Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω, πω έχω συγκινηθεί πολύ με τις ιστορίες σας!!!!!!!!!!!!!!!! Τί τραβάμε λοιπόν εμείς οι γυναίκες για να γίνουμε μανούλες. Και τελικά που βρίσκουμε τόση δύναμη και τα αντέχουμε όλα...... ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια που πάλεψαν και βγήκαν νικήτριες....... να χαίρεστε τα μωράκια σας :P:p:p!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχήν περαστικά και πάλι για την κούκλα σου.Κι εγώ τόσα που είχα διαβάσει για την επισκληρίδιο φοβόμουν.Είχε έρθει κάποιες μέρες πριν γεννήσω μια κοπέλα που είμασταν μαζί στο νοσοκομείο(και της είχαν σπάσει κι αυτηνής τα νερά νωρίτερα)οτι πόνεσε πάρα πολύ,οτι 2 μέρες είχε τρελό πονοκέφαλο γιατί δεν έκανε να σηκώσει το κεφάλι τη,οτι δεν πρόσεξαν κ.α.Εμένα μου μιλούσε μια μαία συνέχεια στο αυτί για να με ηρεμήσει,μου έλεγε θα γίνεις μανούλα σε λίγο,να μν ανησυχώ για τίποτα,Όταν βγάλανε τον μικρό σήκωνα το κεφάλι μου για να τον δω εκεί που τον εξετάζει ο παιδίατρος και δεν μου είπε κανένας τίποτα.Μου τον έδειξαν λίγο.ανασηκώθηκα να τον φιλήσω και μετά τον πήρανε.Δεν πόναγα ούτε την επόμνη μέρα.Δεν πήρα κανένα παυσίπονο απο αυτά που μου έφερναν.Αλλά μου τα χρέωσαν κανονικά!!!!!:P:p:p:pΑθάνατα Ελληνικά νοσοκομεία!!!!

Το να σηκώσει το κεφάλι δεν έχει καμία σχέση με τον πονοκέφαλο!! Ο πονοκέφαλος είναι μία από τις παρενέργειες. Στην πρώτη καισαρική είχα και εγώ πολύ έντονο πονοκέφαλο αλλά με καθησύχαζε η μαία. Στη δεύτερη δεν ένιωσα καθόλου πονοκέφαλο.

Αλλά την επόμενη μέρα (όταν πέρασε η επήρρεια της επισκληριδίου) και γενικά τις επόμενες πονούσα πάρα πολύ (και τις 2 φορές)... Σηκώθηκα την τρίτη μέρα για μερικά βήματα μέχρι την τουαλέτα και πέθαινα στον πόνο.

Α, και μία διαφορά ανάμεσα στις 2 επισκληριδίους. Την πρώτη φορά δεν ένιωθα καθόλου τα πόδια μου (μα καθόλου) για πολλές ώρες. Τη δεύτερη φορά τα ένιωθα ακόμα και κατά τη διάρκεια της επέμβασης και κουνούσα τα δάκτυλά μου. Αφού αναγκάστηκε ο νοσηλευτής να με τρυπάει με βελόνες πριν την επέμβαση για να με πείσει ότι έχει πιάσει η επισκληρίδιος. Του έλεγα, αποκλείεται. Αφού κουνάω τα πόδια μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εσύ τα ένιωθες?

κ οσο περναει ο καιρος ποναει περισσοτερο.... αστα δημητρα... τι τα θυμηθηκα! μπορει να μην εχω γυαλια αλλα ολα μουσκεμα τα εκανα!

lucy τωρα το ειδα... περιστικα στην μικρη σου....

Ευχαριστώ πολύ!!!

Μου φαίνονται τσαλακωμένα!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω να έχουν ούτε μια τσαλάκα. Το ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο αλλά σιδερώνω τα πάντα, μέχρι και τα εσώρουχα και ας είναι από το στεγνωτήριο. Πάντως το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποιώ, τα απλώνω έξω στον αέρα.

Εγώ από τον τοκετό θυμάμαι το μετά που με είχαν νηστική σχεδόν 2 μέρες και κόντεψα να τους φάω όλους :-). Αφήστε που με είχαν πιάσει τα νεύρα μου γιατί οι διπλανές μου έτρωγαν τον αγλέωρα και εγώ ήμουν με ένα χαμομηλάκι :evil:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και να γουργουρίζει το στομάχι μου.............

