Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααααα! κ παρ΄όλο το 20αρι που ειδα , ζητησα κ απο τον αντρα μου να μου φερει μελομακαρονα!!!!!!!!!!!

ελινακι αυτο με την μερεντα εγω το εκανα 2 φορες!!! την μια με ειχε πιασει λιγουρα κ δεν σταματαγα, την εφαγα σχεδον ολη με το κουταλι!!! την 2η την πηρα στο καπακι γιατι ειχα απορία πως μπορει να την εφαγα τοσο γρηγορα!!! ε, μόλις εφαγα κ την 2η κατάλαβα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Αρα να μην ανυσηχω συμβαινει και σε αλλους τετοια γουρουνιακη υστερια!!!Ο αντρας μου πηγε χθες να φαει μια φετα κι αυτος και μολις ειδε οτι ειχα κατεβασει ολο το βαζο αρχισε να γελαει μονος του και μου λεει"καλα μωρο μου εβγαλες χοντρη τρελα με την ,μερεντα!!"

Τι να κανω!!!Τοσο καιρο απεφευγα να αγορασω γιατι ηξερα τι θα γινει!!Τωρα καλα που δεν ειχα και δευτερη σου μιλαω θα τελειωνε κι αυτη επιτοπου...:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Αρα να μην ανυσηχω συμβαινει και σε αλλους τετοια γουρουνιακη υστερια!!!Ο αντρας μου πηγε χθες να φαει μια φετα κι αυτος και μολις ειδε οτι ειχα κατεβασει ολο το βαζο αρχισε να γελαει μονος του και μου λεει"καλα μωρο μου εβγαλες χοντρη τρελα με την ,μερεντα!!"

Τι να κανω!!!Τοσο καιρο απεφευγα να αγορασω γιατι ηξερα τι θα γινει!!Τωρα καλα που δεν ειχα και δευτερη σου μιλαω θα τελειωνε κι αυτη επιτοπου...:tongue:

κ εγω εκει προσπαθω να κρατηθω.... αλλα δεν τα καταφερνω!!!! το κακο ειναι οτι εδω γυρω ειναι ολο το σοι του αντρα μου κ

1. εννοειται πως οτι φτιαχνουν το περνανε κ μια βολτα απο εδω

2. οταν πανε για ψωνια με ρωτανε αν θελω κατι.... καταλαβαινεις εκει τι γινεται? μου ερχεται κατι στο μυαλο κ δεν μου βγαινει!!!! αφου κ σημερα με ρωτησε η ξαδερφη του αν θελω να μου παρει μερεντα... ξερεις με ποσο πονο ειπα ΟΧΙ?????

baJfp2.png

χα χα καλα κανω εγω και δνε εχω μερεντα στο σπιτι..αλλα μου ανοιξατε την ορεξη τωρα και απαω να φαω μια σοκολατα το παλεψα με τα μανταρινια αλλα τιποτα τζιφος..αν δεεν παρω την δοση μου(σοκολατας)δηλαδη δεν λειτουργω..

:-D

κ εγω εκει προσπαθω να κρατηθω.... αλλα δεν τα καταφερνω!!!! το κακο ειναι οτι εδω γυρω ειναι ολο το σοι του αντρα μου κ

1. εννοειται πως οτι φτιαχνουν το περνανε κ μια βολτα απο εδω

2. οταν πανε για ψωνια με ρωτανε αν θελω κατι.... καταλαβαινεις εκει τι γινεται? μου ερχεται κατι στο μυαλο κ δεν μου βγαινει!!!! αφου κ σημερα με ρωτησε η ξαδερφη του αν θελω να μου παρει μερεντα... ξερεις με ποσο πονο ειπα ΟΧΙ?????

αχ αυτες οι ερωτησεις δεν πρεπει να γινονται σε εγκυες!!!Κι εγω στο σουπερ μαρκετ προχθες κοιταζα την μερεντα σαν ζητιανακι και με λυπηθηκε ο αντρας μου και μου λεει παρτη βρε παρτη!Ε κι εγω την πηρα...Και την σηκωσα...:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χα χα καλα κανω εγω και δνε εχω μερεντα στο σπιτι..αλλα μου ανοιξατε την ορεξη τωρα και απαω να φαω μια σοκολατα το παλεψα με τα μανταρινια αλλα τιποτα τζιφος..αν δεεν παρω την δοση μου(σοκολατας)δηλαδη δεν λειτουργω..

