Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koritsakiaaaaaaaaa na'mai ki egw!

Pws eisaste?? Exw xasei trella epeisodia alla 8a prospa8hsw na diavasw 2-3 selides pio pisw mpas kai enhmerw8w.

Sto metaxu prospathwapo to prwi na sas grapsw kai ante na dw pote tha kataferw na to steilw!

Ta neakia mas: Gennhsame Pempth 17/12 ta xhmerwmata (3:50 am) enan bouloukako 50cm kai 3,480 kg! Dhlwnw upeu8una pws exoume xasei ta muala mas oikogeneiakws kai opoios eipe pws th deuterh fora ola einai pio xalara..pseudetai asustola!

To peripeteiwdes xroniko mas phge ws exhs: Tetarth apogeuma eixa kati kafe ugra pou kata tis 11 to vradu eginan kokkina. Phra thlefwno th maia mou kai sumfwnhsame pws htan polu nwris akoma opote epesa na koimh8w kanonika me kapoia elefra ponakia periodou. Genika nomizame pws eixame xrono kai logika 8a gennousa kapoia stigmh kata to epomeno meshmeri. Kata tis 2 to prwi xupnhsa apo entonous kai pio suxnous ponous. Tote xupnhsa to Marko kai tou eipa pws mallon pane pio grhgora ta pragmata kai kalo 8a htan na poume sthn pe8era mou na er8ei sto spiti se periptwsh pou xreiastei na fugoume gia to nosokomeio nwritera. Ekei kapou stravwse to pragma giati perasan 40' mexri na akousei to thlefwno opote phge 3:00 mexri na er8ei. Sto metaxu oi ponoi eixan dunamwsei, giatros kai maia eixan xekinhsei gia to nosokomeio, kai egw prospa8ousa na vrw kouragio anamesa stis suspaseis gia na ntu8w kai na fugoume..Misontumenh twra kai anamesa stous ponous niw8w pws 8elw san trellh na paw sth toualeta. To lew sto Marko kai trexw sto banio..Koritsia ti na sas pw..Niw8w enan apisteuto pono kai mia terastia anagkh na sprwxw..San se oneiro apo ekei kai pera, skefthka "wx 8ee mou, erxetai". Vazw ta xeria mou apo katw kai akoumpaw kati zesto kai malako..to kefalaki tou..Ekeinh th stigmh bainei o Markos sto banio, "erxetai agaph" tou lew. Ton Marko koritsia ton xerw 10 xronia, alla auth tou thn ekfrash den thn eixa dei pote xana..fovos..tipote allo. Den xerw pws kai giati (proswpika to apodidw sthn aperigrapth gunaikia fush me ta terastia apo8emata dunamhs pou kruvei) alla xerontas pws o mikroulis mas erxetai, me kurieuse apoluth hremia. Hthela apla na erthei kai na einai kala. "Kalese asthenoforo kai vale kathares petsetes sto patwma" tou lew kai auto htan. Epesa sta tessera kai mesa se deuterolepta eixe vgei to kefalaki tou. O antras mou eklaige kai to kratouse malaka..Me mia sprwxia akoma vghke oloklhros kai ton phrame sthn aggalia mas. Kapou sto va8os akousthkan kai oi seirhnes kai se ligo ir8e to asthenoforo, mas ekopsan to lwro, mas paketaran zesta kai fugame gia to nosokomeio opou me perimene h giatros mou. Eutuxws ola phgan mia xara kai gia tous duo mas kai Paraskeuh apogeuma mas afhsan na gurisoume sto spiti mas. Sto metaxu arxise na xionizei kai htan/einai ola oneiremena. Apo ekeinh th stigmh eimaste mia autokollhth tetrada pou prospathei na vrei tous ruthmous ths :)

O Markos sto metaxu perase apo to apoluto sok sthn apoluth perifaneia kai den stamataei na milaei gia auto pou zhsame. Exei pei thn istoria stous pantes (geitones, sunadelfous klp) kai vlepw pws exei pragmatika suglonistei..O Orestis einai mesa sth trellh xara kai toso enthousiasmenos me to mwrouli pou prepei na ton sugratw gia na mh kanei kamia trellitsa. Tautoxrona vevaia arxise na xupnaei tis nuxtes mias kai 8elei na dei to mwraki klp klp opote auto einai ena provlhmataki pou prepei na adimetwpisoume.

