Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως το λεω οσο και καλη να ειναι η συγκεκριμενη φωτογραφος οχι δεν μου περισευουν 950για αυτην..ησδη σε 2που πηγα για φωτογραφο βρηκα με 450και με 550..και κανουν εξισου καλη δουλεια..

:-D

εγω παντως το λεω οσο και καλη να ειναι η συγκεκριμενη φωτογραφος οχι δεν μου περισευουν 950για αυτην..ησδη σε 2που πηγα για φωτογραφο βρηκα με 450και με 550..και κανουν εξισου καλη δουλεια..

Αυτές είναι τιμές!!!!!! Είναι κοντά σου??? (Δηλ. μακρυά μου???)

Διαφημίσεις

Λοιπόν μίλησα!!!!!Πολύ εξυπηρετική αυτή στο τηλ.Θα τα δώσω σε έναν αντιπρόσωπο τους και θα μου στείλουν καινούρια.Αυτοί θα τα στείλουν Γερμανία γιατί δεν τους έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο μου είπε

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Re seis den paizeste me tipota! Prepei na parw adeia gia na prolavw na diavasw auta pou grafete!

Douleuw apo to spiti shmera (kai thn Paraskeuh) kai eimai kala :) Kata t'alla exoume muxes, salia kai trellh gkrinia! As vgoun auta ta rhmadodontia pia na hsuxasoume!

Trelles oi times pou grafete gia tous fwtografous pantws..Emeis sto gamo eixame fwtografo kai ftiaxame ta album monoi mas mazi me mia filh pou pianoun ta xeria ths. Stis vaftiseis mias kai eimaste emeis ki emeis, pali monoi mas travame..Protimw na ta skasw allou tosa lefta, eilikrina.

Back to work :)

Smoooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

εγω στο γαμο ειχα φιλη φιλης....φωτογραφος ηταν αλλα δεν ειχε ξεκινησει επαγγελματικα να ασχολειται με γαμους...μου πηρε 500 ευρω αν θυμαμαι καλα και μου εδωσε ενα σιντι με ολες τις φωτογραφιες καθως και αλμπουμ δειγματων αλλα τοτε δεν χρησιμοποιουσε τεχνιτο φωτισμο για να ειναι λεει πιο ρεαλιστικες οι φωτο..σκ@τουλες ομως βγηκαν σκουρες και στην εκτυπωση ταλαιπωρηθηκα πολυ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!

Σήμερα γινόμαστε 5 μηνών!!! Εϊναι πολύ σημαντική ημέρα, γιατί σταματάμε αποστειρώσεις και βράσιμο νερού και επιπλέον σε λίγο θα φάμε και την πρώτη μας κρεμούλα!!!! Θα σας πω εντυπώσεις αργότερα!!!:P

Δεν σας πιστεύω τι συζήτηση πιάσατε...:rolleyes: Σε εσάς τις αγορομάνες μιλάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ax το ιδιο περασαμε κι εμεις πριν κανενα μηνα.....και δεν γλιτωσαμε αντιβιωση λογω του οτι ειχε μαζεψει και πυον ο λαιμος της....δεν ετρωγρ κ δεν επινε για 2 μερες και ειχα φρικαρει γιατι ειμαστε και σαμιαμιδια εμεις! Ο μπεμπης ειχε κολλησει κι αυτος αλλα την περασε πολλλλλυυ ελαφρα ...μια μερα εκανε λιγο πυρετουλη του εδωσα ντεπονακι και δεν ξανανεβασε..περαστικα!!!!

Αχ, ευχαριστώ! Και εμείς παίρνουμε αντιβίωση... Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να πάρει πολλές φορές... Δεν αρρωσταίνει συχνά.

Σήμερα είναι λίγο καλύτερα, πυρετό δεν έχει κάνει καθόλου, είναι πιο ζωηρή και δείχνει να πονάει λιγότερο ο λαιμός της... Αλλά φοβάται να φάει... Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να την ταίσω σήμερα... Έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες και στο τέλος μου έλεγε ότι φοβάται... Τελικά έφαγε αλλά το έχει πάρει από φόβο... Και δεν έχει πολλά περιθώρια... Ήταν που ήταν αδύνατη, τώρα έχει ρέψει...

Το μικρό ευτυχώς δείχνει να την γλύτωσε... Το ίδο και εγώ..:tongue: Με τόσο στενές επαφές τις τελευταίες μέρες, νιώθω πολύ δυνατή που δεν κόλλησα...

Την γραμμή στην κοιλιά την έχετε ακόμα; Εμένα υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο έντονη όσο όταν ήμουν έγκυος. Και πότε φεύγει;

Την έχω ακόμα και δεν θυμάμαι πότε μου έφυγε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη...

Καλησπερα μανουλιτσες....

Σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....

Γιατι σημερα ο γιος μου εβγαλε το πρωτο του 1317801ks41qhk7ek.gif δοντακι και εχω τρελαθει απο χαρα...

Και στα δικα σας...

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα όλα καλα...απο το κεφαλακι μας ως το πουλι μας που δεν αντεξα και τον ρωτησα αν ειναι μικρο (μια που του αγγελου το θυμαμαι πιο μεγαλο:-D)...με κοροιδευε ο γιατρος φυσικα...αφου κεφαλι και πουλι ειναι ενταξει, λεει, δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα....:lol:

και εγω νομιζα ότι μου το εκαναν επιτηδες επειδη με ειδαν αρκουδα....περαστικα στο κοριτσακι σου

ε ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:roll:

Ευχαριστώ για τα περαστικά!:D

αντε να το σοβαρεψουμε λιγο....

εσεις που εχετε κοριτσακια , κανετε τιποτα?

Σαν τι δηλαδή???:confused:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Γειαααααα...

Πολλή ησυχία,κοιμάστε κυράδες μου??

Εγώ μπα,η μικρή όμως κοιμάται,έχασα την ώρα μου με μια ηλίθια ταινία "Τα πάντα γύρω από τον Στηβ",αηδίααααααα...

Περιμένω σύζυγο να γυρίσει,πρέπει να σκουπίσω,να πλύνω τα μαγιώ μου και σιγά σιγά να ετοιμάσω πράγματα για το χωριό,αύριο έχω καθαριότητα και την Παρασκευή τεχνικούς για τις τέντες...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...