Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε βρε λυσσαρες λυσσαξατε....εχασα τη μπαλα....

λοιπον κατι ρωταγατε για φωτογραφους...μελσας πολλα σου ειπε αλλα απο τη στιγμη ομως που ειναι ψηφιακα και κανει καλη δουλεια τι να πω εσυ ξερεις...εχει μεσα και τη προετοιμασια σου /του βιντεακι ευχων απο τουςκαλεσμενους μετα στο τραπεζι /ποσες ωρες καλυψη στο τραπεζι κλπ???

γενικα επειδη λετε για φωτο και λετε διαφορες τιμες...να διαλεγετε φωτογραφο οχι μονο βαση τιμης αλλα και βαση της δουλειας του και του τι δινει....και πραγματικα προσεχτε το θεμα ψηφιακο αλμπουμ...να ειναι πραγματικα ψηφιακο...την εχουν πατησει πολλες φορες και αντι για ψηφιακο (που εχει ενα αλφα μεγαλο κοστος) εχουν παρει photobook που μπορειτε να το στησετε και μονες....

τωρα απο εκει και υστερα εχετε γραψει τα απιστευτα....δε ξερω τι να πρωτοσχολιασω....ελεος....ουδεν σχολιο λοιπον....

τελικα ακολουθησα συμβουλη ινακιου και εβρασα λιγο το μηλο και το τσακισε....σημερα το εκανα και μηλο και αχλαδι βρασμενο επισης το τσακισε....!!!!οταν θα θελω να της βαλωκαι μπανανα να δω τι θαγινει....και τα κακα δινουν και παιρνουν.....χτες της ενρασα και μια πατατουλα και της εδωσα λιγο με λαδακι ισα ισα το μεσημερι γιατι μας κοιταει και ξερογλυφετε οταν τρωμε αλλα δε της αρεσε με τιποταααααααααααααααααα....το βλημα...!!!

μαρινα...εχε το νου σου γιατι και η δικια μου θελει να γραφει στις φιλες της...νομιζω οτι κατι παιζει με τον δικο σου και τη δικια μου....:mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!!

Σήμερα γινόμαστε 5 μηνών!!! Εϊναι πολύ σημαντική ημέρα, γιατί σταματάμε αποστειρώσεις και βράσιμο νερού και επιπλέον σε λίγο θα φάμε και την πρώτη μας κρεμούλα!!!! Θα σας πω εντυπώσεις αργότερα!!!:P

Αχ, ευχαριστώ! Και εμείς παίρνουμε αντιβίωση... Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να πάρει πολλές φορές... Δεν αρρωσταίνει συχνά.

Σήμερα είναι λίγο καλύτερα, πυρετό δεν έχει κάνει καθόλου, είναι πιο ζωηρή και δείχνει να πονάει λιγότερο ο λαιμός της... Αλλά φοβάται να φάει... Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να την ταίσω σήμερα... Έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες και στο τέλος μου έλεγε ότι φοβάται... Τελικά έφαγε αλλά το έχει πάρει από φόβο... Και δεν έχει πολλά περιθώρια... Ήταν που ήταν αδύνατη, τώρα έχει ρέψει...

Το μικρό ευτυχώς δείχνει να την γλύτωσε... Το ίδο και εγώ..:tongue: Με τόσο στενές επαφές τις τελευταίες μέρες, νιώθω πολύ δυνατή που δεν κόλλησα...

ayριο θα ειναι περδικι...! augmentin πηραμε εμεις....κι εμεις 2 ή 3 φορες εχουμε παρει αντιβιωση μονο κ πολυ το χαιρομαι!!!!!!!!

κι εμενα ρε λουσυ τιποτα δεν ετρωγε ..οταν εγινε καλα βεβαια εφαγε το κακομοιρο απο την πεινα του 2 πιατα γιουβαρλακια!!

εμενα ρε γαμωτο μου ειπε αλλο 1 μηνα αποστειρωση:(:(:( και το νερο εννοειτε βρασμενο....εσυ θα βαζεις απο την βρυση??:confused:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ασχετο αλλα με αυτο τρελαινονται τα μικρα μου.. http://www.youtube.com/watch?v=dU8NRyBHQXA

εγω παλι οταν το ακουω αυτο στα ελληνικα βγαζω αφρους...δε ξερω μου ερχετε εμετος....γενικα...καιτ δε μου αρεσει...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ayριο θα ειναι περδικι...! augmentin πηραμε εμεις....κι εμεις 2 ή 3 φορες εχουμε παρει αντιβιωση μονο κ πολυ το χαιρομαι!!!!!!!!

κι εμενα ρε λουσυ τιποτα δεν ετρωγε ..οταν εγινε καλα βεβαια εφαγε το κακομοιρο απο την πεινα του 2 πιατα γιουβαρλακια!!

εμενα ρε γαμωτο μου ειπε αλλο 1 μηνα αποστειρωση:(:(:( και το νερο εννοειτε βρασμενο....εσυ θα βαζεις απο την βρυση??:confused:

λουσι περαστικα στη μεγαλη σου....

μαρια εμενα νερο απο τη βρυση μου ειπε και καμια αποστειρωση...πως θα αποστειρωνεις και το κουταλι και το πιατο??κουλο δεν ειναι???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ναι,είναι το πρώτο μας ταξίδι!!

