Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΛΙΝΑ δε ξερω γιατι και εγω μια φαγουρα μονο οταν κανει κρυο στα ποδια....και τα χερια ειναι πολυ ξερα...αλλα τι να με πειραζει δε ξερω ...ποτε δε το κοιταξανε....μου ελεγε η μανα μου εχεις κοτισιο δερμα σαν και εμενα....τι να πω...καποια στιγμη που θα εχω φραγκα θα παω να δω τι γινετε....

κοριτσια σωθηκατε,...ηρθε η μεγαλη μου και θελει να παιξει ντορα η μικρη εξερευνητρια.....τα λεμε ελπιζω νυχτ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.............πότε προλάβατε και γράψατε τόσα γλωσσοκοπάνες.

Θα έρθει μετά η συμπεθέρα και θα κάνει quote οπότε δεν πάω να σας διαβάσω. Είχα πάει να κανονίσω τα του γάμου έτρεχα όλη μέρα...

Διαφημίσεις

εδω ειμαι και εγω για λιγο.....ο Παπακωνσταντινου αρσει πολυ...ανεκαθεν....επισης, ο αλκινοοος, Πυξ λαξ, πορτοκαλογλου...κλασσικα πραγματα δηλαδη.... Ο αγγελος σοφακι σου κανει τσαλιμια...εφερε κοπελα στο σπιτι :tongue::D:D..ο Νικος εχει μεγαλο καμαρι...σα να ψηλωσε 2-3 ποντους χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μα τι νεκρα ειναι αυτη???? μονο εμεις ειμαστε αλεκα... ο μπουκης σημερα δεν πινει γαλα...100-120 το πολυ...τωρα θα μου πεις ας μη φαει 8400 ειναι δεν θα παθει τιποτα αλλα εγω διερωταμε...γιατι δεν τρωει?????????

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

α Αλεκα πολυ γκομενιαρης ο γιος σου!!! της τα χει καταφορεσει της μικρης!

ιιιιι...και εχει και πατερα στρατιωτικο :tongue::D.....μπα δε θα γινει γκομενιαρης...καρκινακι ειναι....λες να ειναι η εξαιρεση?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μα τι νεκρα ειναι αυτη???? μονο εμεις ειμαστε αλεκα... ο μπουκης σημερα δεν πινει γαλα...100-120 το πολυ...τωρα θα μου πεις ας μη φαει 8400 ειναι δεν θα παθει τιποτα αλλα εγω διερωταμε...γιατι δεν τρωει?????????

ελα μωρε....μπορει απλα να βαρεθηκε....ο μικρος μου παντως τις εχει τις λιγες μυξουλες του...ελπιζω να ειναι απο εμβολιο....θα δουμε αυριο....

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι μωρε καλα τα καρκινακια...ο μπαμπας μου ειναι...και σου χω πει πως ειναι..δεν κουνιεται απο το σπιτι κι εχει μια ψυχωση με τα παιδια του..εγω που ειμαι ψαρι ταιριαζουμε απολυτα!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλησπερούδια !!

τι μερα και αυτη !! ο μικρουλης μου σήμερα πολυυυυυυυυ γκρίνια - μαλλον τα δοντακια ειναι ρε γαμ..

στο μεταξυ δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα σήμερα δεν τρωει το μωρουλι μου - δεν φαινεται να εχει καθολου ορεξη. οπως λες και εσυ μαναγεωρ - με το ζορι 100-120 .. οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και αδυνατουλικο και κανουμε αμαν να ψαχνωσει λιγο ...

στενοχωριεμαι μωρε που δειχνει αν υποφερει με τα δοντακια του. τι μπορω να κανω βρε κορίτσια? μήπως υπαρχει κατι να τον ανακουφισω γιατι στενοχωριεμαι πολυ πολυ :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...