Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου χει μειωθει η ορεξη για φαγητο ομως ρε κοριτσια...Ειναι φυσιολογικο?
όχι καλή μου, δεν ειναι φυσιολογικό!!! Φυσιολογικό θα ήταν να έχεις γινει σαν αρκούδα και όχι να παιρνεις σε ολόκληρη εγκυμοσύνη όσα παιρνω εγώ σε ένα Πάσχα... for God's shake!
!!Κι εγω στο σουπερ μαρκετ προχθες κοιταζα την μερεντα σαν ζητιανακι και με λυπηθηκε ο αντρας μου και μου λεει παρτη βρε παρτη!
εμ εκει είναι το μυστικό... στους άντρες. και ερωτώ, αν ο άντρας μου φωναζε ή απλώς μουρμούραγε δεν θα πρόσεχα λίγο παραπάνω? Εμένα όλο μια χαρα εισαι μου΄λεγε και έφερνε και κρουασανακια να τσακίζω...ο feeder.
να μαι παλι και εγω.Σημρα δεν ξερω γιατι ποναω που καθομαι που κοιμαμαι που τωω που ανασαινω μου φταινε ολα
έλα βρε... νόμιζα ότι γεννησες σημερα!
αλεκακι θα ηθελα οταν μπορεσεις να μου απαντησεις,ξερεις εκανα αυτο με το πινακακι για να υπολγισω ποσο θα γεννηθει το μωρο(ετσι απο περιεργεια)..σλλσ δεν ξερω ποια βδομαδα υπολογισμου να βαλω..32η η 34??χτες που εκανα τον υπερηχο ημουν 33+5..

΄΄Αννια μου θύμισέ μου πόσο είναι το μωρό. Ή άσε να δώσω παράδειγμα. έστω ότι είναι 2400, θα κάνεις την εξής πράξη:2400 Χ 100=240.000 / 66 = πόσο θα γεννηθεί το μωρό στη 40η εβδομάδα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι ειναι ησυχούλης προς το παρόν. Μόλις τον μπανιαρισα τον μικρό μου κούκλο και ταισα και τον μεγάλο μου!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

E ρε παιδια θελω να γεννησω ....Βαριεμαι πια τα ιδια και τα ιδια...ποσο να καθαρισω ακομη αυτο το σπιτι το χω γλυψει...πιο καθαρο ειναι τωρα παρα οταν δεν ημουν εγκυος...:rolleyes:

Αυριο εχω 2 εγκυες φιλες μου που ειναι κι αυτες στον μηνα τους,μανουλες δεκεμβριου και θα πανε στα σεμιναρια θηλασμου στο Ελενα και ελεγαν να παω κι εγω αλλα επειδη εχω τον λαιμο μου φυλαγομαι να μη βγαινω εξω...δεν θελω να γεννησω αρρωστη...

Μαρινακι κι εγω ειχα περασει κατι μερες ετσι ποναγα οπως και να καθομουνα και απιστευτα κακη διαθεση μου φταιγαν ολα...Πιστευω θα σου περασει μωρε κανε και κανα ζεστο μπανακι αραξε και θα χαλαρωσεις...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μόλις πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και εκανα την παραγγελια μου κατι χριστουγεννιατικες σοκολατες 1 κιλο μελομακαρονα 7-8 κουραμπιεδες να τους δοκιμάσουμε ειναι καλοί ή θα μας κλείσουν το μαγαζι?

Οσο για γεννα εχω μελλον αλλα οσο περναει ο καιρος αισθανομαι πιο βαρια κατακοιτη στο τελος θα μεινω και οχι τιποτα αλλο αλλα αισθάνομαι κατι τυψεις που δεν μπορω να ασχοληθω με τον μικρο οπως πριν

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ τι καλα,εισαι τυχερη που δεν ζηλευει ο μεγαλος..εκανα το πινακακι και βγηκε 3333

ναι... ευτυχως γιατι θα στεναχωριόμουν αν τον έβλεπα στεναχωρημένο. Μια χαρά είναι 33040. Ακριβωψς φυσιολογικός!

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγω εχω αρχισει και εκνευριζομαι με το ωραριο του υπνου μου που εχει γινει αλλα αντι αλλων...Αρχισε να με κουραζει και δεν μου φτανει αυτο εχω και την τουαλετα που ξυπναω για να παω επειδη δεν αντεχω να τα κρατησω ουτε λεπτο αμεσως αρχιζω και ποναω και ξερω οτι πρεπει να αδειασει η κυστη αμεσως...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μόλις πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και εκανα την παραγγελια μου κατι χριστουγεννιατικες σοκολατες 1 κιλο μελομακαρονα 7-8 κουραμπιεδες να τους δοκιμάσουμε ειναι καλοί ή θα μας κλείσουν το μαγαζι?

Οσο για γεννα εχω μελλον αλλα οσο περναει ο καιρος αισθανομαι πιο βαρια κατακοιτη στο τελος θα μεινω και οχι τιποτα αλλο αλλα αισθάνομαι κατι τυψεις που δεν μπορω να ασχοληθω με τον μικρο οπως πριν

Δοκιμαστη μου εσυ...!!!;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελινα τιλες βρε κοριτσι το εγλειψες το σπιτι? μην σου ξεφυγει καμια γωνια εισαι βεβαιη?Αν ναι και εχεις κανει και τον Παρλιαρο μπες στην Μπαρμπαριγου ετσι μωρε κατι νεο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω αρχισει και εκνευριζομαι με το ωραριο του υπνου μου που εχει γινει αλλα αντι αλλων...Αρχισε να με κουραζει και δεν μου φτανει αυτο εχω και την τουαλετα που ξυπναω για να παω επειδη δεν αντεχω να τα κρατησω ουτε λεπτο αμεσως αρχιζω και ποναω και ξερω οτι πρεπει να αδειασει η κυστη αμεσως...

Εσυ εισαι και μονη σου εγω που θελω να κοιμηθω κατα τις 9 και εχω τον μικρο μεσα στο κεφι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσυ εισαι και μονη σου εγω που θελω να κοιμηθω κατα τις 9 και εχω τον μικρο μεσα στο κεφι?

A ναι παλι καλα ειμαι και μονη μου...Αλλα ρε συ δεν μπορω αρχιζω και την ακουω σιγα σιγα...Εβλεπα στον υπνο μου οως σπασανε τα νερα...αντε να σπασουν και στον ξυπνιο μου να γεννησω τον μπεμπη να τρεχω και να μη φτανω μετα...Να χω να ασχολουμαι...βαρεθηκα !!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινα τιλες βρε κοριτσι το εγλειψες το σπιτι? μην σου ξεφυγει καμια γωνια εισαι βεβαιη?Αν ναι και εχεις κανει και τον Παρλιαρο μπες στην Μπαρμπαριγου ετσι μωρε κατι νεο

Ποια ειναι αυτη καλε???

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...