Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ξανάρθα!!! Αφήστε κάτω τα μαχαίρια...μετά εσείς πάλι θα πρέπει να σφουγγαρίστετε τα αίματα...όχι, τίποτα άλλο!!!!

Είμαι στον 4ο όροφο και εχει αρχίσει και βγάζει υγρασία απο τη ταράτσα και οι υπόλοιποι στη πολυκατοικία δεν θέλουν να κάνουν μόνωση.

Κάντους δώρο εκείνο το φανταστικό φωτιστικό που πέφτει από τα ταβάνια!!!!!!!!!!

αγγελματιας η κοπελια ολα τα λεφτα οι ατακες δεν υπαρχουν ειδικα πο εναν αλβανοκατι που λεει ετζι μπρεμπει(ετσι πρεπει)περα απο την πλακα αυτη η κοπελα τι θα πει αυριο στο παιδι της?Ξεχασα να σας πω οτι την ειχα πελατισσα μια φορα στα νυχια το παιδακι ηταν τοτε3 νομιζω τωρα λογικα θαειναι 7-8 και αυτος ο πατερας θα το αφησει να εχει προτυπο αυτη τη μανα ρε κοριτσια ειναι τρελο.τι ψυχολογικα θα εχει αυριο αυτο?

Βράστα...

Αχ και θα προτεινα μπακα σκεφτομουν να ανεβω αλλα σιγουρα θα ερθω του Αγιου πνευματος στην Παλια

Κι εγώ μέσα για Μπάκα όποτε κανονίσετε!!!!

Καληνύχτα.............τη Ντουβλη αύριο απόψε δεν γουστάρω να βγάλω και τη πίτσα που έφαγα.

Πρ'οσεχε μή βάλεις κανένα γραμμάριο!!!!!

έλα καλέ στο τρίτο συρτάρι, κάτω από τις πετσέτες το έκρυψα για να το έχω ευκαιρο! γιατι νευριασες? εμένα ακόμα είναι στα μπλοκα!!! αλλά μου είπε θα αργησω μην ερθω κ εχεις μούτρα!!! :tongue:

:tongue::tongue:

γιατι??? γιατι το σπιτι απο το πρωι το μαζευουμε κ αφου κοιμηθηκαν οι μικρες μου ζητησε πιτσα... του φτιαχνω κ εγω κ του τη φερνω να φαει στο σαλονι.... ο νικος γενικα ειναι πολυ απροσεχτος κ ατζαμης... του λεω προσεχε μονο μη λερωσεις... δεν περναει ενα λεπτο ριχνει κατω το ποτηρι κ το σπαει! κ τα εβαλε μαζι μου:twisted:

μα εγω φταιω που το ειπα αυτο? ή εκεινος που δεν προσεχει??????????????? κ θεωρησε κ υπερβολη το να μαζευτουν τωρα τα γυαλια κ οχι αυριο!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

εγω βαρεθηκα και για αλλη μια φορα καταλαβα οτι δεν βγαζεις ακρη ... οποτε το αφησα το θεμα προς το παρον :cool: μεχρι να ξαναφτασω στο αμην παλι :mrgreen:

να φανταστειτε εκανα το 2ή 3 τσιγαρο μετα απο 1 χρόνο !!

σκεφτομαι που είπες προχθες (νομίζω εσυ το είπες ) οτι σου είπε γιατι δεν βγαίνεις και εσυ μια βόλτα με τις φίλες σου!

τό ίδιο μου είπε και εμένα, του είπα

-πόσες φορές βγηκες εσυ από τότε που έμεινα εγκυος και πότε εγω

-εγω σου είπα να μη βγεις? βγες!

-το μωρό ποιος θα το κρατησει?

-εγω

-ωραία να κανονίσω να βγω αυριο

-ενταξει

- και να γυρίσω στις 2 το βραδι

-δεν εχω πρόβλημα

-και αμα πάω στα μπουζούκια για ενα ποτό και γυρίσω στις 7 το πρωι? (το έκανε οταν ήμασταν φρεσκοαρραβωνιαμένοι)

εδω δεν απάντησε μονο γελασε αμηχανα

αλλά ενταξει το πήρα απόφαση ασε που εμένα δε μου κανει κεφι πλεον να βγαινω με τις φίλες μου, όταν κανονιζει αυτος κατι του λεω να με πάει στη μανα μου και πάω μαζι της καμια βόλτα το μόνο που μου τη σπάει ειναι οτι εγω όλη μερα τρωω τη γκρινια του μωρου και αμα κάνω τον καραγκιοζη σπανια γελάει, μολις δει τον πατερα του ρίχνει κάτι χαρες!

εγω χαίρομαι την γκρίνια και τα κλάματα και ο άλλος τα χαχανα, τοση αδικία πια???

γιατι ελεγα τωρα που εχει αδεια να παω και εγω σινεμα με τις αδερφες μου να δω το sex and the city.και αρχισε τα μου σου του.......και τι βλακειες θελεις να δεις:roll::roll:....και τι μανα θα σε πουνε που θα αφησεις το παιδι για να πας σινεμα:roll::roll:και αν θελω να παω πρωτα να την βαλω για υπνο και μετα να παω:roll::roll:το πιο πιθανο να τα ελεγε για πλακα......ελπιζω:evil:!αλλα μου την εδωσε τοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!!!εχω την κουραση μου..εχω την κωλοδιαιτα που με εχει κοψει η πεινα και χανω γραμμαριο γραμμαριο.........ε ποσο να αντεξουν τα νευρα??????????και οταν πειναω εχω νευρα!!!!!!

