Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι κανεις εδω???????????

σοφια και αλεκα χρονια πολλα!!!!!!!να τα χιλιασετε!!!!περασαν 2 χρονια σοφια ε?????και μετα ρωμη!!!με την πτηση την πρωινη των 9!τι ωραια!και εβρεχε συνεχεια απο οτι θυμαμαι!

αρινα μια χαρα μενεις εγκυος χωρις περιοδο.η ωορηξια γινεται αλλα περιοδος δεν σου ερχεται.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ολη μερα και ολη την εβδομαδα για καλο δικο σας ειναι μην μιλας δεν παει στα κλαρινα εγω ειμαι με τον αντρα σου.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ τι να κανω κορη εξοριστου ειμαι με καταλαβαινεις

ααα εδω θα σε απογοητευσω.... ο καλος μου είναι καπηταλόσκυλο του κερατα και φουλ της αντιθετης ιδεολογίας, αλλά δεν πειράζει μωρε ειναι πολύ λεπτη η γραμμη που χωριζει τις 2 ιδεολογιες!

δεν νομιζω .... ολα μαζι θα του βγουνε:tongue:????

εχω την εντυπωση οτι πονανε οταν πεταγεται η μυτουλα...

ξερω κ εγω με λυσσα και μανια δαγκωνει οτι βρει!

Στον Δημητρη δεν καταλαβα ποτε εβγαλε δοντι αυτος εδω εχει ξεπατωθει απο τον πονο κλαει στον υπνο του μερικες φορες και τρωει την κουβερτα

και ο δικος μου

Τι να του πω μαρή ότι είμαστε συμπεθέροι....χα χα χα

σβησε και αυτο το μηνυμα μην το δει! ναι μαρη, ασε που θα είναι κ στον γαμο των παιδιών!!! να πεις χαιρετισμους από τον Χρηστο τον Νιόπλια!

πειτε μου και για τα παρασινα κακακια..

και εμας ετσι ειναι μας ειπε φυσιολογικό να ανησυχησω αν δω κοκκινο

εμεις παντως εχουμε πρασινα ματια

εμενα ο μπουφος ειχε να διαλεξει αναμεσα σε πρασινα και καστανα και πήρε τα καστανά, από τωρα δεν εχει γουστο το οργιο!

Βρε κορίτσια έπρεπε να μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και να βγαίναμε στο μπαλκόνι τώρα......Θα μας είχαν χωρίσει οι άντρες μας....

χαχαχα στην ταράτσα για ladies night

ο συμπέθερος ειναι από την πόλη της Λευκαδας ή γυρω στα χωριά? εγώ εμενα απέναντι απο την πανεμπορική και μετα πίσω από τα ντια που με εχανες που με εβρισκες ολο κοντα σε σουπερ μαρκετ

ειναι κανεις εδω???????????

σοφια και αλεκα χρονια πολλα!!!!!!!να τα χιλιασετε!!!!περασαν 2 χρονια σοφια ε?????και μετα ρωμη!!!με την πτηση την πρωινη των 9!τι ωραια!και εβρεχε συνεχεια απο οτι θυμαμαι!

αρινα μια χαρα μενεις εγκυος χωρις περιοδο.η ωορηξια γινεται αλλα περιοδος δεν σου ερχεται.........

εγω εδω! αλλά πάω να δω το παπισσα ιωαννα

μπράβο σοφάκι ωραια μου την εφερες πάλι εγω θα καθαρίσω? ουφ και πως βαριεμαι!!!

τελος πάντων!

άντε τα πάνω πάνω.... όσα βλεπει η πεθερά!

s11629.gifs9989.gif

καλέ τι αφήσατε εδώ.... ενα τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό βρήκα.... μαρίνα ξεχασες την τσόντα ή μηπως την αφησες για το Ντοράκι??? άννια μαζεψα και την πάνα με τα πράσινα σκατα, καλέ αυτα μοσχομυρίζουν όχι όπως του δικού μου και ένα ταπερ με ντολμαδάκια είναι στο ψυγείο!!!

Μαρίνα να υποθεσω οτι η φωτό του ΤΣΕ σε μια κορνιζα καρδούλα που γράφει je t'aime ειναι δική σου? την βάζω στο ντουλάπι μη χαθει!!! :D

καληνυχτααααααααααα

σηκωθηκα να ταισω, εχει και παλιοαερα και δε μπορω να κοιμηθω......

