Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αβυσσος η ψυχη των μωρων...μπορει τα δοντακια ,μπορει να θελει αγκαλιτσα..μπορει να τρομαζει...ενα σωρο που μαλλον ποτε δεν προκειτε να καταλαβουμε...θα μεγαλωζσει μωρε δεν θα ναι μωρο για παντα κ ολα θα ναι καλυτερα...λιγο υπομονη!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξέρω πώς θέλει υπομονή αλλά πρέπει να ξεκουράζομαι κιόλας για να μπορώ να βγάζω και την υπόλοιπη μέρα. Και από ότι μου είπε ο γιατρός ένας λόγος που μου έχει μειωθεί το γάλα είναι και η έλλειψη ξεκούρασης. Δεν ξέρω βέβαια αν αληθεύει.

Και το κακό είναι πώς δεν θέλει να θηλάσει κιόλας και αναγκάζομαι να βγάζω το γάλα και να της το δίνω. Δεν ξέρω ως πότε θα αντέξω να το κάνω αυτό.

Θα πάρω την μητέρα μου μήπως μπορέσει να έρθει γιατί κλείνουν τα μάτια μου.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Το ξέρω πώς θέλει υπομονή αλλά πρέπει να ξεκουράζομαι κιόλας για να μπορώ να βγάζω και την υπόλοιπη μέρα. Και από ότι μου είπε ο γιατρός ένας λόγος που μου έχει μειωθεί το γάλα είναι και η έλλειψη ξεκούρασης. Δεν ξέρω βέβαια αν αληθεύει.

Και το κακό είναι πώς δεν θέλει να θηλάσει κιόλας και αναγκάζομαι να βγάζω το γάλα και να της το δίνω. Δεν ξέρω ως πότε θα αντέξω να το κάνω αυτό.

Θα πάρω την μητέρα μου μήπως μπορέσει να έρθει γιατί κλείνουν τα μάτια μου.......

ο αντρας σου δεν σε βοηθαει??? εγω οποτε ειμαι κομματια τον ξυπναει κ τον κραταει αυτος... ας ξενυχτησουν κι αυτοι λιγο ..

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

εχεις ξαναδοκιμασει προσφατα να την βαλεις στο στηθος;

Το πρωί που ξύπνησε την έβαλα και δεν έτρωγε με τίποτα, χτυπιόταν από το κλάμα!!!!!!!!! Και αναγκάστηκα και το έβγαλα το γάλα.

Η μητέρα μου δεν θα έρθει τελικά, δεν μπορεί.........

eH1op2.png

LMcjp2.png

ο αντρας σου δεν σε βοηθαει??? εγω οποτε ειμαι κομματια τον ξυπναει κ τον κραταει αυτος... ας ξενυχτησουν κι αυτοι λιγο ..

Βοηθάει δεν έχω παράπονο, ξυπνάει πότε - πότε και το βράδυ και την νανουρίζει αλλά όχι πάντα. Συνήθως κοιμάται βαριά και μέχρι να καταλάβει τί έγινε, την έχω αναλάβει εγώ.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Βοηθάει δεν έχω παράπονο, ξυπνάει πότε - πότε και το βράδυ και την νανουρίζει αλλά όχι πάντα. Συνήθως κοιμάται βαριά και μέχρι να καταλάβει τί έγινε, την έχω αναλάβει εγώ.

αχ το ξερω κι εγω πρεπει να του τον πεταξω στο κεφαλι για να καταλαβει!!!!!!:mrgreen:

deν ειναι αναισθητοι απλα ειναι σιγουροι οτι καποιος θα φροντισει το μωρο τους καλα!!! κι εγω αν ηξερα οτι καποιος θα φροντισει το παιδι μου εξισου καλα με μενα ενδεχομενως θα κοιμομουνα!!!!

Διαφημίσεις

Τέτοια ώρα βρε Μαρίνα;;;;

egv exv kanei kai to mpanio mia to βραδυ....αφου δε μπορω οταν ειναι ξυπνιες να χλωρινιαζω και να σφουγγαρισω...βασικα και το σφουγγαρρισμα βραδυ το κανω.....

τσα!!! να 'μαι κ εγω.... γλωσσοκοπανες!!!!!

τι επαθε??

ελα μου ντε...εβγαλε σπιθουρακια γυρω απο το ματι και λιγα γυρω απο το στομα...ειδικα αυτα στο ματι την τρωγανε...μετα απο καμια ωρα ηρεμησε.....θα δω σημερα....ποτε θα της ξαναφουντωσουνε......

το πακετο περιλαμβανει ρουχαλακια, λαδοπανα,πετσετες, καλτσακια, παπουτσακια, λαμπαδα, κερακια για την κολυμπηθρα , μπουκαλι για το λαδι κ θηκη για το σαπουνι, μαρτυρικα κ την θηκη μεταφορας τους. εννοειται κ ο σταυρος με την αλυσιδα... απο εκει κ περα πολλοι νονοι κανουν κ τον στολισμο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι... ειναι σαν εξτρα δωρο κ καλα... εγω προσωπικα αυτο ουτε που το συζητησα... δεν ηθελα να τους βαλω σε παραπανω εξοδα.... θα τον κανουμε εμεις τον στολισμο...

ακριβως...ο στολισμος δεν ειναι καθολου μα καθολου υποχρεωτικος,,,,αντε να βαλει κατι γυρω στη κολυμπηθρα....εμας στη μεγαλη το κανανε γιατι οσα πηρανε ητανε πιο κατω απο αυτα που υπολογιζανε οποτε τους επαιρνε...αλλα αυτοπι θελανε και ριξαμε και ενα τσακωμο του στυλ οχι θα τα κανω μονη μου οχι θα τακανουμε εμεις....βλημματα να ριξουνε λεφτα....

