Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :D!

Arina κι εσείς είσαστε πολύ γλυκά κοριτσάκια :D! Ελπίζω να το επαναλάβουμε :D.

Διαβάζω για δοντάκια, εμβολιάκια, επετείους... μια χαρούλα είσαστε :D!

Εμείς γκρίνια απίστευτη (τι πρωτότυπο ε?)...:(

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κεβεζούδες!!! (ποντιακό για πολυλογούδες) πάλι γράψατε!!! (Στην κυρολεξία) 6 σελίδες σε ένα βραδυ!!!??? Mercyyyyyyy!!!!!!!

λοιπόν, πήγαμε χθες για φωτο σε 4 φωτογραφεία στη Βεροια. ο ένας μου είπε 1800 με ένα άλμπουμ και 100 φωτο μείον σε σχέση με αυτό που σας έλεγα. αλλά και από φωτο είναι ουδέτερος (κλασσικές φωτο) και από στησιμο στο αλμπουμ δε λέει.... ο 2ος μου είπε 2500!!!μπουχαχαχαχαχαχαχα!!!! μόνο για τη βαπτιση 1000!!!

ο 3ος μας εδειξε μόνο βιντεο και θα πηγαίναμε στον αδερφό του να μας δειξει φωτο, αλλά δε μας αρεσε το βιντεο και έβγαινε και κανένα 700αρι!!! και από τον 4ο περιμένω προσφορά στο mail μου. χλιαρά πράγματα και για φωτο και για στησιμο αλμπουμ. αλλά κάτι πήρε το ματι μου γυρω στα 1800. επειδη εχουμε 2 μυστηρια και η μια κουμπαρα θα ειναι και νουνα, μπερδευτηκε στον υπολογισμό του κοστους (θα κάνουμε και μινι αλμπουμ για κουμπάρες).

αυτά! οπότε μου φαίνεται ότι εκεί γυρω είμαστε σε τιμή. αυτός που μας αρεσε μας ειπε 2300 όπως σας ειπα, αλλά θα βαλουμε μεσο τον θειο του μπας και ριξει καθολου την τιμή.

εν τω μεταξύ, συμπεθερα, περιμένω στοιχεία!!!

Μαλλον Μελινακι για εσενα γραφει η Σοφια για φωτογραφο... και εγω ελεγα να ξαναπαρω τον Αγκορτζα στα βαπτισια αλλα ζηταει παρα πολλα.. και ετσι κατεληξα εν γνωση μου βεβαια σε εναν αλλο φωτογραφο παλι απο την θεσσαλονικη που κανει καλη δουλεια αλλα οχι την υπεροχη δουλεια που κανει ο Αγκορτζας αλλα στην λογικη τιμη των 700 ευρω για ψηφιακο αλπουμ και γενικα πολυ καλο πακετο... αν θες στειλε μου μηνυμα και θα σου πω λεπτομερειες...

a84026bdda.png

Γεια σας δεν μπαίνω συχνά γιατί το κοριτσάκι μου είναι αρκετά ζωηρο και δεν κοιμαται αρκετά όλη την ημερα ,μόνο το βράδυ.Αν δεν έχω και βοήθεια ασχολούμαι ολη την ημερα μαζί της γιατι γκρινιάζει.

Το βράδυ που κοιμάται ετοιμάζω τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες για τη βαφτιση που θα γινει 13 Ιουνίου.Θα βγάλω φωτο και θα σας πω να τις δείτε.

Είχα παρει τηλ στην babylino και σημερα μου στειλανε με κουριερ 1 πακετο πανεσ και 1 πακετο μωρομαντηλα babycare( το τηλ ειναι 8001184200) παρτε ειναι πολυ εξυπηρετικοι.

Προσπαθω να σας παρακολουθήσω οταν μπαινω αλλα οι σελίδες είναι ατελειωτες. με μετρο βρε κοριτσια...

Διαφημίσεις

Είδες ρε συμπεθερα??? Χαμός στο ίσιωμα με τις φωτο! και με αναλογικό άλμπουμ, έτσι? φαντάσου πόσο θα εβγαινε το ψηφιακό!!!

Μαχούλα μου, αν θες πες μου τι και πως... και από περιέργεια, πόσο σου ειχε βγει το πακέτο του γάμου? είναι το site που εγραψε η Σοφία

Χρύσα, αν μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες, θα το εκτιμούσα πολύ!!!

Μαρινάκι, δε μπορείς να πάρεις κανέναν Τηνιακό φωτογράφο???? θα κουβαλήσεις συνεργείο από Αθήνα? θα σου βγει ο κούκος αηδόνι!!! τσίου!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

συμπεθερουλα μου :( ελπιζω να σου φυγει γρηγορα...

μαρινακι ξεχασα να σχολιασω το κοκαλο...χαχαχα, τι αλλο θα ακουσουμε απο σενα!!!

συνεχιζουν και ερχονται οποτε θελουν οι ειδοποιήσεις στο μειλ μου...τυχαια μπηκα και ειδα οτι γραψατε μια σελιδα!

