Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λουσι εγω το βραζω για να ειναι πιο ελαφρυ για το στομαχι ..και λιγο πιο γλυκο... μεχρι να μαθουν να τρωνε

ναι φευγει αυτη η ξινιλα ...εγω το εκανα και με το αχλαδι που ειχε βγαλει το ωμο την προηγουμενη βδομαδα και τωρα δεν εβγαλε τιποτα...και το εφαγε μια χαρα..........

ασχετο αλλα εχω κιτρινο συναγερμο.....η μικρη κατι σπυρακι εβγαλε γυρω απο το ματι και την τρωνε.....αμα παω κοκκινο την κατσαμε....δε πιστευω το κερατο μου δ επιστευω.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εγώ σήμερα έκανα πατάτα...Μου είπε η μάνα μου να δοκιμάσουμε 2-3 κουταλίτσες φαγητό να δούμε πώς θα το δεχτεί η μικρή αλλά εγώ δεν άκουσα το 2-3 κουταλίτσες και της έδωσα 170 ml!!!!!!!!!Κοτόπουλο-ρύζι-πατάτα-καρότο με ελάχιστο λαδάκι....

Το έτρωγε με τρελή όρεξη όμως....Και έκανε και ένα ρέψιμο....άλλο πράγμα...

Εγώ μπορώ για τις 13/6 αν είναι απόγευμα.

Μπράβο ρε Doraki που τρώει. Εμείς ακόμα δεν ξεκινήσαμε τίποτα από φαγητό..... ο γιατρός μας φοβάται. Την Παρασκευή από ότι φαίνεται.

Ελινάκι υπομονή κοπέλα μου, θα περάσει και αυτό και όλα θα είναι μια χαρά. Σου στέλνω μια γλυκειά αγκαλίτσα :-)!!!!!!!

Κοριτσάκια φεύγουμε, πηγαίνουμε στη μητέρα μου βόλτα. Θα τα πούμε αύριο.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

ειναι απο τις 11 εως τις 7 σχετικα νωρις δηλαδη θα μας φαει ο ηλιος ρε ντορακι παντως αν το κανονισουμε για αμαξι μην σκας αν ειναι σε παω εγω κοντα μενουμε

ω ρε νταλα ηλιοςςςςςςςςςςςς..μα πανε καλα???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εγώ σήμερα έκανα πατάτα...Μου είπε η μάνα μου να δοκιμάσουμε 2-3 κουταλίτσες φαγητό να δούμε πώς θα το δεχτεί η μικρή αλλά εγώ δεν άκουσα το 2-3 κουταλίτσες και της έδωσα 170 ml!!!!!!!!!Κοτόπουλο-ρύζι-πατάτα-καρότο με ελάχιστο λαδάκι....

Vre si! Polu nwris einai gia ruzi kai gia sundiasmous!

Parta ena ena opote an thn peiraxei kati 8a boreis na vgaleis kapoio suberasma.

Orexath omws h kotsidoula mas! :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

