Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε αντζι μου μα με 6διαστολη και να μην εχεις καταλαβει τιποτα..παντως αυτο με την μαια καβαλα πανω στην κοιλια ολες το περασαμε βλεπω..

ναι δεν καταλαβα γιατι δεν ειχα σχεδον καθολου συσπασεις, η μαλλον ειχα αλλα ηταν πολλες και πολυ μικρουλες και δεν τις καταλαβαινα - κατι εχει να κανει με την μητρα μου μου ειπε ο γιατρος, λιγο σπανιο αλλα υπαρχει. να φανταστεις εγω ολες και ολες μεχρι που ξεκινησα να γενναω ειχα νιωσει δυο συσπασεις ολες και ολες με διαστημα σχεδον μια μερα μεταξυ τους. ε με τετοια συχνοτητα που να φανταστω οτι παω για γεννα ? :)

αυτο με την μαια ασε, πικρα .. πανω σε σπασμενο πλευρο να καθεται .. ε δεν ηταν και το καλυτερο μου ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα θυμηθηκα ενα σκηνικο...ηταν μια γνωστη μου καλεσμενη σε ενα σπιτι και περναει εξω απο την τουαλετα και τι να δει...ο γιος της σπιτονοικοκυρας ειχε ανοιχτη την πορτα και ειχε βγαλει το πουλακι εξω και κατουρουσε...15 ποντους!!!! και μιλαω για ενα 5ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στον δημητρη μου ειχε πει οχι και μια μερα του το καθαρισε αυτος στον Μανωλη με τα ακροαστικα πηγα σε εναν παιδιατρο που ηταν δικος μου και του αδερφου μου 120 ετων γιατι ο δικος μου ελειπε και του τα κατεβασε αυτος μαλακα οχι χραπ και εξω αλλα εγω τα πουλακια αυτου του μεγεθους τα φοβαμαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα θυμηθηκα ενα σκηνικο...ηταν μια γνωστη μου καλεσμενη σε ενα σπιτι και περναει εξω απο την τουαλετα και τι να δει...ο γιος της σπιτονοικοκυρας ειχε ανοιχτη την πορτα και ειχε βγαλει το πουλακι εξω και κατουρουσε...15 ποντους!!!! και μιλαω για ενα 5ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπαρδον???? :confused: αυτη μαλλον ειχε καιρον να το δει ζωντανα....σορυ ινακι για τη φιλη σου αλλα ο πεινασμενος.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εμεις το ιδιο....

και εγω γυαλινα....συγνωμη ρε συμπεθερα....δε θελω να γυρισει η νυφιτσα και να μου πει αντε μωρε με το πακοτινι σας :tongue::tongue:...να μην σιγουρευτω???

Χωρις πλακα, εσυ που τις εχεις δυο δεν τα συγκρινεις?:cool:

δεν εχει σημασια το μεγεθος:tongue: ο τροπος που το χρησιμοποιεις μετραει:wink: ε, αν ειναι κ ενα καααλο μεγεθος.... ακομα καλυτερα!!! τι με εβαλες μαρη κ λεω βραδυατικα???? θα μου βαλουν χ!!!!

τι να συγκρινω???????????? την τρυπα??????? πας καλα , καλε???????? εμεις μονο απο βυζια μπορω να σας πω οτι εχουμε μπολικα:mrgreen:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

μηπως τον ελεγαν ιαν σκοτ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στον δημητρη μου ειχε πει οχι και μια μερα του το καθαρισε αυτος στον Μανωλη με τα ακροαστικα πηγα σε εναν παιδιατρο που ηταν δικος μου και του αδερφου μου 120 ετων γιατι ο δικος μου ελειπε και του τα κατεβασε αυτος μαλακα οχι χραπ και εξω αλλα εγω τα πουλακια αυτου του μεγεθους τα φοβαμαι

:cool:....η διευκρινηση επιασε τοπο :tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον δεν λεω τιποτα γιατι οπως λεει και η Αλεκα εχουμε κ σοβαρα κοριτσια εδω περα!:mrgreen::mrgreen:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

δεν εχει σημασια το μεγεθος:tongue: ο τροπος που το χρησιμοποιεις μετραει:wink: ε, αν ειναι κ ενα καααλο μεγεθος.... ακομα καλυτερα!!! τι με εβαλες μαρη κ λεω βραδυατικα???? θα μου βαλουν χ!!!!

