Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia sas koritsiaaaaaa

Eimai sth douleiaaa kai oi wres pernane vasanistika argaaaaa...

To prwi eixame klammata apo ton Oresth ki emena alla eutuxws hremisame grhgora. O mpempoulinos kai o babas mas htan mesa sth xara kai th psuxraimia padws. Kala lew egw pws einai idioi se ola!

Sto metaxu exw parei 2 fores thlefwno ton paidiko stathmo kai kratiemai na mhn tous xanaparw..H mhpws na tous parw?

Paw na armextw koukles..

Polles aggalies se oles!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ρε Αλεκα δεν μπορει να της το παρει?θυμαμαι μια φορα το ειχε πει μια φιλη της που ηταν πολυ καλη πελατισσα οτι το παιδι της εχει καταστρεψει τη ζωη και ειναι σαν δεκανικι δεν μπορει να φτιαξει την ζωη της οπως θα ηθελε οποτε και να το χασει δεν νομιζω οτι τρεχει και καστανο μην σου πω οτι μπορει να το εκανε για αυτο

δεν ξερω ρε κοριτσι....δεν ξερω αν ειμαι ικανη εγω να πω για μια μανα ότι δεν ειναι αξιγα για το παιδι της....σιγουρα στα ματια μου ειναι τρελο αυτο που συμβαινει αλλα ξερω εγω....δυσκολες καταστασεις

ο αντρας μια θειας μου ειχε μια δερφη ηταν στα κυβικα της Ντουβλη μονο που δεν γυρισε ταινια ο γιος της ηταν ενας πολυ γνωστος δολοφονος που σκοτωνε τις που@@νες μπορει να κταλαβες οταν τον ρωτησαν ειπε οτι νομιζα οτι σκοτωνα την μανα μου μια φορα την ειχε τσακωσει με τον φιλο του και του σαλεψε του παιδιου,ο αδερφος του ειχε πεσει σε ηλικια 16 ετων απο το μπαλκονι σωθηκε αλλα μετα το παιδι εξαφανιστηκε μαθαμε οτι ζει Θεσσαλονικη και εχει φτιαξει οικογενεια και δεν αναφερει τιποτα για την οικογενεια του ουτε την κηδεια του αδερφου και της μανας του δεν πηγε

:(:( θυμαμαι την περιπτωση απο εφημεριδες....

ρε κατερινακι καλα εσεις γιορταζετε ακομη και την επετειο του αρραβωνα σας???αχου τα ερωτευμενακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......χρονια πολλα.....παρε μια εγνατια τωρα να εχεις να λες τι ωραια που πηγα και αρραβωνιαστηκα τον τσε γκεβαρα....:tongue::tongue::tongue:

εμεις σημερα εχουμε επτειο γαμου....εφτα χρονια...αλλα επειδη συζουμε 12, συνηθως εκεινη την ημερομηνια γιορταζουμε....

και εγω εχω ενα θεμα με την μνημη του συζηγου.χρυσοψαρο κι αυτος......

ο δικος μου να δεις...και ειναι και 39 χρονων μαντραχαλος....

α βεβαιααα....η κριση των τριαντα μας εφυγε πριν λιγο καιρο...τωρα εχουμε την κριση γκριζαρουν τα μαλλια μου/εχω ασπρες τριχες....σε λιγο θα παισουμε τη κριση των 35...και εχει ο θεος...εγω την εφηβεια μου ποτε θα την περασω???οεο???μια τρυπα στη μυτη απο τα 14 θελω να κανω ακομη δεν εχω παει....

:P... οδ ικος μου που ειναι βρωμογερας, εχει περασει όλες τις κρισεις...ενας τροπους υπηρχε για να μη με επιβαρυνει.....ημουν εγω πιο τρελη απο αυτον;):P

εκακτο ανακοινωθεν νοικολουλης...αλεκα αναζητειται....?

εδω ειμαι μαρη...δουλευω.... Καλημερα κια καλη εβδομαδα σε ολες...

Πηρα φορεμα για βαφτιση και γαμο που θα ειμαι νονα στις 20/6....princess, μπλε ηλεκτρικ, στραπλες (θα μου βαλει και ραντακι αυτη) 'φουφουλε', λαστιχο κατω απο το βυζι (στο σωστο σημειο)και ισιο μακρυ...στο τελειωμα εχει κατι σαν φαρδυα δαντελλα θαλασσι....καππυ εχει και κατι στρασσακια Μεταξωτο ειναι, δεν πολυδιαγραφει και νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω τωρα.....ευτυχως βρηκα..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια εγω εριξα μια απολυμανση στους παγκους και στον νεροχυτη πολυ το ευχαριστηθηκα(εγω και ο κατακουζινος):lol::lol:

δημητρα αυτο με τα πεθερικα αστο πονεμενο θεμα εγω οταν της αφηνα την μαρια 4μηνων επειδη ηταν μαγουλου επινε τοτε 180μλ γαλα και η πεθερα μου τις εδινε 150λεει επειδη ειναι χοντρη και καθε φορα που της την αφηνα λυσουσε της πεινας το μωρο:twisted::twisted::twisted:..να ρωτησω κατι το μηλο βρε κοριτσια οταν το χτυπατε στο μουλτι πως γινετε σαν κρεμα??εγω ποτες δεν καταφερα να το πετυχω για πειτε..