Μην κάνεις βρε δύσκολη τη ζωή σου...

Και εγώ θυμάμαι την πείνα μετά τις καισαρικές και να πρέπει να πίνω μόνο τσάι την πρώτη μέρα... Μαρτύριο!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

κάτι από τα παλιά!!! πωπω δημοτικό πήγαινα!!!

ο Τζορνταν μου στα γαλλικά!!! θα τα βαλουμε "χαλί" στις φωτο του μπεμπη στο μαγαζί μετα τη γαμοβαφτιση!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Ax τι θέμα πιάσατε...γέννα εγώ είχα και οξυγόνο και με είχε κουράσει απίστευτα....

Εγώ είχα μια εκπληκτική μαία η Ράνια (καλή της ώρα)ήταν μια κοπέλα 29 χρονών ήταν του ιατρού μου ούτε σπάσιμο νερών κατάλαβα ούτε τίποτα ήταν πάρα πολύ προσεκτική.

εγω και 2φυσιολογικα με επισκληριδιο στην μαρια με ωπιασανε συσπασεις τεταρτη πρωι και γεννησα πεμπτη μεσημεερι..ηταν και μεγαλο μωρο επαθα και ρηξη μετα και με πηεαν πανικοβλητοι στο χειρουργειο γιατι ειχα αιμμοραγια εκανα 3ωρες χειρουργειο και πηρα 4φιαλες αιμαι μου ειχε πεσει ο αιματοκριτης 24..περασα ενα βραδυ προληπτικα στην εντατικη και σηκωθηκα μετα απο 2,5μερες..αλλα και παλι ζαλιζομουν απο την αναιμια..στον μπεμπη μια χαρα γεννησα και ειχα αιματοκριτη 40..με ραψανε με πηγανε στο δωματιο χλαπακιασα ενα σδαντουιτς και 4ωρες μετα την γεννα εκοβα βολτες στους διαδρομους..χαχαχα..

:-D

Διαφημίσεις

Γέννησα στις 02,15 και τα πόδια μου τα ένιωσα κατά τις 5 που με πήγαν στο δωμάτιο μου.Δεν είχα καθόλου πονοκέφαλο.Μόνο τα ράμματα με τραβούσαν όταν σηκώθηκα κατά τις 10 το πρωί

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Γέννησα στις 02,15 και τα πόδια μου τα ένιωσα κατά τις 5 που με πήγαν στο δωμάτιο μου.Δεν είχα καθόλου πονοκέφαλο.Μόνο τα ράμματα με τραβούσαν όταν σηκώθηκα κατά τις 10 το πρωί

Δηλαδή σηκώθηκες μετά από 8 ώρες???

Εγώ γιατί έκανα 3 ημέρες??? :confused: Δεν μπορούσα ούτε πλευρό να αλλάξω στο κρεββάτι (ενώ έκανα παυσίπονες ενέσεις...) πόσο μάλλον να σηκωθώ...

ΥΓ στην ουσία ήμουν μόνιμα ανάσκελα. Δεν μπορούσα ούτε στο πλάι να γυρίσω... Αφού δυσκολεύονταν να μου κάνουν τις ενέσεις... Και όταν τελικά σηκώθηκα παραλίγο να λιποθυμήσω (όχι από πόνο, αλλά από ζάλη... αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο...)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Γεια σας κοριτσάκια! Μα πόσα γράψατε πάλι???????????:rolleyes:

Το κοριτσάκι μου το "μεγάλο" είναι ακόμη αρρωστούλι... Αμυγδαλίτιδα... Δεν έχει υψηλό πυρετό αλλά πονάει ο λαιμός της και δεν μπορεί να φάει-πιει τίποτα. Πίνει μια γουλιά και βάζει τα κλάμματα από τον πόνο... Ελπίζω να την γλυτώσει το μικρό...

Μπράβο Μαράκι ψηλό!!!:tongue:

Ax το ιδιο περασαμε κι εμεις πριν κανενα μηνα.....και δεν γλιτωσαμε αντιβιωση λογω του οτι ειχε μαζεψει και πυον ο λαιμος της....δεν ετρωγρ κ δεν επινε για 2 μερες και ειχα φρικαρει γιατι ειμαστε και σαμιαμιδια εμεις! Ο μπεμπης ειχε κολλησει κι αυτος αλλα την περασε πολλλλλυυ ελαφρα ...μια μερα εκανε λιγο πυρετουλη του εδωσα ντεπονακι και δεν ξανανεβασε..περαστικα!!!!

