Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και μιας και το θυμηθηκα που μιλαγατε για θηλασμο.......

εγω ειμαι υπερ του να θηλαζει η μαμα για οσο θελει εκεινη και το παιδι.σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι δεν προσφερει κατι παραπανω το μητρικο μετα τον 6ο μηνα.ας παει και 2 και 3 χρονων το παιδι.ουτε πιστευω σε ψυχολογικα και τετοια που ακουω.βεβαια ενα βιντεο που ειχα δει με 11χρονο που θηλαζε δεν μπορω να πω οτι μου εκατσε καλα.

το στηθος της γυναικας υπαρχει ΜΟΝΟ για αυτο το σκοπο και οχι τους "αλλους":tongue::tongue::tongue::tongue:.

καλα και εγω ειχα δει με ενα 8χρονο νομιζω...αλλα αυτο ητανε θεμα πια ψυχολογικο της μανας...γιατι 2-3 ειναι η ηλικια αποθηλασμου...καπου εκει που κοβουν και το μπυμπερο που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα..τεχνητος θηλασμος.....:-D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχαχα...καλα τωρα γελαω και εγω....(σοριι)....ποσο ειναι ο δικος σου???γιατι και εμενα περναει τη δευτερη τριτη τεταρτη εφηβεια τωρα στα 32...:rolleyes::mrgreen:

ε κοντα σημερα εκλεισε τα 29 παει 30 νομίζω οτι και 90 χρονων να γίνει πάλι τζιοβανο και εφηβάκι θα το παίζει!

ναι ! δεν θυμαστε το ντορακι που είπε θήλαζε την μικρη κ ήταν από πίσω κατι ν@λακισμενα παιρνανε μάτι?

ναι τωρα που το λες ναι το θυμαμαι,,,,ευτυχως εγω δεν εχω δει καμια παραξενη αντιδραση ακομη....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ε κοντα σημερα εκλεισε τα 29 παει 30 νομίζω οτι και 90 χρονων να γίνει πάλι τζιοβανο και εφηβάκι θα το παίζει!

α τελεια...ολπισου με υπομονη οπου ναναι θα αρχισει να σου σερβιρει ...περναω τη κριση των τριαντα...μεγαλωνω...οφου....:cool:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

παιδια γελαω μονη μου ..με εχει πιασει νευρικο....μα καλα...εβλεπε ο αντρας μου για τη σπιναλογγα...και γυρναει και με ρωταει???που ειναι???και του λεω καλα αφου εχουμε παει και τη εχουμε δει απο απεναντι μεν αλλα το εχουμε δει γενικα το μερος κλπ κλπ κλπ και μαλιστα θυμαμαι οτι ειχαμε ολοκληρη συζυτηση τοτε (ναι εχω καλη μνημη')....δε θυμασει???οχι μου λεει αποκλειεται....λαθος θυμασαι εσυ....και τωρα δε μου μιλαει....:rolleyes:

χαχαχα παρόμοιο το έχω πάθει με τον Χρήστο αλλά με ταινία να του λέω οτι εχουμε δει συγκεκριμένη ταινία μαζί και να λέει αποκλείεται..... στο τέλος με ρώτησε μήπως την είδες με κανέναν άλλο? ακόμα και τώρα ουτε το περιστατικό θυμάται! :tongue:

Διαφημίσεις

χαχαχα παρόμοιο το έχω πάθει με τον Χρήστο αλλά με ταινία να του λέω οτι εχουμε δει συγκεκριμένη ταινία μαζί και να λέει αποκλείεται..... στο τέλος με ρώτησε μήπως την είδες με κανέναν άλλο? ακόμα και τώρα ουτε το περιστατικό θυμάται! :tongue:

αχ ποσες φορες μα ποσες φορες το εχω παθει...σημερα ανακαλυψε ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ειναι το περλ χαμρμπορ!!!!(και την εχουμε δει καμια αντε να πω δεκαρια φορες???)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

χαχαχα λες? να ξερω τι με περιμένει!!! :lol:

α βεβαιααα....η κριση των τριαντα μας εφυγε πριν λιγο καιρο...τωρα εχουμε την κριση γκριζαρουν τα μαλλια μου/εχω ασπρες τριχες....σε λιγο θα παισουμε τη κριση των 35...και εχει ο θεος...εγω την εφηβεια μου ποτε θα την περασω???οεο???μια τρυπα στη μυτη απο τα 14 θελω να κανω ακομη δεν εχω παει....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

