Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε νομίζω να πεινάει ;Πόσο σου τρώει;

κι εγω αυτο νομιζω ρε αρινα αλλα επειδη δεν θηλαζω λεω μηπως ειναι διαφορετικα...η νατασουλα θα μας πει??? ποσο τρωει με το μπιμπερο βρε νατασουλα?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κι εγω αυτο νομιζω ρε αρινα αλλα επειδη δεν θηλαζω λεω μηπως ειναι διαφορετικα...η νατασουλα θα μας πει??? ποσο τρωει με το μπιμπερο βρε νατασουλα?

Κάνει 6 γεύματα την ημέρα, στα 5 από αυτά θηλάζει και δίνω συμπλήρωμα περίπου 100ml στο γεύμα ίσως και λιγότερο. Το πρωί που έχω περισσότερο γάλα δίνω 40-50ml ξένο, όσο περνάει η μέρα φτάνουμε μέχρι και τα 120ml τη φορά. Το βράδυ συνήθως πριν κοιμηθεί δεν θηλάζει γιατί δεν έχει πολύ ροή και δεν ασχολείται.

Arina γλυκειά μου τί τυχερή που είσαι;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ουφ, παλι δεν κοιμομαστε εμεις.....ας ριξω ενα καθαρισμα...βαγγεληηηηη να αδειαζεις τα τασακια τουλαχιστον!!!

ουπς με καταλαβες:mrgreen:

εμενα ειναι ετσι 2 μηνες τουλαχιστον, ξεκινησε με κρυωμα, ειχε βουλωμενη μυτη και δεν μπορουσε να ανασανει, μετα της περασε και ηρθαν τα δοντια!!!!...ωρες ωρες με πιανει μια απελπισια, μετα επανερχομαι

ουτε με τις κρεμες δεν κοιμαται λιγο περισσοτερο? αν κ εγω πιστευω οτι ειναι στο παιδι...

deν ειναι αναισθητοι απλα ειναι σιγουροι οτι καποιος θα φροντισει το μωρο τους καλα!!! κι εγω αν ηξερα οτι καποιος θα φροντισει το παιδι μου εξισου καλα με μενα ενδεχομενως θα κοιμομουνα!!!!

αχ... αντρες!!!!

baJfp2.png

Η παιδίατρος μου λέει ότι ένα μωρό έχει χορτάσει όταν δεν τρώει πριν από 3 ώρες.Και ε'ιναι κάθετη με αυτό για αυτό με παιδεύει με τα ζυγίσματα.

Η παιδίατρος μου λέει ότι ένα μωρό έχει χορτάσει όταν δεν τρώει πριν από 3 ώρες.Και ε'ιναι κάθετη με αυτό για αυτό με παιδεύει με τα ζυγίσματα.

Όλοι οι γιατροί τα ίδια λένε αλλά έχει τύχει να την ταίσω και στις 2.5 ώρες. Αλλά όχι όμως και στην 1.5 ώρα από το τελευταίο γεύμα!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κάνει 6 γεύματα την ημέρα, στα 5 από αυτά θηλάζει και δίνω συμπλήρωμα περίπου 100ml στο γεύμα ίσως και λιγότερο. Το πρωί που έχω περισσότερο γάλα δίνω 40-50ml ξένο, όσο περνάει η μέρα φτάνουμε μέχρι και τα 120ml τη φορά. Το βράδυ συνήθως πριν κοιμηθεί δεν θηλάζει γιατί δεν έχει πολύ ροή και δεν ασχολείται.

Arina γλυκειά μου τί τυχερή που είσαι;

Άρα στο σύνολο πόσο τρώει;120-150 μλ

Διαφημίσεις

καλημερα!

ουπς με καταλαβες:mrgreen:

ουτε με τις κρεμες δεν κοιμαται λιγο περισσοτερο? αν κ εγω πιστευω οτι ειναι στο παιδι...

αχ... αντρες!!!!

Σοφάκιστείλε μου τα με π.μ σε παρακαλώ το τηλ. για τις μπομπο.

Άρα στο σύνολο πόσο τρώει;120-150 μλ

Κάπου εκεί. Δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς γιατί δεν ξέρω πόσο τρώει από το στήθος μου. Σήμερα έβγαλα 70ml αλλά φαντάζομαι ότι αν θήλαζε η μπεμπουλίνα μου θα έτρωγε περισσότερο. Μετά την περίοδο έχει μειωθεί πολύ το γάλα μου και δίνω περισσότερο συμπλήρωμα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερουυυυδιαααααα..κοριτσαρες υπομονη...πρωτομανουλες μη σκατε...θα συνηθισετε..και πιστεψτε με, όταν αρχισουν και κοιμουνται σερι,ε σεις θα ξυπνατε απο συνηθεια.

Και εμενα ο μικρος σημερα με ξυπνησε τουλαχιτσον τεσσερις φορες και αλλες τοσες ο μεγαλος που εχει το στερητικο μια που κοψαμε την πιπιλα....και δεν εχω περιθωριο εγω γιατι πρεπει να παω στην δουλεια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....9 με 4 το αργοτερο....και μετα να ασχοληθω με τα παιδια γιατι η μανα μου ειναι το πρωι και δε μπορω να την δεσμευω και ολη μερα. Και ο Νικολακης ερχεται κατα τις 7...οποτε το εχω παρει αποφαση και χαιρομαι τη μητροτητα μπουχαχαχα...χωρις πλακα...κουραζομαι ναι αλλα εφ΄όσον ετσι ειναι τα πραγματα και εφ' όσον δεν θα ειναι μωρα για παντα προσπαθω νατο απολαμβανω.....για δειτε το και απο αυτην την πλευρα..

καλημερα σε ολλλεεεεες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kalhmeraaaaaaaaaaaaa

Ki emeis sto club twn ksenuxtismenwn. Exoume voulwmenh mutoula kai pono sta dontakia. Trello kefi! Koimh8hke seri 8-12 kai me to pou phga na koimhthw egw arxise th gkrinia. Mia wra mou phre na ton hmerepsw kai xupnhse alles duo fores gia aggalia..Ax kai eimai kai sth douleia shmera kai ante na dw pws 8a ta ferw voltaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sas filw agwnistika!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...