Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια στις 5παω γιατρο αντε να δουμε παλι..σκατα υπνο εκανα..ο μικρος ξυπνησε στις 5..και δεν τα ειχε κανει ολη μερα και τα εκανε εκεινη την ωρα αντε να τον πλυνω στα αγρια χαραματα και μετα να μην θελει να κοιμηθει τον ειχα στο κρεβατακι του και νιαουριζε το χαζουλι..μετα μεχρι να ξανακοιμηθω ξυπνησα παλι στις 8παρα ελεος...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον...μονο που δε μου το εφτυσε δτα μουτρα το μηλο χαχχααχαχα..μια ξινιλα απαπαα..ουτε η μεγαλη δεν εκανε ετσι....ωχ...δε βλεπω στην οικογενεια καμια να τα τρωει τα φρουτα...η μεγαλη τα εκοψε απο 14 μηνων απου και τωρα με το ζορι μια φορα το μηνα και εαν.....τα μηλοπιτακια τα τσακιζει ομως:rolleyes:

μαρεσει που πηρα και τα κιτρινα που υποτιθεται ειναι πιο γλυκα....μπαρουφες.

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

re koritsia ειναι ιδεα μου ή φετος το θεμα γιουροβιζιον δε παιζει οπως περσυ????γιατι γιατι γιατι???το μονο πανηγυρακι που γουσταρω.....:roll::roll::roll:pao na do simmetoxes....argisa fetos...kamia fanatiki na antallaksoume apopsis???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Πω-πω σας διάβασα!!!!!!Πολύ γκρίνια περάσαμε όλες το ΣΚ μου φαίνεται.Τα έχω πάρει με τα πεθερικά μου.Ενώ ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα τώρα επεμβαίνουν συνέχεια στο τι κάνω με το παιδί.Μην το ταίζεις 210ml,μην το δίνεις κρέμα ακόμα,άστο να κλάψει και βγες έξω:confused:.μην,μην,μην.......Τα νεύρα μου.........Και μετά απ'ολα αυτά τα ωραία αποφασίστηκε να γίνει ανοιχτός γάμος:evil:

Και το κορυφαίο που μαλώνουν μεταξύ τους όλο το ΣΚ:πότε να αλλάξουν τα κεραμίδια στο σπίτι!!!Άστο απο βδομάδα λέει η πεθερά που θα έχει καλύτερο καιρό(σωστή)Πεθερός:γιατί στο είπε ο Θεός????:-D:grin:Την Τρίτη θα τα αλλάξουμε.Φωνές(γιατί δεν ακούει καλά ο πεθερός)κλάμα ο μικρός γιατί τρομάζει απο τις φωνές...Μια τρέλα........

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Πω-πω σας διάβασα!!!!!!Πολύ γκρίνια περάσαμε όλες το ΣΚ μου φαίνεται.Τα έχω πάρει με τα πεθερικά μου.Ενώ ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα τώρα επεμβαίνουν συνέχεια στο τι κάνω με το παιδί.Μην το ταίζεις 210ml,μην το δίνεις κρέμα ακόμα,άστο να κλάψει και βγες έξω:confused:.μην,μην,μην.......Τα νεύρα μου.........Και μετά απ'ολα αυτά τα ωραία αποφασίστηκε να γίνει ανοιχτός γάμος:evil:

Και το κορυφαίο που μαλώνουν μεταξύ τους όλο το ΣΚ:πότε να αλλάξουν τα κεραμίδια στο σπίτι!!!Άστο απο βδομάδα λέει η πεθερά που θα έχει καλύτερο καιρό(σωστή)Πεθερός:γιατί στο είπε ο Θεός????:-D:grin:Την Τρίτη θα τα αλλάξουμε.Φωνές(γιατί δεν ακούει καλά ο πεθερός)κλάμα ο μικρός γιατί τρομάζει απο τις φωνές...Μια τρέλα........

