Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα κοιμισα τα αγορακια και κανω εμφανιση δεν μου λετε σας εστειλε προσκληση η λιμπερο για 13 ιουνιου?

προσκληση για ποιο πραγμα???

εν τω μεταξυ εχω φρικαρει με τις τιμες εγω που θελω Τηνο να πουλησω το αυτοκινητο ή να περιμενω να τους πιασουν τα ζορια?

ποσα σου ζητανε εκει στη τηνο???

εγω παντως το λεω οσο και καλη να ειναι η συγκεκριμενη φωτογραφος οχι δεν μου περισευουν 950για αυτην..ησδη σε 2που πηγα για φωτογραφο βρηκα με 450και με 550..και κανουν εξισου καλη δουλεια..

τι σου δινουν ???

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Re seis den paizeste me tipota! Prepei na parw adeia gia na prolavw na diavasw auta pou grafete!

Douleuw apo to spiti shmera (kai thn Paraskeuh) kai eimai kala :) Kata t'alla exoume muxes, salia kai trellh gkrinia! As vgoun auta ta rhmadodontia pia na hsuxasoume!

Trelles oi times pou grafete gia tous fwtografous pantws..Emeis sto gamo eixame fwtografo kai ftiaxame ta album monoi mas mazi me mia filh pou pianoun ta xeria ths. Stis vaftiseis mias kai eimaste emeis ki emeis, pali monoi mas travame..Protimw na ta skasw allou tosa lefta, eilikrina.

Back to work :)

Smoooots

εβιτακι αληθεια..απορια...στο βελγιο τι παρεχουν στις εργαζομενες μανοθλες???γιατι βλεπω οτι γυρισες ηδη δουλεια αλλα δουλευεις και απο το σπιτι...το μικρο οπως τα παει με το σταθμο???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ωχ μωρέ,τι ταλαιπωρία έχει περάσει αυτή η κοπέλα...

Και παρόλα αυτά δεν το έχει βάλει λεπτό κάτω,συνεχίζει ακάθεκτη.Χαρά στο κουράγιο της!!

πιστεψε με η ταλαιπωρια ειναι μεγαλυτερη οταν κοψεις το θηλασμο καικανεις τα αναποδα απο οτι κανει ...δεινοπαθησα να τη συνεφερω τη μεγαλη και τοτε δεν ηξερα ουτε το παρεντς και ακουγα το καθε παπαρα καθηγητη παιδιατρικης να λεει μακακιες....αυτη ακουει το ενστικτο της....μανα κουραγιο!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

α ντορακι κατσενα σε πειραξω εστω και ετεροχρονισμενσ....κρατα τα σχεδια σου για οταν καταλαβαινει το παιδι...ενος χρονου δε καταλαβαινει πολλααααααααααααααααααααα...εμας μονο τα μπαλονια κοιταγε και χαιροτανε....επισης σας το λεω να κανονισουμε τα παρτυ να τα κανουμε ετσι που να μπορειτε να ερθετε ολες ε????αν και εγω θα εχω και εγω γενεθλια....μη συμπεσουνε κακομοιρες μου!!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

yasemoula exoume to flexi time gia ta 2 prwta xronia zwhs tou paidiou. Dhladh douleuoume mia wra ligoterh th mera. Logw 8hlasmou exw epishs 45' eleu8era th mera gia na kanw tis antlhseis mou. Alles manoules prolavainoun na pane ston paidiko sta8mo kai na ta 8hlasoun apeu8eias alla egw menw dustuxws makroutsika.

Eutuxws eimai se polu filikh etairia kai borw na douleuw apo to spiti. Einai kai h douleia mou internetikh opote ginetai. Twra exw sumfwnhsei pws mexri na ginei o mikros enos 8a douleuw 2 meres apo apostash kai meta 1.

