Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!

σερνετε το ιντερνετ!!!!!ελεος!!!!

doraki ημουν στην ενοτητα με τις φωτο απο παιδικα δωματια!μαρη ξερεις προσωπικα το μελος lame?????

μελινα τα λεφτα για φωτογραφο τα βρισκω λιγο τσιμπημενα!!!η φιλη μου εκανε θεικη φωτογραφιση στην χαλκιδικη,θελεις να ρωτησω τιμη και να παρω τα στοιχεια του φωτογραφου????

αλεκα να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

κατερινακι ειδες η εβιτα???συγκλονιστικη ιστορια!οπου την εχω πει εχουν μεινει με ανοιχτο το στομα!!!!ααα βαλε και εμενα στους "ηρωες",ουτε εγω εκανα επισκληριδιο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εσυ ηρωας!!! κ ειναι κ το πρωτο... δεν πονεσες?

κοριτσια θελει να σας γραψει κατι ο μιμακος μου θα του λεω εγω τα γραμματα και αυτος θα σας τα γραψει:δεν εχεται δουλειες βρε κοπριτες και καθυστερειτε τη μαμα μου?

μπραβο μιμακο αγαπη μου εξυπνο παιδί! :tongue:

Pwpw! Etoimos gia NASA o mikros!

Ai mari pou se ka8usteroume kiolas :) Ta 8elei ki esena o popoulinos sou!

ακριβως, μωρε δεν της μιλήσαμε γι'αυτο παραπονα κανει! :tongue:

όντως σέρνεται το ιντερνετ σημερα!!!

ρωτα, συμπεθέρα, αν θέλεις. και ρωτα και τι συμπεριλαμβανόταν στην τιμή. εμάς π.χ. μας δινει 5 ψηφιακά αλμπουμ (3γαμου+2βαφτισης), 150φωτο και 4 dvd (καλά, αυτά γινονται και κόπιες...)

και ναι! είσαι ηρωίδα! εγώ αν δεν ειχα την επισκληρίδιο δεν ξερω τι θα έκανα... όταν περνούσε η επίρροιά της και αρχιζαν οι πόνοι, ήμουν πολύ ζόρικα μέχρι να μου κάνουν την επόμενη δόση! 8 δόσεις έφαγα!!!!!

σαν να το εγραψα εγω, η ν΄υφη μου γεννησε 6 μηνες πριν από εμενα οποτε μου ειπε κανε επισκληριδιο δεν θα καταλάβεις τιποτα! το ειπα στον γιατρο αλλο που δεν ηθεκλε κ αυτος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όντως σέρνεται το ιντερνετ σημερα!!!

ρωτα, συμπεθέρα, αν θέλεις. και ρωτα και τι συμπεριλαμβανόταν στην τιμή. εμάς π.χ. μας δινει 5 ψηφιακά αλμπουμ (3γαμου+2βαφτισης), 150φωτο και 4 dvd (καλά, αυτά γινονται και κόπιες...)

και ναι! είσαι ηρωίδα! εγώ αν δεν ειχα την επισκληρίδιο δεν ξερω τι θα έκανα... όταν περνούσε η επίρροιά της και αρχιζαν οι πόνοι, ήμουν πολύ ζόρικα μέχρι να μου κάνουν την επόμενη δόση! 8 δόσεις έφαγα!!!!!

θα την ρωτησω και θα σου πω!και τωρα θυμηθηκα οτι στον ιδιο φωτογραφο εκανε αλλη μια γνωστη μου τον γαμο της.

ε τι θα εκανες συμπεθερα!θα γεννουσες με πονους:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!φαντασου οτι και το δευτερο παλι χωρις επισκληριδιο θα το κανω!μαζοχα παιδι μου..τι ψαχνεις!

σοφια μαλλον θα ερθουμε αυριο.θα σου στειλω πιο μετα μηνυμα!

και εσυ ηρωας!!! κ ειναι κ το πρωτο... δεν πονεσες?

