Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρίνα σε θυμήθηκα εχτές η μαμά μου μίλησε με το σταθερό στο σπίτι και μετά το έβαλε στη τσάντα της νόμιζε ότι μίλαγε στο κιν. της και μετά πήγε να φυγει και αυτό άρχιζε και σφύριζε γιατί δεν είχε σήμα και λέει η μάνα μου ΄΄ωχ το κινητό μου δεν έχει μπαταρία και ξέχασα να το φορτίσω...χα χα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι στο κλείσιμο για προσκλήσεις κ τελος μαιου θα δω δειγματα απο κατι μπομπο. το δυσκολο ειναι πως θα συντονισω τους δυο νονους και πως θα πω διακριτικα τι να παρει ποιος ... αυτο ειναι πολυυυυυυυυυ πακετο.

εσυ πως πανε οι προετοιμασιες ! ποιο κτημα εκλεισες τελικα?

ειμαι στο κλείσιμο για προσκλήσεις κ τελος μαιου θα δω δειγματα απο κατι μπομπο. το δυσκολο ειναι πως θα συντονισω τους δυο νονους και πως θα πω διακριτικα τι να παρει ποιος ... αυτο ειναι πολυυυυυυυυυ πακετο.

Δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οι κουμπάροι; έκλεισα το 5 elements στη Βαρυμπόμπη.

τσα!!! να 'μαι κ εγω.... γλωσσοκοπανες!!!!!

ασχετο αλλα εχω κιτρινο συναγερμο.....η μικρη κατι σπυρακι εβγαλε γυρω απο το ματι και την τρωνε.....αμα παω κοκκινο την κατσαμε....δε πιστευω το κερατο μου δ επιστευω.....

τι επαθε???

α κοριτσια δεν σας ειπα ο μπαμπας μουειχε κανει την εγχειρηση το θυμαστε εχουν περασει 2 μηνες τεσπα ο ανθρωπος εδω και 2 εβδομαδες μυριζε πολυ ασχημα η ανασα του βουρτσιζε δοντια, τιποτα πλενοταν, η μποχα πιο εντονη εφτασε σε σημειο να μην μπορεις να κατσεις στο ιδιο δωματιο μαζι του παει στον γιτατρο τι ειχε γινει?του ειχαν ξεχασει μεσα στη μυτη ενα σφουγγαρακι γυρω στους 6 ποντους και αυτο σαπιζε δεν τον ενοχλουσε αλα ερεχε η μυτη του αλλα επειδη ειναιαλεργικος δεν δωσαμε σημασια θα του επεφτε η μυτη σαν τους λεπρους

:shock::shock::shock::shock:

που εκανε την εγχειρηση???

Βρε συ, πολύ νωρίς δεν είναι για κανονικό φαγητό? Και το έφαγε κιόλας!!! Μπράβο!!! Εμείς σήμερα ξεκινάμε με ρυζάλευρο, λίγο αργότερα θα μπει η φρουτόκρεμα, αργότερα χορτόσουπα και αρκετά αργότερα το κοτόπουλο...

κ εμας ετσι... μολις κλεισαμε τον 5ο ξεκινησαμε κρεμα κ μετα 10 μερες τα φρουτα κ αυτα οχι ολα μαζι....

εδω ειμαι και εγω για λιγο.....ο Παπακωνσταντινου αρσει πολυ...ανεκαθεν....επισης, ο αλκινοοος, Πυξ λαξ, πορτοκαλογλου...κλασσικα πραγματα δηλαδη.... Ο αγγελος σοφακι σου κανει τσαλιμια...εφερε κοπελα στο σπιτι :tongue::D:D..ο Νικος εχει μεγαλο καμαρι...σα να ψηλωσε 2-3 ποντους χαχα

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! κ μου το λες ετσι??????????????? θα χαλασουμε το προξενιο αμα συνεχιστει αυτο...:tongue:

αχ... κ εγω αυτα ακουγα στα νιατα μου...

ιιιιι...και εχει και πατερα στρατιωτικο :tongue::D.....μπα δε θα γινει γκομενιαρης...καρκινακι ειναι....λες να ειναι η εξαιρεση?

ε, μα ειναι καρκινακι.... μολις μας γνωρισει θα κολλησει:tongue::tongue::tongue:

εμεις σημερα καναμε την πρωτη μας φιλη.... μια κουκλιτσα με τεραστιες ματαρες!!! εριεττα την λενε;)

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ή πανε μαζι κ διαλεγουν ή παει ο ενας τα παιρνει κ ο αλλος πληρωνει αυτο που του αναλογει...

baJfp2.png

Δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οι κουμπάροι; έκλεισα το 5 elements στη Βαρυμπόμπη.