Oso gia to paidiko sta8mo, an exairesoume ton upno pou ta exoume kanei 8alassa, ola t'alla pane kala. Eutuxws trwei apo to boukali (an kai pinei ligotero apo oso vgazw) kai apo oti mou lene einai olo xamogela..Eidwmen!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Λούσυ να σου ζήσει!!! Τί ώραία...ζωή χωρίς αποστείρωση...Πώς είναι???

Αλπίζω αύριο να τη φάει την κρεμούλα!!!!

μαρινα...εχε το νου σου γιατι και η δικια μου θελει να γραφει στις φιλες της...νομιζω οτι κατι παιζει με τον δικο σου και τη δικια μου....:mrgreen:

Τους τσακώσατε!!!!

κουλο ειναι γιατι μου ειπε πιατο- κουταλι να μην αποστειρωνω...αλλα το νερο νομιζω εννοειτε βρασμενο

Κι εμένα έτσι!!! Αλλά όχι 5 λεπτά πια, ίσα να πάρει μια βράση κι όξω !!!!

α και αγοραμανες...σας διαβαζα χτες και εκανα μια αναζητηση αλλα δε το βρηακ...ειχε στο παρεντς ενα ενδιαφερον αρθρο και εξηγουσε στο γιατι δε πρεπει να το πειραζουμε το αγορακι....αμα το βρω θα σας το κοτσαρω....

Κι εμάς πάντως μας είπε η παιδίατρος να μην το πειράξουμε!!!! Το κάνει η ίδια, κάτω από το άγρυπνο βλέμα μου φυσικά!!!!

Ωχ μωρέ,τι ταλαιπωρία έχει περάσει αυτή η κοπέλα...

Και παρόλα αυτά δεν το έχει βάλει λεπτό κάτω,συνεχίζει ακάθεκτη.Χαρά στο κουράγιο της!!

Αυτό ξαναπές το!!!!!!

προσκληση για ποιο πραγμα???

Η Libero έχει εκδήλωση Κυρ. 13/6 11 με 7 στο Badminton me di;afora paixn;idia gia paidi;a

Κοριτσάκια μου γεια σας. Κοιμήθηκα λιγάκι γιατί δεν άντεχα...... η μικρή ακόμα κοιμάται.

Lucy χαρούμενα μηνογενέθλια και από εμένα. Και εμείς την Παρασκευή θα πάμε στο γιατρό και θα αρχίσουμε κρεμούλες Θεού θέλοντος, να δούμε και τις δικές μας προκοπές!!!!!!!!

Doraki καλά να περάσετε στο χωριό!!!!!!!

Κάτι διάβασα για φωτογράφους, εμείς κλείσαμε έναν πανάκριβο, κατά την γνώμη μου όμως τον καλύτερο στην πόλη μας. Το πακέτο κοστίζει 1600ευρώ και περιλαμβάνει 150-200 φωτογραφίες, ψηφιακό άλμπουμ, 4 dvd και φωτογράφηση λίγες μέρες πριν την βάπτιση. Μπορεί να είναι ακριβός αλλά είναι κορυφή, τον είχαμε και στο γάμο μας και έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Εκεί βέβαια το μαλλί πήγε 2200 ευρώ αλλά χαλάλι του. Ειδικά με το ψηφιακό άλμπουμ κάνει καταπληκτική δουλειά!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Δεν πειράζει... Θα ξαναδοκιμάσουμε αύριο! Εσάς πως αντέδρασαν?

για το φρουτο τρελαινεται....εξαρχης..την βανιλια με το ζορι την τρωει...της ΝΟΥΝΟΥ. Σημερα του εδωσα της Μιλουπα και το εφαγε καλυτερα....

