Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο Μάχη!!!!!!Γερό να είναι και γρήγορα και ανώδυνα και τα υπόλοιπα!!!!!

Κορίτσια χρησιμοποιεί καμία πλαστικά μπουκάλια της Nuk?Εγώ απο την αρχή αυτά είχα αλλά 2 μπουκάλια που πήρα τώρα τελευταία έκαναν τρυπούλα στον πάτο:shock:Τα γυάλινα δεν μας βόλεψαν καθόλου.Ξέρετε που μπορώ να απεθυνθώ?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την γραμμή στην κοιλιά την έχετε ακόμα; Εμένα υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο έντονη όσο όταν ήμουν έγκυος. Και πότε φεύγει;

ναι την εχω ακόμα δεν ξερω αν φευγει εντελως εγω να σου πω την αλήθεια νομιζω την ειχα πολυυυυυυυυ πριν μεινω εγκυος απλά μετα σκουρυνε, τωρα ειναι πιο ανοιχτοχρωμη

Καλησπερα μανουλιτσες....

Σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....

Γιατι σημερα ο γιος μου εβγαλε το πρωτο του 1317801ks41qhk7ek.gif δοντακι και εχω τρελαθει απο χαρα...

Και στα δικα σας...

μπραβοοοοοοοο! καλά ο κουκλος όλο πρωτιες κανει! ο δρομος στο εκει ανοιξε?

Α συμπεθέρα δεν μας τα είπατε αυτά¨;;;;;;;;;;;;;s10746.gif

s10743.gif[/urls1454.gif

χαχαχα είπα να το κρυψω λλά κρυβεται? δεν κρυβεται!!! :tongue:

ναι νορμαλοτατο

γιατί ανοιξαν?? δημητρα τις προαλλες που λεγαμε για τα πλαστικά τα τσεκαρες?

Διαφημίσεις

γεια σας κορες..ηρθαμε και εμεις απο παιδιατρο....ο μικρος μου δεν πηρε πολυ βαρος ...βεβαια ο γιατρος λεει ότι ειναι 'θηριο' αλλα πρεπει να σας επισημανω ότι ειναι αδυνατουλης ..λοιπον ειμαστε 74 ποντους υψος, 44.5 κεφαλι και 8300 γρ....Κατα τα αλλα όλα καλα...απο το κεφαλακι μας ως το πουλι μας που δεν αντεξα και τον ρωτησα αν ειναι μικρο (μια που του αγγελου το θυμαμαι πιο μεγαλο:-D)...με κοροιδευε ο γιατρος φυσικα...αφου κεφαλι και πουλι ειναι ενταξει, λεει, δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα....:lol:

Φρουτα κανονικα και βανιλια...κρεας τον αλλο μηνα..

.

κι εμενα την κραταει μονο οταν του το ζητησω...

κοριτσακια για αλλη μια φορα νιωθω ενα με το χωμα...ποτε θα κοιμηθει λιγο πιο φυσιολογικα αυτο το κοριτσι;

εχω και την δουλεια, εκτος των αλλων...δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!!!!

:-( :-(

ακομη να συνηθισεις?? ααααα....εγω στον πρωτο μετα το σαρανταημερο συνηθισα....:). Στον δευτερο δεν ξεσυνηθισα ποτε :rolleyes:

τελευταία ακούω ότι παίζει πολύ και η βουλγαρία. μια συνάδελφος μιας φιλης μου πήγε στο σαντάνσκι, αγόρασε νυφικό με σβαρόφσκι 400ε, το φόρεσε κανονικά και το πουλησε σε οικο νυφικών 800ε!!! έβγαλε και ένα 400άρι! εκεί επειδή εχουν πολύ φθηνα εργατικά χερια, οι τιμές δεν εχουν απολυτως καμία σχεση!!!

την καλυτερη δουλεια εκανε...και το δικο μου σβαροφσκυ ειχε στο μπουστο :rolleyes:

αλεκα να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

:mrgreen:

σε ευχαριστω κοριτσακι...να ειναι καλα όλα τους

γυρισαμε απο παιδιατρο...8380 το σκασιμι μου...71 ποντους 44 κεφαλα...!

ιιιιι..σκορδα!

ουτε εγω πονεσα στην καισαρικη.....

εμενα αυτο που με πονεσε ηταν οτι ημουν στο δωματιο χωρις τα μωρα μου.....την δευτερη μερα μαλιστα ηρθε μια κοπελα (την εδειξε κ η τβ προσπαθουσε 20 χρονια για παιδι...) κ μου λεει " εσυ κυρια γιατι ντεν εχει μωρο?????????" τι να της πω κ εγω εκεινη την ωρα???? απο εκει κ μετα εκλαιγα συνεχεια... ψυχολογια χαλια:(:(:(:(.... αχ, τι θυμηθηκα παλι....

