Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο αγκαλίτσας μου δε σφυρίζει. εχει το μπαμπά που σφυριζει για ολη την οικογενεια!!!

μια χαρα ειναι το μητσακι σου!!! ο δικός μου που τα'κανε μια φορά την εβδομαδα και αν θυμασαι ειχαμε χτυπησει 12ημερο, τωρα μέρα παρα μερα, καθε μερα, 2/μερα!!! εκεί που ειπαμε οτι ειναι δυσκολες εποχες και να κανουμε οικονομια στα παμπερς μας ξεχεσε κανονικά!!! :) όλο αντίδραση αυτο το παιδι!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!Σαπίσαμε πάλι με το μικρό.11 ώρες κοιμόμασταν!!!!!!Σήμερα μάλλον είναι η τελευταία μέρα που μπαίνω γιατί αύριο θα φύγουμε πάλι.Θα πάμε κάτω οπότε θα τα πούμε απο Δευτέρα μάλλον:(

Όσο για την βρώμα μην το συζητάτε....Είναι απο τα φρούτα.....!!!!Εμάς έγινε σταθερός πλέον.2 φορές την ημέρα

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρααααα!!!!Πώς είστε???

Εμείς καλά,πήγα χτες Ταξιαρχών και πήρα μαγιώ και σουτιέν,νο4 παρακαλώ από το 2 που φορούσα πάντα!!!

doraki ημουν στην ενοτητα με τις φωτο απο παιδικα δωματια!μαρη ξερεις προσωπικα το μελος lame?????

Ναι την ξέρω πολλά χρόνια και οικογενειακά και κάνουμε πολλή παρέα,μένει και πολύ κοντά στο σπίτι μου!

Εσύ φαντάζομαι από το site με το γάμο??

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!! Σήμερα η μικρούλα μου είναι καλύτερα από γκρίνιες, ουφ πάλι καλά......

Doraki και εγώ έχω σκεφτεί τί θα κάνω για τα γενέθλια της μπεμπουλίνας μου (εννοώ από μενού, διακόσμηση και τέτοια) αλλά ακόμα δεν τολμώ να το πώ σε κανέναν γιατί θα με κοροϊδεύουν :oops:!!!!!!!! Προς το παρόν ασχολούμαι με κάτι πιο επίκαιρο με την βάπτιση, φτιάχνω το βιβλίο ευχών μόνη μου και ευχαριστήρια καρτελάκια για μετά την βάπτιση τα οποία θα δοθούν στο τραπέζι. Αυτήν την εβδομάδα περιμένω και τα προσκλητήρια για να αρχίσω να γράφω σιγά - σιγά τα ονόματα. Και θα επισκεφθώ και το ανθοπωλείο για να συζητήσουμε για την διακόσμηση του μαγαζιού, δεν θα βάλω τελικά μπαλόνια όπως είχα σκεφτεί αρχικά. Το θέμα μας θα είναι πεταλούδες.

Annia χαίρομαι που δεν θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο :-)!!!!!!!

Εδώ καλή μου,σε μένα πες!!Αφού δεν έχω το θέμα της βάφτισης ασχολούμαι με τα γενέθλια!!!

Μου φαίνονται τσαλακωμένα!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω να έχουν ούτε μια τσαλάκα. Το ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο αλλά σιδερώνω τα πάντα, μέχρι και τα εσώρουχα και ας είναι από το στεγνωτήριο. Πάντως το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποιώ, τα απλώνω έξω στον αέρα.

Εγώ από τον τοκετό θυμάμαι το μετά που με είχαν νηστική σχεδόν 2 μέρες και κόντεψα να τους φάω όλους :-). Αφήστε που με είχαν πιάσει τα νεύρα μου γιατί οι διπλανές μου έτρωγαν τον αγλέωρα και εγώ ήμουν με ένα χαμομηλάκι :evil:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και να γουργουρίζει το στομάχι μου.............

Εννοείται ότι κι εγώ 2 μέρες ήμουν με τσάι και την 3η έρχεται η νοσοκόμα και με ρωτάει "έχετε ενεργηθεί??" (μπροστά στους επισκέπτες της άλλης κοπέλας) και μου ήρθε να της πω "με τι να ενεργηθώ μαρή,με το τσάι????"....10 μέρες έκανα να πάω....