Kata t'alla o mikros me exei se monimo vuzomara8wnio alla apo x8es arxise na pairnei varos opote pairnoume kouragio kai sunexizoume!

Me to kalo kai ola ta upoloipa koritsia!

filia polla

πω πω το διαβασα και εκλαιγα από συγκινηση, ενα αγχος! εσύ δεν θα προλαβαες καν να σκεφτεις οτι πονάς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

montaz πρεπει να ειναι μελινακι...

εμενα μου αρεσει το στυλ αυτου εδω http://www.paniceye.gr/

δεν είναι μοντάζ. αυτός ο φωτογράφος είναι γνωστός και μας είπε για εκείνη τη μέρα ότι μετά τη φωτογράφηση έριξε καρεκλοπόδαρα!!! έβγαλε 40 φωτο μεχρι να πετυχει τον κεραυνό!!! και προσπάθησε να προσθέσει ακόμα έναν για να φαίνεται καλύτερα στη φωτο, αλλά δεν εβγαινε τόσο καλός, οπότε άφησε μόνο τον φυσικό.

Μελίνα έχεις κοιτάξει καθόλου για νυφικό στη Θεσ/νικη?Τι τιμές παίζουν για ενοικίαση?

για νυφικό θα δω από βεροια μάλλον. που εχει και ωραια σχεδια και καλύτερες τιμές! καμία σχεση με θεσ/νίκη!!! και αλεξάνδρεια έχει έναν γνωστό η θεια μου που εχει ωραία σχέδια.

μια φιλη μου Τρικαλινή που παντρευτηκε τον Απρίλιο βρήκε στην Αγίας Σοφίας μία με νυφικά που ξεκινούσαν από 800ε η ενοικίαση, αλλά επειδή ηταν φτηνα θεωρησε ότι είχαν πρόβλημα και δεν τους προτίμησε. και τελικά νοίκιασε με 1200.

τελευταία ακούω ότι παίζει πολύ και η βουλγαρία. μια συνάδελφος μιας φιλης μου πήγε στο σαντάνσκι, αγόρασε νυφικό με σβαρόφσκι 400ε, το φόρεσε κανονικά και το πουλησε σε οικο νυφικών 800ε!!! έβγαλε και ένα 400άρι! εκεί επειδή εχουν πολύ φθηνα εργατικά χερια, οι τιμές δεν εχουν απολυτως καμία σχεση!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Arina htan to deutero gi'auto! Sto prwto 10 wres mou phre apo ton prwto pono mexri th genna..

Ax ta paidakia mou pws mou leipoune :(

κ εμενα στον μικρο 13 ωρες μου πηρε

τις προαλλες μιλουσα με μια ξαδερφη μου που ειναι τωρα εγκυος, την ειδα και εκεινη το ιδιο αγχωμενη για τη γεννα οπως ήμουν και εγω σε ολη την εγκυμοσύνη τελικά όμως σκεφτομαι οτι ήμουνα χαζή, από τη στιγμη που εμαθα για την εγκυμοσύνη καθε μερα σκεφτομουν πως θα γεννησω αν θα πονεσω πως θα είμαι με τοσα ατομα μεσα στην αιθουσα κλπ κλπ τελικα αυτο είπα και στην ξαδερφη μου, ηρθαν ολα τοσο φυσιολογικά και ήταν όλα τελικά απλά! αφου εγώ την ωρα που γεννουσα εκανα πλάκα με τους γιατρους και την μαια....(με επίδραση από επισκληρίδιο όμως!)

γεια σας!!!

σερνετε το ιντερνετ!!!!!ελεος!!!!

doraki ημουν στην ενοτητα με τις φωτο απο παιδικα δωματια!μαρη ξερεις προσωπικα το μελος lame?????

μελινα τα λεφτα για φωτογραφο τα βρισκω λιγο τσιμπημενα!!!η φιλη μου εκανε θεικη φωτογραφιση στην χαλκιδικη,θελεις να ρωτησω τιμη και να παρω τα στοιχεια του φωτογραφου????

