Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ρωτησω οι νονοι παιρνουν βαφτιστικα, πετσετουλες, σταυρο, λαμπαδα και τι αλλο?

το πακετο περιλαμβανει ρουχαλακια, λαδοπανα,πετσετες, καλτσακια, παπουτσακια, λαμπαδα, κερακια για την κολυμπηθρα , μπουκαλι για το λαδι κ θηκη για το σαπουνι, μαρτυρικα κ την θηκη μεταφορας τους. εννοειται κ ο σταυρος με την αλυσιδα... απο εκει κ περα πολλοι νονοι κανουν κ τον στολισμο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι... ειναι σαν εξτρα δωρο κ καλα... εγω προσωπικα αυτο ουτε που το συζητησα... δεν ηθελα να τους βαλω σε παραπανω εξοδα.... θα τον κανουμε εμεις τον στολισμο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πακετο περιλαμβανει ρουχαλακια, λαδοπανα,πετσετες, καλτσακια, παπουτσακια, λαμπαδα, κερακια για την κολυμπηθρα , μπουκαλι για το λαδι κ θηκη για το σαπουνι, μαρτυρικα κ την θηκη μεταφορας τους. εννοειται κ ο σταυρος με την αλυσιδα... απο εκει κ περα πολλοι νονοι κανουν κ τον στολισμο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι... ειναι σαν εξτρα δωρο κ καλα... εγω προσωπικα αυτο ουτε που το συζητησα... δεν ηθελα να τους βαλω σε παραπανω εξοδα.... θα τον κανουμε εμεις τον στολισμο...

και εγω στολισμο θα κανω εγω μαλλον γιατι κανεις απο τους δυο δεν το ανεφερε και εγω ντρεπομαι να πω κατι

αντε καληνυχτα

αντζι προσωπικα το θεωρω λιγο "αδικο" να διαχωριστουν ετσι... μπορει η νονα να παρει εναν σταυρο με (ξερω κ εγω??) 300ε κ ο νονος βαπτιστικα με 700ε κ τουμπαλιν... για μενα καλυτερο να το συζητησεις μαζι του ή εσυ ή ο αντρας σου, οπως το συζητησατε κ με την νονα...

baJfp2.png

αντζι προσωπικα το θεωρω λιγο "αδικο" να διαχωριστουν ετσι... μπορει η νονα να παρει εναν σταυρο με (ξερω κ εγω??) 300ε κ ο νονος βαπτιστικα με 700ε κ τουμπαλιν... για μενα καλυτερο να το συζητησεις μαζι του ή εσυ ή ο αντρας σου, οπως το συζητησατε κ με την νονα...

ουφ, με αγχωνουν αυτα τα κανονισματα .. μα να μην εχουμε ενα νονο !!

Διαφημίσεις

κοριτσακια εγω εδω βλεπω playmate kai αναπολω το παλιο μου σωματακι..με μειον 100ραγαδες φυσικα...τεσπα..να σας πω κατι για την κυτταριτιδα εδω και μιαμιση βδομαδα πρωι-βραδυ πινω τον χυμο απο 2ξυνομηλα βοηθαει στο να καταπολεμηθει η κυταριτιδα..βεβαια εγω δεν εχω αλλα εχω την προδιαθεση στο να λανω και 1,5βδομαδα που πινω αυτο το χυμο βλεπω οτι και αυτο το λιγο αρχιζει να υποχωρει..επισης εχω παρει αυτο το μπουκαλι με νερο που εχει πιπιλα ξερετε το σπορ και με βολευει παρα πολυ να πινω νερο..πινω σχεδον 2,5λιτρα την μερα..για αυτο εφοδιαστειτε ξυνομηλα και μπουκαλακια με νερο..οσο για την βαφτιση εγω χαζευω μπομπο και προσκλητηρια εδω μεσα..

:-D

ένα θα σας πω...... κακομοίρες μου δεν μπηκα όλη μερα, ελπίζω για το δικό σας καλό να μην γραψατε πολλά αλλιως ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ...... θα γίνει του κουοτε! :tongue::lol: φευγω τωρα για να μην χωρίσω! θα τα πουμε το πρωι!:D

καλημερα κοιμαστε ακομα?Αντζι οταν ειχα βαφτιση τον μεγαλο ειχα βρει για στολισμο απο εναν στα βριλησσια απεναντι απο τα τζαμπο τρομερος μουειχε κανει πευκο με τριανταφυλλα το κατι αλλο και οικονομικος.Δεν ηταν ο ιδιος μου εδωσε το τηλ ενος που ηταν αγια παρσκευη και ειναι στουντιο κανει μονο στολισμους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=EW91Eoiooes&hl=en_GB&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=EW91Eoiooes&hl=en_GB&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

καλημερα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...