Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Τί κάνετε; Εμείς είμαστε έτσι και έτσι, η μικρούλα μου είναι μέσα στην γκρίνια πιθανότατα από τα δοντάκια της. Εμένα πάλι με έχουν πιάσει κάτι νεύρα γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα, κοιμάται μισάωρα και γκρινιάζει όλη την ώρα. Να δούμε που θα πάει όλο αυτό.

Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και με πέταξε έξω το σύστημα, τώρα δεν προλαβαίνω να σας τα γράψω πάλι γιατί μόλις ξύπνησε και τί θα κάνω πάλι. Με πιάνει απελπισία ώρες - ώρες. Αφήστε που μειώθηκε το γάλα μου πάρα πολύ και έχουμε άλλες γκρίνιες από εκεί.

Αυτά. Φιλάκια πολλά.

bre natasoula καλωστηνε και σε σκεφτομουνα αυτες τις μερες οτι χαθηκες....τελικα τι εγινε αρχισες να τη ταϊζεις το βραδυ ή ακουσες τον παιδιατρο????γκρινια ε??καλωςηρθες στον κοσμο της οδοντοφυιας και εσυ....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέρα!!!!!!!Επιστέψαμε!!!!Πέρασα ένα Σαβ?κο σκ...@@@@α!!!Πάω να σας διαβάσω!!

καλημερα...αλλη απο εδω...και συ σφαχτηκες το σουκου :tongue::tongue::tongue:???

Καλημεραααααααααααα

Καλη εβδομαδαααααααααααα

καλωστηνε!!!

καλημερααααα, σας διαβασα αλλα τι να σχολιασω????

yasemi δεν πηρα ακομα ατμομαγειρα...το σκεφτομαι μωρε μετα τι θα το κανω;;;

...αααααααααααα....εγω χυτρα γενικα χργσιμοποιω οποτε δε θα το επαιρνα...ηθελα να δω εαν σε βολεψε.....

καλημερα...πουρε μηλου εχει και σημερα το μενου???πως το φτιαχνεις???σου εδωσε οκ ο παιδιατρος η απο μονη σου?

καλημερα!!!!

βρε καλωστην ξενυχτρο...συνηλθες????:tongue:

ουφ! είχα αυπνιες και μπήκα να δω μήπως σε προλάβω!!! να σου πω τα νεα να γελάσεις? ήρθε κατά τη μια δεν θυμάμαι κ εγω τι ωρα ακριβως γελάσαμε λίγο με την ταινία της Ντούβλη και μου λέει άμα χτυπήσουν καμπάνες θα κατεβω γιατι θα εχουν στειλει τα ματ, με το που πεφτουμε στο κρεβατι ακούγονται καμπάνες :shock: εγώ νόμιζα τα λεει στην πλάκα, μεσα σε 1 λεπτο για πότε ντυθηκε και πήγε με έναν φίλο του (που κατα τα άλλα είναι ο μονος που συμπαθούσα) ούτε που το κατάλαβα, ποια εφηβεια καλή μου??? στην εφηβεια μας έλεγε η μανα μας κετσε σπίτι και δεν το κουνουσαμε ρούπι! αυτον ποιος θα τον μαζεψει??? μωρε δεν μπορει να φαει καμια ξόφαλτση να του φύγει η μαγκιά?? αν και είπε, αμα δω επεισόδιαα δεν θα συμμετάσχω "ναι (μου'ρθε να του πω) θα σε ρωτησουν αν συμμετεχεις ή όχι!!!

θα τρελαθω με αυτον τον άνθρωπο εκει που το παίζει δεξιος του βγαίνει η παπαρηγα από μεσα του! ουφ τα'γραψα και ξεθύμανα, πάω να χαζεψω κανα κινητο μιας και η κουνιάδα μου το'ριξε κάτω και διαλύθηκε, μου'πε ο Χρηστος θα μου πάρει αλλά με βλέπω να στηρίζω το παλιο με κολλητική ταινία!!