Βρε κοριτσια και εγω νομιζα οτι τα 1000 ευρω ειναι ακριβα για φωτογραφο..τι να πω...

Γεια σας!!!

Εμείς καταφέραμε σήμερα να φάμε 100μλ φρουτόκρεμα (μπανάνα-μήλο-αχλάδι) ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΤΟ!!!

οπα ΦΑΜουλα τι εγινε; ξεκλειδωτα αφησες χρυσο μου!!!!!

Με το μπαρδόν...νύσταζα!!!!

ειπα να επισημανω ότι ελειπες αλλα ξεχαστηκα μετα......Φαμουλα αμα ο κομποστουλης αρχιζει και καβαλαει ό,τι βρει μην ανησυχησεις...παρ'του μια φουσκωτη :tongue:...χωρις πλακα...φυσιολογικο ειναι.

Λοβο αυτιου δεν μετραω γιατι μαντεψτε.....μπουχαχα...το αυτι μου ειναι πολυ αδυνατο (μικρο) χαχα....Λολυ μαν, ειναι ο αντρας της λολης χαχα...ο Νικος δηλαδη...ειναι αυτος που σηκωνει κατι σαν γλυφιτζουρι (λολυ) χαρτινο μεγαλο, και λεει στα αυτοκινητα να σταματησουν να περασουν οι πεζοι.....

Χαχαχα!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Έχεις πολλή πλάκα!!! Δηλ. αν δεν νύσταζες τί θα έγραφες?!?!?!?!?!

εγω Ινακι δεν του δινω μπισκοτα και τετοια αν δεν βγαλει τη μασελιτσα του.τι να πω παρε κοκαλο σκυλου πρεπει να κανει δουλεια

Μαρίνα έγραψες πάλι!!!! Αυθόρμητα σου ΄ρχονται ή τα σκέπτεσαι στην πορεία??????

μου λεει ο Δημητρης τωρα παλι στο παλεντ εισαι να αψω κατι στα κοιτσια?οχι του λεω μετα .μαμα κλαιει το μωρο μας δεν πας μεσα??ψεμαααααα

Ωπαααα ο Μιμάκος!!!!!

Καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!!!!!

Έχω πεθάνει στο τρέξιμο...αυτό το καφεδάκι που λέγαμε δε με βλέπω να το προλαβαίνω...δεν πειράζει, την επόμενη φορά ...

Λάδωσε και το μαλλί και πού να ξαναλούζομαι....

επίσης, Κατερινακι που λες για τον βρωμύλο σου, προχθες την αμόλησε ο δικός μου και μετά έβλεπα τους γείτονες να τρεχουν πανικοβλητοι προς τη θάλασσα!!!!!!! :)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μόνο που δεν ξέρω αν φταίει το γάλα που πίνει σε συνδυασμό με τα φρούτα και γίνεται......μποχωρίδης:-D:grin:!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ασχετο αλλα με αυτο τρελαινονται τα μικρα μου.. http://www.youtube.com/watch?v=dU8NRyBHQXA

Κι εγώ τρελάθηκα!!! Στο έκλεψα και στο φουμπού!!!!!!

Ασχετο αλλα διαβαστε και αυτο:

http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_15_2010.pdf

Πολύ χρήσιμο για τις εργαζόμενες!!!!! Ευχαριστούμε Μαχούλα!!!!

Γεια σας δεν μπαίνω συχνά γιατί το κοριτσάκι μου είναι αρκετά ζωηρο και δεν κοιμαται αρκετά όλη την ημερα ,μόνο το βράδυ.Αν δεν έχω και βοήθεια ασχολούμαι ολη την ημερα μαζί της γιατι γκρινιάζει.

Το βράδυ που κοιμάται ετοιμάζω τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες για τη βαφτιση που θα γινει 13 Ιουνίου.Θα βγάλω φωτο και θα σας πω να τις δείτε.

Με το καλό η βάφτιση και καλή δύναμη στις γκρινιούλες!!!! Δοντάκια έχετε????

τα κοιμισα τα αγορακια και κανω εμφανιση δεν μου λετε σας εστειλε προσκληση η λιμπερο για 13 ιουνιου?

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Πάμε όλες μαζί????????????????

εν τω μεταξυ εχω φρικαρει με τις τιμες εγω που θελω Τηνο να πουλησω το αυτοκινητο ή να περιμενω να τους πιασουν τα ζορια?

Τα ζόρια!

αχ τα νευρα μου,με επιασε η αρθριτιδα μου παλι γκρρρ..

Βρωμουγρασία...κι εγώ τα κλασικά...αυχένας-πλάτη-μέση σκ@τά!

Βρε κοριτσια και εγω νομιζα οτι τα 1000 ευρω ειναι ακριβα για φωτογραφο..τι να πω...

Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά επειδή είμαι σκουληκοτρούπα θα βρω φθηνότερα (ελπίζω)!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...