Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρακι να σου πω την αληθεια αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα,οχι δεν θα ηθελα τουλαχιστον στο αμμεσο μελλον θα ηθελα να χαρω λιγο τα παιδακια μου και τον αντρα μου

sωστη σε βλεπω......αν και απ οτι εχω καταλαβει ο αντρας σου και να σε κοιταξει μονο εσυ μενεις εγγυος!:mrgreen::mrgreen:

Σοφια μου μαλλον δεν εισαι αλλα κανε βρε κοριτσι ακομα ενα τεστακι! ετσι για σιγουρια:rolleyes:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sωστη σε βλεπω......αν και απ οτι εχω καταλαβει ο αντρας σου και να σε κοιταξει μονο εσυ μενεις εγγυος!:mrgreen::mrgreen:

αμα σου πω οτι δεν το καταλαβα??εχει ποτισει και η δικη μου βαφη:rolleyes::lol:

:-D

ρε κοριτσια...ποια ηταν η κοπελα που εγινα φιλη στο φεις?? λουσυ εσυ εισαι??

Εμείς βρε είμαστε φίλες εδώ και καιρό... Με ξέχασες???:confused:

Περαστικούλια στην πριγκήπισσα...πολύ χαίρομαι που το γλίτωσε το χειρουργείο!!!

Lucy μου περαστικά στη ζουζούνα σου!

ti

Λουσυ περαστικουλια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά... Για να δούμε...:(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

αμα σου πω οτι δεν το καταλαβα??εχει ποτισει και η δικη μου βαφη:rolleyes::lol:

μενεις εγγυος πολυ ευκολα βρε!!:tongue::tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

μπραβο αννια!!!!!ευτυχως δεν θα κανεις αποξεση!θα παρεις την αντιβιωση σου και ολα θα πανε καλα!!!

σοφιααααααααααααα!απο τις 4 χωρις περιοδο???κανε πουλακι μου ενα με πρωινα ουρα,ειναι αρκετες οι μερες!

doraki η εσθηρ γεννηθηκε 22 δεκεμβρη σωστα?που σημαινει οτι ειναι 5 μηνων περιπου σωστα??γι"αυτο το παιδι κανονιζεις γενεθλια τρελεγκω???????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mamageor να τους παρετε και τα...........σωβρακα:lol::lol::lol::lol:!ακους εκει χωρις να ρωτησουν!

επισης ποια ειναι η σοφια πετρακη που την εχετε φιλη οι περισσοτερες απο εσας στο φεις?

ποια ειχε βαλει ενα λινκ απο ενα καφε,η αννια????ουτε εγω ουτε το doraki καταλαβαμε γιατι εγινε ντορος.πειτε καλε!την μια σελιδα διαβασα αλλα δεν ειδα κατι μεμπτο........:roll::roll::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Εμείς βρε είμαστε φίλες εδώ και καιρό... Με ξέχασες???:confused::(

ειμαστε στο φεις>> καλα ειμαι χαζη, για να τσεκαρω.....

το διαβασα και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1948.html

ευτυχως ....θελημα θεου....

η μυτη του μπεμπη απο το απογευματακι ειναι κοκκινη ...γιατι οεοοοοο?

γιατι οχι? οεο?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...