Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=ijh5mdEDHqY&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=ijh5mdEDHqY&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

καλημερα!!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!!

Δύσκολη βραδιά και η χθεσινή, η μικρούλα μου λύσσαξε και πάλι, ούτε και εγώ ξέρω πόσες φορές με ξύπνησε. Στο τέλος ξύπνησε μια και καλή στις 6 παρά και δεν κοιμόταν με τίποτα αν δεν έτρωγε γάλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Ντρέπομαι που το λέω :oops: αλλά νευρίασα τόσο πολύ που με πήραν τα κλάματα. Έσπασαν τα νεύρα μου πια. Νόμιζα και εγώ πώς μεγαλώνοντας θα κοιμόταν περισσότερο αλλά μάλλον πρόκειται για μύθο. Την νανούρισα, την κούνησα στο λίκνο, της έδωσα πιπίλα, την φίλησα, της έβαλα ζελέ στα ούλα της μήπως την ενοχλούν, τίποτα :(.

Τώρα είμαι μέσα στα μαύρα μου τα χάλια, τα μάτια μου τσούζουν από την αϋπνία :?....... ΒΟΗΘΕΙΑ βάλτε κανά καλό κομμάτι να ανέβω!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=whBI5p69JDc&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=whBI5p69JDc&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=0wvHKkmHpLU&hl=en_GB&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=0wvHKkmHpLU&hl=en_GB&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

οριστε και αυτο που εβαλε η μαρινα!!!
καλο μαρινακι!!!

εγω τις μετρησα σημερα, ξυπνησα 6 φορες και την μια φορα εμεινα μια ωρα ξυπνια

Διαφημίσεις

ki εγω γυρω στις 5 φορες σηκωθηκα...αλλα εγω τον παιρνω λιγο αγγαλιτσα κ ξανακοιμαται αμεσως

Έχετε ξεκινήσει κρεμούλα; Γιατί σκέφτομαι πώς η δική μου ξυπνάει επειδή πεινάει.........

eH1op2.png

LMcjp2.png

εμενα ειναι ετσι 2 μηνες τουλαχιστον, ξεκινησε με κρυωμα, ειχε βουλωμενη μυτη και δεν μπορουσε να ανασανει, μετα της περασε και ηρθαν τα δοντια!!!!...ωρες ωρες με πιανει μια απελπισια, μετα επανερχομαι

Και εμένα είναι αρκετό καιρό που το κάνει..... δεν ξέρω πόσο, έχω χάσει την μπάλα...... να φανταστείς στην καλύτερη των περιπτώσεων όταν σηκώνομαι μόνο 1-2 φορές την νύχτα, κάνουμε πάρτυ με τον αντρούλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

ναι ξεκινησαμε....αλλες φορες θα ξυπνησει 1 φορα αλλες φορες 3-4...δε νομιζω οτι ξυπναει τοσες φορες επειδη πειναει.....ελαφρως βελτιθηκε απο τοτε π[ου τρωει αλλα πολυ ελαφρως!!!!!!!!!!!

ναι ξεκινησαμε....αλλες φορες θα ξυπνησει 1 φορα αλλες φορες 3-4...δε νομιζω οτι ξυπναει τοσες φορες επειδη πειναει.....ελαφρως βελτιθηκε απο τοτε π[ου τρωει αλλα πολυ ελαφρως!!!!!!!!!!!

Αν δεν είναι και το θέμα του φαγητού, τότε τί άλλο μπορεί να είναι; Γιατί το συζήτησα με τον παιδίατρο και δυστυχώς δεν πήρα καμία απάντηση....................

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...