Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α εγω δεν εχω θεμα και μπουζουκια εχω παει και εχω γυρισει 5 το πρωι και κραταγε τον Μιμακο οταν ηταν μωρο αλλα μια δυο φορες

Σο φακι το σο βλεπομαστε μετα μπανιο φαγητο και νανι τι νομιζεις αντεχει και αυτος απο τις 5 το πρωι για αυτο δεν θελω να τον πριζω.λοιπον παω να δω την σπιναλογκα

Α και κατι αλλο τι θελεις μωρη φαμ σε καλεσαμε? εμεις μπορει να θελουμε να κουτσομπολεψουμε εσενα ακου ειμαι για μαπακα μεσα.ποτε κανονιζουμε ακουω με επεισες(αστειακι κανω φαλυολα μου γλυκια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφιαααα μην το κανεις επιτηδες το κανει γαι να μην πας και οταν δεν πας θα σου πει πλακα εκανα να πας μην εισαι χαζη και κλεισε και το κινητο γιατι θα σου τα κανει τουμπανο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξεμυαλιστρες....!!!! ολο καληνυχτα λεω....:mrgreen:

λοιπον.... ελατε απο εδω μια μερα , να τους αφησουμε στο σπιτι με τα παιδια κ να παμε σινεμα! κ θα σου πω εγω μετα....

πλακα κανεις??? εγω τα μαζεψα....

να τα χιλιασετε βρε!!!!

ευχαριστούμε! ε ποιος άλλος θα τα μαζευε? φυσικά! χθες εσπασε ενα μπιμπερό και τα μαζεψε με το χερι και τα υπόλοιπα με ένα χαρτι σήμερα το πρωι είδα παντού γυαλιά!

ρε κατερινακι καλα εσεις γιορταζετε ακομη και την επετειο του αρραβωνα σας???αχου τα ερωτευμενακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......χρονια πολλα.....παρε μια εγνατια τωρα να εχεις να λες τι ωραια που πηγα και αρραβωνιαστηκα τον τσε γκεβαρα....:tongue::tongue::tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Σοφιαααα μην το κανεις επιτηδες το κανει γαι να μην πας και οταν δεν πας θα σου πει πλακα εκανα να πας μην εισαι χαζη και κλεισε και το κινητο γιατι θα σου τα κανει τουμπανο

καλα σου λεει....ναι το κινητο βαλτο εστω στο αθορυβο..σουπα εμενα με επαιρνε ανα μισαωρο....:rolleyes:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

οσες φορες εχω βγει(ειτε για γιατρο ειτε για σουπερ μαρκετ)δεν με εχει παρει ποτε,και η αληθεια ειναι οτι εχω λειψει και 9 ωρες απο το σπιτι.χμμ λιγο την αλλαγη πανας σκεφτομαι γιατι σημερα που την ειχε αναλαβει και ξυπνησα 2 το μεσημερι(καλα μην βαρατε:tongue:)δεν της αλλαξε πανα και ηταν μουσκεμα,δεν μπορει να την πιασει για να την πλυνει,της κανει κατι αεροπλανικα:mrgreen::mrgreen:στο νιπτηρα.αλλα δεν φτανει που δεν πηγαμε πρεβεζα εεεε δεν θα περασει και για το σινεμα!

ρε κατερινακι καλα εσεις γιορταζετε ακομη και την επετειο του αρραβωνα σας???αχου τα ερωτευμενακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......χρονια πολλα.....παρε μια εγνατια τωρα να εχεις να λες τι ωραια που πηγα και αρραβωνιαστηκα τον τσε γκεβαρα....:tongue::tongue::tongue:

ναι μωρέ στα λόγια μια χαρά την γιορτάζουμε ουυυυυ ειδικά εχώ! αλλα τι να σου πώ με ξεσήκωνε εδω και ενα μηνα κ ελεγε θα με πάει εκδρομή ωραία εκδρομή 2 ωρες στο χωριο μου και πολύ μου ήτανε :tongue:

όσο για την εγνατία.... ούυυυ τι να σου πώ πολύ επαναστάτης, είναι με τα μπακούρια-μπεκρηδες τους φίλους του και στησανε πανηγύρι πήρα τηλ και τρωγανε σουβλάκια πίνανε μπύρες και είχανε μπουζούκια και κλαρίνα, ετσι γινομαι και εγώ επαναστατης! τεσπα μόνο να μην είναι στο σπίτι ρε παιδί μου!!

