Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

bre natasoula καλωστηνε και σε σκεφτομουνα αυτες τις μερες οτι χαθηκες....τελικα τι εγινε αρχισες να τη ταϊζεις το βραδυ ή ακουσες τον παιδιατρο????γκρινια ε??καλωςηρθες στον κοσμο της οδοντοφυιας και εσυ....

Yasemi μου όχι δεν άρχισα κρέμα από μόνη μου γιατί φοβήθηκα μην τύχει τίποτα στο παιδί. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε μόλις κλείσει τον 5ο μήνα...... οπότε υπομονή μερικές μερούλες ακόμα. Ευτυχώς ήρθαν οι γονείς μου και με βοήθησαν με το παιδί γιατί έχω κλατάρει, μόλις έφυγαν......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τραγουδαει ο μιμακος στον μικρο ελα μανωλη παμε στην πολη να φερουμε γλυκακια....(και επειδη παρακατω δεν το ξερει λεει).....να ερθει μια μυγα να μας τα φαει

ουτε γω το ξερω χχαχαχαχαχαχα

τιποτα σου λεω τιποτα....γιουροβιζιον σκατα...και δεν εχει και κανα κουλο πολυ να γελασουμε...τωρα κοιταω προβες μπας και βγαλω λαβρακι γιατι και η τουβου δεν ασχολειται...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Yasemi μου όχι δεν άρχισα κρέμα από μόνη μου γιατί φοβήθηκα μην τύχει τίποτα στο παιδί. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε μόλις κλείσει τον 5ο μήνα...... οπότε υπομονή μερικές μερούλες ακόμα. Ευτυχώς ήρθαν οι γονείς μου και με βοήθησαν με το παιδί γιατί έχω κλατάρει, μόλις έφυγαν......

μιλαω για το μεταμεσονυχτιο ξυπνημα που προσπαθεις να τη κοιμισεις χωρις φαϊ....παλι καλα που εχεις βοηθεια:)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

δεν κοβω τις φλεβες μου η μουσικη φαινεται οτι ειναι του μπρεκοβιτζ αλλα αυτη η ξανθια η μουρλοκαμπερω δεν τη μπορω.τουρκικο ροκ ουτε απο αυτο θα παρω θα κοιταξω τα παλια

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα δινουν πολυ ψηλα και αζερμπαϊτζαν και γερμανια....οριστε λοιπον....

germania ( σε λαϊβ που την ακουσα το σκοτωνει το τραγουδι)

8QSgNM9yNjo

και αζερμπαϊτζαν

tIx_vrhq1lU

ego mallon pao me servia apo osa akouo telika kai tourkia.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

δεν κοβω τις φλεβες μου η μουσικη φαινεται οτι ειναι του μπρεκοβιτζ αλλα αυτη η ξανθια η μουρλοκαμπερω δεν τη μπορω.τουρκικο ροκ ουτε απο αυτο θα παρω θα κοιταξω τα παλια

oi athena (palia simetoxi tis tourkias) mou aresan pio poli.....nai ontos to mali to ksantho mia mourlia!!!!

γενικα φετος πολλες μπαλαντες...παρα πολλεςςς μπαλαντες...καλα τον αλκαιο τον κοβω τελευταιο....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

μιλαω για το μεταμεσονυχτιο ξυπνημα που προσπαθεις να τη κοιμισεις χωρις φαϊ....παλι καλα που εχεις βοηθεια:)

Κάνω φοβερή υπομονή από τις γκρίνιες. Μη νομίζεις ότι κοιμάμαι και πολύ το βράδυ, ξυπνάω γύρω στις 3-4 φορές και προσπαθώ να την νανουρίζω.

Όσο για τους γονείς μου, πάλι καλά που είναι κοντά και με βοηθούν πολύ..... ευτυχώς που είναι και αυτοί γιατί όλη μέρα μόνη θα τα είχα παίξει εντελώς.

Μόλις διάβασα λίγα μηνύματα και συγκινήθηκα πολύ. Annia δεν ξέρω τί να πώ...... συγκλονίστηκα και στενοχωρήθηκα πολύ. Η ζωή όμως συνεχίζεται...... εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα και να μάθουμε και πάλι ευχάριστα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να βγει τελευταίος ο Αλκαίος κι αν όχι τελευταίος,να προσευχόμαστε να μη βγει πρώτος και μετά από όοοοοοολα τα προβλήματα που έχουμε σαν χώρα,έχουμε να χρεωθούμε για να οργανώσουμε και τη γιουροζίβιον του χρόνου....

oCxsp2.png

καλα σου λεει να κανεις οικονομια ακου καθε 3 ωρες 8ωρο αν αντιβιωση και αν κλαψει αστο παιδακι ειναι τα παιδακια κλαινε και οι μεγαλοι λενε βλακειες ετσι παει

Xα χα χα.Αχ βρε Μαρινάκι με έκανες και γέλασα:P:p:p

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημερα!!!! από το πρωι σας διαβαζω αλλά δεν προλαβα να γραψω...

κοριτσια τραγουδαει ο μιμακος στον μικρο ελα μανωλη παμε στην πολη να φερουμε γλυκακια....(και επειδη παρακατω δεν το ξερει λεει).....να ερθει μια μυγα να μας τα φαει

κι εμεις το τραγουδαμε αυτο και ηρεμει, αλλά κανουμε και παραλλαγη του τυπου "έλα Ιορδανη, παμε στο λιμανι"... :lol:

η τουρκια ειναι η πρωτη φορα που στελνει αγγλικο στιχο ή κανω λαθος???? εμενα μου ειχε αρεσει παααααρα πολύ και ενα αλλο ροκ που ειχαν στειλει! μεχρι που εμαθα και τους στιχους!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=GYKETg82A4M&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=GYKETg82A4M&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

και το βλεμμα του τραγουδιστη ειναι ολα τα λεφταααα!!!!!!

Δημητρούλα ξεχασα!!! κι εγω ζηλευωωωωωωω!!!!! (το σκ σου!)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...