Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μην κλειδωνεις Ινακι μου..εδω ειμαι και εγω...ταισα μπασκετμπολιστα....

ναι πεινασα σε ενοχλει και αυτο?σε ενοχλει κοπελια που τρωω σουτζουκακια και εχω μεση 70???????

αχ τι ωραια...μπραβο ρε κοριτσι....δε θελω να σε καταραστω αλλα την ψιλοζηλια την ενιωσα μεσα μου χαχα:D

Ναι αλλά έλειπα κι εγώ, οπότε...δεν ήταν όοοοολες οι ξετσίπωτες μέσα...

Αλήθεια, τώρα σοβαρά! Τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?

Τα σταματάμε?

Στρέφουμε την προσοχή τους αλλού?

Τα αφήνουμε να κάνουν ό,τι θένε????

Έλεος!!! Λοβό αυτιού μετράς ή σου ξέφυγε???????

Τί είναι lolly man????

!!!

ειπα να επισημανω ότι ελειπες αλλα ξεχαστηκα μετα......Φαμουλα αμα ο κομποστουλης αρχιζει και καβαλαει ό,τι βρει μην ανησυχησεις...παρ'του μια φουσκωτη :tongue:...χωρις πλακα...φυσιολογικο ειναι.

Λοβο αυτιου δεν μετραω γιατι μαντεψτε.....μπουχαχα...το αυτι μου ειναι πολυ αδυνατο (μικρο) χαχα....Λολυ μαν, ειναι ο αντρας της λολης χαχα...ο Νικος δηλαδη...ειναι αυτος που σηκωνει κατι σαν γλυφιτζουρι (λολυ) χαρτινο μεγαλο, και λεει στα αυτοκινητα να σταματησουν να περασουν οι πεζοι.....

λετε να ξαναξεραθω η να μζεψω το αχουρι πριν ερθει η νταντα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=K7vTJeS2f7I&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=K7vTJeS2f7I&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

να βρηκα μασητικο σε οικονομικη τιμη!!! http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-odontofiias.html

εγω Ινακι δεν του δινω μπισκοτα και τετοια αν δεν βγαλει τη μασελιτσα του.τι να πω παρε κοκαλο σκυλου πρεπει να κανει δουλεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!!!!!

Έχω πεθάνει στο τρέξιμο...αυτό το καφεδάκι που λέγαμε δε με βλέπω να το προλαβαίνω...δεν πειράζει, την επόμενη φορά ...

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, από αύριο που γυρνάμε στη βάση μας θα κάνω εντατικά στο διάβασμα για να σας προλάβω !

Πολλά πολλά πολλά φιλιά μητερούλες μου........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...