Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α κοριτσια δεν σας ειπα ο μπαμπας μουειχε κανει την εγχειρηση το θυμαστε εχουν περασει 2 μηνες τεσπα ο ανθρωπος εδω και 2 εβδομαδες μυριζε πολυ ασχημα η ανασα του βουρτσιζε δοντια, τιποτα πλενοταν, η μποχα πιο εντονη εφτασε σε σημειο να μην μπορεις να κατσεις στο ιδιο δωματιο μαζι του παει στον γιτατρο τι ειχε γινει?του ειχαν ξεχασει μεσα στη μυτη ενα σφουγγαρακι γυρω στους 6 ποντους και αυτο σαπιζε δεν τον ενοχλουσε αλα ερεχε η μυτη του αλλα επειδη ειναιαλεργικος δεν δωσαμε σημασια θα του επεφτε η μυτη σαν τους λεπρους

:shock::shock::shock::shock:.... ε δεν ειμαστε καλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Famoula ginetai mia xara! Kai kreas kai psari. Apla zhtas apo to xasaph na sou kovei to kreas se mikra kommatia, ta tuligeis ena ena kai ta vazeis sthn katapsuxh. Otan er8ei h wra tsoup to vazeis panw panw mazi me ta laxanika sou kai ginetai kai auto. Auto pou xreiazetai einai logos xronos parapanw pantws alla sta 15'-20' eisai etoimh. Emas mas eixe fanei toso eukolo kai geustiko pou phgame kai phrame atmomageira kai gia mas! Kamia sxesh sth geush vevaia alla se periodo diaitas kati leei :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

α κοριτσια δεν σας ειπα ο μπαμπας μουειχε κανει την εγχειρηση το θυμαστε εχουν περασει 2 μηνες τεσπα ο ανθρωπος εδω και 2 εβδομαδες μυριζε πολυ ασχημα η ανασα του βουρτσιζε δοντια, τιποτα πλενοταν, η μποχα πιο εντονη εφτασε σε σημειο να μην μπορεις να κατσεις στο ιδιο δωματιο μαζι του παει στον γιτατρο τι ειχε γινει?του ειχαν ξεχασει μεσα στη μυτη ενα σφουγγαρακι γυρω στους 6 ποντους και αυτο σαπιζε δεν τον ενοχλουσε αλα ερεχε η μυτη του αλλα επειδη ειναιαλεργικος δεν δωσαμε σημασια θα του επεφτε η μυτη σαν τους λεπρους

Τώρα το είδα!!!

Δεν είμαστε καλά!!!!!!

Δηλ. δεν έπαθε καθόλου ζημιά, ε?????

Famoula ginetai mia xara! Kai kreas kai psari. Apla zhtas apo to xasaph na sou kovei to kreas se mikra kommatia, ta tuligeis ena ena kai ta vazeis sthn katapsuxh. Otan er8ei h wra tsoup to vazeis panw panw mazi me ta laxanika sou kai ginetai kai auto. Auto pou xreiazetai einai logos xronos parapanw pantws alla sta 15'-20' eisai etoimh. Emas mas eixe fanei toso eukolo kai geustiko pou phgame kai phrame atmomageira kai gia mas! Kamia sxesh sth geush vevaia alla se periodo diaitas kati leei :)

Ευχαριστώ πολύ Εβιτάκι!! Το βράδυ θα ξεκινήσω ψήσιμο συζύγου να μου το πάρει!!!!

Ευχαριστώ πολύ Εβιτάκι!! Το βράδυ θα ξεκινήσω ψήσιμο συζύγου να μου το πάρει!!!!

Empaine koukla!

Ston Oresth to xrhsimopoiousa mexri 1 1/2 xronwn peripou. Ama tuxon 8elame na fame emeis kamia savouritsa, eftiaxna sto tsaka tsaka kati ugieino tou mikrou kai ola kala. Kaneis kalh aposvesh padws kai to exeis kai gia ta epomena kompostakia!

smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσακια μου το παλευω τι να κανω,μου βγηκε ευαισθητος ναι τωρα ομως ξερω ποιον να βρισω,τον αντρα μου γιατι αναρωτιομουν πως εγω δεν ειχα καμια αλλεργια σε τιποτα ετρωγα τα αντερα μου μικρη και ξερετε τοτε απο ποτε μας ταιζαν,η μανα μου τι φραουλες τι ακτινιδια τι πορτοκαλια στις φρουτοκρεμες απο 2-3 μηνων...(οτι να ναι κανανε τοτε)

και μου ξεφουρνισε οτι εβγαζε κι αυτος τετοια σαν τον μπεμπη και του ματωναν κιολας και τα ξυνε και μεγαλωνοντας του περασαν και τον πειραζαν τα αβγα και η σοκολατα.η πεθερα μου του δινε 3 μηνων 3 αβγα μελατα σας το χω ξαναπει,ε ρε σκοτωμα θελουν με τις βλακειες τους,τωρα ολο του τη λεω εσυ φταις και αυτο βρηκε να παρει απο σενα και τετοια...:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...