Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!

sofou μου ζητα ενα quote βρε απο το κατερινακι!παιχνιδι ειναι πια για εκεινη!!!!:tongue::tongue::tongue:

μαρια εγω εβλεπα lost αλλα την φετινη σεζον την εχω κατεβασει αλλα δεν προλαβαινω να την δω.θυμαμαι ειχα δει Π.Ε(Προ Εγκυμοσυνης)8 ωρες lost:roll::roll::roll::roll:

παω για καφε.....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα κεβεζούδες!!! (ποντιακό για πολυλογούδες) πάλι γράψατε!!! (Στην κυρολεξία) 6 σελίδες σε ένα βραδυ!!!??? Mercyyyyyyy!!!!!!!

ρε Μαρινα ασχετο...σου χει πει να το κατεβαζεις?? εμενα μου πε δεν το πειραζουμε!!

εμένα μου είπε να μην το πειράξω και όταν γίνει 2 χρονών θα το κάνει αυτός. σε μια εξεταση ηρθε σφηνα ενα αγορακι για να δει ο γιατρός το αυτακι του και φευγοντας λεει η μαμά του "γιατρέ μας είπατε στα 3 για το πουλάκι του. να το κάνουμε τώρα (Μάρτιος) ή να το αφήσουμε μετά το Μάιο?" και της είπε για μετά το Μάιο. έχω και έναν γνωστό που το αγοράκι του 2 χρονών μάζεψε πολύ πράμα και το έκαναν επέμβαση. τα ακούει η πεθερά μου και τα είδε όλα! με πήρε τηλ και μου λέει:"ένα πράγμα θελω να σε παρακαλέσω. σε θερμοπαρακαλώ, μην αφησεις ετσι το μωρό 2 χρόνια, θα υποφερει μετά!" κι εγώ πιστεύω ότι αν το κατεβάσει ο γιατρός αργότερα θα ζοριστεί περισσότερο το μωρό. γι' αυτό κι εγώ μέρα παρά μέρα στο μπάνιο, του τραγουδάω και του το κατεβάζω σιγα σιγα μέσα στο νεράκι. είδαμε κεφαλάκι και δε φαίνεται να τον πόνεσα καθόλου. δε ζορίστηκε καθόλου!!!

ναι μαρη γιατι εγω τρωω γιαουρτι κ εχω μεση ουτε που θυμαμαι....πρεπει να κοιταξω το σκονακι!!!

να τα ρευεσαι μεχρι το πρωι μαρη!!!:tongue::tongue:

μιλάνε οι χήρες, μιλάνε και οι παντρεμένες!!!

:lol::lol::lol::lol:

υπάρχει καλέ το gamato, απλά αλλαξε χώρα!!! "gamato.me"!!!

λοιπόν, πήγαμε χθες για φωτο σε 4 φωτογραφεία στη Βεροια. ο ένας μου είπε 1800 με ένα άλμπουμ και 100 φωτο μείον σε σχέση με αυτό που σας έλεγα. αλλά και από φωτο είναι ουδέτερος (κλασσικές φωτο) και από στησιμο στο αλμπουμ δε λέει.... ο 2ος μου είπε 2500!!!μπουχαχαχαχαχαχαχα!!!! μόνο για τη βαπτιση 1000!!!

ο 3ος μας εδειξε μόνο βιντεο και θα πηγαίναμε στον αδερφό του να μας δειξει φωτο, αλλά δε μας αρεσε το βιντεο και έβγαινε και κανένα 700αρι!!! και από τον 4ο περιμένω προσφορά στο mail μου. χλιαρά πράγματα και για φωτο και για στησιμο αλμπουμ. αλλά κάτι πήρε το ματι μου γυρω στα 1800. επειδη εχουμε 2 μυστηρια και η μια κουμπαρα θα ειναι και νουνα, μπερδευτηκε στον υπολογισμό του κοστους (θα κάνουμε και μινι αλμπουμ για κουμπάρες).

αυτά! οπότε μου φαίνεται ότι εκεί γυρω είμαστε σε τιμή. αυτός που μας αρεσε μας ειπε 2300 όπως σας ειπα, αλλά θα βαλουμε μεσο τον θειο του μπας και ριξει καθολου την τιμή.

εν τω μεταξύ, συμπεθερα, περιμένω στοιχεία!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

ασε ινακι μου! τρελες τιμες!!!! επειδη ειναι και γαμοβαφτιση, ειναι περισσοτερα... αλλα γενικα το κλασσικο πακετο με απλές φωτο και απλό αλμπουμ ξεκιναει από 950ε. "Πακέτο" η υπόθεση!!!

ο δικός μου, πάντως, δεν είναι μπουκωμένος πλέον. αλλά κάθε βραδυ καθαριζω τη μυξομυτούλα μας!!! βαζω ορό, τον γυρνάω μπρούμυτα, χαίρεται, τον γυρνάω ανάσκελα, φτερνίζεται και βγαίνουν όλα έξω!!! χιχιχι! το ρουφηχτηρι εχω πάαααααρα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω!!!

επίσης, Κατερινακι που λες για τον βρωμύλο σου, προχθες την αμόλησε ο δικός μου και μετά έβλεπα τους γείτονες να τρεχουν πανικοβλητοι προς τη θάλασσα!!!!!!! :)

και μιας που λεμε γι' αυτά να ρωτήξω???? από τότε που αρχισαμε την κρεμούλα δείχνει να ζοριζεται πιο πολύ (είναι όπως όταν ειχε τους κολικούς-ακόμα και όταν τον εχω στο στηθος μουρμουριζει) και κλάνει πιο συχνά. καλά, για βρώμα δεν το συζητάμε, είναι σταθερή αξία!!! υπάρχει περίπτωση να τον ενοχλεί η συγκεκριμένη κρεμούλα? να δοκιμάσω καμιά άλλη μάρκα?

Ελινάκι μου, αλήθεια, που χαθηκες????????? φραγμένος πόρος ήταν ε? στα αγγλικά το ειδα σαν milk blister, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. τον εβαζα περισσοτερο στο στηθος το προβληματικό και τώρα είμαι οκ. 3 μερες ηταν το ζόρι μου! πώς πάει ο μπουνίτσας σου???

15y6xxxv0qx3picm.png

αλλαξε μαρκα Μελινακι!

εμενα χθες βραδυ εβγαλε κατι σπιθουρακια στο μαγουλο τα οποια εξαφανιστηκαν σημερα...παιζει να ηταν απο το μηλο; :-S

και σημερα εκανε μια σταλια κακακια μετα απο 9 μερες και ειχε και καφε κοκκους μεσα... ποτε θα κανει την κανονικη της τουρτα;;;; μα 9 μερες, αμαν αυτο το κοριτσι πως την εχει δει δηλαδη;;;;

για το σφυριγμα ρωταω γιατι εμενα το εχει ακομα (χωρις μυξες), που και που της βαζω λιγο physiomer spray.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...