menete mazi??na ta rixnis sto pediatro.....o pediatros mou ipe na kano etsi ....kai telos....oso gia ta klammata klp...ti na po...ego kapia stigmi ta ixa pari me to pethero mou stin megali kai girnao kai leo metaksi astiou kai sovarou...esis ta megalosate ta dikasas pedia...ora na megaloso ta dika moy....kai sfaxtikame kai iremise ...deksanape kouventate alla...alli sxesi exo egoi me aftous...enoo poli kali genika...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

menete mazi??na ta rixnis sto pediatro.....o pediatros mou ipe na kano etsi ....kai telos....oso gia ta klammata klp...ti na po...ego kapia stigmi ta ixa pari me to pethero mou stin megali kai girnao kai leo metaksi astiou kai sovarou...esis ta megalosate ta dikasas pedia...ora na megaloso ta dika moy....kai sfaxtikame kai iremise ...deksanape kouventate alla...alli sxesi exo egoi me aftous...enoo poli kali genika...

Και εμείς πολύ σχέση είχαμε.Μετά τις εγχειρήσεις του νομίζω παραξένεψε.Αυτό του είπα μέσες άκρες:εσείς είχατε άλλο τρόπο νατα μεγαλώσετε εγώ έχω άλλο.Δεν μένουμε μαζί.Είναι 200χλμ μακριά.Αλλά βρε κορίτσια αυτό το μην ταίζεις το παιδί πριν 3 ώρες έφαγε μου την έσπασε αφάνταστα(όπως και να το αφήσω να κλαίει)ενώ ξέρει οτι η παιδίατρος μας είπε να πάρει λίγο βάρος ακόμα ο μικρός.Και να μην το έλεγε η παιδίατρος δηλαδή λίγο είναι 3 ώρες νηστικό?Εφόσον το παιδί έχει πρόγραμμα..

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

να μαι μαγειρεψα εκανα τις δουλεις μου και παλουκωθηκα τι μου κανετε???

γιασεμι δεν σου μιλαω?Δεν το ηξερα αλλα τωρα θα σου ξαναμιλησω για πες καμια καλη συμμετοχη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμείς πολύ σχέση είχαμε.Μετά τις εγχειρήσεις του νομίζω παραξένεψε.Αυτό του είπα μέσες άκρες:εσείς είχατε άλλο τρόπο νατα μεγαλώσετε εγώ έχω άλλο.Δεν μένουμε μαζί.Είναι 200χλμ μακριά.Αλλά βρε κορίτσια αυτό το μην ταίζεις το παιδί πριν 3 ώρες έφαγε μου την έσπασε αφάνταστα(όπως και να το αφήσω να κλαίει)ενώ ξέρει οτι η παιδίατρος μας είπε να πάρει λίγο βάρος ακόμα ο μικρός.Και να μην το έλεγε η παιδίατρος δηλαδή λίγο είναι 3 ώρες νηστικό?Εφόσον το παιδί έχει πρόγραμμα..

καλα σου λεει να κανεις οικονομια ακου καθε 3 ωρες 8ωρο αν αντιβιωση και αν κλαψει αστο παιδακι ειναι τα παιδακια κλαινε και οι μεγαλοι λενε βλακειες ετσι παει

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια τραγουδαει ο μιμακος στον μικρο ελα μανωλη παμε στην πολη να φερουμε γλυκακια....(και επειδη παρακατω δεν το ξερει λεει).....να ερθει μια μυγα να μας τα φαει

[sIGPIC][/sIGPIC]

α καλα 200 χμ μακριααααα???εμεις ειμαστε 200 μετρα μακρια χαχχααχχα...ε ενταξει ....το μονο που μπορω να πω ειναι να κλεισεις τα αυτια σου....νοιωθουν αχρηστοι και προσπαθουν να νιωσουν χρησιμοι και αυτοι πετωντας μαλακιες..και ναι 3ωρο ειναι πολυ....εδω η μεγαλη και τριωρο αν περασει πειναει.....

ασχετο επισης...παιδια τιποτα στη γιουρονιζιον...ολα σχεδον μπαλαντες...κατι λεει η τουρκια και η σερβια...αλλα και παλι πολυ χλιαρο το θεμα....γαμοτο...δε βρηκα με τι να πορωθω...ουφ.

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...