Γιασεμή μου μην αγχωνεσαι δεν λερωσα τίποτα όλα γυαλίζουν δεν εχω να κάνω κατι!

τωρα κάτι κόρνες ακουω, μωρε μπας και έχουμε πόλεμο και εγω δεν το κατάλαβα??? :confused::shock::mrgreen::D:lol: αυτα ήταν μωρε τα σκέφτομαι και γελάω μονη μου αντε τουλάχιστον να σας κάνω να χαμογελάσετε πρωινιατικα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

...και συνεχίζω.....φτάσαμε χθες το βράδυ, όλα καλά, σας διάβασα, ήμουν όμως πολύ κουρασμένη για να κουοτάρω...

Θήλασα το κλαράκι μου, ετοιμάζω καφεδάκι και ξεκινάω σιγά σιγά την μέρα μου.

Λιακάδα βλέπω , μακάρι να μη φυσάει.... τουλάχιστον όχι όσο εχθές.....

Καλή εβδομάδα λουλουδάκια μου ....

καλες βολτουλες!!!!αλλα ουλαχιστον εδω φυσαει:(

Καλημέρα ...........καλέ γλωσσοκοπάνες πόσα γράψατε παλι........

σωπαααααα..εμεις???γλωσοκοπανες?????τς τς τς τς :tongue:

Κοριτσάκι Μεταμόρφωση μένεις?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

καλως το κοριτσι.....

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομάδα να εχουμε (και ενα καλυτερο σκ για οσες δεν ηταν και τοσο καλο !! :) )

τρεχω για ταισμα και λιγο συμμαζεμα το σπιτι - ερχεται η μανουλιτσα μου σημερααααααααα :)

τα λεμε το μεσημερακι .

φιλια πολλα

αστα για τα μανα σου καλιεεεεεεεεε....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα!!! μολις κοιμηθηκανε κ ελπιζω να μην ξυπνησουν γιατι οι μαστοροι μεταφερθηκαν πανω κ τρυπανε....

αντρες παιδι μου.... γουρουνια!

ωχ....παλι σκονη δηλ και κακο ε????το δικο μου να με συμπαθας ειναι μουλαρι....:tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα και καλή εβδομάδα!!!!

Καλέ,πάλι δε μαζευόταν η γλώσσα σας χτες???Έλεος πια!!!

Εγώ ήμουν κομμάτια όλο το ΣΚ...Η μπέμπα κοιμόταν στις 12 και ξύπναγε στις 6:30 αλλά εγώ κοιμόμουν κατά τη 1 και άντε να ξεκουραστείς με 5-5:30 ώρες ύπνου...Χτες το βράδυ ήμουν τόσο μα τόσο κουρασμένη που ξάπλωσα στο πλάι και μου έτρεχαν σάλια από το στόμα,αλλά και ανάσκελα που γύρισα μετά πάλι έβγαιναν σάλια,ευτυχώς ο Γιώργος είχε ήδη κοιμηθεί και δεν το είδε!!!!!

Το πάρα πολύ καλό που με κάνει πια αισιόδοξη ότι μπορεί να κοιμηθώ ξανά βράδυ είναι ότι η μικρή κάνει 4-5 γεύματα τη μέρα από 160-210 ml και χτες το βράδυ κοιμήθηκε από τις 11παρά μέχρι τις 7 και την πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 8:30.Επίσης έπιασε πιπίλα και δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι αλλά επιτέλους σταμάτησε η πολλή μίρλα πριν τον ύπνο...!!!Και κοιμάται μόνη της στο λίκνο!!!

Arina καλό κουράγιο βρε κορίτσι μου με μετακόμιση-γαμοβάφτιση...

ca_te_rinaki να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

annia "εκμεταλλεύσου" τη μανούλα σου όσο μπορείς!!Σήμερα θα ξαναπάς στο γιατρό?Ελπίζω να είναι όοοοολα καλά!!

