Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιτελους!!!!! ολη μερα σερνοτανε!!!!

δεν κανω κουοτε , εριξα μια γρηγορη ματια γιατι παω για ταισμα...

φαμουλα μου ελπιζω να φτιαξει μονο του, μην στεναχωριεσαι...

μαρινακι παρομοιο φαγητο καναμε... σουτζουκακια με πατατες στο φουρνο εγω....

ΜΑΡΗ ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! μαζι εχουμε επετειο?????????? κ εμεις σημερα κλεινουμε 2 χρονια γαμου κ 7 σχεσης..... ( κ μου το θυμησε η πεθερα μου το μεσημερι:tongue:, εγω το ειχα ξεχασει...)

θελω κ κατι αλλο να σας πω αλλα το βραδυ μαλλον....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Έχω να μπω από το Σάββατο και βρέθηκα αντιμέτωπη με ένα σωρό σελίδες!!!:rolleyes:

Σήμερα είναι λίγο αρρωστούλα η Νικολέττα μου. Έκανε λίγο πυρετό αλλά είναι μέσα στην τρελή χαρά. Ελπίζω μόνο να μην κολλήσει το μικρό...

δημητρα αυτο με τα πεθερικα αστο πονεμενο θεμα εγω οταν της αφηνα την μαρια 4μηνων επειδη ηταν μαγουλου επινε τοτε 180μλ γαλα και η πεθερα μου τις εδινε 150λεει επειδη ειναι χοντρη και καθε φορα που της την αφηνα λυσουσε της πεινας το μωρο:twisted::twisted::twisted:..να ρωτησω κατι το μηλο βρε κοριτσια οταν το χτυπατε στο μουλτι πως γινετε σαν κρεμα??εγω ποτες δεν καταφερα να το πετυχω για πειτε..

Αν είναι δυνατόν!!! Δίαιτα έκανε στο 4 μηνών?? Α, εγώ γίνομαι "σκύλα" με κάτι τέτοια, έστω και σε επίπεδο συζήτησης, πόσο μάλλον όταν η θεωρία γίνεται πράξη...

Στο μήλο μπορείς να ρίξεις λίγο γάλα για να το κάνεις κρέμα ή λίγο χυμό πορτοκάλι εάν επιτρέπεται. Επίσης πάρε ένα καλό μίξερ (όχι μούλτι), αλλιώς δεν πρόκειται να δεις αποτέλεσμα...

Γεια σας κοπελιές!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε οφθαλμίατρο αλλά δεν μας είπε τίποτα διαφορετικό από την παιδίατρο...Μασαζάκι, τομπρέξ και αν δεν ξεβουλώσει μόνο του μέχρι 9 μηνών, χειρουργειάκι...

Επειδή τώρα το είδα, τί έχει ο Κομποστούλης. Φραγμένο δακρυικό πόρο? Εάν είναι αυτό, μην ανησυχείς. Φτιάχνει μόνο του στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων. Και η Νικολέττα είχε πρόβλημα στο ένα μάτι και διορθώθηκε τελείως ξαφνικά και απότομα όταν ήταν περίπου 8 μηνών.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

χαχαχα για δεσιμο εισαι κι εσυ!:P:p:mrgreen:

πολυ οργισμενο νιατο ο χρηστος βρε κατερινα μου:roll: τι εγινε εφαγε καμμια ξοφαλτση????:mrgreen::mrgreen:

μπα την γλιτωσε αλλά κοντεψε να την φαει απο'μενα!!!κ ολη μερα εκει θα είναι εμεις ήρθαμε πάλι στο χωριο!,ουτε τα μαγαζια δεν ανοιξαν σημερα, ηρθαν κ 2 διμοιρριες ΜΑΤ
τι πάθατε όλες εχτές...βρε κορίτσια εγώ έχω τόσα τρεχάματα αυτό το καιρό που δεν εχω διάθεση ούτε και προλαβαίνω να τσακωθώ κάνω πως δεν ακούω και δεν βλέπω.

και ο δικός μου τα ίδια θα έλεγε.

πως μπορούν και κοιμούνται μετα από τσακωμό μου λέτε;

Τι είναι αυτα που λες συμπεθερα...:tongue::tongue:

μωρε αν εβρισκε γκομενα θα είχε κ λόγο σοβαρο που φευγει απο το σπιτι!

καλημερα!!! μολις κοιμηθηκανε κ ελπιζω να μην ξυπνησουν γιατι οι μαστοροι μεταφερθηκαν πανω κ τρυπανε....

αντρες παιδι μου.... γουρουνια!

και όλα τα γουρουνια εχουν την ιδια φατσα

Καλημέραααααα και καλή εβδομάδα!!!!

Καλέ,πάλι δε μαζευόταν η γλώσσα σας χτες???Έλεος πια!!!