μπραβο μιμακο αγαπη μου εξυπνο παιδί! :tongue:

ακριβως, μωρε δεν της μιλήσαμε γι'αυτο παραπονα κανει! :tongue:

σαν να το εγραψα εγω, η ν΄υφη μου γεννησε 6 μηνες πριν από εμενα οποτε μου ειπε κανε επισκληριδιο δεν θα καταλάβεις τιποτα! το ειπα στον γιατρο αλλο που δεν ηθεκλε κ αυτος!

ναι βρε φυσικα και πονεσα!αλλα θα σου πω το κλασικο.......το ξεχνας!

Διαφημίσεις

θα την ρωτησω και θα σου πω!και τωρα θυμηθηκα οτι στον ιδιο φωτογραφο εκανε αλλη μια γνωστη μου τον γαμο της.

ε τι θα εκανες συμπεθερα!θα γεννουσες με πονους:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!φαντασου οτι και το δευτερο παλι χωρις επισκληριδιο θα το κανω!μαζοχα παιδι μου..τι ψαχνεις!

σοφια μαλλον θα ερθουμε αυριο.θα σου στειλω πιο μετα μηνυμα!

αφου το εκανες μια φορα, συνηθισμενα τα βουνα απ'τα χιονια

εμένα ο γιτρος μου ειπε καλυτερα να κάνω γιατι με είδε που ήμουν χ@σμενη από φοβο και μου ειπε αν δεν κάνω οταν θα μου πει να σπρωξω πρεπει να σπρωξω και να μην τρομαξω από τον πόνο, οπότε δεν το ρίσκαρα.... αλλά μην νομίζεις μεχρι πριν μου σπασει τα νερα ήμουν τραλαλι τραλαλό, μετα αργησαν να φερουν αναισθησιολόγο (ο οποιος ήταν και κουκλος τον ηξερα από εγχειρηση του αδερφου μου :tongue:) και μεχρι να ερθει κόντεψα να πάθω εμφραγμα από τον πόνο, οταν ηρθε ο αναισθησιολογος φωναζε στη μαια γιατι δεν τον φωναξαν νωριτερα, παραλίγο να μην μου κάνει γιατι πονουσα πολύ κ δεν μπορουσα να μεινω ακίνητη, την ωρα που μου εκανε την επισκληριδιο κ καποια στιγμη πονεσα πολύ κ εβαλα δυναμη χαμηλά για να μετριασω τον πόνο κ μου ειπε η μαια οτι εσπρωξα το μωρο, μολις γεννηθηκε ειχε μακρύ κεφάλι από αυτην μου την κίνηση ειπαν αλλά σε 2 μέρες στρογγυλεψε! :tongue:

ναι βρε φυσικα και πονεσα!αλλα θα σου πω το κλασικο.......το ξεχνας!
Ki egw kai ta duo xwris episklhridio. 2 fores hrwas dhladh :P Den 8a pw oti den ponesa alla to elegxa..Eutuxws pou ta ksexnaei kaneis meta giati alliws den 8a ekane kamia panw apo ena paidaki..

πραγματικά!

οταν μου εσπασε τα νερά (είχα και την μαμα μου και τον Χρηστο μεσα) γυρναω και τους λέω δεν το ξαναπερναω αυτο το πράγμα με τίποτα!!!!

μόλις γεννησα λέω στην μαμά λιγο αργοτερα, τελικά μαμά πριν σε κάθε σταδιο έλεγα οτι δεν υπάρχει χειρότερο τωρα δεν μπορ΄ω να θυμηθω κάποια στιγμη που να μην αντεξα κατι, τα ξέχασα όλα!

γυρισαμε απο παιδιατρο...8380 το σκασιμι μου...71 ποντους 44 κεφαλα...

καναμε 2 εμβολια..δεν κλαψαμε πολυτ...αυριο ξεκιναμε κ αχλαδι..σε 5 μερες προσθετω 1/3 μηλο κ σε αλλες 5 1/2 μπανανα κ μετα κ πορτοκαλι....κι εγω την ρωτησα για το πορτοκαλι γιατι στη γεωργια εδωσα αργοτερα αλλα μου ειπε να μην το φοβαμαι καθολου.....ξαναπηραμε κ αλμιρον κ το ηπιε ευχαριστα μπορω να πω...αποστειρωση κοβω τον αλλο μηνα ..το κερ@#@!το μου το τραγιο!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΜΑΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΧΑΒΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΡΙΚΑΛΑ..ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ..ΕΣΥ?

