Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινάκι πολύχρονη, με το καλό το μικρουλι σου! Επίσης συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! μετα τη γέννηση του παιδιού σου, πιστευω ότι και αυτό είναι ένα παρα πολύ σημαντικό γεγοός!!

Λοιπόν Ελινάκι,το μωρό μέχρι να μάθει να γυρνάει μόνο του μπρούμυτα και ανάσκελα (4,5 μηνών περίπου),το βάζουμε στο πλάι.

Αν το έχουμε μπρούμυτα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου και αν είναι ανάσκελα,μπορεί να πνιγεί από τις γουλίτσες του.

Επίσης,επειδή τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται μικρούλια,το μαξηλάρι-σφηνάκι δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό γιατί το μωρό μπορεί και γυρνάει μέσα σε αυτό.Το καλύτερο είναι να κάνεις μια πετσετούλα ρολό και να στηρίξεις την πλατούλα του σε αυτό.Το σφηνάκι είναι μετά τα 4,5-5 κιλά.

Αυτά τα ολίγα!!!

?

Λοιπόν εμπειρικά: Στον Άγγελο έβαλα το σφηνακι μέχρι 40 ημερών αλλά απλά το ακούμπαγα στην πλατούλα του. Ήταν μεγαλόσωμος και δεν του άρεσε να μπαινει ανάμεσα. Δύο μηνών ο αγγελάκος μου σερνόταν μες στην κουνια και άλλζε πλευρό! Ω ναι! Οπότε τα πετάξαμε όλα και του άφησα ελευθερα τη βούληση!!!!:P. Στον μικρό, τα ίδια βλέπω να κάνω γιατί ήδη και αυτός γυριζει πλευρό στο κεφαλάκι, κα το σηκώνει όταν τον έχω στον ώμο μου για να ρευτει.

Το μεγαλύτερο πρόβλήμα για το ΣΕΘ είανι όυταν το παιδάκι είναι μιρκόσωμο και αργεί (λογικά) να σηκώσει το κεφαλάκι ή να γυρίσει πλευρό. το μεγάλο ρίσκο είναι το πρωτο διμηνο. Επίσης στην Ελλαδα τα κρύσαματα ειναι πολύ λιγότυερα από ό,τι στο εξωτερικό. Ο καλός αερσιμός του χωρου βοηθάει πολύ.

Κορίτσια η μούρη μου έχει αλλάξει τελείως (ολοστρόγγυλη, μυτόγκα, χειλάρες, προγούλι...) αλλά μετράω 6 ημερούλες μόνο....

???

έλα βρε ΦΑΜ ας πρηστει και κάποια εκτός από εμένα!! Και φαντασου ούτε το μισο δεν θα έχεις γινει από ΄,το εγώ. Λοιπόν, εγώ μετράω 20 για ναχασω! Κλαψ!
χαααααλια!!!!!! χθες ειχα 15 με 9 ... σημερα δεν εχω μετρησει ακομη.... ειμαι πολυ πρισμενη κ φοβαμαι τι θα δειξει!!!

οσο για τα δυο , εχει πλακα!!!! νομιζω οτι εχω καταπιει εναν σεισμο.... ωρες ωρες ομως εχω μεγαλη περιεργεια για το πως θα ηταν μια μονη εγκυμοσυνη....

Ο φόβος και το άγχος ανεβάζουν την πίεση πιο πολύ. χαλάρωσε και ότι είναι να γινει θα γινει. και πιο νωρίς να στα πάρουν, ο Θεός θα τα έχει καλά!!!!

Μήπως η μαρινα λειπει πολύ σημερα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

caterinaki sugxarhthria gia to ptuxio kai xronia polla gia x8es! Me to kalo to mwroulinaki sou!

doraki ti tromara htan auth pou phres? apo edw kai pera padws ta klwtsobounidakia 8a araiwsoun gia oles mas!

Famoula 6 meroules! Kante tipota special auto to weekend giati apo to epomeno..arxizoun ta trella wraria!

Me auta ta melomakarona ti 8a ginei? Me exete kseligwsei :P Yparxei pou8ena diktuaka auth h suntagh tou Parliarou? Ta exw valei sto programma gi'auto to SK opote voh8ate sudrofisses!

makia

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Λοιπον Μελσας και Εβιτακι μπητε εδω για τα μελομακαρονα και για αλλες συνταγες!

http://www.megatv.com/glykesalximies/

Αλεκακι μονο εγω δεν μπορεσα να δω το κουκλακι σου γιατι δεν εχω φατσοβιβλιο αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ναι φοβερο μουτρακι!!!!Να τον χαιρεσαι κι αυτον και τον αλλον τον κουκλο σου καθως και τον αντρουλη σου!!Γενικα τους αντρες της ζωης σου!!!;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ca_te_rinaki χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου!!

