Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε καλε που ντρεπεσαι!!!

Ο Παρλιαρος ειναι ενας τυπος μαγειρας ας το πουμε που ειδικευεται μονο στα γλυκα και ειδικα σε οτι εχει να κανει με τη σοκολατα...Φτιαχνει απιστευτα πραγματα και επισης εαν θυμαμαι καλα ειναι ιδιοκτητης των fresh εαν εχεις δει ειναι κατι ζαχαροπλαστεια πολυ ιδιαιτερα με πολυ φρεσκα γλυκα και με ποικιλια σε τουρτες παστες σοκολατες και αλλα διαφορα πραγματακια πολυ ιδιαιτερα...

Ζαχαροπλάστης που έχει εκπομπή και φτιάχνει γλυκά που μόνο που τη βλέπεις, ανεβάζεις ζάχαρο!!! Άστα βρε Αλέκα, πάτησα τα +22κιλά..!!

Βασικά με τον παρλιάρο θα μπορούσαμε να ειμαστε κολλητοί!!! όσο για τα κιλά... ασ'τα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ουφ! εγραφα , κολλησε, τα εχασα! παμε απο την αρχη!!!!

ΦΑΜ εγω χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλά ξεράθηκα τώρα το μεσημέρι!!!! 2 ώρες τέζα!!!!!

τελικά Τεταρτη 2/12 ??? αντε καλλοπίσου για να υποδεχτείς την μπουμπου!!!!

Νατασουλα κ εγω θελω να στολισω αλλα εχω ξενερωσει με τον καιρο:-(! βεβαια ή αυριο ή την Κυριακή θα στολισω μην τυχων κ εχουμε απρόοπτα....

τέλος το δωματιο δηλαδη??? αντε με το καλο να μπει κ η κουκλιτσα μέσα!!!

ελίνα σε ευχαριστω για τις ευχούλες... με το καλκό να κρατησετε τα μωράκια σας όλες αγκαλίτσα. Ρε κοριτσια σορυ που ρωτάω... αν και ντρέπομαι λίγο... ο παρλιάρος... ποιός είναι??

αντε καλε που ντρεπεσαι!!! εγω τοσο καιρο απλα νoμιζα οτι ειναι μαγειρας που κανει εκπομπη!!!

Vre koritsia?

Exei milhsei kamia me th niki? Th vlepw sto facebook kai ths eixa grapsei 2 fores alla den apadhse. Provlhmatizomai ligaki, elpizw na einai kala..

βλεπω οτι μαπινει ομως στο fb... μου πεταει στην αρχικη σελ συνεχεια δραστηριοτητες της... μπορει να μην εχει κανει απλα εγγραφη στο καφε...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Sofou καλώς τον δέχθηκες τον Γιώργο, πολύ ωραίο έκπληξη σου έκανε. Θα τα αντέξει τα ωράρια σου στις βόλτες;;; :D

καλημέρα καλημέρα. μπράβο σοφού μου , τώρα θα εισαι καλύτερα!!!!

sofou καλως τον δεχτηκες τον Γιωργο!!! ειδες? σιγα μην τυχων κ η μπεμπα δεν περιμενε τον μπαμπα της!!!!

Sofou mou kalws ta dexthkes! Na apolausete autes tis meres ta duo sas oso boreite!1

smoots

sofou καλώς τα δέχτηκες!!! Δεν είναι καλύτερα να που σου έκανε έκπληξη? Και καλές βόλτες!

Sofou τί υπέροχη έκπληξη!!! Να δεις που τα είχε κανονίσει με την κόρη σας και στο κρύβανε!!!!!!

Γεια σας κορίτσια !!!!!!!! Ευχαριστώ για τα γλυκά σας λογάκια !!!!!!!!

Βγήκαμε βόλτα αλλά με το αυτοκίνητο :P:p δεν είναι λάτρης του ποδαρόδρομου.

Το πρωί περάσαμε από Ιασώ και έκανε και ο Γιώργος το εμβόλιο και μετά πήγαμε στο Μητέρα να δούμε μία φίλη που γέννησε χθές το μεσημέρι.

Αχχχ κορίτσια ....θέλω να γεννήσω τώρα....Παντού πανέμορφα, μικρούτσικα, γλυκούλικα μπεμπάκια.......Αχχχχ τι πάθαμε και οι δύο σήμερα....

Vre koritsia?