Το ψιλοκατάλαβα οτι κάπου εκεί θα έχετε καταγωγή απο το επίθετο(Μπ....)!!!Εγώ μένω κοντά στην οδό μετεώρων δίπλα απο τα Νυφικά Λάζος

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

το νυφικό το πήρε από Θεσ/νίκη, αλλά όλα τα άλλα τα έκανε στα Τρίκαλα. ναι, θυμόμουν ότι ήσουν από Τρίκαλα :). το γλέντι στο "ονείρων έπαυλις" με 19ε το άτομο. αν θελεις και άλλες λεπτομέρειες, πες μου τι θελεις να τη ρωτησω, οκ?

αυτή μένει στην Κάτω Ελάτη και ο γάμος έγινε εκεί, αλλά εμάς μας έκλεισε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα, στο "Ληθαίον"

Κέντρο κλείσαμε απο πέρυσι(!!!!!!)δεν βρίσκεις εύκολα.Αθηνά Παλλάς νομίζω λέγεται λίγο έξω απο τα Τρίκαλα με 12,5 το άτομο

Διαφημίσεις

πραγματικά!

οταν μου εσπασε τα νερά (είχα και την μαμα μου και τον Χρηστο μεσα) γυρναω και τους λέω δεν το ξαναπερναω αυτο το πράγμα με τίποτα!!!!

μόλις γεννησα λέω στην μαμά λιγο αργοτερα, τελικά μαμά πριν σε κάθε σταδιο έλεγα οτι δεν υπάρχει χειρότερο τωρα δεν μπορ΄ω να θυμηθω κάποια στιγμη που να μην αντεξα κατι, τα ξέχασα όλα!

εγω κατερινακι επειδη ντρεπομουνα δεν εβγαλα κιχ.ουτε μια φωνη!!!!οταν βγηκε η μαια εξω ειπε του αντρα μου για 2-3 χρονια μην της πεις για δευτερο παιδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!εν τω μεταξυ επειδη ηταν ψηλα και κατεβαινε και στραβα εκανα δεν ξερω και εγω ποσες εξωθησεις για να γυρισει:roll::roll:!με τοσες εξωθησεις πραγματικα 100 παιδια θα ειχα γεννησει!και ειχα και μια μαια να εχει πεσει πανω στην κοιλια μου για να κετεβει το μωρο και να πρεπει παραλληλα να εξωθω:?:???::?!ανασα δεν μπορουσα να παρω!

εγω κατερινακι επειδη ντρεπομουνα δεν εβγαλα κιχ.ουτε μια φωνη!!!!οταν βγηκε η μαια εξω ειπε του αντρα μου για 2-3 χρονια μην της πεις για δευτερο παιδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!εν τω μεταξυ επειδη ηταν ψηλα και κατεβαινε και στραβα εκανα δεν ξερω και εγω ποσες εξωθησεις για να γυρισει:roll::roll:!με τοσες εξωθησεις πραγματικα 100 παιδια θα ειχα γεννησει!και ειχα και μια μαια να εχει πεσει πανω στην κοιλια μου για να κετεβει το μωρο και να πρεπει παραλληλα να εξωθω:?:???::?!ανασα δεν μπορουσα να παρω!

