Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Annia χαίρομαι που δεν θα ταλαιπωρηθείς άλλο...

Νατασούλα, δεν χρειάζεται να συγχύζεσαι. Πες του "εκεί είναι το ψυγείο, εκεί είναι και τα αυγά, πάρε και τηγάνισε... Εγώ θα φάω τα μακαρονάκια μου!"

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για τα λογάκια σας...δεν με έχει πάρει από κάτω...ακόμη...

Πάντως στην πλειοψηφία περνάει στο 6μηνο, αλλά έχουμε καλές ελπίδες να περάσει μέχρι 9 μηνών.

Και για όσες ρωτούν, έχουμε φραγμένο τον δακρυικό πόρο, ο οποίος είναι ένα σωληνάκι που συνδέει τη μύτη με το μάτι. Από τότε που γεννηθήκαμε το αριστερό μας μάτι τρέχει μονίμως δάκρυα και έχουμε συνέχεια τσίμπλες, απλά τις τελευταίες μέρες παράγινε το κακό, (πίεζα και πρασίνιζε όοοολο το μάτι κυριολεκτικά).

Αν δεν περάσει από μόνο του θα χρειαστεί καυτηριασμό, το οποίο γίνεται σε χειρουργείο με νάρκωση...

Σοφάκι δεν τον είπα εγώ χοντρό, αυτός είναι!!! ΜΠουχαχαχαχαχ!!!!

Μαμαγεορ έχω και γνωστή δικηγόρο να σου συστήσω από Θεσσαλονίκη (γνωριμίες από τη δουλειά μου παλιά στην τράπεζα) για δεύτερη γνώμη, αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν ασχολείται με ποινικά... Φυσικά θα το κυνηγήσετε!!!!!

αρε μαρακι χαχαχα..

κοριτσια εχω κοψει σχετικα την πανα στην μαρια της βαζω μονο οταν κοιματε αλλα δεν μου λεει τα τσισα της μονο αν την βαλω στο γιο-γιο τα κανει..να την νβαλω τωρα να κοιμηθει λετε χωρις πανα η θα κλαιω το δωματιο..?

Γιατί δεν βάζεις κάτω από το σεντονάκι το ειδικό τσισομαζώχτη????

χαχα και αν θελει ο Σπυρος τριτο να παρει το μποξερακι με τα μουτρα του αδερφου σου

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

θελω κ κατι αλλο να σας πω αλλα το βραδυ μαλλον....

Άντε μην μας κρατάς σε αγωνία!!!!!

Σήμερα είναι λίγο αρρωστούλα η Νικολέττα μου. Έκανε λίγο πυρετό αλλά είναι μέσα στην τρελή χαρά. Ελπίζω μόνο να μην κολλήσει το μικρό...

Επειδή τώρα το είδα, τί έχει ο Κομποστούλης. Φραγμένο δακρυικό πόρο? Εάν είναι αυτό, μην ανησυχείς. Φτιάχνει μόνο του στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων. Και η Νικολέττα είχε πρόβλημα στο ένα μάτι και διορθώθηκε τελείως ξαφνικά και απότομα όταν ήταν περίπου 8 μηνών.

Περαστικούλια στην πριγκήπισσα...πολύ χαίρομαι που το γλίτωσε το χειρουργείο!!!

... Οπότε και εγώ από αύριο αυγά τηγανητά...... για να μάθει να εκτιμεί.

ΦΑΜούλα πιστεύω να μην χρειαστεί χειρουργείο.... συνήθως όλα ξεπερνιούνται. Πάντως να ξέρεις πώς είτε έτσι είτε αλλιώς όλα θα πάνε καλά. Και σου στέλνω και ένα πολύ μεγάλο φιλάκι για να μην στενοχωριέσαι :-)!!!!!!!!! Και στον κομποστάκο ένα μεγαλύτερο, ε; Και ένα από την ζουζούνα μου!!!!!!!!!

Κι εγώ θα τον τάραζα στο τηγανητό αυγό αν μου έκανε κάτι τέτοιο...

Ευχαριστώ πολύ για τα φιλάκια κι εσένα και την νεραϊδούλα σου!!!! Είστε γλύκες!!!!!

xaxa!!! κ εμενα μου λεει μολις ηρθε απο την δουλεια... "πως νοιωθεις 2 χρονια παντρεμενη μαζι μου???? δεν σε εχω ανεβασει επιπεδο??? ε???? δεν εισαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα????"

Αυτό το χιούμορ το αγοράζουν όλοι από το ίδιο γαμαζί????????????

μολις γυρισα ολα καλα δεν χρειαζομαι αποξεση εχω καθαρισει τελειως απλα προληπτικα θα παρω μια αντιβιωση για μια βδομαδα..αιμα μου ειπε θα εχω για 2-3μερες ακομα και μετα να περιμενω περιοδο..επισης μου ειπε σεξ μετα απο 2βδομαδες και προσπαθεια για νινι(αν θελουμε)μετα απο 3μηνες αυτα..

Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Αχ πόσο χάρηκα γλυκό μου κοριτσάκι!!!!!!!!

Μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια...ποια ηταν η κοπελα που εγινα φιλη στο φεις?? λουσυ εσυ εισαι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

τεσσερις μερες μετα το γαμο μας δηλαδη...μπουχαχα...ωραια όταν παντρεψουμε τα μικρα μας 17 μαιου θα ειναι μερα γιορτης:P:p:p

εγω λεω να τα παντρεψουμε κ 17 μαιου :tongue:!! ολοι μαζι!!!

ασε που εδω κ δυο μερες σκεφτεται ο πατερας μου πως θα γινει για να παει εκεινος μια απο τις 2 στην εκκλησια κ καλα οταν παντρευτουν κ ο μονος τροπος ειναι αν παντρευτουν την ιδια μερα.... προβλεπεται πεθερος γαμπρος να πλακωνονται:mrgreen:

μολις γυρισα ολα καλα δεν χρειαζομαι αποξεση εχω καθαρισει τελειως απλα προληπτικα θα παρω μια αντιβιωση για μια βδομαδα..αιμα μου ειπε θα εχω για 2-3μερες ακομα και μετα να περιμενω περιοδο..επισης μου ειπε σεξ μετα απο 2βδομαδες και προσπαθεια για νινι(αν θελουμε)μετα απο 3μηνες αυτα..

αχ, πολυ χαιρομαι αννια μου που δεν θα περασεις αλλη ταλαιπωρια!!!!

αυτο που ηθελα να σας πω.... σημερα μολις ακουσα οτι εχει 17 ο μηνας θυμηθηκα οτι ακομα δεν εχω περιοδο.... απο τις 4 περιμενα:roll:

πηρα ενα τεστ το πρωι το οποιο για αρνητικο μου εμοιαζε αλλα μια αχνη γραμμη την εβλεπα.... ερχεται ο αντρας μου του το λεω, παθαινει ενα σοκ, βλεπει κ εκεινος το τεστ κ τον στελνω να μου παρει αλλο.... το εκανα κ ευτυχως ειναι αρνητικο! τωρα ξαλαφρωσα....

baJfp2.png

Ευτυχώς και επιτέλους η μικρή κοιμήθηκε!!

ca_te_rinaki αν θες να τα πάμε καλά,κάτω τα χέρια από Καρνέζη,αν πρέπει κάποια να θυσιαστεί θα είμαι εγώ που τον ξέρω και από μικρό παιδί......Α ήρθε η βόρεια να μας πάρει τα νησιωτόπουλα!!!!!!:)

Lucy μου περαστικά στη ζουζούνα σου!

Νατασούλα και πολύ του ήταν τα μακαρόνια με τυριά (αχ πείνασα...),την άλλη φορά κοτόσουπα knorr,έτοιμη σε 7'!!!Έτσι,για να εκτιμήσει μερικά πράγματα....

Aleca και sofia_m χρόνια σας πολλά!!!!

annia μου τι καλά,γλίτωσες την ταλαιπωρία!!Πάαααααρα πολύ χάρηκα!!!

Εμείς σήμερα φάγαμε ιμάμ και για το Γιώργο έκανα πατάτες τηγανιτές με μπιφτέκια.

Οπότε όλοι ικανοποιημένοι!!!

ααααααααα mamageor αν πάρετε αποζημίωση φαντάζομαι δε θα ξεχάσεις ότι τους βρίζαμε μαζί,κάτι θα έρθει κι από δω εεεεεεεεε?????

oCxsp2.png

Alecaaaaaaaaaaaaa Maria Fou είναι η ΛΗΤΩ που έμπαινε πιο παλιά.

sofia_m ευτυχώς δε λες?Σκέψου να έχεις κι άλλο σετ δίδυμα!!!!Και να είναι και αυτά κορίτσια,άντε να βρεις γαμπρούς μετά!!

Σχεδιάζω τα γενέθλια της μικρής...Μέχρι τώρα έχω βρει μενού,τούρτα είμαι ανάμεσα σε 2,στολισμό στο περίπου,αλλά δεν ξέρω ποιους πρέπει να καλέσω...Εννοείται οικογένεια,2 φίλες με άντρες και μωρά και...ποιον άλλο???Εννοώ κολλάει να καλέσω φίλους χωρίς παιδί???

oCxsp2.png

αχ σε ευχαριστω ρε ντορακι...δεν ημουν σιγουρη...ΟΚ τωρα

....και γιατι δε μπαινει ακομη?? εχουμε και ενα κοινό φιλο απο ό,τι ειδα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

επιτελους!!!!! ολη μερα σερνοτανε!!!!

δεν κανω κουοτε , εριξα μια γρηγορη ματια γιατι παω για ταισμα...

φαμουλα μου ελπιζω να φτιαξει μονο του, μην στεναχωριεσαι...

μαρινακι παρομοιο φαγητο καναμε... σουτζουκακια με πατατες στο φουρνο εγω....

ΜΑΡΗ ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! μαζι εχουμε επετειο?????????? κ εμεις σημερα κλεινουμε 2 χρονια γαμου κ 7 σχεσης..... ( κ μου το θυμησε η πεθερα μου το μεσημερι:tongue:, εγω το ειχα ξεχασει...)