:-D

Διαφημίσεις

κοριτσακια εγω εριξα μια απολυμανση στους παγκους και στον νεροχυτη πολυ το ευχαριστηθηκα(εγω και ο κατακουζινος):lol::lol:

δημητρα αυτο με τα πεθερικα αστο πονεμενο θεμα εγω οταν της αφηνα την μαρια 4μηνων επειδη ηταν μαγουλου επινε τοτε 180μλ γαλα και η πεθερα μου τις εδινε 150λεει επειδη ειναι χοντρη και καθε φορα που της την αφηνα λυσουσε της πεινας το μωρο:twisted::twisted::twisted:..να ρωτησω κατι το μηλο βρε κοριτσια οταν το χτυπατε στο μουλτι πως γινετε σαν κρεμα??εγω ποτες δεν καταφερα να το πετυχω για πειτε..

εγω του το κανω με λιγο νερακι...στην αρχη δεν ειναι σκετο νερακι, ειναι γαλα...στην πορεια (μετα το εφταμηνο) του εβαζα μεσα λιγη φρουτοκρεμα σκονη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δηλαδη πως να φτιαξω 30μλ γαλα και 1μηλο??

ασχετο αλλα απο κιλα ειχα παει 60στην εγκυμοσυνη και ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 58yes..αλλα ο γιατρος μου ειιπε να περιμενω ενα μηνα για να ξεκινησω κοιλιακους..

:-D

δηλαδη πως να φτιαξω 30μλ γαλα και 1μηλο??

ασχετο αλλα απο κιλα ειχα παει 60στην εγκυμοσυνη και ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 58yes..αλλα ο γιατρος μου ειιπε να περιμενω ενα μηνα για να ξεκινησω κοιλιακους..

εγω του βαζω μισο μηλο προς το παρον με 30 μλ γαλα....Μπραβο για τα κιλα...κατακρατηση ηταν...

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας κοπελιές!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε οφθαλμίατρο αλλά δεν μας είπε τίποτα διαφορετικό από την παιδίατρο...Μασαζάκι, τομπρέξ και αν δεν ξεβουλώσει μόνο του μέχρι 9 μηνών, χειρουργειάκι...

εγω απο τα νευρα μου ψωνισα ρουχα!

αλλα εκανα βλακεια και τα χρεωσα στην δικη μου πιστωτικη και οχι στην δικη του!

Χαχαχα!!!

φαμ σε καλεσαμε? εμεις μπορει να θελουμε να κουτσομπολεψουμε εσενα ακου ειμαι για μαπακα μεσα.ποτε κανονιζουμε ακουω με επεισες(αστειακι κανω φαλυολα μου γλυκια)

Και όχι μόνο Μπάκα!! Θα σου κατσικωθώ και στο εξοχικό! Μας κάλεσες, δεν μας κάλεσες!! Πάρτα τώρα!!! Πέμπτη πρωί Μπάκα??? (Αρκεί να μη φυσάει!!!!)

οσες φορες εχω βγει(ειτε για γιατρο ειτε για σουπερ μαρκετ)δεν με εχει παρει ποτε,και η αληθεια ειναι οτι εχω λειψει και 9 ωρες απο το σπιτι.χμμ λιγο την αλλαγη πανας σκεφτομαι γιατι σημερα που την ειχε αναλαβει και ξυπνησα 2 το μεσημερι(καλα μην βαρατε:tongue:)δεν της αλλαξε πανα και ηταν μουσκεμα,δεν μπορει να την πιασει για να την πλυνει,της κανει κατι αεροπλανικα:mrgreen::mrgreen:στο νιπτηρα.αλλα δεν φτανει που δεν πηγαμε πρεβεζα εεεε δεν θα περασει και για το σινεμα!

Να πας οπωσδήποτε σινεμά!!!!!

ca_te_rinaki για το κινητό πάρε τσίχλα φράουλα με σορβιτόλη:ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!

Χαχαχαχ!! Πολύ καλό!

http://www.youtube.com/watch?v=cHUGzYbnnns

Έτσι,γιατί μου ήρθε!!!

Ωραίο και το τραγούδι και η αιτιολογία!!!!

καλημερα κοριτσια στις 5παω γιατρο αντε να δουμε παλι..σκατα υπνο εκανα...

Να πάνε όλα καλά... Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!