νομιζω ότι όλες κλαινε σε αναλογη φαση.....αλλες για τα μωρα που ειναι θερμοκοιτιδα, αλλες για τα κιλα, αλλες που ο αντρας τους δεν τους πηρε δωρο....κλπ....ορμονες παιδι μου....

Και εγώ θυμάμαι την πείνα μετά τις καισαρικές και να πρέπει να πίνω μόνο τσάι την πρώτη μέρα... Μαρτύριο!!!

και εγω νομιζα ότι μου το εκαναν επιτηδες επειδη με ειδαν αρκουδα....περαστικα στο κοριτσακι σου

Ενώ εσείς ετοιμαζόσασταν να γιορτάσετε τη γέννηση του Χριστού μαζί με τα μπαμπάκια σας εγώ έφερνα στο κόσμο τον δικό μου άγγελο. Γέννησα 24/12 στο Ιασω και άκουσα τα κάλαντα 3 φορές εκείνη τη μέρα πότε ξανά δεν με είχαν συγκινήσει τόσο πολύ όσο εκείνη τη μέρα. Πόνεσα, αγχώθηκα ,συγκινήθηκα, έκλαψα και γέλασα όλα αυτά μαζί.Αλλά το αποτέλεσμα μετράει έγινα μανούλα:tongue::tongue::tongue:

αχ τι γλυκο!!!!!!!

Την γραμμή στην κοιλιά την έχετε ακόμα; Εμένα υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο έντονη όσο όταν ήμουν έγκυος. Και πότε φεύγει;

την εχω...νομιζω γυρω στο οχταμηνο μου ειχε φυγει...

Γιατι σημερα ο γιος μου εβγαλε το πρωτο του 1317801ks41qhk7ek.gif δοντακι και εχω τρελαθει απο χαρα...

Και στα δικα σας...

με το καλο και στα υπολοιπα κοριτσακι....

mπραβο μαχη!

ρε κοριτσια ο μπουκης μετα τα εμβολια ολο κοιμαται ο καυμενος.....νορμαλ ετσι?

εναι...και ο δικος μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κι εγώ έχω γραμμή!!! Μόνο που έχει γίνειλίγο πιο αχνή...

ΦΑΜ εγώ έφαγα τελευταία φορά Δευτέρα απόγευμα και μετά Πέμπτη μεσημέρι και εκείνο με θερμότατη παράκληση, είχα στείλει μήνυμα στον γιατρό με την μαία μου ότι δεν άντεχα άλλο την πείνα και εκείνος μάλλον με λυπήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να μου φέρουν μισή μερίδα εστιατορίου κοτόσουπα, μη φανταστείς ότι χόρτασα απλά ξεγέλασα λιγάκι την πείνα μου. Βέβαια επειδή δεν είχε κινηθεί το έντερο και έφαγα, πρήστηκα περισσότερο, τουμπάνιασε η κοιλιά μου. Τελικά κάτι ήξερε ο γιατρός μου και με άφηνε νηστική :wink:.

Εγώ την επόμενη μέρα όχι απλά ενεργήθηκα...διάρροια και ...καραμούζα... και πάλι φαγητό δεν με αφήνανε να φάω!!!

Και στα δικα σας...

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια ο μπουκης μετα τα εμβολια ολο κοιμαται ο καυμενος.....νορμαλ ετσι?

Κι εμάς! Και μάλιστα το πρώτο 24ωρο το κόβει στον ύπνο και το επόμενο στην γκρίνια!!!!!

εμας εχει σκασει μια μυτουλα αλλα ακομα να πεταξει το δοντι...δωρακια Μαχη; ενδιαφερον ειναι... (αφορμη να παρω δωρο στην κορη θελω)

Έλα το Μητσάκι παρακαλώ θα είναι το επόμενο δοντάτο παιδί!!!!!

γεια σας κορες..ηρθαμε και εμεις απο παιδιατρο....ο μικρος μου δεν πηρε πολυ βαρος ...βεβαια ο γιατρος λεει ότι ειναι 'θηριο' αλλα πρεπει να σας επισημανω ότι ειναι αδυνατουλης ..λοιπον ειμαστε 74 ποντους υψος, 44.5 κεφαλι και 8300 γρ....Κατα τα αλλα όλα καλα...απο το κεφαλακι μας ως το πουλι μας που δεν αντεξα και τον ρωτησα αν ειναι μικρο (μια που του αγγελου το θυμαμαι πιο μεγαλο:-D)...με κοροιδευε ο γιατρος φυσικα...αφου κεφαλι και πουλι ειναι ενταξει, λεει, δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα....:lol:

Φρουτα κανονικα και βανιλια...κρεας τον αλλο μηνα..