αλεκα να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

κατερινακι ειδες η εβιτα???συγκλονιστικη ιστορια!οπου την εχω πει εχουν μεινει με ανοιχτο το στομα!!!!ααα βαλε και εμενα στους "ηρωες",ουτε εγω εκανα επισκληριδιο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν είναι μοντάζ. αυτός ο φωτογράφος είναι γνωστός και μας είπε για εκείνη τη μέρα ότι μετά τη φωτογράφηση έριξε καρεκλοπόδαρα!!! έβγαλε 40 φωτο μεχρι να πετυχει τον κεραυνό!!! και προσπάθησε να προσθέσει ακόμα έναν για να φαίνεται καλύτερα στη φωτο, αλλά δεν εβγαινε τόσο καλός, οπότε άφησε μόνο τον φυσικό.

για νυφικό θα δω από βεροια μάλλον. που εχει και ωραια σχεδια και καλύτερες τιμές! καμία σχεση με θεσ/νίκη!!! και αλεξάνδρεια έχει έναν γνωστό η θεια μου που εχει ωραία σχέδια.

μια φιλη μου Τρικαλινή που παντρευτηκε τον Απρίλιο βρήκε στην Αγίας Σοφίας μία με νυφικά που ξεκινούσαν από 800ε η ενοικίαση, αλλά επειδή ηταν φτηνα θεωρησε ότι είχαν πρόβλημα και δεν τους προτίμησε. και τελικά νοίκιασε με 1200.

τελευταία ακούω ότι παίζει πολύ και η βουλγαρία. μια συνάδελφος μιας φιλης μου πήγε στο σαντάνσκι, αγόρασε νυφικό με σβαρόφσκι 400ε, το φόρεσε κανονικά και το πουλησε σε οικο νυφικών 800ε!!! έβγαλε και ένα 400άρι! εκεί επειδή εχουν πολύ φθηνα εργατικά χερια, οι τιμές δεν εχουν απολυτως καμία σχεση!!!

το επιβεβαιωνω και εγω για Βουλγαρία μου το είπαν και εμενα!

κοριτσια θελει να σας γραψει κατι ο μιμακος μου θα του λεω εγω τα γραμματα και αυτος θα σας τα γραψει:δεν εχεται δουλειες βρε κοπριτες και καθυστερειτε τη μαμα μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια θελει να σας γραψει κατι ο μιμακος μου θα του λεω εγω τα γραμματα και αυτος θα σας τα γραψει:δεν εχεται δουλειες βρε κοπριτες και καθυστερειτε τη μαμα μου?

Pwpw! Etoimos gia NASA o mikros!

Ai mari pou se ka8usteroume kiolas :) Ta 8elei ki esena o popoulinos sou!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

σερνετε το ιντερνετ!!!!!ελεος!!!!

μελινα τα λεφτα για φωτογραφο τα βρισκω λιγο τσιμπημενα!!!η φιλη μου εκανε θεικη φωτογραφιση στην χαλκιδικη,θελεις να ρωτησω τιμη και να παρω τα στοιχεια του φωτογραφου????

κατερινακι ειδες η εβιτα???συγκλονιστικη ιστορια!οπου την εχω πει εχουν μεινει με ανοιχτο το στομα!!!!ααα βαλε και εμενα στους "ηρωες",ουτε εγω εκανα επισκληριδιο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

όντως σέρνεται το ιντερνετ σημερα!!!

ρωτα, συμπεθέρα, αν θέλεις. και ρωτα και τι συμπεριλαμβανόταν στην τιμή. εμάς π.χ. μας δινει 5 ψηφιακά αλμπουμ (3γαμου+2βαφτισης), 150φωτο και 4 dvd (καλά, αυτά γινονται και κόπιες...)

και ναι! είσαι ηρωίδα! εγώ αν δεν ειχα την επισκληρίδιο δεν ξερω τι θα έκανα... όταν περνούσε η επίρροιά της και αρχιζαν οι πόνοι, ήμουν πολύ ζόρικα μέχρι να μου κάνουν την επόμενη δόση! 8 δόσεις έφαγα!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

σερνεται παλι σημερα.... δεκα ωρες κανω να γραψω:mad:

μελινα κ εμενα πολλα μου φαινονται....

