Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α εδω ειναι αλλο θεμα εγω ειμαι υπερ να παλευουμε για τα δικαιωματα μας αν σκεφτομαστε ολοι ετσι δεν θα κανουμε τιποτα συγνωμη αλλα πεσατε στη κορη του Τσε Γκεβαρα

μωρε καλά δεν λέω αλλά όλη μέρα?

εχουν βεβαια κ δίκιο ΄γιατι την έδρα του νέου δημου την παιρνουν από την πόλη τους κ την πάνε σε ενα χωριο, ετσι θα σβήσει κ η πόλη κ θα εχουν χασιμο στις δουλειες! αλλά οχι κ όλη μέρα βρε παιδί μου!

Εμένα μόλις κοιμήθηκε....συμπεθέρα θα έρθεις ποτέ Αθήνα να σε γνωρίσουμε;;;;

ο συμπέθερος λέει μια κ καλή στον αρραβωνα! :tongue:

θα κανονισουμε πάντως τωρα προσπαθω να τον ψησω να ερθουμε αθηνα για αγιο πνευμα .... ειδωμεν! το πολύ πολύ να του κανω απεργια απο τα πυροτεχνηματα μεχρι να πει το ναι!!!

μπραβο στη νυφούλα μου καλό κοριτσακι που κοιμηθηκε, ο δικός μου χορευει!

Α ποια θα κατεβασει το sex and the city την ταινια να δουμε τιποτα αυριο???

κ εγω θελω!

χαχαχα Κατερινακι! ε δεν μπορει αμα το κανεις αυτο θα γινει διασημος ο μικρος σου

Yasemi για δοκιμασε να της τα βρασεις λιγο τα φρουτα για αρχη...εγω χθες της εδωσα μηλο βρασμενο (λενε στον ατμο δεν χανει τις βιταμινες...θα το δοκιμασω) και μια χαρα της αρεσε, σημερα που απλα το ετριψα ξυνιζε το μουτρακι της!

ε μα που θα πάει! εδω πήρα σβαρνα την ομαδα του ΠΑΟ να βγαζω φωτο (που κανονικά ντρεπομαι!) κάποια στιγμη θα τον δειξουν τι στο καλό, ο Χρηστος λέει να στειλουμε μια φωτο ντυμενο βαζελάκι στα πρασινα νεα!

4-6 ωρες συνεχομενα και μετα κανει το ψαρακι...σαν να την ενοχλει το στομαχι της, δεν ξερω...την παιρνει ο υπνος και ξαφνικα τιναζεται...και ετσι μας παει μεχρι τις 6 το πρωι

πόσο καιρό εχεις να κοιμηθείς 8-10 ωρες;;;;

και εγω θελω να παω να το δω...αληθεια κυκλοφορει στο ιντερνετ??γιατι στο σινεμα βγαινει 27μαιου..αμα ξερει καμια θελω να το κατεβασω και εγω αλλα με υποτιτλους γιατι βαριεμε να ψαχνω το λεξικο..χα:lol:

αμα κάνετε υπομονή σε λίγες μερες θα το εχω, είναι ενας φίλος του Χρηστου εχει dvdαδικο και γενικα κατεβάζει κ από ιντερνετ οτι του ζητησω την επομενη μου το φερνει, αν το παρω αυτες τις μέρες το αντιγραφω και το στελνω με μειλ

Διαφημίσεις

πόσο καιρό εχεις να κοιμηθείς 8-10 ωρες;;;;

συνεχόμενες εγω πάντως απο τα μεσα της εγκυμοσύνης!!! αλλά γενικά ειμαι τυχερη κοιμαμαι πολλές ωρες το πρωι αλλα ανα 2 ωρες τον ταιζω

συμπεθέρα πριν το μωρο δουλευες? αν ναι θα γυρίσεις στη δουλεια?

ε μα που θα πάει! εδω πήρα σβαρνα την ομαδα του ΠΑΟ να βγαζω φωτο (που κανονικά ντρεπομαι!) κάποια στιγμη θα τον δειξουν τι στο καλό, ο Χρηστος λέει να στειλουμε μια φωτο ντυμενο βαζελάκι στα πρασινα νεα!

............................

συνεχόμενες εγω πάντως απο τα μεσα της εγκυμοσύνης!!! αλλά γενικά ειμαι τυχερη κοιμαμαι πολλές ωρες το πρωι αλλα ανα 2 ωρες τον ταιζω

συμπεθέρα πριν το μωρο δουλευες? αν ναι θα γυρίσεις στη δουλεια?

Ναι μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω. Ναι θα γυρίσω.Το πότε δεν το ξέρω μάλλον μετά το γάμο τα έχω καλά με το αφεντικό(ο άντρας μου είναι)χα χα.

Διαφημίσεις

Ναι μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω. Ναι θα γυρίσω.Το πότε δεν το ξέρω μάλλον μετά το γάμο τα έχω καλά με το αφεντικό(ο άντρας μου είναι)χα χα.

τελεια! και τι δουλεια κάνετε? τον γνωρι΄σες στη δουλεια ή πριν δουλεψεις?

καληνυχτα ινακι κ ελπιζω να κοιμηθητε λιγο παραπανω

πω πω... μην μας ματιασω μου φαινονται μακρυνα πλεον τα ξενυχτια.... μπορει να με ξεπατωνουν στην διαρκεια της ημερας αλλα με αποζημιωνουν το βραδυ τουλαχιστον...

baJfp2.png

καληνυχτα ινακι κ ελπιζω να κοιμηθητε λιγο παραπανω

πω πω... μην μας ματιασω μου φαινονται μακρυνα πλεον τα ξενυχτια.... μπορει να με ξεπατωνουν στην διαρκεια της ημερας αλλα με αποζημιωνουν το βραδυ τουλαχιστον...

εμένα ρε μαμωτο ήταν παρα πολύ ησυχος αλλά ταλαιπωρειται να πάρει με τα δοντακια του? αμα σκασουν τα ουλα θα σταματησει να πονάει?

μωρε καλά δεν λέω αλλά όλη μέρα?

εχουν βεβαια κ δίκιο ΄γιατι την έδρα του νέου δημου την παιρνουν από την πόλη τους κ την πάνε σε ενα χωριο, ετσι θα σβήσει κ η πόλη κ θα εχουν χασιμο στις δουλειες! αλλά οχι κ όλη μέρα βρε παιδί μου!

ναι ολη μερα και ολη την εβδομαδα για καλο δικο σας ειναι μην μιλας δεν παει στα κλαρινα εγω ειμαι με τον αντρα σου.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ τι να κανω κορη εξοριστου ειμαι με καταλαβαινεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...