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

κάτι από τα παλιά!!! πωπω δημοτικό πήγαινα!!!

ο Τζορνταν μου στα γαλλικά!!! θα τα βαλουμε "χαλί" στις φωτο του μπεμπη στο μαγαζί μετα τη γαμοβαφτιση!!!

Μου το είχε γράψει σε κασέτα ο έρωτάς μου στο δημοτικό!!!

Ενώ εσείς ετοιμαζόσασταν να γιορτάσετε τη γέννηση του Χριστού μαζί με τα μπαμπάκια σας εγώ έφερνα στο κόσμο τον δικό μου άγγελο. Γέννησα 24/12 στο Ιασω και άκουσα τα κάλαντα 3 φορές εκείνη τη μέρα πότε ξανά δεν με είχαν συγκινήσει τόσο πολύ όσο εκείνη τη μέρα. Πόνεσα, αγχώθηκα ,συγκινήθηκα, έκλαψα και γέλασα όλα αυτά μαζί.Αλλά το αποτέλεσμα μετράει έγινα μανούλα:tongue::tongue::tongue:

Arina μου εμείς τα Χριστούγεννα βγήκαμε από το νοσοκομείο αλλά προλάβαμε τους γιατρούς να φοράνε κερατάκια στο κεφάλι,να τραγουδάνε τα κάλαντα,να εύχονται όλοι χρόνια πολλά και να έρχονται οι νοσοκόμες να μας φέρουν τα δώρα....Πολύ ωραία!!!

Την γραμμή στην κοιλιά την έχετε ακόμα; Εμένα υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο έντονη όσο όταν ήμουν έγκυος. Και πότε φεύγει;

Εμένα φαίνεται ελάχιστα...

Καλησπερα μανουλιτσες....

Σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....

Γιατι σημερα ο γιος μου εβγαλε το πρωτο του 1317801ks41qhk7ek.gif δοντακι και εχω τρελαθει απο χαρα...

Και στα δικα σας...

Μπράβο Μάχη μου!!!Άντε και στα υπόλοιπα τώρα!!

ρε κοριτσια εμενα ο μανωλακος τον προηγουμενο μηνα ηταν γυρω στα 7.500 οχι πολυ ψηλος 65 καπου εκει αλλα μεγαλο κεφαλι 45 τον προηγουμενο μηνα τι διαολο το παιδι του Ρεμου ειναι φυσιολογικο ειναι αυτο?λετε να εγινε κανενα λαθος και να μου εδωσαν κανενος Ρωσοποντιου το γιο?

Πλάκα πλάκα...Όταν γέννησα η μπέμπα ήταν μικρούλα,δίπλα μου μια κοπέλα από την Αλβανία είχε κάνει έναν άντρακλα ροδαλό ροδαλό πρέπει να ήταν 4 κιλά στάνταρ....

εγω ειμαι του κατηχητικου... κ σοκαρομαι με κατι τετοια:tongue:

ασχετο... οταν ηταν να παω πρωτη γυμνασιου ηθελε η μανα μου να με βαλει στις καλογριες:lol:...τοτε ηταν μονο θηλεων... με τραβαγε απο το χερι να κατεβω απο το αυτοκινητο να δωσω εξετασεις!εγω δεν ηθελα με τιποτα να παω σε σχολειο που δεν ηταν μεικτο... κ η καλη σου τι εκανα????? παω κ εγω κ εδωσα ( δεν μου πηγαινε να δωσω λευκη κολλα ) αλλα οταν πηγαμε για τα αποτελεσματα , για καλη μου τυχη δεν μπορουσε να κατεβει κ πηγα εγω να δω τι θεση ειχα παρει... ημουν 13η ή 15ή επιλαχουσα κ της ειπα οτι ημουν 11η... βαλανε μεσον για να μπω κ μαντεψτε! πηραν μεχρι την 11η:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

Κι εγώ πήγα στην Ελληνογαλλική Πειραιά "Jeanne D'Arc".....Μεγαλείαααααααα....

