Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!!!!

καλέ σε ειδα στον υπνο μου... ήσουνα εγκυος, ειλικρινα!:lol:

εγω εχω καθυστερηση από τις 29 του μηνα αλλά εκανα τεστ πριν 10 μερες ηταν αρνητικό

Εμένα???? Δεν θέλω...

Μήπως είσαι εσύ??? Έκανες με πρωινά ούρα???

γυρισαμε απο ακροαστικα τελος ειμαστε μια χαρα αλλα ο Μανωλακος μου ειχε ενα μικρο προβλημα στα ποδαρακια που ειχα και εγω οταν ημουν μικρη δεν φτανουν ως κατω οταν τα ανοιγει ...

Κι εμείς είχαμε ένα τέτοιο θέμα, αλλά ασχολούμαστε με το μάτι (το οποίο σήμερα έβγαλε πολύ λίγη πρασινίλα) και δεν πήγαμε σε ορθοπεδικό... και τελικά μας είπε η παιδίατρος ότι φτιάχνει μόνο του...

Ναι μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω. Ναι θα γυρίσω.Το πότε δεν το ξέρω μάλλον μετά το γάμο τα έχω καλά με το αφεντικό(ο άντρας μου είναι)χα χα.

Ίσως δεν ακούγεται πολύ "ηθικό" αλλά στη θέση σου, θα του καθόμουνα για να παρατείνω την άδεια!!!!

αυτο με το φαγωμα της κουβερτας, τι κολλημα ειναι????? εμεις τρωμε οτι πλησιαζει στο στομα μας.... απο το χερι μας. το κουκλακι ,τον ωμο μου, το δικο μου χερι κ παει λεγοντας.... γκρινια εχουμε μπολικη κ σαλια ....ουουου! ολος ο λαιμος χαλια γινεται! αλλα προς το παρον το βραδυνο δεν εχει χαλασει...

Μία από τα ίδια!!! Και να προσθέσω ότι τρώει και το πηγούνι μου με μανία!!!!

πειτε μου και για τα παρασινα κακακια..

Κι εμάς πράσινα είναι μονίμως!!!!

... κ παρ΄ολο που χθες κ σημερα εβαλα κ πορτοκαλι δεν ειδα να αραιωνουν λιγο...

Από τώρα πορτοκάλι???? Δεν είναι ριψοκίνδυνο???

Βρε κορίτσια έπρεπε να μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και να βγαίναμε στο μπαλκόνι τώρα......Θα μας είχαν χωρίσει οι άντρες μας....

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ναι βρε Αρινα μου πως δεν το σκεφτηκαμε να ειχαμε 10 σκασμενα σε μια πολυκατοικια να κλαινε ολα μαζι ωραια ιδεα μπραβο

Θα είχαμε καλή μόνωση!!!! Όχι σαν της Αρίνας!!!!

μπράβο σοφάκι ωραια μου την εφερες πάλι εγω θα καθαρίσω? ουφ και πως βαριεμαι!!!

τελος πάντων!

άντε τα πάνω πάνω.... όσα βλεπει η πεθερά!

s11629.gifs9989.gif

καλέ τι αφήσατε εδώ.... ενα τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό βρήκα.... μαρίνα ξεχασες την τσόντα ή μηπως την αφησες για το Ντοράκι??? άννια μαζεψα και την πάνα με τα πράσινα σκατα, καλέ αυτα μοσχομυρίζουν όχι όπως του δικού μου και ένα ταπερ με ντολμαδάκια είναι στο ψυγείο!!!

Μαρίνα να υποθεσω οτι η φωτό του ΤΣΕ σε μια κορνιζα καρδούλα που γράφει je t'aime ειναι δική σου? την βάζω στο ντουλάπι μη χαθει!!! :D

καληνυχτααααααααααα

Χαχαχαχαχ!!! Πολύ καλό!!!!

Καλημέρα μητερούλες !!!!

Μπαίνω μόνο να ευχηθώ και φεύγω....

Αλεκάκι να χαίρεσαι το αγοράκι σου που γίνεται σήμερα 6 μηνών !!!! (μισός χρόνος )

Κι εσείς Mamageor χαρούμενα πέμπτα μηνογενέθλια στον μπούκη !!!!

Ευτυχώς που έχουμε το κινητό ημερολόγιο που μας τα θυμίζει!!!

Σοφού καλωσήρθες!!! Είμαι λουσμένη για παν ενδεχόμενο!!!!

Αλεκάκι πήγε 6 μηνών ο παίδαρος... Πώς πέρασε ο καιρός??? Μαράκι μεγάλωσε και ο δικός σου ο πρίγκηπας!!!! Η Παναγίτσα να τα φυλάει!!!

nα σται καλα κοριτσακια μου!~

δεν εχει την πιο ερωτικη φωνη ο κυριος?? οχι πειτε!