Εμείς έχουμε το ίδιο βάρος μείον 4 πόντους!! Εσείς καλά μάλλον είστε, εμείς είμαστε χοντροί!!!! Άσε το Σοφάκι να αντιδρά!!! Χαχαχαχαχα!!!

Αυτό για το πουλί, πολύ γέλιο εγώ είχα βάλει τον γυναικολόγο να μας το μετρήσει στον υπέρηχο!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια

σας διαβαζω και προσπαθω να κοιμησω το σπλαχνο μου.

αχ σας διαβαζω και συνειδητοποιησα οτι το βλασταρακι μου ηταν τελικα τοσο βιαστικος και δεν με ταλαιπωρησε και πολυ τελικα.

εγω θυμαμαι ειχα παει στην 37 εβδ, να κανω στο ιασο την εξεταση την ΝΣΤ και πηγα οδηγωντας κιολλας εγω, φτανω, κανω την εξεταση στο χαλαρο, κατα την διαρκεια της μαλιστα εγραφα λιστα με τα πραγματα του σουπερ μαρκετ που θα επαιρνα μετα στην επιστροφη, τρομαρα μου !!

και στο τελος της εξετασης, ερχεται ο γιατρος για να με χαιρετησει και εκει λιγο πριν βγαλω τα μπιχλιμπιδια απο την κοιλια βλεπει μια συσπαση μεγαλης διαρκειτας. μου λεει πονας? λεω λιγο - κατσε μου λεει να δω ποσο διαστολη εχουμε και φευγεις - με κοιταει -

και φωναζει επιγοντως τις νοσοκομες και την μαια και λεει ετοιμαστε την εχουμε τοκετο !! 6 εκ διαστολη με το γεια σας !! του λεω γιατρε αστειευεσαι, οχι μου λεει και επιτοπου μου λεει παρε τον αντρα σου γιατι μαλλον δεν θα σε προλαβει - γεννας - και μεχρι να μου πει ολα αυτα με ειχαν γδυσει - ξυρισει - βαλει ορο και ημουν στην αιθουσα για τις ωδινες. α, ξεχασα να πω οτι ο κακομοιρης ειχε ηδη ξεκινησει ωδινες με μια αλλη κοπελα την οποια την καθυστερησε μετα λιγο γιατι εγω δεν περιμενα με τιποτα :)και ταυτοχρονα ειχε και μια κοπελιτσα με διδυμα που ηταν στην 32 εβδο και ειχε πονους ε, μεσα σε 4 ωρες περιπου είχα τον μπεμπουλι μου αγκαλιτσα .

τρομερος πονος, και ειδικα στο τελος που ειχε ανεβει σχεδον επανω μου η μαια και εσπρωχνε στο στηθος και εκει τα ειδα ολα γιατι αν θυμαστε ειχα σπασει το πλευρο μου κανα μηνα πριν και δεν ειχε προλαβει να θρεψει ακομη ... εννοειται οτι τα εχω ξεχασει ολα :)

Εμείς έχουμε το ίδιο βάρος μείον 4 πόντους!! Εσείς καλά μάλλον είστε, εμείς είμαστε χοντροί!!!! Άσε το Σοφάκι να αντιδρά!!! Χαχαχαχαχα!!!

Αυτό για το πουλί, πολύ γέλιο εγώ είχα βάλει τον γυναικολόγο να μας το μετρήσει στον υπέρηχο!!!!!!!!!

στον πρωτο δεν ασχοληθηκα....τωρα ομως ειχα μετρο συγκρισης και ειπα να το ψαξω και αυτο:P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπον η Γεωργια με ολο τον σερφετο εχουν παει για μποουλινγκ εγω μολις κοιμησα μπεμπη μετα απο πολυωρη γκρινια και τωρα απολαμβανω την απολυτη ησυχια στο σπιτι!!!!!!!!!!! καθως επισης και ενα.......γιαουρτι!!:roll:

Αλεκα ποσο σου πηρε αυτο το μηνα? εμενα τον προηγουμενο λογω του οτι περασε και βρογχιολιτιδα ειχε βαλει 300 γρ αλλα αυτο το μηνα πηρε 1200!!!!!!!:roll::roll::roll: θα το σκασω το παιδι!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...