamomilla δεν εχει φαρμακα μεσα και κανει πολυ καλη δουλεια ρωτα την γιατρο σου

κοριτσακια εγω εδω βλεπω playmate kai αναπολω το παλιο μου σωματακι..με μειον 100ραγαδες φυσικα...τεσπα..να σας πω κατι για την κυτταριτιδα εδω και μιαμιση βδομαδα πρωι-βραδυ πινω τον χυμο απο 2ξυνομηλα βοηθαει στο να καταπολεμηθει η κυταριτιδα..βεβαια εγω δεν εχω αλλα εχω την προδιαθεση στο να λανω και 1,5βδομαδα που πινω αυτο το χυμο βλεπω οτι και αυτο το λιγο αρχιζει να υποχωρει..επισης εχω παρει αυτο το μπουκαλι με νερο που εχει πιπιλα ξερετε το σπορ και με βολευει παρα πολυ να πινω νερο..πινω σχεδον 2,5λιτρα την μερα..για αυτο εφοδιαστειτε ξυνομηλα και μπουκαλακια με νερο..οσο για την βαφτιση εγω χαζευω μπομπο και προσκλητηρια εδω μεσα..

χυμο από ξινομηλα του εμποριου εννοεις η βαζεις μηλα στον αποχημωτη?

καλημερα! τι καλη δηλαδη... κακη ψυχρη κι αναποδη!!! κι εμεις μια από τα ιδια... κοιμηθηκε στις 12, ξύπνησε 1:30, τον πηρα αγκαλιά και ξανακοιμηθηκε σε 5', ξυπνησε 2:30, τον πηρα αγκαλια και ξανακοιμηθηκε στις 3:30 γιατι πηγαινα να τον αφησω και ξυπνουσε αμεσως, ξαναξυπνησε στις 4:30 και μετα δεν αντεξα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι που εχω στο δωματιό του και τον εβαλα να φαει και να κοιμηθει. μολις εφαγε και τον πηρε ο υπνος, τον γυρισα μπρουμυτα, απλώθηκε σαν τον ανθρωπο του DaVinci και εγώ μαζευτηκα στην ακρη. κ@λοπιάστηκα!!!!! αλλα παλι ειχε ανησυχίες. συνεχεια γυρνουσε το κεφαλι και τον χτυπουσα στον ποπο ή του χάιδευα την πλατη για να κοιμηθει! και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, εχω και τη μανα μου που με ρωταει πώς κοιμηθηκε, της είπα τα καθεκαστα και μου λεει:"γιατι δεν του δινεις λιγο ξενο?" γιατί για να κοιμαται μολις τον παιρνω αγκαλιά σημαίνει οτι δεν πειναει!!! μαμω το κερατό μου! μπορεί να της το ειπα και 10 φορες! όοοοοοοχι, αυτη που μεγαλωσε 2 παιδια ξερει καλυτερα!!! "ε, να μη μου ξαναπαραπονεθεις"! πάς καλά?εγώ παραπονεθηκα? με ρωτησες πώς κοιμηθηκε και απαντησα! μη με ξαναρωτησεις!!! ωωωωωωωωωωωωωωωωωχ, τα'χω πολύ παρμένα τώρα!!!! ευτυχως κοιμηθηκε ο μικρός και σας τα γραφω...

μαλλον ηταν δυσκολη νυχτα για τις περισσοτερες... τι εχει? κανεναν αναδρομο ερμη???

Κατερινάκι, κι εγω ακουσα οτι η mundisal σκληραίνει τα ούλα!!! και δεν ξερω αν τελικά ειναι καλό να του τη βαζω ή όχι...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερα! τι καλη δηλαδη... κακη ψυχρη κι αναποδη!!! κι εμεις μια από τα ιδια... κοιμηθηκε στις 12, ξύπνησε 1:30, τον πηρα αγκαλιά και ξανακοιμηθηκε σε 5', ξυπνησε 2:30, τον πηρα αγκαλια και ξανακοιμηθηκε στις 3:30 γιατι πηγαινα να τον αφησω και ξυπνουσε αμεσως, ξαναξυπνησε στις 4:30 και μετα δεν αντεξα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι που εχω στο δωματιό του και τον εβαλα να φαει και να κοιμηθει. μολις εφαγε και τον πηρε ο υπνος, τον γυρισα μπρουμυτα, απλώθηκε σαν τον ανθρωπο του DaVinci και εγώ μαζευτηκα στην ακρη. κ@λοπιάστηκα!!!!! αλλα παλι ειχε ανησυχίες. συνεχεια γυρνουσε το κεφαλι και τον χτυπουσα στον ποπο ή του χάιδευα την πλατη για να κοιμηθει! και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, εχω και τη μανα μου που με ρωταει πώς κοιμηθηκε, της είπα τα καθεκαστα και μου λεει:"γιατι δεν του δινεις λιγο ξενο?" γιατί για να κοιμαται μολις τον παιρνω αγκαλιά σημαίνει οτι δεν πειναει!!! μαμω το κερατό μου! μπορεί να της το ειπα και 10 φορες! όοοοοοοχι, αυτη που μεγαλωσε 2 παιδια ξερει καλυτερα!!! "ε, να μη μου ξαναπαραπονεθεις"! πάς καλά?εγώ παραπονεθηκα? με ρωτησες πώς κοιμηθηκε και απαντησα! μη με ξαναρωτησεις!!! ωωωωωωωωωωωωωωωωωχ, τα'χω πολύ παρμένα τώρα!!!! ευτυχως κοιμηθηκε ο μικρός και σας τα γραφω...