Αχ ναι...

Ινακι, εγω τη Ντορα μας θα τη χρειαστω εντος εβδομαδας για να κανονισω το γαμο του μεγαλου μου!!! χαχα

καλημερααααααα

Έλα μη βιάζεσαι...μπορείς και τέλος εβδομάδας!!!!

emενα μεσα στη γκρινια κ τα δυο...κ αντε τη μεγαλη τη μαλωνω του μικρου του τα γραφω για οταν μεγαλωσει

Χαχα! Καλό!!!!

η παιδιατρος ειπε οτι infarix κ synforix μπορει να γινουν μαζι... για τον asterix δεν ειπε τιποτα! μπουχαχαχα

Έχεις ρέντα σήμερα!!!

Καλημέρα!!Το παραχεσ@με σήμερα στον ύπνο με τον μικρό....Κοιμόμασταν απο τις 11 και εγώ σηκώθηκα 9 και τον μικρό τον ξύπνησα 10 παρά.....!!!!

Και εμένα βάζει στο στόμα τα πάντα και με μεγάλη μανία αλλά έχει 2 μέρες που το χεράκι έχει γίνει επέκταση του στόματός του!!!!!Δεν φαίνεται όμως να φυτρώνει κάτι........:(

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Σοφού καλωσήρθες!!! Είμαι λουσμένη για παν ενδεχόμενο!!!!

κυριες και κυριοι η ΦΑΜ λουστηκε...μπραβο κοριτσαρα μου , και εις ανωτερα ευχομαι...αντε και στου παιδιου σου το γαμο...αντε!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε Σοφακι...

1 εχω παιδιατρο....θα κανουμε και το εμβολιο του 4 μηνα μαζι γιατι δεν το ειχαμε κανει γιατι ημασταν αρρωστοι...μωρε δεν θα του πεσουν βαρια και τα 2? η παιδιατρος ειπε οτι infarix κ synforix μπορει να γινουν μαζι... για τον asterix δεν ειπε τιποτα! μπουχαχαχα

μπου χαχαχαχα :lol::lol::lol:

αντε καλε μην αγχωνεσαι...και οι δικια μου 2 εκανε τωρα αλλα τιποτα δεν εχει παθει...

Καλημέρααααααα!!!!!!!

Πώς είστε?Μες στην καλή διάθεση???Μπράβο,μπράβο!!

Σιγά να μην κάθομαι να βλέπω Παπακαλιάτη,όλη την ανωμαλία αυτός την έχει σκεφτεί και την έκανε και σίριαλ!!

Είδαμε Avatar,μου άρεσε πολύ αν και στην αρχή λέω τι βλακεία θα είναι πάλι...Αν και είχε στοιχεία από πάρα πολλές ταινίες,Ποκαχόντας,Αντικαταστάτες,Γαλάζια Λίμνη...αλλά ήταν ωραία!!

Δεν τα ετοιμάζω από τώρα καλέ τα γενέθλια,απλά παίρνω ιδέες,ψάχνω διάφορα,μιλάω με μια φίλη μου που είναι εξπέρ σε αυτά τα θέματα...και από Σεπτέμβρη θα αρχίσω τις φουλ ετοιμασίες!!

Αλέκα όποτε χρειαστείς για τους γάμους των παιδιών....εδώ η καλή διοργανώτρια!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε 11-8 (η μπέμπα δηλαδή,εγώ δε βολευόμουν με τίποτα χτες,είχα και τρομερό πονοκέφαλο και όλο στριφογυρνούσα στο κρεβάτι),ήπιαμε το πρωινό μας γάλα και τώρα χαλαρώωωωωνουμε,σιδέρωσα κάποια ρούχα,έχω κι άλλα και ένα πλυντήριο για άπλωμα...τέλεια....

Τι παλιόκρυο είναι αυτό??Εγώ την άρπαξα την πούντα μου πάντως...

Τραγικό αυτό που έγινε στην Κύπρο με το πρόωρο μωράκι....

oCxsp2.png

μπαινω για μια γρηγορη καλημερα..τι καιρος ειναι αυτος ξεπαγιασα με το που βγηκα στο μπαλκονι μπρρρ..και ως συνηθως μολις βαζω πληντυρια ο καιρος ειναι για βροχη..:evil::evil:

:-D

Διαφημίσεις

μολις κοιμηθηκαμε... αν κ δεν το βλεπω για πολυ γιατι τρυπανε απο πανω....