ΑΥΤΑ!

καλησπερες...ωραια συνεχιζεται το σουκου...εκει που ξεκινησα εγω και η κατερινα να σφαζομαστε βλεπω τελικα οτι ειναι κολλητικο....μα καλα τα γυαλια ρε σοφακι ηθελε να τα αφησει ετσι???

εσυ αλλη σοφια τι επαθες καλο μου|????

πειτε τα πειτε να τα βγαλετε...καπου θα υπαρχει και καποια που αυτη τη στιγμη θα εχει κατουρηθει απο τα γελια (εεεεεε σε σενα μιλαω μονεμβασιωτισσα.....α και οταν ερθεις και κανονισετε να μου πειτε και εμενα....τουτου δεν εχω κατι ισως ομως κανονισω.....)

ερωτηση προς ινακι: κατι διαβαζα για τους μπεμπε ατμομαγειρες...πηρες τελικα???

κατα τα αλλα δε ξερω τι χει παθει το μικρο....πολυ ανησυχο...και με εχει ταραξει...μαλλον λογω περιοδου ταχουμε κανει σκατα με το θεμα γαλα....αντε αυριο να δοκιμασουμε παλι φρουτα....

οσο περι τσοντων κλπ...εγω ουτε της τζουλιας ειδα...οτι ειχε δειξει μονο το ραδιοαρβυλα...ντουβλη δεν πηρε καν το ματι μου ....το παιδακι μονο σκεφτομαι οπως ειπανε οι προλαλησασες....:roll:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

εγω απο τα νευρα μου ψωνισα ρουχα!

αλλα εκανα βλακεια και τα χρεωσα στην δικη μου πιστωτικη και οχι στην δικη του!

κακώς τη δικη του επρεπε να χρεωσεις!
γιατι??? γιατι το σπιτι απο το πρωι το μαζευουμε κ αφου κοιμηθηκαν οι μικρες μου ζητησε πιτσα... του φτιαχνω κ εγω κ του τη φερνω να φαει στο σαλονι.... ο νικος γενικα ειναι πολυ απροσεχτος κ ατζαμης... του λεω προσεχε μονο μη λερωσεις... δεν περναει ενα λεπτο ριχνει κατω το ποτηρι κ το σπαει! κ τα εβαλε μαζι μου:twisted:

μα εγω φταιω που το ειπα αυτο? ή εκεινος που δεν προσεχει??????????????? κ θεωρησε κ υπερβολη το να μαζευτουν τωρα τα γυαλια κ οχι αυριο!!!!

τα μαζεψε τουλάχιστον?

εγω ακομα μονη μου είμαι... ωραια επέτειο ζησαμε και σημερα!!! ας εβρισκε τουλαχιστον μια γκομενα!!!

γιατι ελεγα τωρα που εχει αδεια να παω και εγω σινεμα με τις αδερφες μου να δω το sex and the city.και αρχισε τα μου σου του.......και τι βλακειες θελεις να δεις:roll::roll:....και τι μανα θα σε πουνε που θα αφησεις το παιδι για να πας σινεμα:roll::roll:και αν θελω να παω πρωτα να την βαλω για υπνο και μετα να παω:roll::roll:το πιο πιθανο να τα ελεγε για πλακα......ελπιζω:evil:!αλλα μου την εδωσε τοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!!!εχω την κουραση μου..εχω την κωλοδιαιτα που με εχει κοψει η πεινα και χανω γραμμαριο γραμμαριο.........ε ποσο να αντεξουν τα νευρα??????????και οταν πειναω εχω νευρα!!!!!!

ΑΥΤΑ!

χμ..τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει...α ναι....φλασ μπακ πριν δυο χρονια που ηθελα να δω το σεξ εντ δε σιτι 1....μα τα ιδια μου ελεγε και εμενα τοτε...ΤΙΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ...ΕΓΧΙΡΙΔΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΣ?.τελικα πηγα!!!και μετα στα καπακια και για ενα ποτο και με επαιρνε καθε μισηωρα τηλ και τον δουλευαμε με την αδερφη του (με αυτην ειχα παει'0...και νομιζω οτι ητανε το τελυταιο σινεμα που πηγα .....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ξεμυαλιστρες....!!!! ολο καληνυχτα λεω....:mrgreen:

ΑΥΤΑ!

λοιπον.... ελατε απο εδω μια μερα , να τους αφησουμε στο σπιτι με τα παιδια κ να παμε σινεμα! κ θα σου πω εγω μετα....

[quote=ca_te_rinaki;376380

τα μαζεψε τουλάχιστον?

εγω ακομα μονη μου είμαι... ωραια επέτειο ζησαμε και σημερα!!! ας εβρισκε τουλαχιστον μια γκομενα!!!

πλακα κανεις??? εγω τα μαζεψα....

να τα χιλιασετε βρε!!!!

baJfp2.png

ΑΥΤΑ!

εγώ θα έκανα τα πάντα για να πάω! βγαλ'του το και εσυ ξινό, κρυψε πλειστεισον, μην τον αφησεις να κανει κατι που του αρεσει να δεις την επόμενη φορά
ελα βρε παραπονιαρικο.....

καληνυχτιζω.... cu tomorrow..... κ αφηστε μου κ εμενα κ κανενα μαχαιρι για αυριο, γιατι τωρα κοιμηθηκε....

τωρα σοφια.... ευκαιρία ουτε καν θα φωνάξει :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...