μαλλον ηταν δυσκολη νυχτα για τις περισσοτερες... τι εχει? κανεναν αναδρομο ερμη???

Κατερινάκι, κι εγω ακουσα οτι η mundisal σκληραίνει τα ούλα!!! και δεν ξερω αν τελικά ειναι καλό να του τη βαζω ή όχι...

εγω δεν του βαζω ετσι κι αλλιως...σπανια μονο..κι εμεις σημερα τα ιδια..εγω το χρεωσα στα προχθεσινα εμβολια..λες τελικα να ειναι ο ερμης?????

μη δινεις σημασια σε μαμα κι εμενα εχει αλλο κολλημα....με το κρυωμα...γουνα πρεπει να φοραει το παιδι!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Κορίτσια κρόσσια τα νεύρα μας;;;;;;;;;;;;;Τι σκ@τ@ έχουμε πάθει ;;

κατερίνα μη του δώσεις κρέμα από μόνη σου παιδί μου χαλάρωσε,και εμείς γαλατάκι πίνουμε.

Καλέ τι να προλάβεις σε ένα μήνα;;;;Πλάκα μας κάνει πές του;;;;;;

Αν δεν κάνω λάθος τα βράζεις τα μήλα και πίνεις το ζουμάκι.

Όλες τα ίδια τελικά. Κουράγιο κορίτσια!!!!!!!!!!!!!! Το λέω σε σας για να το ακούσω και εγώ........

Πάλι δεν έφαγε από το στήθος μου :(. Θήλασε για 1-2 λεπτά και μετά άφηνε το γάλα να τρέχει, μούσκεμα έγιναν τα μαλλιά της. Τί να κάνω, να το βγάλω πάλι;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

An exei megalh diafora na sas tous steilw!

Ευχαριστούμε Εβιτάκι, έχω το Ινάκι που είναι σκουληκοτρούπα και θα μας το βρει φθηνό!!!!

Γιασεμάκι το ΄"όταν πίνει μια γυναίκα" ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! Ελινάκι να μπορούσες να μας τραγουδήσεις από το ίντερνετ!!!!!!!

μα τι νεκρα ειναι αυτη???? μονο εμεις ειμαστε αλεκα... ο μπουκης σημερα δεν πινει γαλα...100-120 το πολυ...τωρα θα μου πεις ας μη φαει 8400 ειναι δεν θα παθει τιποτα αλλα εγω διερωταμε...γιατι δεν τρωει?????????

Τί πάθανε όλα τα τοξοτάκια???? Κι εμάς το πρωί με το ζόρι και με πάλη 50 λεπτών έφαγε 140μλ, από 200 που έπινε τα πρωινά....

στενοχωριεμαι μωρε που δειχνει αν υποφερει με τα δοντακια του. τι μπορω να κανω βρε κορίτσια? μήπως υπαρχει κατι να τον ανακουφισω γιατι στενοχωριεμαι πολυ πολυ :(

Στα πολύ μεγάλα ζόρια εγώ δίνω ντεπόν, αλλά στα πολύ μεγάλα ζόρια!!!!

Μαρίνα σε θυμήθηκα εχτές η μαμά μου μίλησε με το σταθερό στο σπίτι και μετά το έβαλε στη τσάντα της νόμιζε ότι μίλαγε στο κιν. της και μετά πήγε να φυγει και αυτό άρχιζε και σφύριζε γιατί δεν είχε σήμα και λέει η μάνα μου ΄΄ωχ το κινητό μου δεν έχει μπαταρία και ξέχασα να το φορτίσω...χα χα.

:lol::lol::lol::lol: Μπράβο μαμά Αρίνας!!!!!

καλημερα κοιμαστε ακομα?Αντζι οταν ειχα βαφτιση τον μεγαλο ειχα βρει για στολισμο απο εναν στα βριλησσια απεναντι απο τα τζαμπο τρομερος μουειχε κανει πευκο με τριανταφυλλα το κατι αλλο και οικονομικος.Δεν ηταν ο ιδιος μου εδωσε το τηλ ενος που ηταν αγια παρσκευη και ειναι στουντιο κανει μονο στολισμους

Μαρινάκι δεν στέλνεις στοιχεία πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ?????????????????

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!!

Δύσκολη βραδιά και η χθεσινή, η μικρούλα μου λύσσαξε και πάλι, ούτε και εγώ ξέρω πόσες φορές με ξύπνησε. Στο τέλος ξύπνησε μια και καλή στις 6 παρά και δεν κοιμόταν με τίποτα αν δεν έτρωγε γάλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Ντρέπομαι που το λέω :oops: αλλά νευρίασα τόσο πολύ που με πήραν τα κλάματα. Έσπασαν τα νεύρα μου πια. Νόμιζα και εγώ πώς μεγαλώνοντας θα κοιμόταν περισσότερο αλλά μάλλον πρόκειται για μύθο. Την νανούρισα, την κούνησα στο λίκνο, της έδωσα πιπίλα, την φίλησα, της έβαλα ζελέ στα ούλα της μήπως την ενοχλούν, τίποτα :(.