Ελινα υπομονη με τον μικρο σου....Ντορακι καλο ταξιδι.....Σοφακι εχω κοψει αποστειρωση αλλα νερο βρασμενο μεχρι το χρονο μου ειπε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον κατι ρωταγατε για φωτογραφους...μελσας πολλα σου ειπε αλλα απο τη στιγμη ομως που ειναι ψηφιακα και κανει καλη δουλεια τι να πω εσυ ξερεις...εχει μεσα και τη προετοιμασια σου /του βιντεακι ευχων απο τουςκαλεσμενους μετα στο τραπεζι /ποσες ωρες καλυψη στο τραπεζι κλπ???

γενικα επειδη λετε για φωτο και λετε διαφορες τιμες...να διαλεγετε φωτογραφο οχι μονο βαση τιμης αλλα και βαση της δουλειας του και του τι δινει....και πραγματικα προσεχτε το θεμα ψηφιακο αλμπουμ...να ειναι πραγματικα ψηφιακο...την εχουν πατησει πολλες φορες και αντι για ψηφιακο (που εχει ενα αλφα μεγαλο κοστος) εχουν παρει photobook που μπορειτε να το στησετε και μονες....

τελικα ακολουθησα συμβουλη ινακιου και εβρασα λιγο το μηλο και το τσακισε....σημερα το εκανα και μηλο και αχλαδι βρασμενο επισης το τσακισε....!!!!οταν θα θελω να της βαλωκαι μπανανα να δω τι θαγινει....και τα κακα δινουν και παιρνουν.....χτες της ενρασα και μια πατατουλα και της εδωσα λιγο με λαδακι ισα ισα το μεσημερι γιατι μας κοιταει και ξερογλυφετε οταν τρωμε αλλα δε της αρεσε με τιποταααααααααααααααααα....το βλημα...!!!

Γιασεμάκι, κάνει πολύ καλή δουλειά. είναι και η προετοιμασία μου, η στεψη (χαιρετούρες δεν εχουμε), η βάφτιση, το κέντρο (όσες ωρες χρειαστεί για να καλυψει σημαντικά πραγματα, δε μας είπε "καθομαι μια ωρα και μετα την κάνω". επίσης, επειδή εχω δει photobook, αυτά που κανει αυτός είναι όντως ψηφιακά και πριν τα τυπωσει θα πούμε εμείς το ΟΚ.

Τελικά με την κρεμούλα, μου ειπε ο γιατρός να το σταματησω για 15 μερες και από σημερα αρχισαμε φρουτακι. πώς στο καλό λιώνεις το μήλο??? εγώ το εβρασα λιγο όπως είπε το ινακι και μετά (στο μούλτι τζίφος) το έλιωσα στο γουδι!!!! ε, δε μπορεί, θα υπάρχει πιο ευκολος τρόπος!!! το τσακισε, βεβαια, αλλα ηταν μονο 4 κουταλιες γλυκου για αρχη.

lucy, χαρούμενα μηνογενεθλια!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Γιασεμάκι, κάνει πολύ καλή δουλειά. είναι και η προετοιμασία μου, η στεψη (χαιρετούρες δεν εχουμε), η βάφτιση, το κέντρο (όσες ωρες χρειαστεί για να καλυψει σημαντικά πραγματα, δε μας είπε "καθομαι μια ωρα και μετα την κάνω". επίσης, επειδή εχω δει photobook, αυτά που κανει αυτός είναι όντως ψηφιακά και πριν τα τυπωσει θα πούμε εμείς το ΟΚ.

Τελικά με την κρεμούλα, μου ειπε ο γιατρός να το σταματησω για 15 μερες και από σημερα αρχισαμε φρουτακι. πώς στο καλό λιώνεις το μήλο??? εγώ το εβρασα λιγο όπως είπε το ινακι και μετά (στο μούλτι τζίφος) το έλιωσα στο γουδι!!!! ε, δε μπορεί, θα υπάρχει πιο ευκολος τρόπος!!! το τσακισε, βεβαια, αλλα ηταν μονο 4 κουταλιες γλυκου για αρχη.

lucy, χαρούμενα μηνογενεθλια!!!!

