Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα πιτσιρικακια μεχρι ενος ετους εχους υδροκηλη και δεν επηρεαζει το πουλακι τα απο κατω που φαι νονται τεραστεια μετα ερχονται στο φυσιολογικο και εγω οταν ειχα κανει τον Δημητρη ειπα Παναγια μου τι γιο βαρβαταντρα εκανα η μανα?μεχρι το γονατο του εφτανε σχεδον χωρις πλακα εκει λοιπον την παταει ο μπαμπας και ο παππους και κσανε τα 50ρια στη μαια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι πεινασα σε ενοχλει και αυτο?σε ενοχλει κοπελια που τρωω σουτζουκακια και εχω μεση 70???????

ναι μαρη γιατι εγω τρωω γιαουρτι κ εχω μεση ουτε που θυμαμαι....πρεπει να κοιταξω το σκονακι!!!:twisted::twisted:

να τα ρευεσαι μεχρι το πρωι μαρη!!!:tongue::tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

εγω ταισα μπεμπουλη ρευτηκε και τον εβαλα για νανι,κανω αποστειρωση και παω να συνεχισω τα προσκλητηρια φιλιακια καληνυχτα..

annia τι προσκλητηρια ετοιμαζεις καλη μου?

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδω ή φυγατε ολες καλε?

δεν σας ειπα. πηγα και ειδα προσκλητηρια με το θεμα που θελω για την βαφτιση και μου ειπε για ενα σχεδιο (δεν ηθελα ετσι και αλλιως κορδελιτσα στο προσκλητηριο) με μιση τιμη.

θελω να δω πως να σας το δειξω να μου πειτε γνωμη ρε κορίτσια, αν και ενταξει ειναι πολυ απλο ..

εγω ειμαι του κατηχητικου... κ σοκαρομαι με κατι τετοια:tongue:

ασχετο... οταν ηταν να παω πρωτη γυμνασιου ηθελε η μανα μου να με βαλει στις καλογριες:lol:...τοτε ηταν μονο θηλεων... με τραβαγε απο το χερι να κατεβω απο το αυτοκινητο να δωσω εξετασεις!εγω δεν ηθελα με τιποτα να παω σε σχολειο που δεν ηταν μεικτο... κ η καλη σου τι εκανα????? παω κ εγω κ εδωσα ( δεν μου πηγαινε να δωσω λευκη κολλα ) αλλα οταν πηγαμε για τα αποτελεσματα , για καλη μου τυχη δεν μπορουσε να κατεβει κ πηγα εγω να δω τι θεση ειχα παρει... ημουν 13η ή 15ή επιλαχουσα κ της ειπα οτι ημουν 11η... βαλανε μεσον για να μπω κ μαντεψτε! πηραν μεχρι την 11η:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

χαχαχα

ωραιος ο μιμακος..το χερι να προσεχει γιατι βγαζει καλους!!!!
αχαχαχαχαχα
σαν τον αντρα μου με τις εφημεριδες τις αθλητικες...αν διαβαζε τοσο στο λυκειο ιατρικη θα χε περασει

και ο δικός μου

α χανεις εμεις ηδονιζομαστε!

:mrgreen:

και ο δικός μου.

ομοιοπαθούσα!

:P:p:p

οχι ακριβως ετσι....αλλα της ιδιας συνομοταξιας... υπηρχε στον πειραια η ζαν ντ΄αρκ για τα κοριτσια κ η σαν πωλ για τα αγορια ... ειχαν αν δεν κανω κ λαθος κοινη διευθυνση... οι ουρσουλινες ηταν διαφορετικες... ειχα ακουσει κ πιο ελαστικες....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τωρα υπαρχουν αυτες οι σχολές?? :confused:

ρε ημαρτον 2 σουτζουκακια πηγα να βαλω στο στομα μου.Εγω ηθελα να γραψω τον μιμακο σε γαλλικη σχολη αλλα εκτος οτιε επρεπε να σκασω5200 για τπρωτη δημοτικου ηθελε τρελο μεσον.Δηλαδη μεσον για να μου πιασουν τον κ@λο??