δεν θα το γιορτασετε:tongue:?

εγω του εκοψα τη φορα με τα απογευματινα:mrgreen:

τι να γιορτασω...μου εχει ερθει η τεταρτη περιοδουλα μου....

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ?????????

:lol::lol::lol: μουτ αρεσει που εκανες και αναμεταδοση....

εγω βλέπω.........

Οταν δεν έχεις περίοδο πως μένεις έγκυο μου λέτε;;;;;;;;;

η ωορρηξια γινεται πριν ερθει η περιοδος και αν δεν γονιμοποιηθει το ωαριο, τοτε αυτο γιενται περιοδος. και επειδη ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι, παντα προσεχεις.

πόσο καιρό εχεις να κοιμηθείς 8-10 ωρες;;;;

εγω αν εξαιρεχω 2-3 φορες, θα εχω και κανα τεσσαρι χρονια....:roll:

ασε μας ρε κοπελια που θες να ξερουμε κοψτε τα ντολμαδακια ασε μας νυχτιατικα ρωτα την αλεκα αυριο

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τα πρασινα λεει δεν πειραζει...τα πολυ σκουρα μονο φοβομαστε...

Βρε κορίτσια έπρεπε να μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και να βγαίναμε στο μπαλκόνι τώρα......Θα μας είχαν χωρίσει οι άντρες μας....

α εμενα ετοιμαζεται απο τωρα...με τοσα μηνυματα στο φορουμ θα μου ερθει οπου να'ναι το χαρτι....

παω να ξαναξεραθω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!!!!

μα καλα.. δεν ειναι καμια εδω???? ολες κοιμοσαστε?????????

αχ, σοφακι περασαν.... πως δεν θυμαμαι.... μολις γυρισες μου ειπες οτι ησουν εγκυος κ μετα σε ειδα στον υπνο μου κ ημουν σιγουρη οτι ημουν κ εγω:)

baJfp2.png

Έχω μια τρελή όρεξη σήμερα :tongue:! Και έχω κοιμηθεί μόλις 4 ώρες :rolleyes:... Λέω να πάω μια βόλτα για ψώνια... με τα κιλά που έχω, δεν μου κάνει τίποτα. Άσε που πριν φορούσα όλο στενά και τώρα...

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

μην το λες , μην το λες!!!! εγω σου λεω οτι θα το ευχαριστιουντουσαν κιολας!!! εμεις εξω, αυτοι μεσα να παιζουν!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα, κατι σαν την πολυκατοικια ενα πραγμα που βγαινουν ολες οι κυραδες εξω και κουτσομπολευουνε!!!

:lol::lol::lol:

μπράβο σοφάκι ωραια μου την εφερες πάλι εγω θα καθαρίσω? ουφ και πως βαριεμαι!!!

τελος πάντων!

άντε τα πάνω πάνω.... όσα βλεπει η πεθερά!

s11629.gifs9989.gif

καλέ τι αφήσατε εδώ.... ενα τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό βρήκα.... μαρίνα ξεχασες την τσόντα ή μηπως την αφησες για το Ντοράκι??? άννια μαζεψα και την πάνα με τα πράσινα σκατα, καλέ αυτα μοσχομυρίζουν όχι όπως του δικού μου και ένα ταπερ με ντολμαδάκια είναι στο ψυγείο!!!

Μαρίνα να υποθεσω οτι η φωτό του ΤΣΕ σε μια κορνιζα καρδούλα που γράφει je t'aime ειναι δική σου? την βάζω στο ντουλάπι μη χαθει!!! :D

καληνυχτααααααααααα

κορυφαιο και αυτο το μηνυμα!!

ειχα κατι νευρα γιατι η μικρη παλι τα ιδια μου εκανε το βραδυ...αλλα μου φτιαξατε την διαθεση κοριτσια :cool::cool:

ΑΑ της εδωσα και Ντεπον στις 6 αλλα ηρεμησε μονο για μια ωρα :confused:

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=6uB4lT5CblA&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=6uB4lT5CblA&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημέρα μητερούλες !!!!

Μπαίνω μόνο να ευχηθώ και φεύγω....

Αλεκάκι να χαίρεσαι το αγοράκι σου που γίνεται σήμερα 6 μηνών !!!! (μισός χρόνος )

Κι εσείς Mamageor χαρούμενα πέμπτα μηνογενέθλια στον μπούκη !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...