α κοριτσια δεν σας ειπα ο μπαμπας μουειχε κανει την εγχειρηση το θυμαστε εχουν περασει 2 μηνες τεσπα ο ανθρωπος εδω και 2 εβδομαδες μυριζε πολυ ασχημα η ανασα του βουρτσιζε δοντια, τιποτα πλενοταν, η μποχα πιο εντονη εφτασε σε σημειο να μην μπορεις να κατσεις στο ιδιο δωματιο μαζι του παει στον γιτατρο τι ειχε γινει?του ειχαν ξεχασει μεσα στη μυτη ενα σφουγγαρακι γυρω στους 6 ποντους και αυτο σαπιζε δεν τον ενοχλουσε αλα ερεχε η μυτη του αλλα επειδη ειναιαλεργικος δεν δωσαμε σημασια θα του επεφτε η μυτη σαν τους λεπρους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια ηρθα κι εγω,σας διαβαζα λιγακι αλλα με ειχε αποκλειστικη ο μικρος...Ναι μωρε εκει που ηταν παρα πολυ καλα κατι παλι τον πειραξε,υποπτευομαι κατι καινουρια που εφαγα και μου εβγαλε στο λαιμο εκζεματα και μια μερα (την Κυριακη)ειχε ανησυχια,αναγωγες γκρινιτσα και πρασινα κακακια(μην μπερδευεστε εσεις με το ξενο γαλα,στον θηλασμο τα πρασινα κακακια δεν ειναι οτι καλυτερο...:?)Καλυτερευσε αλλα τα εκζεματα ειναι ακομη εκει.τωρα θα δουμε πως θα παει κι αυτη τη βδομαδα...παντως να μην ειμαι και αχαριστη καμια σχεση οπως ημασταν πριν 2 μηνες,τρελη βελτιωση,αλλα να ειχα καλομαθει που ειχε παει τοσο καλα!Τωρα παλι θα ξανακοψω κανα δυο πραγματα που υποπτευομαι και βλεπουμε,θα δουμε και ,ηπως συνεχισει ομοιοπαθητικη θεραπεια η οποια πραγματικα ηταν τρομερη βοηθεια δοξα το θεο...Κατα τα αλλα παλι φραγμενο πορο εχω και ποναω το χω ομως συνηθισει και μετα απο λιγες μερες και με πολυ θηλασμο περναει,μου πε κ ο παιδιατρος οτι ειναι λογω υπερπαραγωγης,αυτο το θεμα με το παραπανω γαλα το χω απο την αρχη του θηλασμου αλλα το ρυθμιζω.Μελινακι αυτο ειχες κι εσυ...

Περαστικά στον μικρούλη!

Υπερπαραγωγή ε?? Εγώ πάλι, καμία σχέση...:(

Βρε συ, πολύ νωρίς δεν είναι για κανονικό φαγητό? Και το έφαγε κιόλας!!! Μπράβο!!! Εμείς σήμερα ξεκινάμε με ρυζάλευρο, λίγο αργότερα θα μπει η φρουτόκρεμα, αργότερα χορτόσουπα και αρκετά αργότερα το κοτόπουλο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

α κοριτσια δεν σας ειπα ο μπαμπας μουειχε κανει την εγχειρηση το θυμαστε εχουν περασει 2 μηνες τεσπα ο ανθρωπος εδω και 2 εβδομαδες μυριζε πολυ ασχημα η ανασα του βουρτσιζε δοντια, τιποτα πλενοταν, η μποχα πιο εντονη εφτασε σε σημειο να μην μπορεις να κατσεις στο ιδιο δωματιο μαζι του παει στον γιτατρο τι ειχε γινει?του ειχαν ξεχασει μεσα στη μυτη ενα σφουγγαρακι γυρω στους 6 ποντους και αυτο σαπιζε δεν τον ενοχλουσε αλα ερεχε η μυτη του αλλα επειδη ειναιαλεργικος δεν δωσαμε σημασια θα του επεφτε η μυτη σαν τους λεπρους

e re mia ξεγυρισμενη μυνηση που θελουν...ακου τι θα παθαινε ο ανθρωπος....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

qWV2kM1laIc

λειπει η μεγαλη εχει παει βολτα με τη γιαΓΙΑ ΤΗςκαι εμεις με τη μικρη κανουμε παρτυ.....ψαχνω να δω με τη μουσικη αυτη θελει...η αλλη καρατσεκαρισμενη ροκ/ρεγκε,ντισκο,τσιφτετελια....δικο μου παιδι....

να δω αυτη

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Δεν είμαστε καλά... :roll:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Μελινάκι τί είναι η στέψη??????????????????????/

Το μήλο αν είναι μαλακό και με λίγο νεράκι λιώνει στην μουλινέτα, αλλιώς στον τρίφτη!!!!!!

Εβίτα καλά έκανες και μας το έβαλες το βιντεάκι...να μην ξεχνιόμαστε!!! Να είναι καλά αυτή η μανούλα-ηρωίδα!!!!

Πολύ με άρεσε το εργαλείο που μαγειρεύει, λιώνει... Γίνεται όμως το κρέας στον ατμό?????

Γιασεμάκι ευχαριστούμε για την αφιέρωση!!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα τα σπυράκια της μικρής...

Γιατί βράζετε το μήλο της φρουτόκρεμας??? Θα χάσει τις βιταμίνες του έτσι...

Κι εγώ αυτή την απορία έχω!!! Εκτός αν περάσετε γρήγορα στο ωμό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...