egv xtes που το εκανα και εγω μονο νηλο το εβρασα (εννοω ολοκληρο μηλο οχι μισα και τετοια...το εβαλα στο μουλτι και βζζζζζζζζ...εβαλα μετα και πολι λιγο νερακι απο αυτο που εβρασα το μηλο γιατι ητανε πηχτο και μια χαρα μου βγηκε.....δε κραταω μισα μηλα μισα αχλαδια κλπετσι εκανα και στη μεγαλη...εβαζα μηλο ολκληρο αχαλδια ολοκληρο μπανανα και οσο ηθελε ετρωγε.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

τωρα σηκωθηκαμε τα βοιδακια τωρα.

Γιασεμι μου δεν θα επαιρνα απο Τηνο φωτογραφο ηθελα να τον παρω απο εδω και να τον παω οποτε φανταζεσαι θα με ξεβρακωνε λοιπον εχειστειλει η λιμπερο προσκλησεις για 13 ιουνου στο γηπεδο παντμιντον δωρεαν για τα ολους κανει ημερα παιδιων με κουκλοθεατρο παιδοτοπους κλπ.και σκεφτηκα να πηγαιναμε ολες μαζι μονο που φοβαμαι γιατι θα εχει πολυ κοσμο για τον μιμακο μου αλλα σκεφτομαι να παω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λούσυ να σου ζήσει!!! Τί ώραία...ζωή χωρίς αποστείρωση...Πώς είναι???

Αλπίζω αύριο να τη φάει την κρεμούλα!!!!

Αχ, ευχαριστώ! :-)

Να σου πω την αλήθεια,νιώθω άσχημα που δεν κάνω αποστείρωση... Νιώθω ότι είναι απότομη η μετάβαση... Της έδινα νερό της βρύσης και σκεφτόουν μήπως την πιάσει το στομαχάκι της. Από την άλλη τον τελευταίο καιρό βάζει τα πάντα στο στόμα της... Μόνο εμένα δεν έει βάλει ακόμα... Άρα το βρασμένο νερό τη μάρανε...:mrgreen: Ψυχολογικό είναι, θα μου περάσει... Το μωράκι μου μεγάλωσε και αυτό!

Lucy χαρούμενα μηνογενέθλια και από εμένα. Και εμείς την Παρασκευή θα πάμε στο γιατρό και θα αρχίσουμε κρεμούλες Θεού θέλοντος, να δούμε και τις δικές μας προκοπές!!!!!!!!

Ευχαριστώ! Να μας πεις την πρώτη της εμπειρία με το κουτάλι!:tongue:

για το φρουτο τρελαινεται....εξαρχης..την βανιλια με το ζορι την τρωει...της ΝΟΥΝΟΥ. Σημερα του εδωσα της Μιλουπα και το εφαγε καλυτερα....

Ελινα υπομονη με τον μικρο σου....Ντορακι καλο ταξιδι.....Σοφακι εχω κοψει αποστειρωση αλλα νερο βρασμενο μεχρι το χρονο μου ειπε.

Δεν είμαι σίγουρη αν έφταιγε η γεύση της κρέμας (ρυζάλευρο) ή η πρώτη εμπειρία με το κουτάλι... Δηλαδή την έφτυνε γιατί δεν της άρεσε ή γιατί δεν ήξερε πως να την καταπιεί???:confused: Αν δω ότι δεν την τρώει και τις επόμενες ημέρες θα αλλάξω μάρκα. Η γιατρός μου σύστησε με σειρά προτεραιότητας ΓΙΩΤΗΣ και μετά MILUPA. Η Νουνού μου είπε ότι πρόσθεσε ζάχαρη (ή περισσότερη ζάχαρη) στα συστατικά. Στην αδερφή της πάντως άρεσε ΓΙΩΤΗΣ και δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξουμε Μάρκα... Για να δούμε τώρα.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...