Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=zhpFwpu0mGw&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=zhpFwpu0mGw&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

eβλεπα pearl harbor χτες;);)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εδώ στη Μεταμορφωση έχει έκθεση ερώτικα το τι ουρά ο κόσμος απέξω δεν φαντάζεστε συνωστισμός.Από τη γέφυρα από την Αττική οδό ωσ τη Τατοΐου μια απόσταση 150μ την κάναμε 35 λεπτά με τους λιγούρηδες αι σιχτιρη πια.

Κοριτσάκι Μεταμόρφωση μένεις?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

φερτε και για μενα ενα μαχαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατα προτιμηση εναν μπαλτα!

ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ!

τι πάθατε όλες εχτές...βρε κορίτσια εγώ έχω τόσα τρεχάματα αυτό το καιρό που δεν εχω διάθεση ούτε και προλαβαίνω να τσακωθώ κάνω πως δεν ακούω και δεν βλέπω.

γιατι??? γιατι το σπιτι απο το πρωι το μαζευουμε κ αφου κοιμηθηκαν οι μικρες μου ζητησε πιτσα... του φτιαχνω κ εγω κ του τη φερνω να φαει στο σαλονι.... ο νικος γενικα ειναι πολυ απροσεχτος κ ατζαμης... του λεω προσεχε μονο μη λερωσεις... δεν περναει ενα λεπτο ριχνει κατω το ποτηρι κ το σπαει! κ τα εβαλε μαζι μου:twisted:

μα εγω φταιω που το ειπα αυτο? ή εκεινος που δεν προσεχει??????????????? κ θεωρησε κ υπερβολη το να μαζευτουν τωρα τα γυαλια κ οχι αυριο!!!!

και ο δικός μου τα ίδια θα έλεγε.

ελα βρε παραπονιαρικο.....

καληνυχτιζω.... cu tomorrow..... κ αφηστε μου κ εμενα κ κανενα μαχαιρι για αυριο, γιατι τωρα κοιμηθηκε....

πως μπορούν και κοιμούνται μετα από τσακωμό μου λέτε;

κακώς τη δικη του επρεπε να χρεωσεις!

τα μαζεψε τουλάχιστον?

εγω ακομα μονη μου είμαι... ωραια επέτειο ζησαμε και σημερα!!! ας εβρισκε τουλαχιστον μια γκομενα!!!

Τι είναι αυτα που λες συμπεθερα...:tongue::tongue:

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομάδα να εχουμε (και ενα καλυτερο σκ για οσες δεν ηταν και τοσο καλο !! :) )

τρεχω για ταισμα και λιγο συμμαζεμα το σπιτι - ερχεται η μανουλιτσα μου σημερααααααααα :)

τα λεμε το μεσημερακι .

φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Τί κάνετε; Εμείς είμαστε έτσι και έτσι, η μικρούλα μου είναι μέσα στην γκρίνια πιθανότατα από τα δοντάκια της. Εμένα πάλι με έχουν πιάσει κάτι νεύρα γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα, κοιμάται μισάωρα και γκρινιάζει όλη την ώρα. Να δούμε που θα πάει όλο αυτό.

Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και με πέταξε έξω το σύστημα, τώρα δεν προλαβαίνω να σας τα γράψω πάλι γιατί μόλις ξύπνησε και τί θα κάνω πάλι. Με πιάνει απελπισία ώρες - ώρες. Αφήστε που μειώθηκε το γάλα μου πάρα πολύ και έχουμε άλλες γκρίνιες από εκεί.

Αυτά. Φιλάκια πολλά.

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερα!!! μολις κοιμηθηκανε κ ελπιζω να μην ξυπνησουν γιατι οι μαστοροι μεταφερθηκαν πανω κ τρυπανε....

πως μπορούν και κοιμούνται μετα από τσακωμό μου λέτε;

αντρες παιδι μου.... γουρουνια!

baJfp2.png

ante na doume pote tha doume kti tetio kai edo....

http://mamalydia.wordpress.com/2010/05/16/culture-information-breastfeeding/

Καλά κάνουν μερικές και δεν κολλάνε να πετάξουν έξω τον β#$%ζο (όπως λέει και ο αντρούλης μου) και να θηλάζουν. Κι εγώ το κάνω, αλλά με μέτρο. Δεν θα θηλάσω μπροστά στα μάτια τρίτων! Θα πάω λίγο πιο πέρα.

και μιας και το θυμηθηκα που μιλαγατε για θηλασμο.......εγω ειμαι υπερ του να θηλαζει η μαμα για οσο θελει εκεινη και το παιδι.σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι δεν προσφερει κατι παραπανω το μητρικο μετα τον 6ο μηνα.ας παει και 2 και 3 χρονων το παιδι.ουτε πιστευω σε ψυχολογικα και τετοια που ακουω.βεβαια ενα βιντεο που ειχα δει με 11χρονο που θηλαζε δεν μπορω να πω οτι μου εκατσε καλα. το στηθος της γυναικας υπαρχει ΜΟΝΟ για αυτο το σκοπο και οχι τους "αλλους":tongue::tongue::tongue::tongue:.

Οι επιστήμονες αποστομώνουν όλους εμάς που μας ξενίζει η εικόνα αυτή λέγοντας πως τα παιδιά που έχουν θηλάσει μέχρι μεγάλη ηλικία γίνονται πολύ πιο ανεξάρτητα από τα παιδιά που με το ζόρι απομάκρυναν οι μητέρες από το θηλασμό καθώς και πιο υγιή κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...