οσες φορες εχω βγει(ειτε για γιατρο ειτε για σουπερ μαρκετ)δεν με εχει παρει ποτε,και η αληθεια ειναι οτι εχω λειψει και 9 ωρες απο το σπιτι.χμμ λιγο την αλλαγη πανας σκεφτομαι γιατι σημερα που την ειχε αναλαβει και ξυπνησα 2 το μεσημερι(καλα μην βαρατε:tongue:)δεν της αλλαξε πανα και ηταν μουσκεμα,δεν μπορει να την πιασει για να την πλυνει,της κανει κατι αεροπλανικα:mrgreen::mrgreen:στο νιπτηρα.αλλα δεν φτανει που δεν πηγαμε πρεβεζα εεεε δεν θα περασει και για το σινεμα!

a kala αυτο με τις πανες χαχααχχα...εμενα σημερα με ακολουθησε για να δει (ετυχε) πως τη κραταω εγω γιατι οταν δουλευα που του ειχε χεσει ολο το κοσμο για να τη πλυνει απο τα αεροπλανικα λερωθηκε ολοοοοοοοςςςςςς (και μετα εγω επλενα δεκα αλλαξιες ρουχα γκρρρ)...μα καλα λεει πως τη κρατας εσυ???αααααααααααα....ετσι???μαλιστα......εσυ να πας σινεμα....τελος...και να μας πει εαν αξιζει η ταινια....ή να την κατεβασω....:mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

ναι μωρέ στα λόγια μια χαρά την γιορτάζουμε ουυυυυ ειδικά εχώ! αλλα τι να σου πώ με ξεσήκωνε εδω και ενα μηνα κ ελεγε θα με πάει εκδρομή ωραία εκδρομή 2 ωρες στο χωριο μου και πολύ μου ήτανε :tongue:

όσο για την εγνατία.... ούυυυ τι να σου πώ πολύ επαναστάτης, είναι με τα μπακούρια-μπεκρηδες τους φίλους του και στησανε πανηγύρι πήρα τηλ και τρωγανε σουβλάκια πίνανε μπύρες και είχανε μπουζούκια και κλαρίνα, ετσι γινομαι και εγώ επαναστατης! τεσπα μόνο να μην είναι στο σπίτι ρε παιδί μου!!

χαχαχαχχαχα...καλα τωρα γελαω και εγω....(σοριι)....ποσο ειναι ο δικος σου???γιατι και εμενα περναει τη δευτερη τριτη τεταρτη εφηβεια τωρα στα 32...:rolleyes::mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

και μιας και το θυμηθηκα που μιλαγατε για θηλασμο.......

εγω ειμαι υπερ του να θηλαζει η μαμα για οσο θελει εκεινη και το παιδι.σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι δεν προσφερει κατι παραπανω το μητρικο μετα τον 6ο μηνα.ας παει και 2 και 3 χρονων το παιδι.ουτε πιστευω σε ψυχολογικα και τετοια που ακουω.βεβαια ενα βιντεο που ειχα δει με 11χρονο που θηλαζε δεν μπορω να πω οτι μου εκατσε καλα.

το στηθος της γυναικας υπαρχει ΜΟΝΟ για αυτο το σκοπο και οχι τους "αλλους":tongue::tongue::tongue::tongue:.

παιδια γελαω μονη μου ..με εχει πιασει νευρικο....μα καλα...εβλεπε ο αντρας μου για τη σπιναλογγα...και γυρναει και με ρωταει???που ειναι???και του λεω καλα αφου εχουμε παει και τη εχουμε δει απο απεναντι μεν αλλα το εχουμε δει γενικα το μερος κλπ κλπ κλπ και μαλιστα θυμαμαι οτι ειχαμε ολοκληρη συζυτηση τοτε (ναι εχω καλη μνημη')....δε θυμασει???οχι μου λεει αποκλειεται....λαθος θυμασαι εσυ....και τωρα δε μου μιλαει....:rolleyes:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...