Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παω τσουπρες...θα τα πουμε απο το σπιτι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Μαράκι τι είναι αυτό???Πού τη βρήκανε καλέ τη φάτσα του αδερφού σου και κάνανε τέτοια βλακεία???

ΦΑΜούλα εμένα η μικρή βγάζει δάκρυα μερικές φορές όταν κλαίει και μου είχε πει η μαμά μου να της κάνω ένα μασαζάκι από το εσωτερικό των ματιών προς τη μύτη για να ξεβουλώσουν οι πόροι αλλά δεν το έκανα και σιγά σιγά περνάει μόνο του.Δε νομίζω να χρειαστεί χειρουργείο το κομποστάκι...

Δεν κοιμάται,δεν κοιμάται,κι εγώ σέρνομαι...

oCxsp2.png

Κοριτσακια γεια σας! Μολις πηραμε κι εμεις βιβλιαριο του μπουκη επιτελους!!

ρε κοριτσια τα φωτα σας οποια ξερει....( αλεκα??????????)

κοιτουσαμε siteς με τον αδερφο μου και πεσαμε πανω σ αυτο http://www.cafepress.com/+dimi+baby-bodysuits

και καραφλιασαμε...αν δειτε εχει πολλα ρουχα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις με τη μουρη του αδερφου μου και αυτος δεν εχει ιδεα! ειναι νομιμο αυτο? αφου τα πουλανε! λεμε να ρωτησω δικηγορο:confused::confused:

καλε τι ναι αυτο ?με το ονομα νομιζω δεν κανεις κατι οσον αφορα την μουρη εχω την εντυπωση πως αν εχει τραβηχτει σε γνωση του για καποιο περιοδικο ας πουμε τα δικαιωματα ειναι στο περιοδικο οποτε μπορει να τις χρησιμοποιησει οπως θελει αλλα εγω θα ρωταγα δικηγορο χωρις σκεψη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμενα παντως μου αρεσαν τα κορμακια αν ημουν φαν θα χτυπαγα ενα

xaxax καλα εσυ εισαι τρελη! ναι η φωτογραφια νομιζουμε ειναι απο φωτογραφιση στην ομαδα του..για το σαιτ της ομαδας...δηλαδη δεν ειναι απο περιοδικο....εντωμεταξυ εχουν βγαλει ενα καρο πραματα μεχρι και θερμος νερου...!!:roll::roll:

εγω παλι απορω....τα παιρνει κανεις????????????

οτι και να ναι νομιζω δεν ειναι νομιμο...θα παρω δικηγορο..

ντορακι στο ιντερνετ την βρηκαν την φωτογραφια προφανως

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

αρε μαρακι χαχαχα..

κοριτσια εχω κοψει σχετικα την πανα στην μαρια της βαζω μονο οταν κοιματε αλλα δεν μου λεει τα τσισα της μονο αν την βαλω στο γιο-γιο τα κανει..να την νβαλω τωρα να κοιμηθει λετε χωρις πανα η θα κλαιω το δωματιο..?

:-D

Κοριτσακια γεια σας! Μολις πηραμε κι εμεις βιβλιαριο του μπουκη επιτελους!!

ρε κοριτσια τα φωτα σας οποια ξερει....( αλεκα??????????)

κοιτουσαμε siteς με τον αδερφο μου και πεσαμε πανω σ αυτο http://www.cafepress.com/+dimi+baby-bodysuits

και καραφλιασαμε...αν δειτε εχει πολλα ρουχα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις με τη μουρη του αδερφου μου και αυτος δεν εχει ιδεα! ειναι νομιμο αυτο? αφου τα πουλανε! λεμε να ρωτησω δικηγορο:confused::confused:

Απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το όνομα του χωρίς εκείνος να το ξερει ή η ομάδα του .Γιατί μπορεί η ομάδα του να τους έχει δώσει τα δικαιώματα:confused::confused: παίζει και αυτό

Διαφημίσεις

Αχ αμούλα μου ελπίζω να μην χρειαστεί χειρουργείο:(Πάντως και ο ανηψιός μου που είναι Γερμανία του είπαν οχι χειρουργείο,Θα φτιάξι μόνο του.Αυτός γεννήθηκε έτσι με το ματάκι να είναι σχεδόν πάντα βουλωμένο.

Όσο για το γάμο-βάφτιση επειδή είναι ο τελευταίο&απο τις δύο οικογένειες είπαμε το ΟΚ.απο λεφτά δεν λένε τι θα δώσουν........Εδώ θα είμαστε και θα σας ενημερώσω.......

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

λοιπον μου ειπε οτι αφου δεν εδωσε το οκ ο δημητρης σαφως απαγορευετε.....οτι θα το κοιταξει πρωτα....κατι για την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να ενημερωσει..και μπορει να παρουμε αποζημιωση...???? θα με ξαναπαρει

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...