.........Και μετά απ'ολα αυτά τα ωραία αποφασίστηκε να γίνει ανοιχτός γάμος:evil:

Εγώ εκεί κόλλησα πιο πολύ απ΄ όλα γιατί αυτές τις βλακείες με το φαγητό και "άστο να κλαίει" τις λένε όλοι οι μεγαλύτεροι...Τί εννοείς "ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ"????????????????? Δεν αποφασίζεις εσύ με τον άντρα σου??????????????????????????????????????????

κοριτσια τραγουδαει ο μιμακος στον μικρο ελα μανωλη παμε στην πολη να φερουμε γλυκακια....(και επειδη παρακατω δεν το ξερει λεει).....να ερθει μια μυγα να μας τα φαει

Γλυκιέ μου!!!!!

Geia sas koritsiaaaaaa

Eimai sth douleiaaa kai oi wres pernane vasanistika argaaaaa...

Εβιτούλαααααα κουράγιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

εμεις σημερα εχουμε επτειο γαμου....εφτα χρονια...αλλα επειδη συζουμε 12, συνηθως εκεινη την ημερομηνια γιορταζουμε....

Πηρα φορεμα για βαφτιση και γαμο που θα ειμαι νονα στις 20/6....princess, μπλε ηλεκτρικ, στραπλες (θα μου βαλει και ραντακι αυτη) 'φουφουλε', λαστιχο κατω απο το βυζι (στο σωστο σημειο)και ισιο μακρυ...στο τελειωμα εχει κατι σαν φαρδυα δαντελλα θαλασσι....καππυ εχει και κατι στρασσακια Μεταξωτο ειναι, δεν πολυδιαγραφει και νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω τωρα.....ευτυχως βρηκα..

Να ζήσετεεεεεεεεεεεεεε!!!

Με γειάαααααααααααα!!!!!

Τις μπούρδες της πεθεράς τις προσπερνώ γιατί θα έρθω μια μέρα να την δείρω...

Το μήλο μόνο του δεν κομματιάζεται καλά..θέλει τρίφτη...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιές!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε οφθαλμίατρο αλλά δεν μας είπε τίποτα διαφορετικό από την παιδίατρο...Μασαζάκι, τομπρέξ και αν δεν ξεβουλώσει μόνο του μέχρι 9 μηνών, χειρουργειάκι...

...

μεχρι 9 μηνων θα ειναι μαι χαρα..εινι πολυ συχνο φαινομενο αυτο....

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας γεια σας!!!

δημητρα δωσε μου διευθυνση να σου στειλω φωτοστεφανο να φορας!δοξα το θεο εχω βλεμμα που σκοτωνει και δεν τολμαει κανεις να μιλησει για τα θεματα του μωρου.που να αντεξει τετοιο βλεμμα?:lol::lol::lol:ααααα και μιας και αποφασισανε ανοιχτο γαμο ελπιζω να αποφασισανε να τον πληρωσουν κιολας!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΦΑΜουλα ελπιζω να μην χρειαστει χειρουργειο!!!!δεν μπορω να σκεφτομαι παιδακια να τα χειρουργουν:?:???::?!και προσεχε πως φωναζεις τον γιο σου γιατι εδω ειμαι και παραμονευω:twisted::twisted::twisted::twisted:!

αλεκα εγω απο περιγραφες δεν καταλαβαινω.βαλε καμια φωτο να το δουμε καλε!!!!

Κοριτσακια γεια σας! Μολις πηραμε κι εμεις βιβλιαριο του μπουκη επιτελους!!

ρε κοριτσια τα φωτα σας οποια ξερει....( αλεκα??????????)

κοιτουσαμε siteς με τον αδερφο μου και πεσαμε πανω σ αυτο http://www.cafepress.com/+dimi+baby-bodysuits

και καραφλιασαμε...αν δειτε εχει πολλα ρουχα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις με τη μουρη του αδερφου μου και αυτος δεν εχει ιδεα! ειναι νομιμο αυτο? αφου τα πουλανε! λεμε να ρωτησω δικηγορο:confused::confused:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

αλεκα εγω απο περιγραφες δεν καταλαβαινω.βαλε καμια φωτο να το δουμε καλε!!!!

θα το δειτε 20 ιουνιου τσουπρες..θα κανω την εκπληξη μπουχαχα

Κοριτσακια γεια σας! Μολις πηραμε κι εμεις βιβλιαριο του μπουκη επιτελους!!

ρε κοριτσια τα φωτα σας οποια ξερει....( αλεκα??????????)

κοιτουσαμε siteς με τον αδερφο μου και πεσαμε πανω σ αυτο http://www.cafepress.com/+dimi+baby-bodysuits

και καραφλιασαμε...αν δειτε εχει πολλα ρουχα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις με τη μουρη του αδερφου μου και αυτος δεν εχει ιδεα! ειναι νομιμο αυτο? αφου τα πουλανε! λεμε να ρωτησω δικηγορο:confused::confused:

δεν ειναι νομιμο βεβαια....να βρειτε δικηγορο.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...