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=K7vTJeS2f7I&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=K7vTJeS2f7I&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Το έχω αφιερώσει στην κόρη μου....

μου λεει ο Δημητρης τωρα παλι στο παλεντ εισαι να αψω κατι στα κοιτσια?οχι του λεω μετα .μαμα κλαιει το μωρο μας δεν πας μεσα??ψεμαααααα

Νούμερο......

oCxsp2.png

αχ ναι! να'στε καλά ρε κορίτσια που μου θυμίζετε αυτά που ξεχνάω!!!

Μάχη, μπράβο στον μπεμπούλη σου!!!!! άντε και στο 2ο δοντάκι τώρα!!!

Δημητρούλα, εμείς ακόμα δεν αρχίσαμε φρούτα... να ανησυχήσω???? :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου..ο μπεμπης θα με τρελανει στο τελος κοιμηθηκε στις 12ξυπνησε 5,30μια χαρα.εφαγε και μεχρι να ξανακοιμηθουμε πηγε 6..ε 7,15το ματι του γαριδα..τι θα κανω με αυτο το παιδι??ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?..αντζι μου τα προσκλητηρια της κουνιαδας μου γραφανμε γιατι βαφτιζει την κορη της τελος του μηνος...α να σας δειξω και το φορεμα...θα βγαλω φωτοπ το απογευμα..

:-D

inaki εμενα ειχαν ενα θεματακι με τις μυξουλες ... καθε πρωι τους βαζω φυσ.ορο κ καθαριζω με οτριζαλιν αλλα δεν μπορω να πω οτι βγαζει κ τιποτα.... αλλα ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση απο ο τι παλαιοτερα.... οσο για τα σπιθουρακια ξερω οτι αν ειναι αλλεργια δεν θα βγει μονο σε ενα σημειο... παρακολουθησε το κ ριξε κ καμια ματια πισω απο το γονατο , στην πλατουλα ή πισω απο τα αυτια...

baJfp2.png

βρε Μελινακι τι τιμες ειναι αυτες;;;;!!!!!!

να ρωτησω κατι κοριτσια...οσα μωρουλια ειχαν μονιμα μπουκωμενη μυτουλα η σφυριζε η αναπνοη το εχουν ακομα;;

εμενα ξεμπουκωσε ειρηνη εχω να του βαλω ορο κανα μηνα κ βαλε

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερα!!!! μα που εξαφανιζεστε ολες μαζι??????

φαμουλα ναι υπαρχουν ακομα, οι 2 στον πειραια.. η ουρσουλινες δεν ξερω... απλα τωρα ειναι μεικτες.

υπαρχουν και ειναι και αυτες μεικτες!!!

ο αγκαλίτσας μου δε σφυρίζει. εχει το μπαμπά που σφυριζει για ολη την οικογενεια!!!

μια χαρα ειναι το μητσακι σου!!! ο δικός μου που τα'κανε μια φορά την εβδομαδα και αν θυμασαι ειχαμε χτυπησει 12ημερο, τωρα μέρα παρα μερα, καθε μερα, 2/μερα!!! εκεί που ειπαμε οτι ειναι δυσκολες εποχες και να κανουμε οικονομια στα παμπερς μας ξεχεσε κανονικά!!! :) όλο αντίδραση αυτο το παιδι!!!

ποια οικονομια; εμενα κανει πολλαααα τσισα οποτε το ιδιο μας ερχεται :-P

ναι για το 12ημερο το θυμαμαι...ελπιζω να μην σας φτασουμε!!!!

Arina μου εμείς τα Χριστούγεννα βγήκαμε από το νοσοκομείο αλλά προλάβαμε τους γιατρούς να φοράνε κερατάκια στο κεφάλι,να τραγουδάνε τα κάλαντα,να εύχονται όλοι χρόνια πολλά και να έρχονται οι νοσοκόμες να μας φέρουν τα δώρα....Πολύ ωραία!!!

Κι εγώ πήγα στην Ελληνογαλλική Πειραιά "Jeanne D'Arc".....Μεγαλείαααααααα....

ααα κι εσυ του κλαμπ!!!

ωραια περασες στο μαιευτηριο!!!!