κοριτσακια εγω εδω βλεπω playmate kai αναπολω το παλιο μου σωματακι..με μειον 100ραγαδες φυσικα...τεσπα..να σας πω κατι για την κυτταριτιδα εδω και μιαμιση βδομαδα πρωι-βραδυ πινω τον χυμο απο 2ξυνομηλα βοηθαει στο να καταπολεμηθει η κυταριτιδα..βεβαια εγω δεν εχω αλλα εχω την προδιαθεση στο να λανω και 1,5βδομαδα που πινω αυτο το χυμο βλεπω οτι και αυτο το λιγο αρχιζει να υποχωρει..επισης εχω παρει αυτο το μπουκαλι με νερο που εχει πιπιλα ξερετε το σπορ και με βολευει παρα πολυ να πινω νερο..πινω σχεδον 2,5λιτρα την μερα..για αυτο εφοδιαστειτε ξυνομηλα και μπουκαλακια με νερο..οσο για την βαφτιση εγω χαζευω μπομπο και προσκλητηρια εδω μεσα..

αυτο το μπουκαλακι το σπορ το εχω και εγω...με το μονο που μπορω και πινω πολυ νεροοο χαχαχαχα..πως εισαι γενικα???αντε να αρχισουμε καμια βολτα..ειμαστε κοντα και εμεις μονο δεν εχουμε βρεθει ακομη....

ένα θα σας πω...... κακομοίρες μου δεν μπηκα όλη μερα, ελπίζω για το δικό σας καλό να μην γραψατε πολλά αλλιως ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ...... θα γίνει του κουοτε! :tongue::lol: φευγω τωρα για να μην χωρίσω! θα τα πουμε το πρωι!:D

αντε μαρη...να δω τι κουοτ θα κανεις στα τραγουδια :tongue:

αντε δεν το ειδα ιδιο ποιοτικο γουστο με τη γιασεμι

μαρη μεχρι και αφιερωση σε ανταρτικα σου εκανα...δε το ειδε????δε με παρακολουθεις δε με παρακολουθεις ...ντροπη σου :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!!

Δύσκολη βραδιά και η χθεσινή, η μικρούλα μου λύσσαξε και πάλι, ούτε και εγώ ξέρω πόσες φορές με ξύπνησε. Στο τέλος ξύπνησε μια και καλή στις 6 παρά και δεν κοιμόταν με τίποτα αν δεν έτρωγε γάλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Ντρέπομαι που το λέω :oops: αλλά νευρίασα τόσο πολύ που με πήραν τα κλάματα. Έσπασαν τα νεύρα μου πια. Νόμιζα και εγώ πώς μεγαλώνοντας θα κοιμόταν περισσότερο αλλά μάλλον πρόκειται για μύθο. Την νανούρισα, την κούνησα στο λίκνο, της έδωσα πιπίλα, την φίλησα, της έβαλα ζελέ στα ούλα της μήπως την ενοχλούν, τίποτα :(.

Τώρα είμαι μέσα στα μαύρα μου τα χάλια, τα μάτια μου τσούζουν από την αϋπνία :?....... ΒΟΗΘΕΙΑ βάλτε κανά καλό κομμάτι να ανέβω!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε νατασουλα στο ειχαμε ξαναπει και παλιοτερα....ταϊζε την το βραδυ μην εχεις ωραριο στο ποτε θα φαει....μπορει να θελει να σου ανεβασει τη παραγωγη.....και ναι αν πεινασει σε μιαμιση ωρα ξαναταϊσε την....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ και πες του παιδιατρου να κοψει τις λαλακιες......

Και τώρα μου ξύπνησε πάλι..... τί να κάνω πάλι γάλα να της δώσω; Έχει 1.5 ώρα που έφαγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι να της δωσεις γαλα....

καλημερα...εγω ξεραθηκα χτες απο τις δεκαμιση .....ο αντρουλης λειπει σημερα παει χωριο και θα ερθει αυριο...καλυτερα γιατι ειμαστε και απο τη δευτερα σφαγμενοι .....απλα μπροστα στα μικρα το παιζουμε νορμαλ.....αυριο εχουμε γιορτη...γιορτες δηλ γιορταζει το μισο μου σοϊ και φιλοι...αλλα εχω τη δικαιολογια χαχαχαχαα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλά πώς μπορεί να είναι τόσο αναίσθητοι;

κοιτα να δεις στο δυετερο θα ξυπναει πρωτος ο αντρας σου..θα εχει συνηθισει..(το κανει ο δικος μου...και με σκουνταει και ξαναγυρναει)...δεν ειναι αναισθητοι...απλα το ενστικτο της μανας σε κανει να κοιμασαι με το ενα αυτι ξυπνιο!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

κοιτα να δεις στο δυετερο θα ξυπναει πρωτος ο αντρας σου..θα εχει συνηθισει..(το κανει ο δικος μου...και με σκουνταει και ξαναγυρναει)...δεν ειναι αναισθητοι...απλα το ενστικτο της μανας σε κανει να κοιμασαι με το ενα αυτι ξυπνιο!!!

μπα εμενα κ στο πρωτο κ στο δευτερο αν δεν πεσει κλωτσια δεν καταλαβαινει τιποτα!!!:tongue:

Αχ καλή μου Yasemi πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρεπιπτόντως ξανακοιμήθηκε από μόνη της.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...