θελω κ κατι αλλο να σας πω αλλα το βραδυ μαλλον....

ti καλε...τι καλε??????????????????:confused::confused::confused::confused:

μπραβο το κοριτσακι μας!!!!!!! και να σου πω...εσεις θελετε???:roll:

Ευτυχώς και επιτέλους η μικρή κοιμήθηκε!!

ca_te_rinaki αν θες να τα πάμε καλά,κάτω τα χέρια από Καρνέζη,αν πρέπει κάποια να θυσιαστεί θα είμαι εγώ που τον ξέρω και από μικρό παιδί......Α ήρθε η βόρεια να μας πάρει τα νησιωτόπουλα!!!!!!:)

Lucy μου περαστικά στη ζουζούνα σου!

Νατασούλα και πολύ του ήταν τα μακαρόνια με τυριά (αχ πείνασα...),την άλλη φορά κοτόσουπα knorr,έτοιμη σε 7'!!!Έτσι,για να εκτιμήσει μερικά πράγματα....

Aleca και sofia_m χρόνια σας πολλά!!!!

annia μου τι καλά,γλίτωσες την ταλαιπωρία!!Πάαααααρα πολύ χάρηκα!!!

Εμείς σήμερα φάγαμε ιμάμ και για το Γιώργο έκανα πατάτες τηγανιτές με μπιφτέκια.

Οπότε όλοι ικανοποιημένοι!!!

ααααααααα mamageor αν πάρετε αποζημίωση φαντάζομαι δε θα ξεχάσεις ότι τους βρίζαμε μαζί,κάτι θα έρθει κι από δω εεεεεεεεε?????

βρε ας παρουμε εμεις και δεν ξεχναει η Μαρια...γκαμηλα ειμαι!

ΦΑΜουλα ευχαριστω θα δω τι θα πει αυτη η φιλη μου και αν χρειαστω θα σου πω...οσο για τον κομποστα man και να χρειαστει επεμβασουλα δεν ειναι τιποτα..την εκανε και η ξαδερφουλα μου και ηταν επεμβαση ρουτινας

Λουσυ περαστικουλια!

Αλεκα και Σοφια να ζησετε ευτυχισμενοι για τα υπολοιπα 60 χρονια...(καλα ειναι????)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αλεκα και Σοφια να ζησετε ευτυχισμενοι για τα υπολοιπα 60 χρονια...(καλα ειναι????)

πολλα ειναι... σιγα μην τον αντεξω για αλλα 60 χρονια:tongue::tongue::tongue:

doraki ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.... δεν με απασχολει το φυλο... ο αριθμος ειναι το προβλημα μου!!!!

baJfp2.png

αυτο που ηθελα να σας πω.... σημερα μολις ακουσα οτι εχει 17 ο μηνας θυμηθηκα οτι ακομα δεν εχω περιοδο.... απο τις 4 περιμενα:roll:

πηρα ενα τεστ το πρωι το οποιο για αρνητικο μου εμοιαζε αλλα μια αχνη γραμμη την εβλεπα.... ερχεται ο αντρας μου του το λεω, παθαινει ενα σοκ, βλεπει κ εκεινος το τεστ κ τον στελνω να μου παρει αλλο.... το εκανα κ ευτυχως ειναι αρνητικο! τωρα ξαλαφρωσα....

Σοφία μου δεν θέλω να σε φρικάρω αλλά δεν κάνεις άλλο ένα με τα πρωινά...έτσι την είχα πατήσει κι εγώ και νόμιζα ότι δεν ήμουν έγκυος, αλλά κομποστοήμουνα!!!!!

Σχεδιάζω τα γενέθλια της μικρής...Μέχρι τώρα έχω βρει μενού,τούρτα είμαι ανάμεσα σε 2,στολισμό στο περίπου,αλλά δεν ξέρω ποιους πρέπει να καλέσω...Εννοείται οικογένεια,2 φίλες με άντρες και μωρά και...ποιον άλλο???Εννοώ κολλάει να καλέσω φίλους χωρίς παιδί???

Βρε βιαστικό κορίτσι μέχρι τότε μπορεί να έχεις κάνει καινούριος φίλους που λέει ο λόγος και να έχεις απομακρυνθεί με τους παλιούς!!!!

εβαλα καιν.φωτο,αλλα θα βαλω κι αλλες.

Τα παιδιά σου είναι κουκλιά!!!!!!

ΦΑΜουλα ευχαριστω θα δω τι θα πει αυτη η φιλη μου και αν χρειαστω θα σου πω...οσο για τον κομποστα man και να χρειαστει επεμβασουλα δεν ειναι τιποτα..την εκανε και η ξαδερφουλα μου και ηταν επεμβαση ρουτινας

Ευχαριστώ Μαράκι!

μαρακι να σου πω την αληθεια αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα,οχι δεν θα ηθελα τουλαχιστον στο αμμεσο μελλον θα ηθελα να χαρω λιγο τα παιδακια μου και τον αντρα μου

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...