το ιδιο ακριβως επαθα σοφακι στη μεγαλη χωρια που ημουν με μασκα οξυγονου και τελικα την πηραν με εμβρυουλκους.....ο δε μπουκης δεν καταλαβα τιποτα ..1-2 εσμπρωξα κ βγηκε...κ ημουν κ φοβισμενη απο τη δυσκολη γεννα της μεγαλης

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Εγώ παρότι γέννησα με καισαρική δεν κατάλαβα πόνο.Είχα κάνει διαστολή 4-5 αλλά δεν γινόταν να γεννήσω φυσιολογικά λόγω σπασμένων νερών.Γύρω στο 4 άρχισα να πονάω λίγο αλλά το άντεχα.Η διπλανή μου είχε σηκώσει το νοσοκομείο στο πόδι.Της έλεγαν οι γιατροί να μην φωνάζει και με τρομάξει.Ούτε η επισκληρίδιος με πόνεσε.Δεν κατάλαβα ούτε το τσίμπημα.Την επόμενη μέρα σηκώθηκα με λίγο πόνο.(αναίσθητη που λέει και μια φίλη μου:D:D:D)

Γεια σας κοριτσάκια! Μα πόσα γράψατε πάλι???????????:rolleyes:

Το κοριτσάκι μου το "μεγάλο" είναι ακόμη αρρωστούλι... Αμυγδαλίτιδα... Δεν έχει υψηλό πυρετό αλλά πονάει ο λαιμός της και δεν μπορεί να φάει-πιει τίποτα. Πίνει μια γουλιά και βάζει τα κλάμματα από τον πόνο... Ελπίζω να την γλυτώσει το μικρό...

Καλησπέρα!!!!Annia μου πολύ χάρηκα που δεν θα ταλαιπωρηθείς άλλο.

Lucy μου περαστικά σας και να μου προσέχεις τις νύφες!!!!!:D:D:D:D:D

Ευχαριστώ πολύ συμπεθέρα!!! Τις φροντίζω όσο μπορώ καλύτερα...

λουσυ...δεν ειμαστε φιλες στο φεις βρε κοριτσι....δε σε βρισκω....

Ψάξε, ψάξε...:tongue:

και εγω ειχα..εξαθρωση ισχιων.....γιατι δεν του εβαλε εξαρχης ναρθηκα??? Με αυτο φτιαχνει 100%

Λουσυ σε βρηκα βρε.....να ναι καλα το μαρακι το ψηλο :D που βοηθησε το στοκο.....

Μπράβο Μαράκι ψηλό!!!:tongue:

Όσο για τα ισχία... Και η δικιά μου είχε ένα θεματάκι με το αριστερό πόδι επειδή ήταν με ισχιακή προβολή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (για τη μεγάλη κόρη μου μιλάω). Οχι απλώς ισχιακή προβολή, αλλά είχε σφηνώσει στη λεκάνη... Τις βάλαμε πάνες (βαμβακερές εννοώ) για 2 μήνες και έτσι αντιμετωπίστηκε το δικό μας θέμα. Ούτε νάρθηκας, ούτε χειρουργείο ούτε τίποτα. Απλώς την παρακολουθούσαμε μέχρι να γίνει 1 έτους περίπου, αλλά ήταν όλα καλά.

εδω οι μισες βλεπουν παπακαλιατη και οι αλλες μισες περιμενουν να τελειωσει!!!!!:P

Μα όλες Παπακαλιάτη βλέπετε??? Εγώ δεν βλέπω τίποτα... Μόνο μια Αυσταλέζικη σειρά στην ΕΤ3 στις 8 το πρωί (mcLeod's daughters). Το βλέπει καμία??? Μετά κλείνει η τηλεόραση και ανοίγει σπάνια...

ρε κοριτσια ασχετο αλλα εμενα κανει συνεχεια πρασινα κακα εδω και παρα πολυ καιρο γιατι??σπανια να ειναι κιτρινα..ασχετο αλλα προχτες σιδερωσα 3πληντυρια και εχω να βαλω 4πως τα καταφερνουμε ρε παιδια και παντα πλενω ρουχα ε??ευτυχως εχω και εσας να λεω τον πονο μου..

Το ανησυχητικό είναι αν περιέχουν βλέννες. Αλλιώς μπορούν να πάρουν πράσινο χρώμα από το υλικό της πάνας...

Πάρε στεγνωτήριο και θα μειωθεί δραματικά το σιδέρωμα...believe me! Εγώ σώθηκα!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...