Ουτε εγω βλεπω Παπακαλιατη...κ γενικα δεν βλεπω τιποτα...στη τιβι..γενικα βλέπω με τα γυαλια ομως:rolleyes:

Που είναι η Μαμαγεωρ να μας βάλει ένα ανεβαστικό τραγουδάκι να ευθυμήσουμε λίγο...

ελα ταλαιπωρουσα το ατελειωτο κορμι μου στο γυμναστηριο....σου ρχετε το τραγουδακι....:cool:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=tBWgKvVV038&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=tBWgKvVV038&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ela φαμουλααααααααααααααα ...αχ ποτε θα σε παω μπουζουκια εσενα...τωρα που πηρα το κολάι...(κολάι?????):P:p:tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=ohoPGC06J2Q&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=ohoPGC06J2Q&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

i like!

Δηλαδή σηκώθηκες μετά από 8 ώρες???

Εγώ γιατί έκανα 3 ημέρες??? :confused: Δεν μπορούσα ούτε πλευρό να αλλάξω στο κρεββάτι (ενώ έκανα παυσίπονες ενέσεις...) πόσο μάλλον να σηκωθώ...

ΥΓ στην ουσία ήμουν μόνιμα ανάσκελα. Δεν μπορούσα ούτε στο πλάι να γυρίσω... Αφού δυσκολεύονταν να μου κάνουν τις ενέσεις... Και όταν τελικά σηκώθηκα παραλίγο να λιποθυμήσω (όχι από πόνο, αλλά από ζάλη... αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο...)

Ναι!!!!!αναίσθητη που λέει και η φίλη μου:P:p:pΛίγο ζαλίστηκα αλλά ήταν φυσικό πιστεύω.Ανάσκελα ήμουν κι εγώ.Μετά απο 10 μέρες κατάφερα να κοιμηθώ στο πλάι.Φαντάσου ροχαλητό που είχα ρίξει:tongue::tongue:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

αρινα εσυ εισαι σχετικα νεο αιμα στο καφε μας.... μας εχεις πει που γεννησες???? για δωσε στοιχεια..που ποτε πως.... τα δικα σου δεν τα εχουμε ακουσει!!!

Ενώ εσείς ετοιμαζόσασταν να γιορτάσετε τη γέννηση του Χριστού μαζί με τα μπαμπάκια σας εγώ έφερνα στο κόσμο τον δικό μου άγγελο. Γέννησα 24/12 στο Ιασω και άκουσα τα κάλαντα 3 φορές εκείνη τη μέρα πότε ξανά δεν με είχαν συγκινήσει τόσο πολύ όσο εκείνη τη μέρα. Πόνεσα, αγχώθηκα ,συγκινήθηκα, έκλαψα και γέλασα όλα αυτά μαζί.Αλλά το αποτέλεσμα μετράει έγινα μανούλα:tongue::tongue::tongue:

εγω κατερινακι επειδη ντρεπομουνα δεν εβγαλα κιχ.ουτε μια φωνη!!!!οταν βγηκε η μαια εξω ειπε του αντρα μου για 2-3 χρονια μην της πεις για δευτερο παιδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!εν τω μεταξυ επειδη ηταν ψηλα και κατεβαινε και στραβα εκανα δεν ξερω και εγω ποσες εξωθησεις για να γυρισει:roll::roll:!με τοσες εξωθησεις πραγματικα 100 παιδια θα ειχα γεννησει!και ειχα και μια μαια να εχει πεσει πανω στην κοιλια μου για να κετεβει το μωρο και να πρεπει παραλληλα να εξωθω:?:???::?!ανασα δεν μπορουσα να παρω!
πω πω τι περασες! κ παλι λες χωρις αναισθησια?
το ιδιο ακριβως επαθα σοφακι στη μεγαλη χωρια που ημουν με μασκα οξυγονου και τελικα την πηραν με εμβρυουλκους.....ο δε μπουκης δεν καταλαβα τιποτα ..1-2 εσμπρωξα κ βγηκε...κ ημουν κ φοβισμενη απο τη δυσκολη γεννα της μεγαλης

εμένα στην 4η βγηκε κ μου λέγανε να σφιξω οπως οταν πηγαινω τουαλετα απλά να σφιγγω μπροστα, οι δυο πρωτες φορες ηταν δοκιμαστικες ενα αγχος λες κ εκανα τιποτα ακατορθωτο :tongue:

ουτε εγω πονεσα στην καισαρικη.....