καλημερα κοριτσακια μου..ο μπεμπης θα με τρελανει στο τελος κοιμηθηκε στις 12ξυπνησε 5,30μια χαρα.εφαγε και μεχρι να ξανακοιμηθουμε πηγε 6..ε 7,15το ματι του γαριδα..τι θα κανω με αυτο το παιδι??ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?..αντζι μου τα προσκλητηρια της κουνιαδας μου γραφανμε γιατι βαφτιζει την κορη της τελος του μηνος...α να σας δειξω και το φορεμα...θα βγαλω φωτοπ το απογευμα..

περιμενουμε φωτο!!!!

οσο για τον υπνο, κοιμησου καλε Τονυ μας, τι σπιτι θα ανοιξεις αργοτερα με το μητσακι; νυχτεριδοσπιτο;

inaki εμενα ειχαν ενα θεματακι με τις μυξουλες ... καθε πρωι τους βαζω φυσ.ορο κ καθαριζω με οτριζαλιν αλλα δεν μπορω να πω οτι βγαζει κ τιποτα.... αλλα ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση απο ο τι παλαιοτερα.... οσο για τα σπιθουρακια ξερω οτι αν ειναι αλλεργια δεν θα βγει μονο σε ενα σημειο... παρακολουθησε το κ ριξε κ καμια ματια πισω απο το γονατο , στην πλατουλα ή πισω απο τα αυτια...

α οκ, οποτε συνεχιζω μηλαρακι κλανονικα! καπου μπορει να ακουμπησε ποιος ξερει

Διαφημίσεις

Εμένα θα μου σπάσει τα νεύρα σήμερα...

120 ml στις 8:30 και άλλα 130 τώρα....Πλάκα μου κάνει???

Κι εμείς έχουμε ξεμπουξώσει,χρειάστηκε να της βάλω ορό προχτές γιατί είχε μια μύξα που την ενοχλούσε και δε θυμόμουν πού τους έχω βάλει!!

ΣΚ πάμε στο χωριό!!!

oCxsp2.png

ξαναηρθα!ριξαμε εναν μινι υπνακο!!!

εγω 24/12 εβγαινα απο το νοσοκομειο αλλα..........χωρις παιδι:(:(:(!προσωπικα δεν θελω να τα θυμαμαι καθολου!

doraki ναι απο το νυφοσαιτ την ξερω την lame.ειπαμε,μικρος ο κοσμος!:D

μελινα μου εστειλε μειλ η κοπελα αλλα....αστο καλυτερα!!!!2,400!παντως αυτο ειναι το σαιτ του!

http://agortzasphotography.com/

η φιλη μου ειχε κανει φωτογραφιση της "επομενης μερας" και ηταν θεικη πραγματικα!σου βαζω και αυτα που μου εγραψε

Η τιμή του ήταν σε γενικά πλαίσια, ίδια με άλλους καλούς φωτογράφους της Θεσσαλονίκης. Υπήρχαν φυσικά και πιο φτηνοί, αλλά η διαφορά στην δουλειά είναι τεράστια. που να δεις και το άλμπουμ που μας έφτιαξε και το βίντεο!!! εάν θυμάμαι καλά, η τιμή ήταν γύρο στα 2400. Με αναλογικό άλμπουμ (δεν μου αρέσουν τα γαμήλια ψηφιακά), με βίντεο όλου του γάμου, βιντεοκλιπ 10λεπτο, 100 φώτο έξτρα, φωτογράφηση επόμενης μέρας, συνεργείο στο σπίτι του γαμπρού. Αυτά. Είναι ακριβά, δεν το συζητάμε, αλλά στην ουσία είναι το μόνο που έμεινε μετά τον γάμο, δεν νομίζεις???

καλημερες..ενιμποντι χιαρ; Αλεκα ελπιζω να ξεραθηκες!

εννοειται.......

εγω Ινακι δεν του δινω μπισκοτα και τετοια αν δεν βγαλει τη μασελιτσα του.τι να πω παρε κοκαλο σκυλου πρεπει να κανει δουλεια

:mrgreen::mrgreen: τρελογκα.....

...και συνεχιζω κορες.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...