ακριβώς :tongue:

απ τα πουλια στα σουτζουκακια αυτη:confused::confused::mrgreen::roll:
καλή της ορεξη!!!
ναι μαρη γιατι εγω τρωω γιαουρτι κ εχω μεση ουτε που θυμαμαι....πρεπει να κοιταξω το σκονακι!!!:twisted::twisted:

:tongue::lol:

μονη μου μιλαω :(

αντε καληνυχτα λοιπον. λεω να μαζεψω τιποτις στο μαγαζι αποψε μιας και φευγω τελευταια... αντε φιλια τα λεμε αυριο

εγω ειμαι τελευταια αλλα δε μαζευω.... αντε με πιάνεται κοτσο καθε φορά ας μεινει και μια μέρα ασυμμαζευτο και ναι το παραδεχομαι ειμαι ανεπροκοπη και τεμπέλα! καληνυχτααααααααααααααα

Λυσσάτε όμως τα βράδυα!!!

Φαμουλα ελα εσυ Θεσ/νικη και πρωτο τραπεζι πιστα θα σε βαλω!!!!! φερε και τον κομποστα man και μαζι με μπουκη θα τους φυλαει η μαμα!

Φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε Μαρινα ασχετο...σου χει πει να το κατεβαζεις?? εμενα μου πε δεν το πειραζουμε!!

Κι εμένα το ίδιο!!!

παρε λαπιτοπι καλε να το παιρνεις αγκαλια για τσιγαρο:mrgreen:

Είδες ο Βαγγέλας με τα συστήματα???

ναι αλλα όπως βλεπεις λειπουν μπουχαχα...μονο οι ξετσιπωτες ειναι τωρα μεσα...:tongue::tongue:

Ναι αλλά έλειπα κι εγώ, οπότε...δεν ήταν όοοοολες οι ξετσίπωτες μέσα...

... κοριτσια ολη την ωρα το παιζει το εχει ξεπουπουλιασει λες και εχω τον ανωμαλο απο το καβουρι μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει σας λεω

Αλήθεια, τώρα σοβαρά! Τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?

Τα σταματάμε?

Στρέφουμε την προσοχή τους αλλού?

Τα αφήνουμε να κάνουν ό,τι θένε????

....μετραω και λαιμο μαρη αλλα δεν σου το εγραψα...35!!!!!!!!!:tongue:

Έλεος!!! Λοβό αυτιού μετράς ή σου ξέφυγε???????

....εμενα ο πατερας μου ειναι περιεργης σχολης...δεν ηθελε να μας βαλει σε θηλεων...φανταζομαι να με εβαζε.....μπουχαχαχα θα βλαστημαγε την ωρα και τη στιγμη που θα τα εφτιαχνα με κανα καθηγητη..η με αυτον στο κυλικειο ή τελος παντως με τον lolly - man απ' εξω:tongue::tongue::tongue:....καποιον θα εβρισκα σιγουρα:rolleyes:

Τί είναι lolly - man????

ουρσουλινες πηγαινα Σοφια..στο ψυχικο

Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!! Από πάνω έμενα και ήξερα κανα-δυο ζαβά που πήγαιναν εκεί!!!!!!

πριν φυγω να πω στη συμπεθερα μου να στειλει τις κορες της στις μεσαλλινες και εγω τους δικους μου στον Ζαν πωλ γκοτιε μπουχαχαχα...καληνυχτα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλέκα ίσως η καλύτερη ατάκα που έχεις πει EVER!!!!!

Καλά της λες!!!!

οπα ΦΑΜουλα τι εγινε; ξεκλειδωτα αφησες χρυσο μου!!!!

κορη ξυπνησε στις μια και μεχρι τωρα λαγοκοιμαται, ελπιζω να την παρει κανονικα ο υπνος σε λιγο γιατι αυριο θα θελω οδοντογλυφιδες στα ματια!!!

φευγω και κλειδωνω, αντε τσιου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...