Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'σαι καλά βρε Lucy μου!!! Τρόμαξα προς στιγμήν!

:P:p:p Ούτε πάντως στο θέμα του βάρους του μωρού υπήρξε (τουλάχιστον σε εμάς) κληρονομικότητα. Εγώ και τα αδέρφια μου βγήκαμε όλοι πάνω από 3,5 κιλά (σχεδόν 4 μπορώ να πω), αλλά τη μικρή μου την γέννησα τελειόμηνη 2860 και όπως φαίνεται και η δεύτερη είναι μικρούλα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάθει και η κουνιάδα μου το ίδιο,εκείνη βέβαια δεν το είχε νιώσει καθόλου από το περασμένο βράδυ.Το μωρό της είναι σε εγκάρσια θέση και πιεζόταν και γι'αυτό δεν κουνιόταν.

Η δική μου κουνιόταν αλλά λιγότερο σε σχέση με τις άλλες μέρες....

Οπότε πήγαμε στα applebee's,έφαγα μια μηλόπιτα με παγωτό κι αυτή εκεί,νωθρές κινήσεις...Ε οπότε πήγα στο νοσοκομείο για καλό και για κακό!

oCxsp2.png

Nαι τον ξαναβαζαν μεσα κανονικα!!!Ηταν γιγαντακι ο ατιμος!!

Ο δευτερος της φανηκε γατακι,τον εκανε με προκληση(βαριοταν παλι να περιμενει)στις 37 εβδομαδες και ηταν 3.300.Σε σχεση με τον πρωτο αυτο ηταν μινιατουρα...

Ξεχασα να πω στον πρωτο τον γιγαντα η καημενη η μαμα μου εκανε να κατσει 6 μηνες σε καρεκλα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάθει και η κουνιάδα μου το ίδιο,εκείνη βέβαια δεν το είχε νιώσει καθόλου από το περασμένο βράδυ.Το μωρό της είναι σε εγκάρσια θέση και πιεζόταν και γι'αυτό δεν κουνιόταν.

Η δική μου κουνιόταν αλλά λιγότερο σε σχέση με τις άλλες μέρες....

Οπότε πήγαμε στα applebee's,έφαγα μια μηλόπιτα με παγωτό κι αυτή εκεί,νωθρές κινήσεις...Ε οπότε πήγα στο νοσοκομείο για καλό και για κακό!

Τελος καλο ολα καλα ομως!!!Φαινεται ηθελε να ριξει τους υπνους της η μπουμπου!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως και σε ένα site που το είδα,λέει ότι από την 36η εβδομάδα οι κινήσεις του εμβρύου αραιώνουν αλλά κάποιες φορές μέσα στη μέρα πρέπει να το νιώθουμε.

Ναι ετσι ειναι τωρα δεν θα κλωτσαει λεει θα κινειται περισσοτερο παλινδρομικα και θα στριφιγυριζει καπως...Απλα πρεπει να τσεκαρουμε καθε μερα εμβρυικη δραστηριοτητα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα κοριτσια..βρε σοφια 1700εννοουσα οτι και οι 2εχουν ακριβως το ιδιο βαρος..

ο γιατρος μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι μακρυς και το μωρο ψηλα γιατι εγω τον ρωτησα οτι το αισθανομαι πολυ χαμηλα και μου ειπε οτι αυτο συμβαινει στις δευτερες εγκυμοσυνες τωρα τι να πω δεν ξερω..

:-D

αννια συγνωμη...:oops: δικαιολογησε με λογω αγχους... το εγραψα στο περιπου , για την ακριβεια ειναι 1698 η μια κ 1711(?) δεν θυμαμαι καλα η αλλη. οι μετρησεις δεν ειναι κ ακριβως γιατι δεν καθοντουσαν χθες με τιποτα!!!

doraki φανταζομαι το αγχος σου!!!! αφου ειναι ολα καλα , χαλαρωσε τωρα!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αχ πως να ειναι να εχεις 2ζουζουνια μεσα στην κοιλια αραγε??εδω ενα εχουμε και μας τρελεναι στο κλωτσομπουνιδι φαντασου 2..χα χα..

η πιεση σου πως ειναι??

Λοιπόν Ελινάκι,το μωρό μέχρι να μάθει να γυρνάει μόνο του μπρούμυτα και ανάσκελα (4,5 μηνών περίπου),το βάζουμε στο πλάι.

Αν το έχουμε μπρούμυτα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου και αν είναι ανάσκελα,μπορεί να πνιγεί από τις γουλίτσες του.

Επίσης,επειδή τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται μικρούλια,το μαξηλάρι-σφηνάκι δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό γιατί το μωρό μπορεί και γυρνάει μέσα σε αυτό.Το καλύτερο είναι να κάνεις μια πετσετούλα ρολό και να στηρίξεις την πλατούλα του σε αυτό.Το σφηνάκι είναι μετά τα 4,5-5 κιλά.

Αυτά τα ολίγα!!!

Έφτιαξα μια κοτόσουπα τρελομυρωδάτη,περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να φάω!!!

annia τι έκανες,τελικά πήρες μελομακάρονα???

oCxsp2.png

Γεια σας ζουμπουρλούδες μου!!!

Κορίτσια η μούρη μου έχει αλλάξει τελείως (ολοστρόγγυλη, μυτόγκα, χειλάρες, προγούλι...) αλλά μετράω 6 ημερούλες μόνο....

Δεν έχουμε Κατερίνες και Στέλλες, εε???

Sofou τί υπέροχη έκπληξη!!! Να δεις που τα είχε κανονίσει με την κόρη σας και στο κρύβανε!!!!!!

Doraki μου σου πέρασε η ταραχή τώρα? 'Ολα ΟΚ???

οχι τελικα δεν πηρα μου εφυγε η ορεξη στεναχωρεθηκα και με τα δικα μου που τα εκανα σκατα,οποτε θα φαω κοντα στα χριστουγεννα να μπω και στο κλιμα χα χα..περιμενω να φτιαξει ενας φουρνος εδω στη γειτονια που τα κανει τελεια μιλαμε..

Έφτιαξα μια κοτόσουπα τρελομυρωδάτη,περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να φάω!!!

annia τι έκανες,τελικά πήρες μελομακάρονα???

Άτιμη μαγείρισσα Doraki!!! Τώρα θέλω και κοτόσουπα και μελομακάρονα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...