Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΦΑΜούλα λιγότερο και από βδομάδα,τι τέλεια!!!!

Θα είχα τρελαθεί από την αγωνία μου!!!

Μου πέρασε η ανησυχία,κλωτσάει και η μικρή πού και πού,οπότε είμαι εντάξει τώρα!!!

Έχουμε το ca_te_rinaki αλλά μάλλον έχει καιρό να μπει!!

Αχ βρε annia μου κρίμα...Δεν ξέρω και πού μένεις,να σου φέρω ένα ταπεράκι περνώντας!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγκρατήσουουουουου...

Τουλάχιστον εσύ Χριστούγεννα θα είσαι σπίτι σου και όλο και κάνα μελομακάρονο θα φας και τότε,εγώ ακόμα δεν ξέρω πότε θα μας τιμήσει η μικρή!!!

oCxsp2.png

Ευχαριστω Ντορακι για τις πληροφοριες!!!

Κι εγω σουπιτσα εχω σημερα αλλα ειναι ψαροσουπα...

ΦΑΜ 6 ημερες!!!!Αντε κοριτσι μου με το καλο!!!!

Αννια μου γιατι δεν πετυχαν τα μελομακαρονα?Κριμα..:(

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κορίτσια καλησπέρα σας!!!! εδώ είμαι και εγώωωωωω!!!

είχα πολύ καιρό να μπώ, έτρεχα να παρουσιάσω την πτυχιακή μου, κορίτσια έχω ευχαριστα νέα πήρα το πτυχίο μουυυυυυυυυυυυ, ελπίζω σύντομα να έχω και νέα για το μωράκι μου!

περνάει γρήγορα ο καιρός αλλά δεν μπορεί και ο μικρούλης μου να βγεί λίγο νωρίτερα??? είδα φωτογραφίες από τον κούκλο της αλέκας και ζήλεψα! πρίν 10 μέρες πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι τεμπελάκος και μπορεί να μου πάρει μέρες και από τον 10ο, αυριο έχουμε πάλι ραντεβού!!!

διαβάζω για γλυκάκια ε? τι κακό και αυτό τρώω συνέχει γλυκά και πολύ λίγο φαγητό, οι γονείς μου έχουν φούρνο και η μαμά μου εφτιαξε κάτι μελομακάρονα θεικά, πεντανόστημα.

προχθές έκανα και εγώ κουραμπιεδάκια αλλά ακολούθησα τη συνταγή κατα γράμμα και μου βγήκε λίγο βαρύ στη γεύση εξαιτίας του βούτυρου, έβαλα όλο βούτυρο γάλακτος, αλλά εντάξει και αυτοί καλοί ήταν, γλυκο να'ναι και οτι να'ναι :D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου Τιεχετε παθει ρε με τα μελομακαρονα?Δεν υπαρχει μερα που δεν το συζητατε.Ελινακι πλακα κανεις με τη μαμα σου δεν ειναι δυνατον μπραβο της που μετα απο αυτο αποφασισε να κανει και αλλο ταπα θα εβαζα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ πως να ειναι να εχεις 2ζουζουνια μεσα στην κοιλια αραγε??εδω ενα εχουμε και μας τρελεναι στο κλωτσομπουνιδι φαντασου 2..χα χα..

η πιεση σου πως ειναι??

χαααααλια!!!!!! χθες ειχα 15 με 9 ... σημερα δεν εχω μετρησει ακομη.... ειμαι πολυ πρισμενη κ φοβαμαι τι θα δειξει!!!

οσο για τα δυο , εχει πλακα!!!! νομιζω οτι εχω καταπιει εναν σεισμο.... ωρες ωρες ομως εχω μεγαλη περιεργεια για το πως θα ηταν μια μονη εγκυμοσυνη....

baJfp2.png

caterinaki συγχαρητηρια για το πτυχιο σου!!!

Λοιπόν Ελινάκι,το μωρό μέχρι να μάθει να γυρνάει μόνο του μπρούμυτα και ανάσκελα (4,5 μηνών περίπου),το βάζουμε στο πλάι.

Αν το έχουμε μπρούμυτα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου και αν είναι ανάσκελα,μπορεί να πνιγεί από τις γουλίτσες του.

Επίσης,επειδή τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται μικρούλια,το μαξηλάρι-σφηνάκι δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό γιατί το μωρό μπορεί και γυρνάει μέσα σε αυτό.Το καλύτερο είναι να κάνεις μια πετσετούλα ρολό και να στηρίξεις την πλατούλα του σε αυτό.Το σφηνάκι είναι μετά τα 4,5-5 κιλά.

Αυτά τα ολίγα!!!

Έφτιαξα μια κοτόσουπα τρελομυρωδάτη,περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να φάω!!!

annia τι έκανες,τελικά πήρες μελομακάρονα???

βρε doraki δεν παιζεσαι!!!! κ δεν ειναι μονο που τα γραφεις , ειναι οι ατιμες οι περιγραφες που κάνεις κ νομιζουμε οτι μας μυριζει μεχρι εδω!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...