Βρε τρελές κάτσατε και είδατε Ντούβλη και Αλεξανδράτου????!!!!???!!!!Αν είχα 1 ώρα (τόσο φαντάζομαι ότι διαρκεί) θα έκανα τρελίτσες με τον άντρα μου,όχι να κάθομαι να βλέπω την κάθε ηλίθια να πουλάει το σώμα της και την ψυχή της με αυτό τον τρόπο..!!

Μου την έχει σπάσει ο καιρός που έχει τόσο αέρα και κρύο,εδώ πάνω μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει,ευτυχώς οι γλάστρες και τα δεντράκια μου στη βεράντα είναι ακόμα στη θέση τους...

oCxsp2.png

α δε σας ειπα....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ (ουπς σορι ) να με φωναξει λεει μια συγκεκριμμενη συλλαβη....κατι σε ααααααααααγα....μα καθε φορα ομως....(μανα κουκουβαγια εγω τωρα).........να το παω στα γκινες????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέραααααα και καλή εβδομάδα!!!!

Καλέ,πάλι δε μαζευόταν η γλώσσα σας χτες???Έλεος πια!!!

Εγώ ήμουν κομμάτια όλο το ΣΚ...Η μπέμπα κοιμόταν στις 12 και ξύπναγε στις 6:30 αλλά εγώ κοιμόμουν κατά τη 1 και άντε να ξεκουραστείς με 5-5:30 ώρες ύπνου...Χτες το βράδυ ήμουν τόσο μα τόσο κουρασμένη που ξάπλωσα στο πλάι και μου έτρεχαν σάλια από το στόμα,αλλά και ανάσκελα που γύρισα μετά πάλι έβγαιναν σάλια,ευτυχώς ο Γιώργος είχε ήδη κοιμηθεί και δεν το είδε!!!!!

Το πάρα πολύ καλό που με κάνει πια αισιόδοξη ότι μπορεί να κοιμηθώ ξανά βράδυ είναι ότι η μικρή κάνει 4-5 γεύματα τη μέρα από 160-210 ml και χτες το βράδυ κοιμήθηκε από τις 11παρά μέχρι τις 7 και την πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 8:30.Επίσης έπιασε πιπίλα και δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι αλλά επιτέλους σταμάτησε η πολλή μίρλα πριν τον ύπνο...!!!Και κοιμάται μόνη της στο λίκνο!!!

Arina καλό κουράγιο βρε κορίτσι μου με μετακόμιση-γαμοβάφτιση...

ca_te_rinaki να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

annia "εκμεταλλεύσου" τη μανούλα σου όσο μπορείς!!Σήμερα θα ξαναπάς στο γιατρό?Ελπίζω να είναι όοοοολα καλά!!

Βρε τρελές κάτσατε και είδατε Ντούβλη και Αλεξανδράτου????!!!!???!!!!Αν είχα 1 ώρα (τόσο φαντάζομαι ότι διαρκεί) θα έκανα τρελίτσες με τον άντρα μου,όχι να κάθομαι να βλέπω την κάθε ηλίθια να πουλάει το σώμα της και την ψυχή της με αυτό τον τρόπο..!!

Μου την έχει σπάσει ο καιρός που έχει τόσο αέρα και κρύο,εδώ πάνω μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει,ευτυχώς οι γλάστρες και τα δεντράκια μου στη βεράντα είναι ακόμα στη θέση τους...

ντορακι τελεια!!!!!

με την αλλεργια ηρεμησατε ????

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Μ.

Και όταν ο άντρας κοιμάται ή είναι στην Εγνατία :tongue::tongue::tongue:με ποιον να κάνεις τρελίτσες;;;;;;;;;;;;;;;οεο

Έλα καλέ που θα με πειράξεις,γιατί τι σου έκανα????

Όχι ακόμα..αν δεν πάρει αταράξ,γεμίζει εξανθήματα...πιστεύω κάποια στιγμή να καθαρίσει,γιατί άρχισα και βάζω το γάλα μου στην κατάψυξη και μόλις καθαρίσει θα αρχίσω να της το δίνω για να δούμε τι την πειράζει...

Πού είναι η μεγάλη σου???

Η μικρή είναι για γκίνες!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...