Και κυρίως συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!Θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου,να είχα τελειώσει...αλλά πού θα πάει,θα το πάρω κι εγώ!!!

Η κοτόσουπα έγινε πολύ καλή,την έκανα με φιδέ μιας και δεν είχα ρυζάκι.

Ε και ένα μελομακάρονο για επιδόρπιο!!!

oCxsp2.png

γεια σας κοριτσακια μου Τιεχετε παθει ρε με τα μελομακαρονα?Δεν υπαρχει μερα που δεν το συζητατε.Ελινακι πλακα κανεις με τη μαμα σου δεν ειναι δυνατον μπραβο της που μετα απο αυτο αποφασισε να κανει και αλλο ταπα θα εβαζα.

Κι αυτη μετα τον πρωτο ελεγε το ιδιο οτι δεν προκειται να ξανακανει μωρο και τελικα εκανε αλλα 2 ...:rolleyes:

Τελικα ισχυει αυτο που λενε οτι μετα ξεχνας...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα.

DORA να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!!!!!!!

Πάλι για συνταγές μιλάτε βλέπω. Και εγώ όμως σήμερα αγόρασα τα υλικά για τα μελομακάρονα και μόλις μπορέσω θα τα φτιάξω. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να τα κρύψω κάπου γιατί αν τα βλέπω συνέχεια μπροστά μου στολισμένα θα τα φάω όλα!!!!!!!!!!!!! Από στολίσματα πώς πάτε; Έφτιαξε καμιά σας το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Εδώ πάντως καμία τουλάχιστον από τις γνωστές μου δεν έχουν στολίσει, δεν προδιαθέτει και ο καιρός!!!!!!!

Doraki τέλος καλό όλα καλά!!!!!!! Μην έχεις τόσο άγχος και κοίταξε να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου.

Μην ξεχάσω κιόλας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Κατερίνες!!!!!!!!!! Λίγο καθυστερημένα βέβαια.

Σήμερα είχα κατέβει στην αγορά για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος και περπάτησα πάρα πολύ από τις 9.00-12.30, μιλάμε για πολύ κούραση. Προβλέπω καμιά ώρα να γεννάω στον δρόμο, πολύ ξεπάτωμα. Βλέπω όμως ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει αρκετά, άρχισαν να φαίνονται τα κόκκαλά μου από τον θώρακα. Τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το περπάτημα ή ούτως ή αλλιώς θα συνέβαινε αυτό αλλά λέμε.

Επίσης παρέλαβα και τα αυτοκόλλητα της ζουζουνίτσας μου για το δωμάτιό της όπως και το φωτιστικό και την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε και το χαλάκι της με την φιγούρα της fairytail. Άχ είμαι πολύ ευτυχισμένη όσο ζυγώνουν οι μέρες, τόσο αισθάνομαι πιο όμορφα!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Να'σαι καλά Ελινάκι!!!

Ρε κορίτσια, αυτά τα "320γρ", "180γρ" κλπ που χρησιμοποιεί ο Παρλιάρος δεν είναι λίγο σπαστικά??? Εσείς που τα κάνατε, εκτός από ιδιαίτερη συμβουλή, που είπε και η Εβιτούλα, χρησιμοποιήσατε ζυγαριά?

Πάντως και μόνο τα καλά σας λόγια για τα μελομακάρονα αυτά με έπεισαν να τα δοκιμάσω. Δεν έχω ξαναφτιάξει μόνη μου... :(

15y6xxxv0qx3picm.png

Euxaristw Elina!

Aplh fainetai h suntagh..ektos kai an exei krufes duskolies! Eseis pou thn exete kanei hdh exete kamia idiaiterh sumvoulh??

makiaaaa

Ειναι ευκολη απλα φροντισε στο μελωμα με το σιροπι να μην τα αφησεις πολυ γιατι θα σπασουνε παρακολουθα οπως τα κανει ο παρλιαρος.Επισης εγω βαζω ελαιολαδο μισο και μισο αραβοσιτελαιο.Αλλα και ετσι οπως λεει εκεινος με ηλιελαιο η μισο ηλιελαιο και μισο ελαιολαδο ειναι μια χαρα.Λεει πως το ελαιολαδο ειναι πιο υγειηνο και μπορεις να το βαλεις ολο ελαιολαδο.Α και απο πανω στο τελος βα΄λε μπολικο μελακι μην το φοβηθεις!Εξαρταται και πως τα τρως βεβαια αν τα θες πολυ μελωμενα η οχι!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Να'σαι καλά Ελινάκι!!!