εχουν συναντηθει μια φορα και ειπαν ενα γεια .. αρα εγω πρεπει καπως να πως στον καθενα τι να παρει ποιος .. και ενταξει στην μια εχω το θαρρος και θα της πω, αλλα στον αλλον? δυσκολο γαμ.. επισης η μια μου εχει ζητησει να παρει τον σταυρο - αρα ο αλλος θα παρει ρουχαλακια και βαφτιστικα. το θεμα ειναι οτι λαμπαδα θα μου φτιαξει μαλλον η κοπελα που θα μου κανει και τις μπομπο και στην οποια θα παω μονη μου εγω. αρα , μαλλον με βλεπω να την πληρωνω εγω τελικα γιατι τι θα πω στον νονο? ελα να δεις τις μπομπο γιατι εκει θα κλεισω και την λαμπαδα και αρα ελα για να την πληρωσεις εσυ ??? κ αυτος απο μονος του δεν θα πει να ερθει, απλα θα παρουμε τα βαφτιστικα και μετα για την λαμπαδα δεν θα κανει κατι.... μπλεξιμο

ή πανε μαζι κ διαλεγουν ή παει ο ενας τα παιρνει κ ο αλλος πληρωνει αυτο που του αναλογει...

Συμφωνώ,ααααα ήταν η ώρα του παιδιού σήμερα;;;;;;;(νικος+ Παναγιώτης)

Σοφάκι μπορείς να μου στείλεις το site απο κει που έκλεισες της μπομπο.;;;ή πμ

βρε αντζι συγνωμη κιολας , αλλα αν δεν εχετε θαρρος μεταξυ σας πως κ γινεται νονος?

ειναι φιλος του αντρα ..... μεταξυ τους εχουν θαρρος αλλα απο την μια ο αντρας εννοειται δεν ασχολειται στα διαδικαστικα και απο την αλλη εγω δεν τον πολυξερω τον φιλο... ή μαλλον τον ξερω απλα δεν ειναι και κολλητος μου

Διαφημίσεις

εχουν συναντηθει μια φορα και ειπαν ενα γεια .. αρα εγω πρεπει καπως να πως στον καθενα τι να παρει ποιος .. και ενταξει στην μια εχω το θαρρος και θα της πω, αλλα στον αλλον? δυσκολο γαμ.. επισης η μια μου εχει ζητησει να παρει τον σταυρο - αρα ο αλλος θα παρει ρουχαλακια και βαφτιστικα. το θεμα ειναι οτι λαμπαδα θα μου φτιαξει μαλλον η κοπελα που θα μου κανει και τις μπομπο και στην οποια θα παω μονη μου εγω. αρα , μαλλον με βλεπω να την πληρωνω εγω τελικα γιατι τι θα πω στον νονο? ελα να δεις τις μπομπο γιατι εκει θα κλεισω και την λαμπαδα και αρα ελα για να την πληρωσεις εσυ ??? κ αυτος απο μονος του δεν θα πει να ερθει, απλα θα παρουμε τα βαφτιστικα και μετα για την λαμπαδα δεν θα κανει κατι.... μπλεξιμο

Έπρεπε να τους μιλήσεις και να το συζητήσετε στον άντρα πες του μιας και δεν έχεις χρόνο θέλεις να πάω εγώ με την άλλη νονά να τα πάρω και μετά να σου πω τι σου αναλογεί;;;;

Έπρεπε να τους μιλήσεις και να το συζητήσετε στον άντρα πες του μιας και δεν έχεις χρόνο θέλεις να πάω εγώ με την άλλη νονά να τα πάρω και μετά να σου πω τι σου αναλογεί;;;;

να ρωτησω οι νονοι παιρνουν βαφτιστικα, πετσετουλες, σταυρο, λαμπαδα και τι αλλο?

Συμφωνώ,ααααα ήταν η ώρα του παιδιού σήμερα;;;;;;;(νικος+ Παναγιώτης)

Σοφάκι μπορείς να μου στείλεις το site απο κει που έκλεισες της μπομπο.;;;ή πμ

ω, ναι!!! η ωρα του παιδιου.... βασικα ηταν η μερα των παιδιων!!!! ειχε πλακα κ οι τρεις μαζι στο παρκο....

το μαγαζι που εκλεισα τις μπομπο δεν εχει site.... αν θελεις να σου στειλω τα στοιχεια του με πμ. παντως ειναι πολυ οικονομικο για αυτα που αγοραζεις...αξιζει πιστευω να ερθεις μια βολτα.