Exei milhsei kamia me th niki? Th vlepw sto facebook kai ths eixa grapsei 2 fores alla den apadhse. Provlhmatizomai ligaki, elpizw na einai kala..

και εγω προσπάθησα αλλά...δεν!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Σπαω τοση ωρα το κεφαλι μου τι ηθελα να γραψω πριν κ το ξεχασα....

για τα κιλα ηθελα!!!! καλα κανω εγω κ δεν ζυγιζομαι!!!! +20!!!!!!!! λετε να ειναι απο εκει η πιεση????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

sofou ειδες πως ξεμυαλιζεσαι με τις επισκεψεις???? εδω για εξεταση που παω , χαζευω με τον κοσμο που μπαινει κ κραταει μπαλονακια , αρκουδακια κλπ!!

baJfp2.png

Αχ κορίτσια το περασμένο Σάββατο που ήμουν στο Ιασώ, έπεσα σε σκηνικό ακριβώς έξω από την αίθουσα τοκετών, όπου μια οικογένεια μόλις είχε μάθει για τη γέννηση και φιλιόντουσαν, αγκαλιαζόντουσαν, έκλαιγαν... ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!! Και τώρα που σας τα γράφω κλαίω...

Τόσο κλάμα όλους αυτούς τους μήνες, αν καιγόταν και καμιά θερμίδα, μοντελάκια θα ήμαστε!!!!

Άντε πάλι πιτσίλες στα γυαλιά...

Γεια σας κοιλουμπιτσες μου! τι κανετε? χρονια πολλα σε οσα κοριτσακια γιορταζουν! Τα πρωτα μωρακια ηρθαν και τις επομενες μερες θα εχουμε κι αλλα! Αντε με το καλο !!!

ΦΑΜ μου λιγο εμεινε υπομονη. Το λεω σε σενα για να το ακουω κι εγω!

Σημερα τελειωσα με το σπιτι + στολισμα δεντρου κλπ και ειμαστε ετοιμη να υποδεχτουμε τη νεραιδουλα μας αλλα φως δεν βλεπω. Φοβαμαι οτι δεν εχει σκοπο να βγει!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Σπαω τοση ωρα το κεφαλι μου τι ηθελα να γραψω πριν κ το ξεχασα....

για τα κιλα ηθελα!!!! καλα κανω εγω κ δεν ζυγιζομαι!!!! +20!!!!!!!! λετε να ειναι απο εκει η πιεση????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγώ τότε τι έπρεπε να κάνω? εντατική?

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοριτσακια εριξα εναν υπνακο και ηρθα παλι...

Εγω δεν θα ξαναζυγιστω αυτες τις μερες,οταν θα παω στον γιατρο ξανα γιατι τρελες γουρουνιες εχω κανει.Μεσα σε 2 μερες εφαγα ενα βαζο μερεντα (το αποτελειωσα τωρα επανω σε 3 φετες ψωμι του τοστ το οποιο ομως ηταν ολικης αλεσεως...:tongue:)Και ξερετε αναλογια μερεντας και ψωμιου..Κοντευε να ξεχειλισει.Ευτυχως την εφαγα τωρα δεν εχω αλλη και ησυχασα...Και καλα που γενναμε οπου να ναι και δεν θα προλαβω να γινω τριπλασια...Μερεντα τωρα δεν ξανααγοραζω παντως.Σε ολη την εγκυμοσυνη μια φορα το εκανα αυτο (με τη μερεντα γιατι γλυκακια ετρωγα)αλλα το ευχαριστηθηκα!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μου χει μειωθει η ορεξη για φαγητο ομως ρε κοριτσια...Ειναι φυσιολογικο?Θελω να τρωω δηλαδη περισσοτερα ενδιαμεσα δηλ.τοστακια πορτοκαλαδες γλυκα κτλ και καμια σαλατα αλλα απο φαι με το ζορι ενα μικρο πιατο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αααααααα! κ παρ΄όλο το 20αρι που ειδα , ζητησα κ απο τον αντρα μου να μου φερει μελομακαρονα!!!!!!!!!!!

ελινακι αυτο με την μερεντα εγω το εκανα 2 φορες!!! την μια με ειχε πιασει λιγουρα κ δεν σταματαγα, την εφαγα σχεδον ολη με το κουταλι!!! την 2η την πηρα στο καπακι γιατι ειχα απορία πως μπορει να την εφαγα τοσο γρηγορα!!! ε, μόλις εφαγα κ την 2η κατάλαβα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...