ξαναμπαινω γιατι δε καθαρισα....ριχνω ενα γρηγορο....αχχχχχ η μεση μου ....μα καλαα τι ειχε μεσα αυτος ο κουβας???(α μαλιστρα 2 ουρσους,ενα ουισκι,κατι τζιτζερμιρτζεν,σφηνακια....μαριαααααααααααααααααααααααααααααα....)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ουφ! είχα αυπνιες και μπήκα να δω μήπως σε προλάβω!!! να σου πω τα νεα να γελάσεις? ήρθε κατά τη μια δεν θυμάμαι κ εγω τι ωρα ακριβως γελάσαμε λίγο με την ταινία της Ντούβλη και μου λέει άμα χτυπήσουν καμπάνες θα κατεβω γιατι θα εχουν στειλει τα ματ, με το που πεφτουμε στο κρεβατι ακούγονται καμπάνες :shock: εγώ νόμιζα τα λεει στην πλάκα, μεσα σε 1 λεπτο για πότε ντυθηκε και πήγε με έναν φίλο του (που κατα τα άλλα είναι ο μονος που συμπαθούσα) ούτε που το κατάλαβα, ποια εφηβεια καλή μου??? στην εφηβεια μας έλεγε η μανα μας κετσε σπίτι και δεν το κουνουσαμε ρούπι! αυτον ποιος θα τον μαζεψει??? μωρε δεν μπορει να φαει καμια ξόφαλτση να του φύγει η μαγκιά?? αν και είπε, αμα δω επεισόδιαα δεν θα συμμετάσχω "ναι (μου'ρθε να του πω) θα σε ρωτησουν αν συμμετεχεις ή όχι!!!

θα τρελαθω με αυτον τον άνθρωπο εκει που το παίζει δεξιος του βγαίνει η παπαρηγα από μεσα του! ουφ τα'γραψα και ξεθύμανα, πάω να χαζεψω κανα κινητο μιας και η κουνιάδα μου το'ριξε κάτω και διαλύθηκε, μου'πε ο Χρηστος θα μου πάρει αλλά με βλέπω να στηρίζω το παλιο με κολλητική ταινία!!

Γιασεμή μου μην αγχωνεσαι δεν λερωσα τίποτα όλα γυαλίζουν δεν εχω να κάνω κατι!

τωρα κάτι κόρνες ακουω, μωρε μπας και έχουμε πόλεμο και εγω δεν το κατάλαβα??? :confused::shock::mrgreen::D:lol: αυτα ήταν μωρε τα σκέφτομαι και γελάω μονη μου αντε τουλάχιστον να σας κάνω να χαμογελάσετε πρωινιατικα!

...και συνεχίζω.....φτάσαμε χθες το βράδυ, όλα καλά, σας διάβασα, ήμουν όμως πολύ κουρασμένη για να κουοτάρω...

Θήλασα το κλαράκι μου, ετοιμάζω καφεδάκι και ξεκινάω σιγά σιγά την μέρα μου.

Λιακάδα βλέπω , μακάρι να μη φυσάει.... τουλάχιστον όχι όσο εχθές.....

Καλή εβδομάδα λουλουδάκια μου ....

ξαναμπαινω γιατι δε καθαρισα....ριχνω ενα γρηγορο....αχχχχχ η μεση μου ....μα καλαα τι ειχε μεσα αυτος ο κουβας???(α μαλιστρα 2 ουρσους,ενα ουισκι,κατι τζιτζερμιρτζεν,σφηνακια....μαριαααααααααααααααααααααααααααααα....)

χαχαχα για δεσιμο εισαι κι εσυ!:P:p:mrgreen:

ουφ! είχα αυπνιες και μπήκα να δω μήπως σε προλάβω!!! να σου πω τα νεα να γελάσεις? ήρθε κατά τη μια δεν θυμάμαι κ εγω τι ωρα ακριβως γελάσαμε λίγο με την ταινία της Ντούβλη και μου λέει άμα χτυπήσουν καμπάνες θα κατεβω γιατι θα εχουν στειλει τα ματ, με το που πεφτουμε στο κρεβατι ακούγονται καμπάνες :shock: εγώ νόμιζα τα λεει στην πλάκα, μεσα σε 1 λεπτο για πότε ντυθηκε και πήγε με έναν φίλο του (που κατα τα άλλα είναι ο μονος που συμπαθούσα) ούτε που το κατάλαβα, ποια εφηβεια καλή μου??? στην εφηβεια μας έλεγε η μανα μας κετσε σπίτι και δεν το κουνουσαμε ρούπι! αυτον ποιος θα τον μαζεψει??? μωρε δεν μπορει να φαει καμια ξόφαλτση να του φύγει η μαγκιά?? αν και είπε, αμα δω επεισόδιαα δεν θα συμμετάσχω "ναι (μου'ρθε να του πω) θα σε ρωτησουν αν συμμετεχεις ή όχι!!!

θα τρελαθω με αυτον τον άνθρωπο εκει που το παίζει δεξιος του βγαίνει η παπαρηγα από μεσα του! ουφ τα'γραψα και ξεθύμανα, πάω να χαζεψω κανα κινητο μιας και η κουνιάδα μου το'ριξε κάτω και διαλύθηκε, μου'πε ο Χρηστος θα μου πάρει αλλά με βλέπω να στηρίζω το παλιο με κολλητική ταινία!!

Γιασεμή μου μην αγχωνεσαι δεν λερωσα τίποτα όλα γυαλίζουν δεν εχω να κάνω κατι!

τωρα κάτι κόρνες ακουω, μωρε μπας και έχουμε πόλεμο και εγω δεν το κατάλαβα??? :confused::shock::mrgreen::D:lol: αυτα ήταν μωρε τα σκέφτομαι και γελάω μονη μου αντε τουλάχιστον να σας κάνω να χαμογελάσετε πρωινιατικα!

πολυ οργισμενο νιατο ο χρηστος βρε κατερινα μου:roll: τι εγινε εφαγε καμμια ξοφαλτση????:mrgreen::mrgreen:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...