Ρε κορίτσια, αυτά τα "320γρ", "180γρ" κλπ που χρησιμοποιεί ο Παρλιάρος δεν είναι λίγο σπαστικά??? Εσείς που τα κάνατε, εκτός από ιδιαίτερη συμβουλή, που είπε και η Εβιτούλα, χρησιμοποιήσατε ζυγαριά?

Πάντως και μόνο τα καλά σας λόγια για τα μελομακάρονα αυτά με έπεισαν να τα δοκιμάσω. Δεν έχω ξαναφτιάξει μόνη μου... :(

Εγω εχω ζυγαρια και τα μετραω δεν ειναι τιποτα αλλα και να μην εχεις υπολογισε με οτι δοσομετρητη εχεις κυπελακι κτλ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ελίνα σε ευχαριστω για τις ευχούλες... με το καλκό να κρατησετε τα μωράκια σας όλες αγκαλίτσα. Ρε κοριτσια σορυ που ρωτάω... αν και ντρέπομαι λίγο... ο παρλιάρος... ποιός είναι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελίνα σε ευχαριστω για τις ευχούλες... με το καλκό να κρατησετε τα μωράκια σας όλες αγκαλίτσα. Ρε κοριτσια σορυ που ρωτάω... αν και ντρέπομαι λίγο... ο παρλιάρος... ποιός είναι??

Αντε καλε που ντρεπεσαι!!!

Ο Παρλιαρος ειναι ενας τυπος μαγειρας ας το πουμε που ειδικευεται μονο στα γλυκα και ειδικα σε οτι εχει να κανει με τη σοκολατα...Φτιαχνει απιστευτα πραγματα και επισης εαν θυμαμαι καλα ειναι ιδιοκτητης των fresh εαν εχεις δει ειναι κατι ζαχαροπλαστεια πολυ ιδιαιτερα με πολυ φρεσκα γλυκα και με ποικιλια σε τουρτες παστες σοκολατες και αλλα διαφορα πραγματακια πολυ ιδιαιτερα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ζαχαροπλάστης που έχει εκπομπή και φτιάχνει γλυκά που μόνο που τη βλέπεις, ανεβάζεις ζάχαρο!!!

Άστα βρε Αλέκα, πάτησα τα +22κιλά...

Εβιτούλα το Σάββατο θα είναι σίγουρα ιδιαίτερο γιατί θα πάω κομμωτήριο (κούρεμα-χτένισμα) και μετά Καρδιοτοκογράφο...ελπίζω να έχω κοιμηθεί Παρασκευή βράδυ γιατί μόνο που τα σκέφτομαι όλα αυτά κουράζομαι!!!

Caterinaki χρόνια σου πολλά για χθες και φυσικα συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!!! Περηφάνια, ε???

Μαρίνα 6 μεγάάάλες ημέρες και 6 ακόμη πιο μεγάάάάάάλες νύχτες....αν και χθες κοιμήθηκα και το ευχαριστήθηκα (με 3-4 διακοπές για πιπί πολύ σύντομες)... Σοφία_μ εσύ κοιμήθηκες??????

ΥΓ Ξέχασα να σας πω: ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Αντε καλε που ντρεπεσαι!!!

Ο Παρλιαρος ειναι ενας τυπος μαγειρας ας το πουμε που ειδικευεται μονο στα γλυκα και ειδικα σε οτι εχει να κανει με τη σοκολατα...Φτιαχνει απιστευτα πραγματα και επισης εαν θυμαμαι καλα ειναι ιδιοκτητης των fresh εαν εχεις δει ειναι κατι ζαχαροπλαστεια πολυ ιδιαιτερα με πολυ φρεσκα γλυκα και με ποικιλια σε τουρτες παστες σοκολατες και αλλα διαφορα πραγματακια πολυ ιδιαιτερα...

Έχει αποχωρήσει από τα fresh Ελινάκι, αλλά έχει δικό του μαγαζί στο Κωλονάκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...