Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να τα χαιρομαστε....1/2 χρονο ζωης εσεις!:cool:

ναι....σημερα το πρωι που ερχομουν στη δουλεια....ενιωθα πολυ σουπερ...και σκεφτηκα ότι δε περιμενα ποτε απο εμενα να εχω τετοια χαλια και να ειμαι τοσο ευτυχισμενη...:rolleyes:...(φτου φτου)....

Αν ελειπαν και τα παλιοκιλα, δε σου λεω τιποτα :D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι....σημερα το πρωι που ερχομουν στη δουλεια....ενιωθα πολυ σουπερ...και σκεφτηκα ότι δε περιμενα ποτε απο εμενα να εχω τετοια χαλια και να ειμαι τοσο ευτυχισμενη...:rolleyes:...(φτου φτου)....

Αν ελειπαν και τα παλιοκιλα, δε σου λεω τιποτα :D

anτε καλε ...αφου φυγαν τα πιο πολλα...κατι ψιλα μειναν:tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

anτε καλε ...αφου φυγαν τα πιο πολλα...κατι ψιλα μειναν:tongue:

τα ψιλα μαρη...13 κιλα...παναγια μου....το μονο καλο μου ειναι ότι τα εχω πια παντου...δεν 'πεταει' κατι συγκεκριμενο...όλα πετανε λεμε :):)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε Σοφακι...

1 εχω παιδιατρο....θα κανουμε και το εμβολιο του 4 μηνα μαζι γιατι δεν το ειχαμε κανει γιατι ημασταν αρρωστοι...μωρε δεν θα του πεσουν βαρια και τα 2? η παιδιατρος ειπε οτι infarix κ synforix μπορει να γινουν μαζι... για τον asterix δεν ειπε τιποτα! μπουχαχαχα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

αλεκα παλι διαμαρτυρεσαι για τα κιλα?????????????

ρε παλιοσυμπεθερα εσυ τουλαχιστον πρεπει να με καταλαβαινεις.....θυμασαι...τι καλα λογια ελεγε ο συμπεθερος στις φωτο...για δειξε καμια τωρα να σκιαχτει...:tongue:...πως θα γινει ο γαμος των παιδιων?? Πρεπει να σουλουπωθω....Λεω του Νικου καμια φορα 'δεν ειμαι πολυ ομορφη χοντρη?' (ετσι μη νομιζει οτι κατεθεσα τα οπλα...:cool:)...δεν εισαι χοντρη μου λεει ο δολιος....αυτος ειπαμε ...ανωμαλος....Αν με παρατησει ομως πώς θα βρω αλλον, με τετοια χαλια??:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ευχαριστουμε Σοφακι...

1 εχω παιδιατρο....θα κανουμε και το εμβολιο του 4 μηνα μαζι γιατι δεν το ειχαμε κανει γιατι ημασταν αρρωστοι...μωρε δεν θα του πεσουν βαρια και τα 2? η παιδιατρος ειπε οτι infarix κ synforix μπορει να γινουν μαζι... για τον asterix δεν ειπε τιποτα! μπουχαχαχα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...ξερει αυτη μαρη....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε Σοφακι...

αχ, το πουλακι μου... ζορι τα 2 εμβολια μαζι... εμεις ολους αυτους τους μηνες ετσι καναμε .... ενα κανονικο κ ενα που κανουν τα προωρα. δεν προλαβαιναν να συνελθουν τα μωρακια μου κ τα ξανατρυπουσε... εκλαιγαν αυτα εκλαιγα κ εγω μαζι....

ρε παλιοσυμπεθερα εσυ τουλαχιστον πρεπει να με καταλαβαινεις.....θυμασαι...τι καλα λογια ελεγε ο συμπεθερος στις φωτο...για δειξε καμια τωρα να σκιαχτει...:tongue:...πως θα γινει ο γαμος των παιδιων?? Πρεπει να σουλουπωθω....Λεω του Νικου καμια φορα 'δεν ειμαι πολυ ομορφη χοντρη?' (ετσι μη νομιζει οτι κατεθεσα τα οπλα...:cool:)...δεν εισαι χοντρη μου λεει ο δολιος....αυτος ειπαμε ...ανωμαλος....Αν με παρατησει ομως πώς θα βρω αλλον, με τετοια χαλια??:tongue::tongue::tongue:

α, μαρη! κλαινε οι χηρες , κλαινε κ οι παντρεμενες!!!

baJfp2.png

απο ποντους πως εισαι? εγω εχασα 8 απο κοιλια και 5 απο ποδια....και 6-7 ποπο...

κοιτα....σου δινω μετρησεις και βγαλε εικονα.....

βυζι 106 (+3), μεση 87 (+9), κοιλια χαμηλα 112 (+11), κωλος 114 (+:cool:, μπουτι 64 (+4), γονατο 47, μπρατσο 31.5....σε γενικες γραμμες ψιλομαζευω. Στις παρενθεσεις σου γραφω τους επι πλεον ποντους που εχω (απο αυτην την εγκυμοσυνη) ...σε αυτην την εγκυμοσυνη εχασα πιο ευκολα επανω αλλα δυσκολευομαι στον κωλο....στην προηγουμενη ημουν σαν παλαιστης χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

δε σου γραφω τους ποντους που ημουν όταν πηγα να γεννησω γιατι θα γελας...ενας σου λεω...η περιφερεια της κοιλιας ακουμπαει το 1.5 μετρο μπουχαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

παω κουκλες...παω να βγαλω το μεροκαματο...θα μπω μετα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...