Kala mono emeis den exoume arxisei sterea vlepw e? Se 2 evdomades 8a arxisoume me karotaki kai patatoula.

Sofaki asxeto, egw xerw pws portokali kai loipa oxina ta dinoume meta to prwto xrono! Den adidrane ka8olou ta stomaxakia tous?

τι να σου πω... δεν το εψαξα καθολου, το θεωρησα φυσικο να μπει τωρα γιατι 5 παιδακια που ξερω ετσι ξεκινησαν κ αυτα ( δεν εχουμε την ιδια παιδιατρο..) πρωτα μηλο κ ανα 2 - 3 μερες προσθετεις κ ενα φρουτο...

οι δικες μου δεν εδειξαν να εχουν κατι περα απο το οτι το πορτοκαλι τους την νερωσε κ χαλαστηκαν, οποτε σημερα το εκανα λιγο διαφορετικα...

Είμαι να σκάσω...Άλλαξε η ημερομηνία για τα μαθήματα και αντί 24-25 Μαϊου θα δώσω στις 2 Ιουνίου...Ο Γιώργος έχει πάρει ήδη άδεια για το Μάιο και θα πρέπει να πάω μόνη μου...

ισως να καταφερει να την αλλαξει....

εμεις πριν μιση ωρα ξυπνησαμε :-D κ το βραδι σηκωθηκε 1 φορα στις 3 κ μια στις 8 για γαλα!!! το ντεπον κανει θαυματα λεωωωωωω!!! :mrgreen:

καλεεεεε! μην το ποτιζεις με ντεπον!!!!

κ καθε 4 ωρες πολυ δεν ειναι???? εδω για εμας λενε καθε 6-8 ωρες.... η δικια μου μου ειχε πει οτι αν χρειαστει να δινω καθε 6 ωρες... εγω βεβαια αν τους εχω δωσει 2-3 φορες ειναι ζητημα κ αυτο οχι σε κολλητες ημερες...

δειτε αυτη τη φωτο!!! πώς πετυχαν τον κεραυνό...!!!

http://74.52.7.225/~boxoridi/album/index.php?album=digital-album%2Falbum-deigmaℑ=1+%2817%29.jpg

μμμ.... για μονταζ μου κανει.... οταν εψαχνα για φωτογραφο ειχα δει αρκετες παρ΄ομοιες φωτο...

κι εμενα την κραταει μονο οταν του το ζητησω...

κοριτσακια για αλλη μια φορα νιωθω ενα με το χωμα...ποτε θα κοιμηθει λιγο πιο φυσιολογικα αυτο το κοριτσι;

εχω και την δουλεια, εκτος των αλλων...δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!!!!

:-( :-(

κουραγιο.... δουλευεις κανονικα ετσι????

baJfp2.png

το επιβεβαιωνω και εγω για Βουλγαρία μου το είπαν και εμενα!

Για να παω Βουλγαρία πρέπει να πάω μόνη μου.Ο Χρήστος χρειάζεται ειδική άδεια για βγει απο τα σύνορα:(Στα Τρίκαλα σε ποιο πήγε ξέρεις Μελίνα?Απο Τρίκαλα είμαι:P:p:pΕκεί θα γίνει ο γάμος

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Για να παω Βουλγαρία πρέπει να πάω μόνη μου.Ο Χρήστος χρειάζεται ειδική άδεια για βγει απο τα σύνορα:(Στα Τρίκαλα σε ποιο πήγε ξέρεις Μελίνα?Απο Τρίκαλα είμαι:P:p:pΕκεί θα γίνει ο γάμος

το νυφικό το πήρε από Θεσ/νίκη, αλλά όλα τα άλλα τα έκανε στα Τρίκαλα. ναι, θυμόμουν ότι ήσουν από Τρίκαλα :). το γλέντι στο "ονείρων έπαυλις" με 19ε το άτομο. αν θελεις και άλλες λεπτομέρειες, πες μου τι θελεις να τη ρωτησω, οκ?

αυτή μένει στην Κάτω Ελάτη και ο γάμος έγινε εκεί, αλλά εμάς μας έκλεισε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα, στο "Ληθαίον"

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...