εμενα αυτο που με πονεσε ηταν οτι ημουν στο δωματιο χωρις τα μωρα μου.....την δευτερη μερα μαλιστα ηρθε μια κοπελα (την εδειξε κ η τβ προσπαθουσε 20 χρονια για παιδι...) κ μου λεει " εσυ κυρια γιατι ντεν εχει μωρο?????????" τι να της πω κ εγω εκεινη την ωρα???? απο εκει κ μετα εκλαιγα συνεχεια... ψυχολογια χαλια:(:(:(:(.... αχ, τι θυμηθηκα παλι....

γιατι δεν τα ειχες τα μωρα? γενικά δεν τα δινουν τα μωρα? εμενα μου τον εφεραν αμεσως στο δωματιο
Μου φαίνονται τσαλακωμένα!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω να έχουν ούτε μια τσαλάκα. Το ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο αλλά σιδερώνω τα πάντα, μέχρι και τα εσώρουχα και ας είναι από το στεγνωτήριο. Πάντως το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποιώ, τα απλώνω έξω στον αέρα.

Εγώ από τον τοκετό θυμάμαι το μετά που με είχαν νηστική σχεδόν 2 μέρες και κόντεψα να τους φάω όλους :-). Αφήστε που με είχαν πιάσει τα νεύρα μου γιατί οι διπλανές μου έτρωγαν τον αγλέωρα και εγώ ήμουν με ένα χαμομηλάκι :evil:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και να γουργουρίζει το στομάχι μου.............

αχ κ εγω πεινουσα πολύ τεταρτη πρωι δεν εφαγα τιποτα το μεσημερι ειχα μαγειρεψει τσιπουρες που δεν εφαγα γιατι δεν μου αρεσαν το απογευμα φευγουμε στην κλινικη εκτακτως κ μεχρι και την επόμενη μερα το μεσημερι δεν με αφησαν ουτε να φαω ουτε να πιω εστω νερο, αμα ήξερα τι πεινα με περίμενε θα ετρωγα κανα γυρο πριν μπω στην κλινική!!! :tongue:

και ερχοταν ο κουμπάρος με κάτι γλυκα κ ολοι τρωγανε κ εγω κοιτούσα:evil:

Ax τι θέμα πιάσατε...γέννα εγώ είχα και οξυγόνο και με είχε κουράσει απίστευτα....

Εγώ είχα μια εκπληκτική μαία η Ράνια (καλή της ώρα)ήταν μια κοπέλα 29 χρονών ήταν του ιατρού μου ούτε σπάσιμο νερών κατάλαβα ούτε τίποτα ήταν πάρα πολύ προσεκτική.

νομίζω οτι τον μεγαλύτερο πόνο τον τραβηξα στο σπάσιμο, μου τα εσπασε ο γιατρος κ μέχρι πριν λίγο καιρό νομιζα οτι μου τα εσπασε με τα δαχτυλα!!! :? τοσο πολύ πονεσα ο Χρηστος είπε οτι τελικα μου εβαλε κατι τσιμπιδες!

εγω και 2φυσιολογικα με επισκληριδιο στην μαρια με ωπιασανε συσπασεις τεταρτη πρωι και γεννησα πεμπτη μεσημεερι..ηταν και μεγαλο μωρο επαθα και ρηξη μετα και με πηεαν πανικοβλητοι στο χειρουργειο γιατι ειχα αιμμοραγια εκανα 3ωρες χειρουργειο και πηρα 4φιαλες αιμαι μου ειχε πεσει ο αιματοκριτης 24..περασα ενα βραδυ προληπτικα στην εντατικη και σηκωθηκα μετα απο 2,5μερες..αλλα και παλι ζαλιζομουν απο την αναιμια..στον μπεμπη μια χαρα γεννησα και ειχα αιματοκριτη 40..με ραψανε με πηγανε στο δωματιο χλαπακιασα ενα σδαντουιτς και 4ωρες μετα την γεννα εκοβα βολτες στους διαδρομους..χαχαχα..
αχ ησουνα κ μικρουλα μωρε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...