Αν και έχουμε πάει ήδη μέχρι...Κάλαμο!!!

Ελίνα μου πού είσαι τόσες μέρες??Δεν έχω χρόνο στο κινητό,γι'αυτό δε σου έχω στείλει κανένα μήνυμα...Αύριο θα ειδωθούμε εεεε???

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ασε ινακι μου! τρελες τιμες!!!! επειδη ειναι και γαμοβαφτιση, ειναι περισσοτερα... αλλα γενικα το κλασσικο πακετο με απλές φωτο και απλό αλμπουμ ξεκιναει από 950ε. "Πακέτο" η υπόθεση!!!

ο δικός μου, πάντως, δεν είναι μπουκωμένος πλέον. αλλά κάθε βραδυ καθαριζω τη μυξομυτούλα μας!!! βαζω ορό, τον γυρνάω μπρούμυτα, χαίρεται, τον γυρνάω ανάσκελα, φτερνίζεται και βγαίνουν όλα έξω!!! χιχιχι! το ρουφηχτηρι εχω πάαααααρα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω!!!

επίσης, Κατερινακι που λες για τον βρωμύλο σου, προχθες την αμόλησε ο δικός μου και μετά έβλεπα τους γείτονες να τρεχουν πανικοβλητοι προς τη θάλασσα!!!!!!! :)

και μιας που λεμε γι' αυτά να ρωτήξω???? από τότε που αρχισαμε την κρεμούλα δείχνει να ζοριζεται πιο πολύ (είναι όπως όταν ειχε τους κολικούς-ακόμα και όταν τον εχω στο στηθος μουρμουριζει) και κλάνει πιο συχνά. καλά, για βρώμα δεν το συζητάμε, είναι σταθερή αξία!!! υπάρχει περίπτωση να τον ενοχλεί η συγκεκριμένη κρεμούλα? να δοκιμάσω καμιά άλλη μάρκα?

Ελινάκι μου, αλήθεια, που χαθηκες????????? φραγμένος πόρος ήταν ε? στα αγγλικά το ειδα σαν milk blister, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. τον εβαζα περισσοτερο στο στηθος το προβληματικό και τώρα είμαι οκ. 3 μερες ηταν το ζόρι μου! πώς πάει ο μπουνίτσας σου???

μπορει να μην ανεχετε το αγελαδινο γαλατακι ή καποιο απο τα συστατικα της κρεμας...γιατι μη ξεχνας εχουν γαλα μεσα οι κρεμες...και εμενα δεντην ανεχοτανε...αργουσε να τη χωνεψη και ειχε ρουκετουλες μεχρι και 5 ωρες μετα...οποτε τη κοψαμε...να αλλαζες???να μην εδινες ρυζαλευρο αλλα φρουτα???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ναι,είναι το πρώτο μας ταξίδι!!

Αν και έχουμε πάει ήδη μέχρι...Κάλαμο!!!

Ελίνα μου πού είσαι τόσες μέρες??Δεν έχω χρόνο στο κινητό,γι'αυτό δε σου έχω στείλει κανένα μήνυμα...Αύριο θα ειδωθούμε εεεε???

απο οτι ειδα στο διπλα παλι παιδευεται με εξαρση του μικρου:(:(:(

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

α και αγοραμανες...σας διαβαζα χτες και εκανα μια αναζητηση αλλα δε το βρηακ...ειχε στο παρεντς ενα ενδιαφερον αρθρο και εξηγουσε στο γιατι δε πρεπει να το πειραζουμε το αγορακι....αμα το βρω θα σας το κοτσαρω....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Σας ευχαριστώ!!

Λοιπόν, εντυπώσεις από την πρώτη μας κρέμα!:

Την κράταγε στο στόμα της και μετά την έφτυνε...:rolleyes: Απορώ αν πήγε τίποτα κάτω...:roll:

Κοίταγα το αντίστοιχο βίντεο της αδερφής της (γιατί τραβάω σε βίντεο τις "πρωτιές") και εκείνη την είχε φάει κανονικότατα την κρέμα και είχε ενθουσιαστεί κιόλας! Η μικρή τώρα μου την έφτυνε...:rolleyes:

Δεν πειράζει... Θα ξαναδοκιμάσουμε αύριο! Εσάς πως αντέδρασαν?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Και εμείς augmentin...

Όχι μου είπε τέλος όλες οι αποστειρώσεις. Και νεράκι από την βρύση. Της έδωσα μαζί με την κρέμα της (που δεν έφαγε...:P)

Τα ίδια ακριβώς είχα κάνει και στην άλλη...

λουσι περαστικα στη μεγαλη σου....

μαρια εμενα νερο απο τη βρυση μου ειπε και καμια αποστειρωση...πως θα αποστειρωνεις και το κουταλι και το πιατο??κουλο δεν ειναι???

λουσι χαρουμενα μηνογεννεθλια!!!

Σας ευχαριστώ!!!:P

ηρθα! οχι ομως για πολυ γιατι περιμενω να ξυπνησουν οι μικρες σε λιγο , να φανε κ μετα περιμενω επισκεψεις:tongue:

μαρακι εγω εχω κοψει την αποστειρωση απο τον 5ο αλλα το νερο βρασμενο.... αληθεια απο ποτε δινουμε βρυσης????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...