Φαε παιδι μου φαε!Τι μανταρινια τωρα...Κι εγω συνηθως τρωω τα μανταρινια και μετα τρωω κι αυτο που ηθελα να αντικαταστησω με τα μανταρινια...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

βρε φατε τωρα που έχουμε δικαιολογία!!!! μετα τι θα λέμε???

ελινα την ζημια σου την εκανες παντως!!! ήρθε ο αντρας μου με κατι μελομακαρονα..... μελι!!!!!!!!!! τα τσακισα!!! οχι που θα τα αφηνα!!!:tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

25.11.09.......Aleca...............ΙΑΣΩ.......... .....αγοράκι 18.11.2009

25.11.09.......Dora................AΤΤΙΚΟΝ........ .........κοριτσάκι 25.11.2009

30.11.09......gioulies..............IAΣΩ.......... .. ............ κοριτσάκι 21.11.2009

4.12.09........rica..................ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.... ... .. .............κοριτσάκι

4.12.09........BARBIE BARBIE..........ΙΑΣΩ..................κοριτσάκι

4.12.09........Maria-il..................ΕΛΕΝΑ....................αγορά κι

5.12.09 ......ΓεωργίαΦ...............Ιασώ................. ..........αγοράκια

8.12.09........melsas.............ΓΑΛΗΝΟΣ-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ...........αγοράκι

10.12.09......felinidoc............ΛΗΤΩ(?)........ ...........αγοράκι

12.12.09.......Sofou...............ΙΑΣΩ........... ..... .....κοριτσάκι

12.12.09.......ΦΑΜ................ΙΑΣΩ............ ...........αγοράκι

13.12.09.......EλίναΖ..............ΛΗΤΩ........... ..........αγοράκι

14.12.09.......floraM...............ΙΑΣΩ......... ...........κοριτσάκι

14/12/09.......sofaki1978.....ελενα.....κοριτσι........γ εωργιαδου

14.12.09..... Μιρένα 2009 ... ΜΗΤΕΡΑ .... κοριτσάκι

15.12.09........marina mimi......ΛΗΤΩ........αγοράκι...Σταγκουδης

16.12.09.......BebeQ..............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ..... ..........αγοράκι

17.12.09.......doraki...........ΑΤΤΙΚΟ...........κ οριτσάκι..........Μπουρνάς

17.12.09.......ΜΑΧΗ...............ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ.....αγοράκι

18.12.09.......gilaki................ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ.....αγοράκι

18.12.09.......ΛΗΤΩ...............ΛΗΤΩ............ ..........κοριτσάκι(?)

18.12.09 .... ΑΝΤΟ ................ΕΛΕΝΑΣ ........................(;;;

18.12.09.......caterinaki......euromedica(ΚΟΖΑΝΗ). ..αγοράκι...Παλιούρας Α.

19.12.09......mvarela............ΓΑΛΗΝΟΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ......κοριτσάκι-ΜΙΚΟΣ

19.12.09......inaki...................ΛΗΤΩ........ ... ............κοριτσάκι

20.12.09.......EvitaT...............Middelares (BE)................αγοράκι

21.12.09.......Giala.................ΛΗΤΩ......... . .............αγοράκια (δίδυμα)

22.12.09.......Νατασούλα.........ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ......κοριτσάκι

22.12.09.......sofia_m..............ΜΗΤΕΡΑ........ .............κοριτσάκια (δίδυμα)

22.12.09.......ΜAROU..............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ....... ..........????????????

23.12.09.......ΔΗ+ΧΡ...............Τρίκαλα....... .......Αγοράκι 15.11.2009

24.12.09.......irsa.............ΑΤΤΙΚΟ..... .....αγοράκι.............Πατσούρας

25.12.09......fasoli...................ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.. .........αγοράκι(μάλλον)

25.12.09......Joanna-I.............ΜΗΤΕΡΑ........................κοριτσ άκι

25.12.09......manoula...............ΥΓΕΙΑ......... ..................????????