Εγώ ήμουν κομμάτια όλο το ΣΚ...Η μπέμπα κοιμόταν στις 12 και ξύπναγε στις 6:30 αλλά εγώ κοιμόμουν κατά τη 1 και άντε να ξεκουραστείς με 5-5:30 ώρες ύπνου...Χτες το βράδυ ήμουν τόσο μα τόσο κουρασμένη που ξάπλωσα στο πλάι και μου έτρεχαν σάλια από το στόμα,αλλά και ανάσκελα που γύρισα μετά πάλι έβγαιναν σάλια,ευτυχώς ο Γιώργος είχε ήδη κοιμηθεί και δεν το είδε!!!!!

Το πάρα πολύ καλό που με κάνει πια αισιόδοξη ότι μπορεί να κοιμηθώ ξανά βράδυ είναι ότι η μικρή κάνει 4-5 γεύματα τη μέρα από 160-210 ml και χτες το βράδυ κοιμήθηκε από τις 11παρά μέχρι τις 7 και την πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 8:30.Επίσης έπιασε πιπίλα και δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι αλλά επιτέλους σταμάτησε η πολλή μίρλα πριν τον ύπνο...!!!Και κοιμάται μόνη της στο λίκνο!!!

Arina καλό κουράγιο βρε κορίτσι μου με μετακόμιση-γαμοβάφτιση...

ca_te_rinaki να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

annia "εκμεταλλεύσου" τη μανούλα σου όσο μπορείς!!Σήμερα θα ξαναπάς στο γιατρό?Ελπίζω να είναι όοοοολα καλά!!

Βρε τρελές κάτσατε και είδατε Ντούβλη και Αλεξανδράτου????!!!!???!!!!Αν είχα 1 ώρα (τόσο φαντάζομαι ότι διαρκεί) θα έκανα τρελίτσες με τον άντρα μου,όχι να κάθομαι να βλέπω την κάθε ηλίθια να πουλάει το σώμα της και την ψυχή της με αυτό τον τρόπο..!!

Μου την έχει σπάσει ο καιρός που έχει τόσο αέρα και κρύο,εδώ πάνω μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει,ευτυχώς οι γλάστρες και τα δεντράκια μου στη βεράντα είναι ακόμα στη θέση τους...

ευχαριστω ντορακι μου!

αμα δεις τηνΝτουβλη μόνο σαν κομωδια μπορεις να το δεις.... και σ'αυτο αταλαντη ρε παιδι μου!

καλό ξεσάλωμα στο σουπερ, το Μαρακι ξεσαλώνει στα κλαμπ κ εμεις στην καρτα κλαμπ Μαρινοπουλος!!! :tongue:

ca_te_rinaki για το κινητό πάρε τσίχλα φράουλα με σορβιτόλη:ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!

τι μαρκα παιζει ρόλο?

Και όταν ο άντρας κοιμάται ή είναι στην Εγνατία :tongue::tongue::tongue:με ποιον να κάνεις τρελίτσες;;;;;;;;;;;;;;;οεο

ελα ντε???

Αν κοιμάται τον ξυπνάς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,αν είναι στην ΕΓΝΑΤΙΑ κοιμάσαι εσύ!!!

σωστηηηηηηη, αλλα δε μπορουσα να κοιμηθω σκεφτομουν μη φαει την ξωφαλτση!!! :tongue:

καλημερα κοριτσια στις 5παω γιατρο αντε να δουμε παλι..σκατα υπνο εκανα..ο μικρος ξυπνησε στις 5..και δεν τα ειχε κανει ολη μερα και τα εκανε εκεινη την ωρα αντε να τον πλυνω στα αγρια χαραματα και μετα να μην θελει να κοιμηθει τον ειχα στο κρεβατακι του και νιαουριζε το χαζουλι..μετα μεχρι να ξανακοιμηθω ξυπνησα παλι στις 8παρα ελεος...
να μας πεις νεα! ολα να πάνε καλα
re koritsia ειναι ιδεα μου ή φετος το θεμα γιουροβιζιον δε παιζει οπως περσυ????γιατι γιατι γιατι???το μονο πανηγυρακι που γουσταρω.....:roll::roll::roll:pao na do simmetoxes....argisa fetos...kamia fanatiki na antallaksoume apopsis???

εγω εγω!!!

Οχι πέιτε δεν πέρασα πολύ ωραία??Δεν ζηλεύετε λίγο?????????