ειναι φιλος του αντρα ..... μεταξυ τους εχουν θαρρος αλλα απο την μια ο αντρας εννοειται δεν ασχολειται στα διαδικαστικα και απο την αλλη εγω δεν τον πολυξερω τον φιλο... ή μαλλον τον ξερω απλα δεν ειναι και κολλητος μου

εγω θα του συζητουσα το θεμα κ θα του προτεινα καποιες λυσεις για το πως θελει να γινει... πχ. θα του ελεγα οτι ή θα πρεπει να πανε μαζι με την νονα την αλλη για ΟΛΑ ομως κ να μοιραστουν τα εξοδα ή να παρει η νονα τον σταυρο εκεινος το πακετο το υπολοιπο κ να τα βρουνε μεταξυ τους στην τιμη σε τυχων διαφορα ή απλα αν εκεινος δεν θελει να τρεξει να του προτεινεις να πας εσυ... αν κ εγω αυτο δεν θα το συνηστουσα... θελω ο νονος να παει μονος του για να μην νοιωθει πιεση με την παρουσια μου ..... κ εμενα ο ενας νονος ειναι κολλητος του αντρα μου, εχει ομως γνωρισει κ την νονα που ειναι η κολλητη μου... τους ειπα το στυλ που περιπου θελω ( χρωματα κ θεμα... ) κ απο εκει κ περα δεν ηθελα να μπλεχτω... η νονα αφου εκανε μια γυρα στα μαγαζια ηθελε να παμε μαζι να τα δουμε κ να τα κλεισει... δεν επαιζε θεμα με τα χρηματα , μεταξυ μας δεν εχουμε τετοια... με τον νονο δεν θα παω κ ουτε θελω, μην τον φερω σε δυσκολη θεση... απλα οτι ηταν κοινο ειχαμε πει οτι θα το παρει ο ενας κ ο αλλος θα πληρωσει το μεριδιο του... κ ετσι εγινε...

baJfp2.png

ω, ναι!!! η ωρα του παιδιου.... βασικα ηταν η μερα των παιδιων!!!! ειχε πλακα κ οι τρεις μαζι στο παρκο....

το μαγαζι που εκλεισα τις μπομπο δεν εχει site.... αν θελεις να σου στειλω τα στοιχεια του με πμ. παντως ειναι πολυ οικονομικο για αυτα που αγοραζεις...αξιζει πιστευω να ερθεις μια βολτα.

εγω θα του συζητουσα το θεμα κ θα του προτεινα καποιες λυσεις για το πως θελει να γινει... πχ. θα του ελεγα οτι ή θα πρεπει να πανε μαζι με την νονα την αλλη για ΟΛΑ ομως κ να μοιραστουν τα εξοδα ή να παρει η νονα τον σταυρο εκεινος το πακετο το υπολοιπο κ να τα βρουνε μεταξυ τους στην τιμη σε τυχων διαφορα ή απλα αν εκεινος δεν θελει να τρεξει να του προτεινεις να πας εσυ... αν κ εγω αυτο δεν θα το συνηστουσα... θελω ο νονος να παει μονος του για να μην νοιωθει πιεση με την παρουσια μου ..... κ εμενα ο ενας νονος ειναι κολλητος του αντρα μου, εχει ομως γνωρισει κ την νονα που ειναι η κολλητη μου... τους ειπα το στυλ που περιπου θελω ( χρωματα κ θεμα... ) κ απο εκει κ περα δεν ηθελα να μπλεχτω... η νονα αφου εκανε μια γυρα στα μαγαζια ηθελε να παμε μαζι να τα δουμε κ να τα κλεισει... δεν επαιζε θεμα με τα χρηματα , μεταξυ μας δεν εχουμε τετοια... με τον νονο δεν θα παω κ ουτε θελω, μην τον φερω σε δυσκολη θεση... απλα οτι ηταν κοινο ειχαμε πει οτι θα το παρει ο ενας κ ο αλλος θα πληρωσει το μεριδιο του... κ ετσι εγινε...

μαλλον θα το κανω ως εξης = θα πω στην μια να παρει σταυρο αφου το ζητησε κιολλας και ας παρει ο αλλος τα υπολοιπα και την λαμπαδα την παιρνω εγω για να μην μπλεξουνε τα πραγματα. τα μαρτυρικα ποιος τα παιρνει ? οι νονοι ? (κουτουλαω στον υπνο :) )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...