Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, doraki μου. ο μικρός πλέον κάθεται και κρατιεται από τα πλαϊνά οπότε όπως είναι τον πλένω. μόνο για τον ποπο τον σηκωνω όρθιο και σκύβει και ξαναπιάνεται από το μπανιεράκι. δεν είναι μεγάλο ζόρι το μπάνιο του. και του αρέσει κιόλας. οπότε τον έχωσα κανονικά τον Παντελή!!! και φυσικά, δεν τον έπαιρνε να μιλήσει...

Αρινα, κι εσενα για ψηφιακό αλμπουμ μιλαμε? ρε συ ειναι και 2 μυστηρια. πολύ καλη τιμη σου εδωσε, νομιζω! μια φιλη μου στα Τρικαλα εδωσε 2100 μονο για γαμο!!!! αυτα ειναι όντως πολλά!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω και συνήθως δεν με ενοχλεί γιατί όποτε μπορεί βοηθάει πάρα πολύ σε όλα.Και θα καθαρίσει τι σπίτι,και οτι του πεις θα το κάνει.Είναι πολύ καλός και φιλότιμος γενικά.Απλά κάποια στιγμή μου βγαίνει κι εμένα η κούραση....Δεν ξέρω ίσως να είμαι ακόμα τσαντισμένη απο το ΣΚ με τόσα που άκουσα......Είχα συνηθείσει στην ησυχία μου.....

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

σηκωθηκα να ταισω, εχει και παλιοαερα και δε μπορω να κοιμηθω......

τι να γιορτασω...μου εχει ερθει η τεταρτη περιοδουλα μου....

:lol::lol::lol: μουτ αρεσει που εκανες και αναμεταδοση....

η ωορρηξια γινεται πριν ερθει η περιοδος και αν δεν γονιμοποιηθει το ωαριο, τοτε αυτο γιενται περιοδος. και επειδη ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι, παντα προσεχεις.

εγω αν εξαιρεχω 2-3 φορες, θα εχω και κανα τεσσαρι χρονια....:roll:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τα πρασινα λεει δεν πειραζει...τα πολυ σκουρα μονο φοβομαστε...

α εμενα ετοιμαζεται απο τωρα...με τοσα μηνυματα στο φορουμ θα μου ερθει οπου να'ναι το χαρτι....

παω να ξαναξεραθω...

να σου ζησει ο κουκλαροοοοοοοοοοος!!!

nα σται καλα κοριτσακια μου!~

δεν εχει την πιο ερωτικη φωνη ο κυριος?? οχι πειτε!

να σου ζησει κ ο δικός σου κουκλαροοοοοοοοοοοος

ευχαριστουμε Σοφακι...

1 εχω παιδιατρο....θα κανουμε και το εμβολιο του 4 μηνα μαζι γιατι δεν το ειχαμε κανει γιατι ημασταν αρρωστοι...μωρε δεν θα του πεσουν βαρια και τα 2? η παιδιατρος ειπε οτι infarix κ synforix μπορει να γινουν μαζι... για τον asterix δεν ειπε τιποτα! μπουχαχαχα

χαχαχα τρελή!

Καλημέρα!!Το παραχεσ@με σήμερα στον ύπνο με τον μικρό....Κοιμόμασταν απο τις 11 και εγώ σηκώθηκα 9 και τον μικρό τον ξύπνησα 10 παρά.....!!!!

Και εμένα βάζει στο στόμα τα πάντα και με μεγάλη μανία αλλά έχει 2 μέρες που το χεράκι έχει γίνει επέκταση του στόματός του!!!!!Δεν φαίνεται όμως να φυτρώνει κάτι........:(

τα ιδια κ εμεις! τον εχω μπουκωσει στα ντεπον

κυριες και κυριοι η ΦΑΜ λουστηκε...μπραβο κοριτσαρα μου , και εις ανωτερα ευχομαι...αντε και στου παιδιου σου το γαμο...αντε!!!
χαχαχα στη βαφτιση δεν????
Να΄μαι και εγώ ....μόλις γύρισα.Η ΕλεναΚ είναι πάρα πολύ γλυκιά και ο μπέμπης της πολύ ήσυχο μωράκι σε αντίθεση με τη σουρτούκο μου που δεν έβαλε γλώσσα μέσα της.

εμεις ετσι την θελουμε τη νυφη μας, ζωηρη κ πολυλογού!!!!

Καλέ Μελινάκι έκανε μπάνιο ο άντρας σου τον μικρό???Μπράααααβο...Εγώ δεν το έχω αφήσει ποτέ μόνο του,είμαι σίγουρη ότι μπορεί αλλά μια ανασφάλεια την έχω..

μπανιο ειναι το μονο που δεν αναλαμβανει να του κάνει ο Χρηστος είναι διπλα κοιταει αλλά να του κάνει μονος του μπααααααααα

εμεις πριν μιση ωρα ξυπνησαμε :-D κ το βραδι σηκωθηκε 1 φορα στις 3 κ μια στις 8 για γαλα!!! το ντεπον κανει θαυματα λεωωωωωω!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Kala mono emeis den exoume arxisei sterea vlepw e? Se 2 evdomades 8a arxisoume me karotaki kai patatoula.

Sofaki asxeto, egw xerw pws portokali kai loipa oxina ta dinoume meta to prwto xrono! Den adidrane ka8olou ta stomaxakia tous?

ουτε εμεις αρχισαμε στερεες!

καλέ πες που εσυ πως κ γεννησες σπιτι?

Το ξέρω και συνήθως δεν με ενοχλεί γιατί όποτε μπορεί βοηθάει πάρα πολύ σε όλα.Και θα καθαρίσει τι σπίτι,και οτι του πεις θα το κάνει.Είναι πολύ καλός και φιλότιμος γενικά.Απλά κάποια στιγμή μου βγαίνει κι εμένα η κούραση....Δεν ξέρω ίσως να είμαι ακόμα τσαντισμένη απο το ΣΚ με τόσα που άκουσα......Είχα συνηθείσει στην ησυχία μου.....

ελα θα περασει από τη συγχηση του ΣΚ ειναι!

εμένα αν είναι ατο σπίτι αυτοματως τον αναλαμβανει εκείνος, για να κάνω εγω δουλειες στο σπίτι, αλλά αν αποφασισει να βγει ξεχναει να γυρισει! οπότε δεν ξερω τι ειναι χειρότερο..... να μην τον κραταει αλλά να ειναι στο σπίτι η το αντιθετο?

Είμαι να σκάσω...Άλλαξε η ημερομηνία για τα μαθήματα και αντί 24-25 Μαϊου θα δώσω στις 2 Ιουνίου...Ο Γιώργος έχει πάρει ήδη άδεια για το Μάιο και θα πρέπει να πάω μόνη μου...

μωρε δυσκολο αλλά μηπως ειναι καλυτερα για να εισαι πιο συγκεντρωμένη?

Είμαι να σκάσω...Άλλαξε η ημερομηνία για τα μαθήματα και αντί 24-25 Μαϊου θα δώσω στις 2 Ιουνίου...Ο Γιώργος έχει πάρει ήδη άδεια για το Μάιο και θα πρέπει να πάω μόνη μου...

Δεν μπορεί να την αλλάξει να τη πάρει μετά;τι δουλειά κάνει ο άντρας σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...