ποσο μα ποσο σε ζηλευω....και μόνο που ακουσα για πεθερικά!!!

asxeto exo di idi tis μισες συμμετοχες.....χαλιαααααααααααααα

ευτυχως ειναι γενικο το κακο γιατι με αλκαιο την πατησαμε

Και εμείς πολύ σχέση είχαμε.Μετά τις εγχειρήσεις του νομίζω παραξένεψε.Αυτό του είπα μέσες άκρες:εσείς είχατε άλλο τρόπο νατα μεγαλώσετε εγώ έχω άλλο.Δεν μένουμε μαζί.Είναι 200χλμ μακριά.Αλλά βρε κορίτσια αυτό το μην ταίζεις το παιδί πριν 3 ώρες έφαγε μου την έσπασε αφάνταστα(όπως και να το αφήσω να κλαίει)ενώ ξέρει οτι η παιδίατρος μας είπε να πάρει λίγο βάρος ακόμα ο μικρός.Και να μην το έλεγε η παιδίατρος δηλαδή λίγο είναι 3 ώρες νηστικό?Εφόσον το παιδί έχει πρόγραμμα..

ασε το παιδι να κλαιει δεν πθαινει τιποτα.... σαν να ακουω τον δικο μου!!!

μεχρι που είπε τι ξερουν κ οι γιατροι :shock::evil:

καλα σου λεει να κανεις οικονομια ακου καθε 3 ωρες 8ωρο αν αντιβιωση και αν κλαψει αστο παιδακι ειναι τα παιδακια κλαινε και οι μεγαλοι λενε βλακειες ετσι παει

σωστηηηηη! οικονομικη κκριση εχουμε κ εσυ ταιζεις το μωρο αχχαχαχαχαχα!!

Γεια σας κοπελιές!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε οφθαλμίατρο αλλά δεν μας είπε τίποτα διαφορετικό από την παιδίατρο...Μασαζάκι, τομπρέξ και αν δεν ξεβουλώσει μόνο του μέχρι 9 μηνών, χειρουργειάκι...

Χαχαχα!!!

Και όχι μόνο Μπάκα!! Θα σου κατσικωθώ και στο εξοχικό! Μας κάλεσες, δεν μας κάλεσες!! Πάρτα τώρα!!! Πέμπτη πρωί Μπάκα??? (Αρκεί να μη φυσάει!!!!)

Να πας οπωσδήποτε σινεμά!!!!!

Χαχαχαχ!! Πολύ καλό!

Ωραίο και το τραγούδι και η αιτιολογία!!!!

Να πάνε όλα καλά... Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!

Εγώ εκεί κόλλησα πιο πολύ απ΄ όλα γιατί αυτές τις βλακείες με το φαγητό και "άστο να κλαίει" τις λένε όλοι οι μεγαλύτεροι...Τί εννοείς "ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ"????????????????? Δεν αποφασίζεις εσύ με τον άντρα σου??????????????????????????????????????????

Γλυκιέ μου!!!!!

Εβιτούλαααααα κουράγιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Να ζήσετεεεεεεεεεεεεεε!!!

Με γειάαααααααααααα!!!!!

Τις μπούρδες της πεθεράς τις προσπερνώ γιατί θα έρθω μια μέρα να την δείρω...

Το μήλο μόνο του δεν κομματιάζεται καλά..θέλει τρίφτη...

τι βγαλατε στο ματάκι? παραστικά, να μη χρειαστει χειρουργειο

Να' μαι και πάλι!!!!!!!!!!!!!! Και με νεύρα ακόμα. Δεν φτάνει που τρέχω όλη μέρα σαν τον Βέγγο, δεν φτάνει που έχω όλες τις γκρίνιες της μικρής μαζεμένες, έχω και τον αντρούλη μου που ενώ του μαγείρεψα μακαρόνια με τυριά και κρέμα γάλακτος στον φούρνο, δεν του άρεσε και μου είπε πώς προτιμούσε να φάει τηγανητά αυγά αντί για το φαγητό :evil:. Πως κρατήθηκα και δεν πέταξα όλο το φαγητό στα σκουπίδια, ένας Θεός ξέρει. Δηλαδή τί άλλο θέλει; Οπότε και εγώ από αύριο αυγά τηγανητά...... για να μάθει να εκτιμεί.

ΦΑΜούλα πιστεύω να μην χρειαστεί χειρουργείο.... συνήθως όλα ξεπερνιούνται. Πάντως να ξέρεις πώς είτε έτσι είτε αλλιώς όλα θα πάνε καλά. Και σου στέλνω και ένα πολύ μεγάλο φιλάκι για να μην στενοχωριέσαι :-)!!!!!!!!! Και στον κομποστάκο ένα μεγαλύτερο, ε; Και ένα από την ζουζούνα μου!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κοριτσακια γεια σας! Μολις πηραμε κι εμεις βιβλιαριο του μπουκη επιτελους!!

ρε κοριτσια τα φωτα σας οποια ξερει....( αλεκα??????????)

