Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα ρε μαμωτο ήταν παρα πολύ ησυχος αλλά ταλαιπωρειται να πάρει με τα δοντακια του? αμα σκασουν τα ουλα θα σταματησει να πονάει?

δεν νομιζω .... ολα μαζι θα του βγουνε:tongue:????

εχω την εντυπωση οτι πονανε οταν πεταγεται η μυτουλα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα ρε μαμωτο ήταν παρα πολύ ησυχος αλλά ταλαιπωρειται να πάρει με τα δοντακια του? αμα σκασουν τα ουλα θα σταματησει να πονάει?

Στον Δημητρη δεν καταλαβα ποτε εβγαλε δοντι αυτος εδω εχει ξεπατωθει απο τον πονο κλαει στον υπνο του μερικες φορες και τρωει την κουβερτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

να καλέσεις και τον προπονητή τον Νιόπλια είναι θείος του συμπεθερου αμα του πεις για εμας και τον μπεμπη θα χαρει πολύ! ποιον εχεις κονε?

Τι να του πω μαρή ότι είμαστε συμπεθέροι....χα χα χα

δεν νομιζω .... ολα μαζι θα του βγουνε:tongue:????

εχω την εντυπωση οτι πονανε οταν πεταγεται η μυτουλα...

Αν σου πω οτι ο μεγαλος τα εβγαλε σχεδον ολα μαζι7 τα πρωτα μετα τιποτα και απο 10 εως 12 μηνων ειχε βγαλει σχεδον 8 14 μηνων που βαφτιστηκε τα ειχε σχεδον ολλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε κοριτσια ασχετο αλλα εμενα κανει συνεχεια πρασινα κακα εδω και παρα πολυ καιρο γιατι??σπανια να ειναι κιτρινα..ασχετο αλλα προχτες σιδερωσα 3πληντυρια και εχω να βαλω 4πως τα καταφερνουμε ρε παιδια και παντα πλενω ρουχα ε??ευτυχως εχω και εσας να λεω τον πονο μου..

:-D

Διαφημίσεις

Στον Δημητρη δεν καταλαβα ποτε εβγαλε δοντι αυτος εδω εχει ξεπατωθει απο τον πονο κλαει στον υπνο του μερικες φορες και τρωει την κουβερτα

αυτο με το φαγωμα της κουβερτας, τι κολλημα ειναι????? εμεις τρωμε οτι πλησιαζει στο στομα μας.... απο το χερι μας. το κουκλακι ,τον ωμο μου, το δικο μου χερι κ παει λεγοντας.... γκρινια εχουμε μπολικη κ σαλια ....ουουου! ολος ο λαιμος χαλια γινεται! αλλα προς το παρον το βραδυνο δεν εχει χαλασει...

Αν σου πω οτι ο μεγαλος τα εβγαλε σχεδον ολα μαζι7 τα πρωτα μετα τιποτα και απο 10 εως 12 μηνων ειχε βγαλει σχεδον 8 14 μηνων που βαφτιστηκε τα ειχε σχεδον ολλα

πλακα κανεις:shock:

μια χαρα! μια κ εξω ολα τα δοντια!!!

ασχετο .... στο φουμπου... για ποιον ζαφειρη γυμναστη μιλας???? εναν νικαιωτη

baJfp2.png

ρε κοριτσια ασχετο αλλα εμενα κανει συνεχεια πρασινα κακα εδω και παρα πολυ καιρο γιατι??σπανια να ειναι κιτρινα..ασχετο αλλα προχτες σιδερωσα 3πληντυρια και εχω να βαλω 4πως τα καταφερνουμε ρε παιδια και παντα πλενω ρουχα ε??ευτυχως εχω και εσας να λεω τον πονο μου..

και εμεις το ιδιο λες και τα κανουμε επανω μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμενα τα βαζει ολα στο στομα αυτο το ενα που εχει μονο γρατσουναει δεν φαινετε κατι αλλο..αλλα ασπριζουν και φουσκωνουν πολυ αλλα 3..και εμενα εχει χαλασει το προγραμμα του..και πολυ πολυ πολυ γκρινια...

:-D

Διαφημίσεις

κ εμενα πρασινα ειναι πλεον τα κακα τους κ απο την πεμπτη που φαγανε κ μπανανα ειναι κ σφιχτα.... κ παρ΄ολο που χθες κ σημερα εβαλα κ πορτοκαλι δεν ειδα να αραιωνουν λιγο...

baJfp2.png

τελεια! και τι δουλεια κάνετε? τον γνωρι΄σες στη δουλεια ή πριν δουλεψεις?

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από δευτέρα λυκείου ...Είναι πολύ μεγάλη ιστορία η δική μας....Στην εταιρεία του πήγα πριν 6 χρόνια ....όταν τελείωσα τη σχολή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...