Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενώ εσείς ετοιμαζόσασταν να γιορτάσετε τη γέννηση του Χριστού μαζί με τα μπαμπάκια σας εγώ έφερνα στο κόσμο τον δικό μου άγγελο. Γέννησα 24/12 στο Ιασω και άκουσα τα κάλαντα 3 φορές εκείνη τη μέρα πότε ξανά δεν με είχαν συγκινήσει τόσο πολύ όσο εκείνη τη μέρα. Πόνεσα, αγχώθηκα ,συγκινήθηκα, έκλαψα και γέλασα όλα αυτά μαζί.Αλλά το αποτέλεσμα μετράει έγινα μανούλα:tongue::tongue::tongue:

:D χαλαλι τους μωρε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλήθεια θελω να σε ρωτησω κατι ειλικρινα!

εισαι σιγουρη οτι θες τον γιο μου για γαμπρο??? πρεπει να σε προειδοποιησω οτι είναι βρωμίλος.... κλ@νει κ εκκενωνονται κτιρια.... ασβος σου λεω....

Εγώ πάλι γέννησα με καισαρική το μεσημέρι στις 15.50 και το βράδυ κατά τις 9.00 με σήκωσαν, ούτε ζαλίστηκα ούτε τίποτα. Και την επόμενη μέρα σουλατσάριζα στους διαδρόμους. Τις δυο πρώτες μέρες μου έκαναν παυσίπονες ενέσεις, τις υπόλοιπες μέρες ήμουν με υπόθετα. Στο σπίτι όταν πήγα δεν πονούσα, να σκεφτείτε μόλις φτάσαμε από Αθήνα μαγείρεψα χοιρινό με πατάτες στον φούρνο :roll:!!!!!!!!!!! Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. Το μόνο μου πρόβλημα ήταν ο ύπνος, κοιμόμουν πολλές μέρες με 2 μαξιλάρια (ελαφρώς ανασηκωμένη η πλάτη) και επίσης δεν μπορούσα να σηκωθώ μόνη μου από το κρεβάτι (με τραβούσε ο αντρούλης μου). Και αυτό όμως τις πρώτες μέρες. Μετά όλα ήταν εντάξει.

Εγώ είχα άλλο πρόβλημα με το έντερο. Στο μαιευτήριο δεν κινιόταν με τίποτα, γέννησα και η κοιλιά μου ήταν σαν να ήμουν 7 μηνών έγκυος, αφού όλοι αναρωτιόντουσαν τί θα γινόταν. Εκεί φοβήθηκα. Γι' αυτό κιόλας δεν με άφηναν να φάω τίποτα. Όταν από τα πολλά ξεφούσκωσα (μιλάμε για πολλά αέρια :P) εκεί να δείτε ανακούφιση.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

εισαι σιγουρη οτι θες τον γιο μου για γαμπρο??? πρεπει να σε προειδοποιησω οτι είναι βρωμίλος.... κλ@νει κ εκκενωνονται κτιρια.... ασβος σου λεω....

:P:p:p

eH1op2.png

LMcjp2.png

Απαπαπα!!! Δεν έμενε καλύτερα μικρούλης?!?!?!?! Έτσι θα αχαρέψουν και τα δικά μας αγγελούδια??????????????

...στην ουσία ήμουν μόνιμα ανάσκελα. Δεν μπορούσα ούτε στο πλάι να γυρίσω... Αφού δυσκολεύονταν να μου κάνουν τις ενέσεις... Και όταν τελικά σηκώθηκα παραλίγο να λιποθυμήσω (όχι από πόνο, αλλά από ζάλη... αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο...)

Έκανα να κοιμηθώ πλάι 20 ημέρες...να περπατήσω ίσια άλλες τόσες...

Άσε για την πείνα.... έφαγα Τετλαρτη βράδυ στο σπίτι ελαφριά και ξαναέφαγα Σάββατο μεσημέρι...μέχρι τότε τσάι και χαμομήλι....

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=tBWgKvVV038&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=tBWgKvVV038&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ela φαμουλααααααααααααααα ...αχ ποτε θα σε παω μπουζουκια εσενα...τωρα που πηρα το κολάι...(κολάι?????):P:p:tongue:

Με φτιάχνεις τρελά όμως!!!! Όταν με το καλό ανέβω Θεσσαλονίκη θα τα σπάσουμε όλα!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι γέννησα με καισαρική το μεσημέρι στις 15.50 και το βράδυ κατά τις 9.00 με σήκωσαν, ούτε ζαλίστηκα ούτε τίποτα. Και την επόμενη μέρα σουλατσάριζα στους διαδρόμους. Τις δυο πρώτες μέρες μου έκαναν παυσίπονες ενέσεις, τις υπόλοιπες μέρες ήμουν με υπόθετα. Στο σπίτι όταν πήγα δεν πονούσα, να σκεφτείτε μόλις φτάσαμε από Αθήνα μαγείρεψα χοιρινό με πατάτες στον φούρνο :roll:!!!!!!!!!!!

Τυχερούλααααα!!!!

Διαφημίσεις

ΦΑΜ εγώ έφαγα τελευταία φορά Δευτέρα απόγευμα και μετά Πέμπτη μεσημέρι και εκείνο με θερμότατη παράκληση, είχα στείλει μήνυμα στον γιατρό με την μαία μου ότι δεν άντεχα άλλο την πείνα και εκείνος μάλλον με λυπήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να μου φέρουν μισή μερίδα εστιατορίου κοτόσουπα, μη φανταστείς ότι χόρτασα απλά ξεγέλασα λιγάκι την πείνα μου. Βέβαια επειδή δεν είχε κινηθεί το έντερο και έφαγα, πρήστηκα περισσότερο, τουμπάνιασε η κοιλιά μου. Τελικά κάτι ήξερε ο γιατρός μου και με άφηνε νηστική :wink:.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Α συμπεθέρα δεν μας τα είπατε αυτά¨;;;;;;;;;;;;;s10746.gif

s10743.gif[/urls1454.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλιτσες....

Σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....

Γιατι σημερα ο γιος μου εβγαλε το πρωτο του 1317801ks41qhk7ek.gif δοντακι και εχω τρελαθει απο χαρα...

Και στα δικα σας...

μπράβο σας...............

Ναι εβγαλε το κατω μπροστα και ετοιμαζεται και το διπλα...

Εγω το ειδα πρωτη αλλα ημουνα στο σπιτι της κουνιαδας μου...

Εγω δεν πρεπει να του παρω δωρο? και αν δεν κανω λαθος θελει κατι χρυσο και κατι κοκκινο?

a84026bdda.png

Καλησπερα μανουλιτσες....

Σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη....

Γιατι σημερα ο γιος μου εβγαλε το πρωτο του 1317801ks41qhk7ek.gif δοντακι και εχω τρελαθει απο χαρα...

Και στα δικα σας...

Μπράβο σας!!!!!!!!!!!!

Άντε να πάρουμε και εμείς σειρά γιατί η μπεμπουλίνα μου άρχισε πάλι την γκρίνια και τα' χω παίξει.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...