κοιτουσαμε siteς με τον αδερφο μου και πεσαμε πανω σ αυτο http://www.cafepress.com/+dimi+baby-bodysuits

και καραφλιασαμε...αν δειτε εχει πολλα ρουχα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις με τη μουρη του αδερφου μου και αυτος δεν εχει ιδεα! ειναι νομιμο αυτο? αφου τα πουλανε! λεμε να ρωτησω δικηγορο:confused::confused:

μαρηηηη δεν μας ειπες οτι ειναι τόσο γνωστος ο αδερφος σου, να βγουμε φωτο!!! :tongue:

μόλις φυγαμε ο Χρηστος με ρωτησε, φωτο μαζι του εβγαλε το μωρο? λεω οχι, χαζη εισαι μου λέει, του είπες οτι ο θειος ειναι προπονητης στον ΠΑΟ?λέω λες να είχε μια σκασίλα! :tongue:

αμα βρεις τετοιο στρινγκ θελω και εγω,τρελενομαι για μπλανκο..αφου ο αντρας μου φανατικος αεκτζης ελεγε μια μερα για τον μπλανκο επειδη σερνοτανε να του βρουν μια γυναικα να π......και του λεω εγω αγαπη μου θυσιαζομαι για το καλο της ομαδας,:-D:lol: με κοιταξε με μισο ματι..:mrgreen:

εγώ ετσι του είπα με τον Καρνεζη του ΠΑΟ:tongue:

χαχα και αν θελει ο Σπυρος τριτο να παρει το μποξερακι με τα μουτρα του αδερφου σου

:tongue::tongue: ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗrespect!!!

επιτελους!!!!! ολη μερα σερνοτανε!!!!

δεν κανω κουοτε , εριξα μια γρηγορη ματια γιατι παω για ταισμα...

φαμουλα μου ελπιζω να φτιαξει μονο του, μην στεναχωριεσαι...

μαρινακι παρομοιο φαγητο καναμε... σουτζουκακια με πατατες στο φουρνο εγω....

ΜΑΡΗ ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! μαζι εχουμε επετειο?????????? κ εμεις σημερα κλεινουμε 2 χρονια γαμου κ 7 σχεσης..... ( κ μου το θυμησε η πεθερα μου το μεσημερι:tongue:, εγω το ειχα ξεχασει...)

εμένα η δικια μου ενω το ακουσε εκανε οτι δεν το ακουσε και το αγνοησε μεχρι που της είπε ο Χρηστος,,, εχουμε επετειο αρραβωνα σημερα, λεω κ εγω αφου θελει να το ξεχασει τι της το θυμιζεις??:tongue::mrgreen:

κατερινακι αυτος μιλαει για τον αντρα σου:lol:

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_6964.html

χαχαχα και εγωμαζι του!!! :tongue::tongue::mrgreen:

αμα μοπουσα θα τους εριχνα και δακρυγόνα μπας και το διαλύσουν λες κ θα καταφερουν κατι, τουλάχιστονστηνουν πανηγυρι και περνανε καλά... όλοι μεθυσμενοι είναι, χθες το βραδι σταματησανε ενα λεοφορειο κ τους αναγκασαν να χορεψουν!!! φνταζεστε σκηνικό?? σαν κομωδία του Ψαλτη!!! :tongue::mrgreen:

Διαφημίσεις

ε δεν το πιστευω..17 Μαιου 2003 εγινε και με τη βουλα ο πιο τυχερος ανθρωπος στη γη :tongue::P:p. Τα φτιαξαμε 14.11.1998

Σήμερα είναι λίγο αρρωστούλα η Νικολέττα μου. Έκανε λίγο πυρετό αλλά είναι μέσα στην τρελή χαρά. Ελπίζω μόνο να μην κολλήσει το μικρό...

περαστικουλια σας....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ε δεν το πιστευω..17 Μαιου 2003 εγινε και με τη ουλα ο πιο τυχερος ανθρωπος στη γη :tongue::P:p. Τα φτιαξαμε 14.11.1998

περαστικουλια σας....

5 χρονακια διαφορα...

xaxa!!! κ εμενα μου λεει μολις ηρθε απο την δουλεια... "πως νοιωθεις 2 χρονια παντρεμενη μαζι μου???? δεν σε εχω ανεβασει επιπεδο??? ε???? δεν εισαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα????"

baJfp2.png

εμεις 21 μαιου του 03 γνωριστηκαμε

τεσσερις μερες μετα το γαμο μας δηλαδη...μπουχαχα...ωραια όταν παντρεψουμε τα μικρα μας 17 μαιου θα ειναι μερα γιορτης:P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μολις γυρισα ολα καλα δεν χρειαζομαι αποξεση εχω καθαρισει τελειως απλα προληπτικα θα παρω μια αντιβιωση για μια βδομαδα..αιμα μου ειπε θα εχω για 2-3μερες ακομα και μετα να περιμενω περιοδο..επισης μου ειπε σεξ μετα απο 2βδομαδες και προσπαθεια για νινι(αν θελουμε)μετα απο 3μηνες αυτα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...