τι να συγκρινω???????????? την τρυπα??????? πας καλα , καλε???????? εμεις μονο απο βυζια μπορω να σας πω οτι εχουμε μπολικα:mrgreen:

μα ανατομικα παντα μιλαμε....:rolleyes:...επιστημονικου ενδιαφεροντος :)

μηπως τον ελεγαν ιαν σκοτ?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον δεν λεω τιποτα γιατι οπως λεει και η Αλεκα εχουμε κ σοβαρα κοριτσια εδω περα!:mrgreen::mrgreen:

ναι αλλα όπως βλεπεις λειπουν μπουχαχα...μονο οι ξετσιπωτες ειναι τωρα μεσα...:tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κοιτα απο το να ειναι τυροσουζας καλυτερα αλλα του Μιμακου που το θεωρω και μπολικο αλλα αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....ειναι σαν το δαχτυλο μου το μεσαιο(ωραια παρομοιωση εκανα)αλλα κοριτσια ολη την ωρα το παιζει το εχει ξεπουπουλιασει λες και εχω τον ανωμαλο απο το καβουρι μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει σας λεω

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπαρδον???? :confused: αυτη μαλλον ειχε καιρον να το δει ζωντανα....σορυ ινακι για τη φιλη σου αλλα ο πεινασμενος.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ηταν και ο αντρας της μαζι...οποτε το επιβεβαιωσε...

παντως το παιδακι αν δεν γινει γκουζγκουνης πρεπει να παει για επεμβαση...εκτος αν δεν μεγαλωσει με την ηλικια

:cool:....η διευκρινηση επιασε τοπο :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα

Κι εγώ έχω γραμμή!!! Μόνο που έχει γίνειλίγο πιο αχνή...

Εγώ την επόμενη μέρα όχι απλά ενεργήθηκα...διάρροια και ...καραμούζα... και πάλι φαγητό δεν με αφήνανε να φάω!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμάς! Και μάλιστα το πρώτο 24ωρο το κόβει στον ύπνο και το επόμενο στην γκρίνια!!!!!

Έλα το Μητσάκι παρακαλώ θα είναι το επόμενο δοντάτο παιδί!!!!!

Εμείς έχουμε το ίδιο βάρος μείον 4 πόντους!! Εσείς καλά μάλλον είστε, εμείς είμαστε χοντροί!!!! Άσε το Σοφάκι να αντιδρά!!! Χαχαχαχαχα!!!

Αυτό για το πουλί, πολύ γέλιο εγώ είχα βάλει τον γυναικολόγο να μας το μετρήσει στον υπέρηχο!!!!!!!!!

καλέ εγραψα κ πριν κ εξαφανηστηκε

ο γιατρος του β επιπέδου ειπε οτι δεν εχει μετρησει μεγαλύτερο πουλι (νομιζα οτι σε ολες τα ιδια λεει) κ οτι ακόμα κ αν δεν μαθαιναμε το φυλο (εγω δεν ηθελα να μαθω) ήταν φανερό! οταν γεννηθηκε το επιβεβαιωσε κ ο παιδιατρος της κλινικής ο Χρηστος δεν σταματουσε να το λέει, παντου, εγω του ελεγα μη μιλάς βρε παιδι μου μην σταματησει η αναπτυξη κ μεινει όπως ειναι :tongue:

οπότε συμπεθερα μπορει να ειμαστε βρωμιλοι αλλά ειμαστε κ προικισμενοι :wink::lol::cool::tongue:

Αχ και εγω δεν μπορω με τα πουλια και τις προαλες πηγαμε στον παιδιατρο του κατεβασε το πουλι και αλλαξα 5 χρωματα απο την ντροπη μου μονο κατσαριδες δεν ειχε μαζεψει το μωρακι μου το τι σμηγμα εβγαλε ο φουκαρας αλλο πραγμα.Στον Δημητρη το εκανε ο Σπυρος μετα το εκανε ο Μιμακος μονος του οοοοοολη την ωρα μεχρι και σημερα πανω κατω η κακαρακα μας

στην προηγούμενη επίσκεψη του το κατεβασε μεχρι κατω κ οταν το ειδα πονεσα δεν ξερω αν πονανε τα μικρουλια μας αλλά μου φανηκε καπως

ρε Μαρινα ασχετο...σου χει πει να το κατεβαζεις?? εμενα μου πε δεν το πειραζουμε!!

ναι ινακι εφαγα ζορι στη μεγαλη γυρισε τελευταια στιγμη και αστα βραστα με τις κουταλες μου την πηραν μωβ...περασμενα ξεχασμενα!!

μπορει να το "τακτοποιήσει" τον επόμενο μηνα

κοιτα απο το να ειναι τυροσουζας καλυτερα αλλα του Μιμακου που το θεωρω και μπολικο αλλα αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....ειναι σαν το δαχτυλο μου το μεσαιο(ωραια παρομοιωση εκανα)αλλα κοριτσια ολη την ωρα το παιζει το εχει ξεπουπουλιασει λες και εχω τον ανωμαλο απο το καβουρι μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει σας λεω

και συνεχιζεις :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα μωρε της ηλικιας δεν ειναι, αστο το παιδι να παιξει :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...