Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον η Γεωργια με ολο τον σερφετο εχουν παει για μποουλινγκ εγω μολις κοιμησα μπεμπη μετα απο πολυωρη γκρινια και τωρα απολαμβανω την απολυτη ησυχια στο σπιτι!!!!!!!!!!! καθως επισης και ενα.......γιαουρτι!!:roll:

Αλεκα ποσο σου πηρε αυτο το μηνα? εμενα τον προηγουμενο λογω του οτι περασε και βρογχιολιτιδα ειχε βαλει 300 γρ αλλα αυτο το μηνα πηρε 1200!!!!!!!:roll::roll::roll: θα το σκασω το παιδι!!!

εμενα πηρε μονο 300 γρ...αλλα δεν περασε τιποτα....:). Πιστευω ότι όσο ειναι να παρουν θα παρουν...μετα απο ενα σημειο 'μπαλαντσαρει' ο οργανισμος. Ο Αγγελος στην ηλικα του μπεμπη ηταν 92008-)...αλλα όταν χρονισε ηταν 11....ενα απλα ευσωμο παιδι;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αυτο με τη μαια καβαλα το ειχα κι εγω στη γεωργια αλλα οχι μια , δυο τρεις πρεπει να ηταν....στο μπουκη μονο ο γιατρος ηταν κι αυτος ισα που προλαβε...αφου εβαζε τα γαντια και το ενα δεν προλαβε καν να το βαλει...πιστευω να ειχε πλυθει πρωτα...τωρα που το σκεφτομαι!!!!!

α επισης εγω με το πουλι του γιου μου δεν ασχολουμαι!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....για δεσ ο λιγο επιστημονικα:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αχ και εγω δεν μπορω με τα πουλια και τις προαλες πηγαμε στον παιδιατρο του κατεβασε το πουλι και αλλαξα 5 χρωματα απο την ντροπη μου μονο κατσαριδες δεν ειχε μαζεψει το μωρακι μου το τι σμηγμα εβγαλε ο φουκαρας αλλο πραγμα.Στον Δημητρη το εκανε ο Σπυρος μετα το εκανε ο Μιμακος μονος του οοοοοολη την ωρα μεχρι και σημερα πανω κατω η κακαρακα μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ βρε αντζι μου μα με 6διαστολη και να μην εχεις καταλαβει τιποτα..παντως αυτο με την μαια καβαλα πανω στην κοιλια ολες το περασαμε βλεπω..
ναι αυτο με τη μαια καβαλα το ειχα κι εγω στη γεωργια αλλα οχι μια , δυο τρεις πρεπει να ηταν....στο μπουκη μονο ο γιατρος ηταν κι αυτος ισα που προλαβε...αφου εβαζε τα γαντια και το ενα δεν προλαβε καν να το βαλει...πιστευω να ειχε πλυθει πρωτα...τωρα που το σκεφτομαι!!!!!

ημαρτον, 3 μαιες;;;;

εγω παντως δεν θυμαμαι καμια μαια απο πανω μου...εκτος αν το εχω διαγραψει απο την μνημη...

ενταξει δηλαδη ελεος 3 σελιδες απο το μεσημερι?ειστε καθολου καλα?

πες τα βρε μαρινα, διαβαζω διαβαζω και ουτε να σχολιασω δεν προλαβαινω!!!!

ρε κοριτσια εμενα ο μανωλακος τον προηγουμενο μηνα ηταν γυρω στα 7.500 οχι πολυ ψηλος 65 καπου εκει αλλα μεγαλο κεφαλι 45 τον προηγουμενο μηνα τι διαολο το παιδι του Ρεμου ειναι φυσιολογικο ειναι αυτο?λετε να εγινε κανενα λαθος και να μου εδωσαν κανενος Ρωσοποντιου το γιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε Μαρινα ασχετο...σου χει πει να το κατεβαζεις?? εμενα μου πε δεν το πειραζουμε!!

ναι ινακι εφαγα ζορι στη μεγαλη γυρισε τελευταια στιγμη και αστα βραστα με τις κουταλες μου την πηραν μωβ...περασμενα ξεχασμενα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

να ΄μαι κ εγω....

αλεκα μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου κ μην τρελαινεσαι!!! παλι καλα που ειναι μικρος κ δεν μιλαει γιατι θα σου τα εσουρνε με αυτα που καθεσαι κ ψαχνεις:tongue:

μα εισαι καλα??????????????/ αν ειναι μικρο το τσουτσουνι του παιδιου??????????

μαχη με το καλο κ τα υπολοιπα δοντακια για να φατε παϊδακια!!!!!

να ρωτησω... γιατι χρησιμοποιειτε πλαστικα μπουκαλια???? εγω σκεφτομαι οτι απο την στιγμη που δεν πινουν μονες τους , δεν υπαρχει κ λογος να τα αλλαξω....

baJfp2.png

Αχ και εγω δεν μπορω με τα πουλια και τις προαλες πηγαμε στον παιδιατρο του κατεβασε το πουλι και αλλαξα 5 χρωματα απο την ντροπη μου μονο κατσαριδες δεν ειχε μαζεψει το μωρακι μου το τι σμηγμα εβγαλε ο φουκαρας αλλο πραγμα.Στον Δημητρη το εκανε ο Σπυρος μετα το εκανε ο Μιμακος μονος του οοοοοολη την ωρα μεχρι και σημερα πανω κατω η κακαρακα μας

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...εμενα ο αγγελος με το ζορι...ασε με. Στο μικρο μας ειπε όχι ακομη...στο χρονο περιπου

ρε κοριτσια εμενα ο μανωλακος τον προηγουμενο μηνα ηταν γυρω στα 7.500 οχι πολυ ψηλος 65 καπου εκει αλλα μεγαλο κεφαλι 45 τον προηγουμενο μηνα τι διαολο το παιδι του Ρεμου ειναι φυσιολογικο ειναι αυτο?λετε να εγινε κανενα λαθος και να μου εδωσαν κανενος Ρωσοποντιου το γιο?

:mrgreen:....τρελη..

221882cb0gkyh7q4.gif

ΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ ελιωσα μαρη

ρε Μαρινα ασχετο...σου χει πει να το κατεβαζεις?? εμενα μου πε δεν το πειραζουμε!!

και εμεις το ιδιο....

αλεκα μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου κ μην τρελαινεσαι!!! παλι καλα που ειναι μικρος κ δεν μιλαει γιατι θα σου τα εσουρνε με αυτα που καθεσαι κ ψαχνεις:tongue:

μα εισαι καλα??????????????/ αν ειναι μικρο το τσουτσουνι του παιδιου??????????

μαχη με το καλο κ τα υπολοιπα δοντακια για να φατε παϊδακια!!!!!

να ρωτησω... γιατι χρησιμοποιειτε πλαστικα μπουκαλια???? εγω σκεφτομαι οτι απο την στιγμη που δεν πινουν μονες τους , δεν υπαρχει κ λογος να τα αλλαξω....

και εγω γυαλινα....συγνωμη ρε συμπεθερα....δε θελω να γυρισει η νυφιτσα και να μου πει αντε μωρε με το πακοτινι σας :tongue::tongue:...να μην σιγουρευτω???

Χωρις πλακα, εσυ που τις εχεις δυο δεν τα συγκρινεις?:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...