Τώρα είμαι μέσα στα μαύρα μου τα χάλια, τα μάτια μου τσούζουν από την αϋπνία :?....... ΒΟΗΘΕΙΑ βάλτε κανά καλό κομμάτι να ανέβω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Νατασούλα γιατί μου έχει κολλήσει ότι η μπεμπού σου πεινάει????

αχ το ξερω κι εγω πρεπει να του τον πεταξω στο κεφαλι για να καταλαβει!!!!!!:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol:

ΦΑΜ και εγώ έτσι πιστεύω, προσπαθώ να κάνω υπομονή όμως μέχρι αύριο που θα πάμε στο γιατρό να δούμε τελικά τί συμβαίνει. Θέλω να πιστεύω ότι μόλις ξεκινήσουμε τις κρεμούλες, θα διορθωθούν όλα. Εμένα με ανησυχεί περισσότερο το γεγονός ότι ξαφνικά σήμερα δεν θέλει το στήθος μου. Μήπως καταλαβαίνει πώς είμαι εκνευρισμένη;

eH1op2.png

LMcjp2.png

ΦΑΜ και εγώ έτσι πιστεύω, προσπαθώ να κάνω υπομονή όμως μέχρι αύριο που θα πάμε στο γιατρό να δούμε τελικά τί συμβαίνει. Θέλω να πιστεύω ότι μόλις ξεκινήσουμε τις κρεμούλες, θα διορθωθούν όλα. Εμένα με ανησυχεί περισσότερο το γεγονός ότι ξαφνικά σήμερα δεν θέλει το στήθος μου. Μήπως καταλαβαίνει πώς είμαι εκνευρισμένη;

Μπορεί . όλα τα καταλαβαίνουν αυτά.....

Η παιδίατρος μου λέει ότι ένα μωρό έχει χορτάσει όταν δεν τρώει πριν από 3 ώρες.Και ε'ιναι κάθετη με αυτό για αυτό με παιδεύει με τα ζυγίσματα.

kala arina pes tis oti na min ine poli apoliti se kapia themata.....με το ξενο ναι...γιατι αργουν να το χωνεψουν...με το θηλασμο καμια σχεση..ειδικα οταν περνανε αλμα αναπτυξης μπορει και να τρωνε ανα μια ωρα....γενικα τΑ παρινω με κατι τετοια γιατι καθε παιδι ειναι διαφορετικο...δηλ εσεις αν πεινασετε δε τρωτε??αυτα γιατι ντε και καλα να ειναι του τριωρου/τετραωρου κλπ????τι ειναι ρομποτακια???

Όλες τα ίδια τελικά. Κουράγιο κορίτσια!!!!!!!!!!!!!! Το λέω σε σας για να το ακούσω και εγώ........

Πάλι δεν έφαγε από το στήθος μου :(. Θήλασε για 1-2 λεπτά και μετά άφηνε το γάλα να τρέχει, μούσκεμα έγιναν τα μαλλιά της. Τί να κάνω, να το βγάλω πάλι;

νατασσα δε ξερω πως να σε βοηθησω γιατι δινεις και συμπληρωμα ....οποτε μαλλον για εχει μαθει στο γρηγορο του μπιμπερο και βαριεται να θηλασει....οσο για την ανησυχια ειναι πολλα/αλμα ανπτυξης/δοντια/απλα ανησυχια......εισαι και εσυ παρα πολυ αγχωμενη και απλα περναει στο παιδι....χαλαρωσε λιγο μην ακους κανεναν και ασε το παιδι να σε οδηγησει στο τι θελει...θελει πχ να φαει σε μιαμιση ωρα γιατι τοτε ειναι πιο ηρεμο?δωστου....θελει απλα να μασουλησει κατι???δωστου.....μπορει να θελει βολτα..εννοω την προσοχη σου ...λεω εγω τωρα....

και γενικα κοριτσια ειτε θηλαζει ενα παιδι ειτε οχι οταν πειναει θα φαει....τωρα θαναι δυωρο τριωρο τετραωρο ΑΥΤΟ το οριζει και ΟΧΙ οι παιδιατροι/καλοθελητες κλπ.....δηλ η μεγαλη που ετρωγε οταν κοψαμε το θηλασμο ανα δυο ωρες τι επαθε????θα την αφηνα νηστικη επειδη υποτιθεται λενε τα βιβλια οτι στη ταδε ηλικια πρεπει να τρωνε ανα τοσες ωρες????και μου ξυπναγε μεχρι 18 μηνων και ας επινες ξενο το βραδυ για φαγητο ...ακουστε τα μωρα και αφηστε τις οδηγιες ...εσεις ξερετε το μωρο σας καλυτερα....ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ....δε μπαινει σε καλουπια....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...