φαμουλα η παιδιατρος μου ειπε οτι ξεκιναω με μηλο κ ανα 2 μερες προσθετω αχλαδι μπανανα πορτοκαλι.... εγω μπορει σε καποια φρουτα να το κανω κ τρεις.... παντως σημερα εβαλα περισσοτερη μπανανα κ λιγοτερο πορτοκαλι κ δεν μου το πεταξαν στα μουτρα:tongue:

baJfp2.png

Επιτέλους!!! τον ατελείωτο έχετε!!!! σελίδες από χθες το βράδυ στις 10???

Καλημερούδια!!! ο αγκαλίτσας μου χθες ήταν μεσα στη μίρλα, αλλά το βράδυ ευτυχώς βγήκε!!! :) και όλη μέρα κοιμηθηκε 1,5 ωρα το πολύ! κοιμήθηκε το βράδυ στις 11 και κάτι και ξυπνησε το πρωί 9:15 παρόλο που κατα τις 7 χτυπησε το κινητο του άντρα μου που το ειχε ξεχασει μεσα στο δωματιο του μικρού!!! ετσι και μου τον ξυπνουσε, θα τον σκότωνα!!! ηρθε μια φίλη για καφέ, τον κρατησε και λιγάκι για να με ξεκουρασει, και πριν καμια ωριτσα εφυγε, ξανατάισα τον μικρό και κοιμηθηκε. αντε να δουμε για πόσο!!!

Κοριτσάκια μου να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!!!

Μαράκι πολύ μ' αρεσει το Insatiable... κορυφαίο!!!

Η ΦΑΜ λούστηκε! Εγώ να δούμε πότε θα λουστώ!!!

Χθες δώσαμε και ενα ψιλοματς με τον Παντελή... βασικά, εγώ έλεγα, αυτός άκουγε!!! είπαμε να κραταει λίγο παραπάνω τον μικρό για να μην ειναι όλο πάνω μου, αλλά από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει!!! του είπα ότι καταλαβαίνω ότι ειναι κουρασμένος από τη δουλειά, αλλά το ότι εγώ είμαι όλη μέρα στο σπίτι δε σημαίνει ότι δεν κουραζομαι. παίρνει το μωρο όταν του λέω "κρατα τον να παω τουαλέτα, κρατα τον να πλυνω τα πιατα, κρατα τον να κάνω αυτό, να κάνω εκείνο"... πειράζει δηλαδή να τον κρατησει για να καθήσω να χαλαρώσω κι εγώ??? δε θυμάμαι από πότε έχω να χαλαρώσω στον καναπέ!!! κουβέντα δεν είπε! μετά πήγα στο μπανιο με το μωρο αγκαλια (που ήταν και όλο γκρινια χθες, όπως προέγραψα) και εκλαψα και ξέσπασα!!! και μετα πηγα στην κρεβατοκάμαρα, δεν ηθελα να παω στο σαλόνι μαζί του. βγηκε εκανε τσιγαρο και ηρθε μετα αυτός στην κρεβατοκαμαρα και αρχισε να ασχολείται με τον μικρό. οπότε, τον αφησα και σηκωθηκα. πάλι για δουλειές σηκώθηκα, αλλά τουλάχιστον ασχολήθηκε λίγο με το μωρό. τον έπαιξε, τον έκανε μπάνιο, τον ετοίμασε και μου τον εφερε να τον θηλάσω. ααααααααααααααχ!το ευχαριστήθηκα! δηλαδή, πρέπει να το πω για να το κάνει? η υποτυπώδης λογική δεν τα λέει αυτά τα πράγματα??? θα το κάνω σύστημα από εδώ και πέρα, δε γίνεται... θα σπάσουν τα νευρα μου!!! φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφου.... εκπνοή... και... ηρεμία!!!! είμαι οκ! και ούτε μούτρα κράτησα, αλλά να μη γίνομαι και ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin της υπόθεσης... αν είναι έτσι να παίρνω το μωρό 1 φορά το μήνα να πηγαίνω 10 μέρες στη μανα μου για να ξεκουραζομαι κι εγω... θα του αρέσει? δε θα του αρέσει!!!

Κι εδώ έχει κρύο, αλλά έχει και πολύ αέρα!!! Αλλά εχει τρελό ήλιο!!!

το απόγευμα θα παμε Βέροια να δουμε για φωτογραφους. ρωτησα σε εναν εδώ Θεσ/νικη και μου ειπε: ένα άλμπουμ ψηφιακό διαστ.30x45 με 100-150φωτο, 2 μικρότερα για τους κουμπάρους, και 2 αλμπουμ για τη βάφτιση, 150φωτο στο χερι και 4 dvd: 2300ε. αν βαλουμε αναλογικές φωτο βγαίνει γύρω στα 500ε λιγότερο, αλλά ήταν πολύ ωραία δουλειά και στην τελική είναι αυτό που σου μενει από τον γάμο... yasemi, πώς σου φαίνεται η τιμή??? εσείς ξέρετε απ' αυτά!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...