26.12.09.......mamageor...........ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.... . αγορακι Πραπας

26.12.09.......maryboy..............ΙΑΣΩ.......... ...........αγοράκι

27.12.09.......Νικη1................ΙΑΣΩ.......... .............αγοράκι

27.12.09.......Sophiep............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ή ΛΗΤΩ...............αγοράκι

27.12.09......αλεξία+δημήτρης...ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.......αγοράκι

28.12.09.......Daddy cool........IΑΣΩ........................κοριτσάκι 20.11.2009

28.12.09.......CHRYSHA29.......?????.............. ..........κοριτσάκι

28.12.09........Maliv................ΛΗΤΩ......... .............αγοράκι

28.12.09........jade.................ΙΑΣΩ......... ...............κοριτσάκι

28.12.09.......ελευθερία μ........ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ................αγοράκι

29.12.09.......Lucy.................MHTEΡΑ........ ...... ...κοριτσάκι

29.12.09.......sakissmaro.........Γεννεσις........ ...........κοριτσάκι

01.01.10.......IOASMA............ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..... ....????

2.1.10 ....... angie2009.............IASO......................ag oraki

02.01.10.......ΕlenaK..............IΑΣΩ........... ..... .....αγοράκι Σαριτζόγλου

06.01.10........iliaxtida11........ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ....αγοράκι

08.01.10.......annia...............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ...... .........αγοράκι χασιακος

:D :D :D :D :D

Διαφημίσεις

να μαι παλι και εγω.Σημρα δεν ξερω γιατι ποναω που καθομαι που κοιμαμαι που τωω που ανασαινω μου φταινε ολα Δεν μπορω να κουνηθω και εκνευριζομαι απιστευτα θελω να κανω εξωτερικες δουλειες και δεν αντεχω τι πραγμα ειναι αυτο και ειναι η δευτερη ας μην γκρινιαζω ομως.

Αλλο θεμα:ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ? Τι παθατε βρε από το μεσημέρι με τα γλυκά λυσαξατε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε καλέ! Υπερβολική!!!! :D:D:D

Αλλά μήπως σήμερα που όλα σου φταίνε να μη σου πάμε κόντρα??? Ναι, ναι, λυσσάξαμε, λυσσάξαμε! Λες να είναι ανάδρομος ο Ερμής??? :P:D:p

15y6xxxv0qx3picm.png

να μαι παλι και εγω.Σημρα δεν ξερω γιατι ποναω που καθομαι που κοιμαμαι που τωω που ανασαινω μου φταινε ολα Δεν μπορω να κουνηθω και εκνευριζομαι απιστευτα θελω να κανω εξωτερικες δουλειες και δεν αντεχω τι πραγμα ειναι αυτο και ειναι η δευτερη ας μην γκρινιαζω ομως.

ειδες βρε τι μου κανουν οι απιστευτες???? κ στην αρχη τοσο εντονα το εκανε το doraki, οταν εφυγε απο την δουλεια, μεχρι να βαλει ιντερνετ, σκεφτομουν οτι ναι μεν δεν θα μιλαμε, αλλα ευτυχως θα κοπουν οι λιγουρες...αλλα που???? εκει η Ελινα εδωσε ρεσιταλ!!!! απο που να γλιτωσεις????????

baJfp2.png

αλεκακι θα ηθελα οταν μπορεσεις να μου απαντησεις,ξερεις εκανα αυτο με το πινακακι για να υπολγισω ποσο θα γεννηθει το μωρο(ετσι απο περιεργεια)..σλλσ δεν ξερω ποια βδομαδα υπολογισμου να βαλω..32η η 34??χτες που εκανα τον υπερηχο ημουν 33+5..

:-D

αλεκακι θα ηθελα οταν μπορεσεις να μου απαντησεις,ξερεις εκανα αυτο με το πινακακι για να υπολγισω ποσο θα γεννηθει το μωρο(ετσι απο περιεργεια)..σλλσ δεν ξερω ποια βδομαδα υπολογισμου να βαλω..32η η 34??χτες που εκανα τον υπερηχο ημουν 33+5..

αννια αυτο ειναι αλλα δεν ξερω να το υπολογιζω:oops::oops::oops:

ΒΑΡΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

εβδομάδα 14 = 2.7%........ εβδομάδα 16= 4%..........εβδομάδα 18 = 5.9%........ εβδομάδα 20= 8.7%........εβδομάδα 22= 12.9%........εβδομάδα 24= 19.6%........

εβδομάδα 26= 25.4%........εβδομάδα 28= 33.2%........εβδομάδα 30= 42.8%........

εβδομάδα 32= 53.8%........εβδομάδα 34= 66.4%........εβδομάδα 36= 79.4%........

εβδομάδα 38= 91.8%........εβδομάδα 40= 100%........εβδομάδα 42= 103.4%........

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...