Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσακια μου το παλευω τι να κανω,μου βγηκε ευαισθητος ναι τωρα ομως ξερω ποιον να βρισω,τον αντρα μου γιατι αναρωτιομουν πως εγω δεν ειχα καμια αλλεργια σε τιποτα ετρωγα τα αντερα μου μικρη και ξερετε τοτε απο ποτε μας ταιζαν,η μανα μου τι φραουλες τι ακτινιδια τι πορτοκαλια στις φρουτοκρεμες απο 2-3 μηνων...(οτι να ναι κανανε τοτε)

και μου ξεφουρνισε οτι εβγαζε κι αυτος τετοια σαν τον μπεμπη και του ματωναν κιολας και τα ξυνε και μεγαλωνοντας του περασαν και τον πειραζαν τα αβγα και η σοκολατα.η πεθερα μου του δινε 3 μηνων 3 αβγα μελατα σας το χω ξαναπει,ε ρε σκοτωμα θελουν με τις βλακειες τους,τωρα ολο του τη λεω εσυ φταις και αυτο βρηκε να παρει απο σενα και τετοια...:confused:

χαχαχαχα..εμενεα που πηρε απο το σοΙ του αντρα μου και ειδικα απο τη πεθερα μου που σε ολα ειναι αλλεργικη (οχι φαγητο ) αλλα ειναιμε χαπι τους μισους μηνες το χρονο.....υπαρχει προδιαθεση....α και εμαθα στα 28 οτι η ξηροδερμια που εχω ειναι ατοπικη δερματιτιδα..τωρα απο τι δε ξερω...οι αλλεργιολογοι στο παιδων μου το ειπανε....αχαχαχααχχα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μονο που ξερω ειναι απο μικρη εχω απεχθεια στο κρεας...εκανα εμετο μικρη τωρα μου γυριζουν αντερα σε πολλα ειδη κρεατος....και εκει προσπαθουσαν να με μπουκωσουν...λες να πηρε απο μενα η μεγαλη τωρα που τολες???:evil::evil::evil::evil:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

gia ton atmomagira pou legame kai emis prin kana dio meres....:P

Εγώ λέω να χρησιμοποιήσω τον αποστειρωτή που έχω (και δεν χρειάζομαι πλέον) σαν ατμομάγειρα (έχει και τέτοια χρήση). Έχει καμιά άλλη της NUK?

Ευχαριστω κοριτσακια μου το παλευω τι να κανω,μου βγηκε ευαισθητος ναι τωρα ομως ξερω ποιον να βρισω,τον αντρα μου γιατι αναρωτιομουν πως εγω δεν ειχα καμια αλλεργια σε τιποτα ετρωγα τα αντερα μου μικρη και ξερετε τοτε απο ποτε μας ταιζαν,η μανα μου τι φραουλες τι ακτινιδια τι πορτοκαλια στις φρουτοκρεμες απο 2-3 μηνων...(οτι να ναι κανανε τοτε)

και μου ξεφουρνισε οτι εβγαζε κι αυτος τετοια σαν τον μπεμπη και του ματωναν κιολας και τα ξυνε και μεγαλωνοντας του περασαν και τον πειραζαν τα αβγα και η σοκολατα.η πεθερα μου του δινε 3 μηνων 3 αβγα μελατα σας το χω ξαναπει,ε ρε σκοτωμα θελουν με τις βλακειες τους,τωρα ολο του τη λεω εσυ φταις και αυτο βρηκε να παρει απο σενα και τετοια...:confused:

συμφωνώ!:evil:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

db2G2RjtxMA&feature=PlayList&p=56AB64995527CBB6&playnext_from=PL&playnext=1&index=1

παιδια μη γελατε αυτο και το αλλοπου βαζω μου τα εβαζε η γιαγια μου και εγω τα τραγουδαγα και χοροπηδαγα στο κρεββατι....μη γελατε εεεεεεεεε

KupcYRkYE4k

μαρινα ο μπαμπας ειπαμε εξοριστος επι χουντας???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Ελινα δεν καταλαβαιναν τοτε απο αλλεργιες...εμενα με τρεχαν για χρονια στο παιδων γιατι ειχα γεμισει εκζεμα, τοτε οι γιατροι δεν ξεραν καλα καλα τι ειναι και με ειχαν παστωσει κυριολεκτικα στις κορτιζονουχες...και το φαγακι φαγακι, απο 2 μηνων, και φυσικα δεν ηπια σταλα μητρικο γαλα

α τοσο εχει;;; τοτε να παρω αυτον!!! γιατι ο αλλος εχει 140 εδω...φαμουλα πεισε τον αντρα να παραγγειλουμε μαζι, στα πρεμαμαν τα φερνουν αυτα νομιζω

αχ βρε Ελινα δεν καταλαβαιναν τοτε απο αλλεργιες...εμενα με τρεχαν για χρονια στο παιδων γιατι ειχα γεμισει εκζεμα, τοτε οι γιατροι δεν ξεραν καλα καλα τι ειναι και με ειχαν παστωσει κυριολεκτικα στις κορτιζονουχες...και το φαγακι φαγακι, απο 2 μηνων, και φυσικα δεν ηπια σταλα μητρικο γαλα

και τωρα αυτη η γενια που καπνιζε στην εγκυμοσυνη,μπροστα μας,μας δινανε φαγητο απο τα βαζακια και μη θυμηθω τι αλλο εγιναν γιαγιαδες θειαδες και μας πρηζουν τα παπαρια...με το συμπαθιο....

η μανα μου τουλαχιστον για μενα ειχε ενα καλο λογο που δε με θηλασε (γιατι ητανε και σε χωρα που μονο θηλασμο υποστηριζανε ) ...τα υπολοιπα μια χαρα τα θηλασε .....αλλα και εμενα το μπουκωμα μπουκωμα....(φακες στο τεταρτο το φανταζεστε???(η εξυπνη γιαγιουλα μου χαχαχαχα)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...